Περί ιατρών....

Έλα μου ντέ!!!Κρίμα και μου φάνηκε καλός γιατρός...:( Είναι κοντά στο σπίτι μου και μου είπαν καλά λόγια και έτσι την πήγα την φραουλίτσα μου.Τι να κάνω δύσκολα τους εμπιστεύομαι και ειδικά για την στείρωση φοβάμαι πολύ.Του είχα πει να είμαι και γω μεσα την ώρα της επέμβασης και μου είπε πως δεν γίνεται.Ή μήπως όντως απαγορεύεται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και τοσο καιρο επερνα τα κορδονια μαζι με τα παπουτσια..τωρα εξηγειται γιατι κοστιζε τοσο το ζευγαρι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης ξέχασα να πώ οτι την παλιά μου γάτα την είχαμε κάνει καισαρική και στείρωση μαζί και μας είχε πάρει 30.000δρχ.(άλλος γιατρός)Βέβαια αυτό πριν 10 χρόνια, δεν ξέρω απο τότε πόσο έχουν διαφοροποιηθεί οι τιμές.:hmm:

gatoulini:5 χρονων αστειρωτος:hmm: ??γιατι δεν τον στειρωνεις?

Πήρα τηλ. έναν άλλο γιατρό και μου είπε την εξής τιμή:400?!:blink:είναι για να σου πέφτουν τα μαλλιά!!!Η επέμβαση,η αναισθησία,οι αιματολογικές εξετάσεις και όλα τα συναφή...έλεος...

να σου δωσω το τηλ της γιατρου μου που δεν ειναι τρελλη η κοπελα 50 ευρω περνει γιατα αρσενικα κ καπου στα 75-80 για τα θυληκα να ηρεμισεις

Θεσσαλονίκη μένω όμως.Έχεις τηλέφωνο απο κάποιο καλό κτηνίατρο?

Η Γιώτα και η Yasmin που είναι από Θεσσαλονίκη δεν έχουν να σου προτείνουν κάποιον?

Αν μπορούν να βοηθήσουν...Νομίζω πως οι περισσότεροι εδώ πάνω κάτω τις ίδιες τιμές έχουνε.Αυτός που μου ζήτησε 150? είναι κοντά στο σπίτι μου και είναι πολύ καλός.Άλλους εδώ κοντά δεν γνωρίζω και δεν έχω κ αυτοκίνητο να την πάω σε κάποιον μακρυά.:(Οπότε μάλλον θα την πάω εκεί.Χαλάλι!!!

καλε η καιδη μας εχει εκει εναν καλο γιατρο στα λινκ θα τον βρεις

Ναί το είδα.Κάτω Τούμπα είναι πολύ μακρυά.Στην άλλη άκρη.Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.

Γειά σας παιδιά!Είμαι η Ευγενία και είμαι καινούργια στην γατοπαρέα.Ήθελα να ρωτήσω αν το ποσό των 150ευρώ για στείρωση είναι φυσιολογικό.Ευχαριστώ προκαταβολικώς.

Ευγενία σαν να μου φαίνεται λίγο ακριβός ο γιατρός σου.:confused:
Εμάς μας είπε ότι η στείρωση έχει 100-120 ευρώ.

gatoulini:5 χρονων αστειρωτος:hmm: ??γιατι δεν τον στειρωνεις?

Θα τον πάω δεν έχω κι άλλη επιλογή έτσι επιθετικός που έγινε!
Αχ δεν ξέρω τον λυπάμαι κιόλας.
Είναι και γάταρος ο καημένος.

ειναι οντως δυσκολη αποφαση η στειρωση...απλα εννοουσα οτι δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο για το γατουλη σου απ'τη μια να μενει αστειρωτος κι απ'την αλλη ουτε να ζευγαρωνει.ισως σε αυτο να οφειλεται η επιθετικοτητα,δεν ξερω.

ψαχνω καποιο γιατρο να ειναι κοντα σε σταθμο τραμ-μετρο! γνωριζετε καποιον?

πηρα τηλ τον αιλουρο που ειναι κλινικη γατουλιων (σταση τραμ παρκο φλοισβου), να ρωτησω για τιμες, αλλα αυτους θα τους βρεις 11 το βραδυ εαν συμβει κατι? με τον ιδιωτη γιατρο φανταζομαι πως εχεις αλλον ΄΄αερα΄''

ειναι προτιμοτερο να πασ σε κλινικη η σε ιδωτη γιατρο?

Θα τον πάω δεν έχω κι άλλη επιλογή έτσι επιθετικός που έγινε!
Αχ δεν ξέρω τον λυπάμαι κιόλας.
Είναι και γάταρος ο καημένος.
Κανονικα πρεπει να λυπασαι που δεν ειναι στειρωμενος και υποφερει... Και μη στεναχωριεσαι γαταρος θα μεινει και μετα τη στειρωση. Ο χαρακτηρας του δεν θα αλλαξει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back