Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος
Είναι κοντά στο σπίτι μου και μου είπαν καλά λόγια και έτσι την πήγα την φραουλίτσα μου.Τι να κάνω δύσκολα τους εμπιστεύομαι και ειδικά για την στείρωση φοβάμαι πολύ.Του είχα πει να είμαι και γω μεσα την ώρα της επέμβασης και μου είπε πως δεν γίνεται.Ή μήπως όντως απαγορεύεται?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
decadence
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
??γιατι δεν τον στειρωνεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος
είναι για να σου πέφτουν τα μαλλιά!!!Η επέμβαση,η αναισθησία,οι αιματολογικές εξετάσεις και όλα τα συναφή...έλεος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος
Οπότε μάλλον θα την πάω εκεί.Χαλάλι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος
gatoulini_86
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας παιδιά!Είμαι η Ευγενία και είμαι καινούργια στην γατοπαρέα.Ήθελα να ρωτήσω αν το ποσό των 150ευρώ για στείρωση είναι φυσιολογικό.Ευχαριστώ προκαταβολικώς.
Ευγενία σαν να μου φαίνεται λίγο ακριβός ο γιατρός σου.

Εμάς μας είπε ότι η στείρωση έχει 100-120 ευρώ.
gatoulini_86
Νεοφερμένο μέλος
gatoulini:5 χρονων αστειρωτος??γιατι δεν τον στειρωνεις?
Θα τον πάω δεν έχω κι άλλη επιλογή έτσι επιθετικός που έγινε!
Αχ δεν ξέρω τον λυπάμαι κιόλας.
Είναι και γάταρος ο καημένος.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
decadence
Νεοφερμένο μέλος
ψαχνω καποιο γιατρο να ειναι κοντα σε σταθμο τραμ-μετρο! γνωριζετε καποιον?
πηρα τηλ τον αιλουρο που ειναι κλινικη γατουλιων (σταση τραμ παρκο φλοισβου), να ρωτησω για τιμες, αλλα αυτους θα τους βρεις 11 το βραδυ εαν συμβει κατι? με τον ιδιωτη γιατρο φανταζομαι πως εχεις αλλον ΄΄αερα΄''
ειναι προτιμοτερο να πασ σε κλινικη η σε ιδωτη γιατρο?
Ismini
Διάσημο μέλος
Κανονικα πρεπει να λυπασαι που δεν ειναι στειρωμενος και υποφερει... Και μη στεναχωριεσαι γαταρος θα μεινει και μετα τη στειρωση. Ο χαρακτηρας του δεν θα αλλαξει!Θα τον πάω δεν έχω κι άλλη επιλογή έτσι επιθετικός που έγινε!
Αχ δεν ξέρω τον λυπάμαι κιόλας.
Είναι και γάταρος ο καημένος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool