Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Περαστικουλια και απο μενα! Μαλλον συντομα και ο Σαββας μου θα το περασει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς μόνο το πρώτο βράδυ δεινοπαθήσαμε λίγο αλλά δεν νομίζω ότι πονούσε, μάλλον ήταν ζαλισμένος και φοβόταν (άλλωστε μέσα στο σπίτι τον έβαλα μόνιμα 1 βδομάδα πριν την στείρωση). Μετά όλα καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι τρομερα σκεπασμενα ετσι και τα δυο!!περαστικα συντομα ευχομαι:)

Περαστικα! Ειναι τοσο γλυκα!!!:)

Περαστικα σας!:)

Κατερίνα όλα καλά;

Καλή ανάρρωση να έχετε:)

Τι τρομερή φωτογραφία με τα δυό κοιμισμενα γατούλια!!!:P
Μην ανησυχείς όλα μια χαρά θα είναι αύριο. Εμένα ο δικός μου είχε γκρίνια το πρώτο βράδυ, αλλά μάλλον ήταν επέιδή ήταν σε ξένο σπίτι (τότε που τον είχα δώσει στη Μέμυ) αλλά από την ώρα που τον πήρα σπίτι την επόμενη μέρα ήταν μια χαρά. 'Ετρωγε, επαιζε σαν μη συνέβαινε τίποτα! Ούτε εμένα είχε ράματα.
Δεν είναι αστεία τα πωπουδάκια τους έτσι όπως είναι ξυρισμένα?:lol:

Παιδιά ευχαριστώ! Χτες τα χρειάστηκα λιγάκι γιατί ο Πέπε άνοιξε την πληγούλα και έτρεχε αίμα και έκανε και κόκκινο εμετό (που υποθέτω ήταν επειδή έγλυφε τη Μπεταντίν) και μετά τον είχα πάρει αγκαλιά στο κρεβάτι και έτρεμε. Εμεινα ξύπνια ως αργά για να βλέπω πως πάει. Ευτυχώς μετά ηρέμησε και κοιμήθηκε αγκαλιά μου. Ο Ποκίτο ήταν πιο πονεμένος μάλλον, κοιμόταν διαρκώς και φαινόταν να ψιλοπονάει. Τους έβαλα φαί και νερό την ώρα που μου είχε πει ο γιατρός. Ο Πέπε ήπιε το μισό μπολάκι, ο Ποκίτο πήγε να φάει αλλά μάλλον δεν μπορούσε να μασήσει και τα παράτησε.
Σήμερα είναι σχεδόν όπως πριν. Έφαγαν, σκαρφαλώνουν στα τραπέζια, ο Πέπε μου νιαούρισε για χάδια (παλιά με νευρίαζε το απαιτητικό του νιαούρισμα, σήμερα χαίρομαι που το ξανακούω!). ΚΑι πουρπουρίζουν όταν τα χαιδεύω. Βεβαια δεν είναι ακόμα τελείως καλά, αλλά πάντως πολύ καλύτερα.
Χτες ένιωθα απίστευτες τύψεις έτσι όπως τα έβλεπα και προσπαθούσα να σκέφτομαι ότι το έκανα για το καλο τους. Σήμερα νιώθω πιο καλά και ανυπομονώ να αρχίσουν τις σκανταλιές!

Αντε βρε Κατερινάκι, όλα καλά!

Και μια απορία...τι εννοείται ότι τα πωπουδάκια τους είναι ξυρισμένα? Εμένα δεν μου φαίνονται ξυρισμένα. Όπως πριν είναι απλά τα μπαλάκια είναι συρικνωμένα. Βέβαια είναι και κοκκινομπλε σε εκείνο το σημείο, από τα φάρμακα που έβαλε ο γιατρός, αλλά δεν μου φαίνονται για ξυρισμένα...Και μέχρι που το ανέφερε η Ασπασία (και με έβαλε στο τριπάκι να πάω να κοιτάξω:P ) δεν τιο είχα σκεφτεί, αλλά γίνεται να μην τα ξύρισε?:hmm:

Σε λαχτάρησε το τέρας... ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα. Κι εμένα του είχε ξυρίσει το φουντωτό κ@#$%ακι και ήταν απίστευτα γελοίος. Μου θύμιζε μπαμπουίνο έτσι φουντωτός με ξυρισμένο κ@#ο!

περαστηκα!!!! ολα θα πανε μια χαρα:) φιλακια στο πεπε και το ποκιτο:D

Και εγώ στείρωσα εχθές Σάββατο πρωί τα τρία παιδιά της Χιονάτης. Ο αρσενικός είναι μια χαρά από εχθές τα δύο κοριτσάκια εχθές ήταν ζαλισμένα σήμερα είναι καλά και πλησίασαν και το φαγητό.Εχθές μπορεί να πόναγαν λίγο, σήμερα γουργουρίζουν του καλού καιρού. Όλα πολύ καλά.

Περαστικά σε ολους τους στειρωμένους. Και το Σιβα δεν τον ειχε ξυρισει ο γιατρος παρολο που εχει πολυ τριχα.
Κατερινα σε καταλαβαινω με τις τυψεις:( , αλλα ελπιζω τωρα να σου περασαν.

Παρασκευή περαστικά στα γατούνια σου!
Ισμήνη, ναι, τώρα που είναι καλά είμαι κι εγώ καλά!

Η Γκριζούλα, το αδεσποτάκι που ταίζουμε από μικρό, έχει οίστρο! Την είδαμε χθες το βράδυ να "στήνεται" σε έναμ αρσενικό, ο οποίος τσακώνεται με άλλον έναν, προφανώς για την Γκριζούλα.
Φωνάζουν, γριλίζουν οι δύο αρσενικοί, κάθε τρεις και λίγο βγαίνουμε και τους καταβρέχουμε για να φύγουν, διότι δεν το έχουν και σε πολύ οι γείτονες να αποφασίσουν να λύσουν οριστικά το πρόβλημα, όπως στο παρελθόν... Ανησυχώ πολύ.
Θα πάμε την Γκριζούλα για στείρωση. Δυστυχώς μένει η αδερφούλα της αστείρωτη, την οποία δεν μπορούμε να πιάσουμε... Είναι αλήθεια ότι δεν μπορεί να γίνει στείρωση όσο έχει οίστρο; Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει!

Ο κτηνιατρος της σαρδελας, ειπε οτι δεν πρεπει να την στειρωσουμε ενω εχει οιστρο.
Αλλα την αγελαδιτσα την στειρωσαμε(ο κτηνιατρος δεν ειπε τιποτα)στο τελος του οιστρου.:hmm:

Εγω το Χιονακι και τη χουχουδα τη στειρωσα ενω ειχε γιατι δεν αντεχα τοτε να τις βλεπω να υποφερουν. Δεν επαθαν τιποτε μια χαρα ειναι.

Γίνεται φυσικά, απλά είναι λίγο πιο δύσκολη η επέμβαση γιατί τα γεννητικά της όργανα διογκώνονται την εποχή του οίστρου και μπορεί γι αυτό να σε χρεώσει κάτι περισσότερο ο κτηνίατρος. Αν δεν μπορείς όμως να την περιορίσεις πάρε την αμέσως γιατί οι γάτες μένουν έγκυες "με την μυρωδία..."

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back