AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος
mel1
Δρ Παθολογίας Ζώων Συντροφιάς
εγω εχω μια απορια,αν ξερει να μου πει κανεις,εχω στειρωσει πολλα ζωακια και σκυλια και γατια,αρσενικα και θηλυκα σε διαφορετικους κτηνιατρους και ποτε κανεις δεν μου ειπε οτι πρεπει να το παω να του βγαλει τα ραμματα,γιατι πεφτουν μονα τους.η ευγενια πρεπει να παει να βγαλει τα ραμματα απο την γατα της.που οφειλεται αυτο? ειναι το ειδος του ραμματος διαφορετικο και δεν πεφτει απο μονο του??
Υπάρχουν δύο ειδών ράμματα, τα απορροφήσιμα, που απορροφούνται μόνα τους και δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν και τα μη απορροφήσιμα που πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρούνται μετά την επούλωση του χειρουργικού τραύματος.
Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος
ωραία ησύχασα τώρα να'σαι καλά Αγγελική!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
χαιρομαι που βοηθησα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριν λίγο γυρίσαμε από το γιατρό! Στειρωμένοι πια και οι δυο!
Ο Πέπε μου κοιμήθηκε σχεδόν κατευθείαν ενώ ο Ποκίτο δεν κοιμόταν με τίποτα. Βασικά ποτέ δεν κοιμήθηκε τελείως. Κατα τη διάρκεια της επέμβασης ψιλοκουνούσε τα ποδαράκια του! Νομίζω ότι επειδή είναι και λίγο χέστης φοβόταν να κοιμηθεί και αντιστεκόταν! Η πλάκα είναι ότι καθόταν όρθιος και σιγά σιγά παραπάταγε και στο τέλος έγυρε μπροστά το κεφάλι του και ακούμπησε τη μύτη κάτω. Άκουσα ξαφνικά ένα ρουθούνισμα και τελικά ήταν γιατί η μύτη του ακουμπούσε κάτω και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, το χαζό μου. Ο γιατρός μας καταπληκτικός με άφησε να μείνω κοντά τους μέχρι να κοιμηθούν και μετά έβλεπα και την διαδικασία από την πόρτα. Η επέμβαση στον καθένα κράτησε περίπου 5 λεπτά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μετά δεν τους έκανε ράμματα!!!
Τους έκανε μια πολύ μικρή τομούλα που θα κλείσει από μόνη της! Τώρα είναι και τα δυο κοιμησμένα πάνω σε μαξιλαράκια, τα μωρά μου. Σας βάζω και φωτογραφία τους.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος
περαστικουλια και σιδερενια να ειναι!!!!
anabou
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αναστασία, ο δικός σου έδειχνε να πονάει μετά? Γιατί χωρίς ράμματα φοβάμαι μήπως πονάνε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Φαίνεται να μην πονάνε αλλιώς δεν θα τα κάνα αυτά, και είμαι πολύ χαρούμενη γιαυτό, αλλά από την άλλη τα ψιλολυπάμαι έτσι που είναι ζαλισμένα και αποχαυνομένα!
RedCat
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool