Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
λογικα δεν θα πρεπει αφου περνει αντιβιωση αλλα ρωτα καλυτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μολυνθεί?ωχ μη μου λές τέτοια...απο τι θα μπορούσε να μολυνθει?την έχω καθαρή καθαρή και της βάζω betadine.Αν κ κάπου διάβασα οτι προκαλεί φαγούρα,αλλα αφού αυτό με είπε ο γιατρός να βάλω αυτό έβαλα.Θα τον πάρω ένα τηλέφωνο να το ρωτήσω για καλό κ για κακό...Εύχομαι να μην είναι τίποτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μην ανησυχεις λογικα δεν ειναι κατι,αλλα επειδη σε οσα ζωακια εχω κανει στειρωσει δεν ειχε πρηστει εκει ,γι αυτο σου λεω καλυτερα να ρωτησεις.

Α τώρα που το θυμήθηκα ο γιατρός μου είχε πει αν πρηστεί να μην ανησυχήσω οτι ειναι φυσιολογικό και οτι μάλλον θα το έχει αυτό το πρήξιμο λίγο καιρό.Είναι η αντίδραση των ιστών στα ράμματα αν θυμάμαι καλά αυτό πρέπει να είπε.Εντάξει ελαφρά πρησμένο είναι.Ανησυχώ όμως που δεν σηκώνεται καθόλου.Χθές το πρωί είχε κουτουρντήσει σήμερα τι την έπιασε?:hmm:

εγω εχω μια απορια,αν ξερει να μου πει κανεις,εχω στειρωσει πολλα ζωακια και σκυλια και γατια,αρσενικα και θηλυκα σε διαφορετικους κτηνιατρους και ποτε κανεις δεν μου ειπε οτι πρεπει να το παω να του βγαλει τα ραμματα,γιατι πεφτουν μονα τους.η ευγενια πρεπει να παει να βγαλει τα ραμματα απο την γατα της.που οφειλεται αυτο? ειναι το ειδος του ραμματος διαφορετικο και δεν πεφτει απο μονο του??

Μου είπε οτι αυτά τα ράμματα απορροφούνται απο μόνα τους αλλα θα πάρει πολύ καιρό οπότε είναι καλύτερα να τα βγάλουμε εμείς απο βδομάδα.Τι να πώ κ γώ το σκέφτηκα αυτό νόμιζα οτι δεν θα χρειαστει να πάμε να τα βγάλουμε γιατί ήξερα οτι απορροφούνται απο μόνα τους...

εγω εχω μια απορια,αν ξερει να μου πει κανεις,εχω στειρωσει πολλα ζωακια και σκυλια και γατια,αρσενικα και θηλυκα σε διαφορετικους κτηνιατρους και ποτε κανεις δεν μου ειπε οτι πρεπει να το παω να του βγαλει τα ραμματα,γιατι πεφτουν μονα τους.η ευγενια πρεπει να παει να βγαλει τα ραμματα απο την γατα της.που οφειλεται αυτο? ειναι το ειδος του ραμματος διαφορετικο και δεν πεφτει απο μονο του??

Υπάρχουν δύο ειδών ράμματα, τα απορροφήσιμα, που απορροφούνται μόνα τους και δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν και τα μη απορροφήσιμα που πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρούνται μετά την επούλωση του χειρουργικού τραύματος.

Καλημέρα σε όλους!μπορείτε σας παρακαλώ να μου λύσετε μια απορία?το Κιττουλίνι μου απο την Παρασκευή που το στειρώσαμε πηγαίνει πολύ καλά αλλά δεν έχει ενεργηθεί ακόμα παρα μόνο τσισάκια έκανε.Την Κυριακή ξεκίνησε να τρώει κανονικά κ στο φαγάκι της με είπε ο γιατρός να βαζω λίγο λαδάκι μπάς κ την βοηθήσει αλλα τίποτα...επίσης μου είπε οτι μπορεί να κάνει 3-4 μέρες να ενεργηθεί ισχύει αυτό ή να πανικοβληθώ???:cry:

μετα τις 3-4 μερες ισως πρεπει να ξαναρωτησεις τον γιατρο!ισως πρεπει να παρει καποιο χαπακι για να την βοηθησει

Είναι φυσιολογικό όμως τόσες μέρες να μήν έχει κάνει?λογικά θα πονάει πολύ η κοιλίτσα της

μετα απο την εγχειρηση νομιζω ειναι φυσιολογικο,εδω πας και γεννας και κανεις 3-4 μερες να ενεργηθεις!!

Σωστά!:)ωραία ησύχασα τώρα να'σαι καλά Αγγελική!

:) :) :) χαιρομαι που βοηθησα!

Στειρωθήκαμε!

Πριν λίγο γυρίσαμε από το γιατρό! Στειρωμένοι πια και οι δυο!
Ο Πέπε μου κοιμήθηκε σχεδόν κατευθείαν ενώ ο Ποκίτο δεν κοιμόταν με τίποτα. Βασικά ποτέ δεν κοιμήθηκε τελείως. Κατα τη διάρκεια της επέμβασης ψιλοκουνούσε τα ποδαράκια του! Νομίζω ότι επειδή είναι και λίγο χέστης φοβόταν να κοιμηθεί και αντιστεκόταν! Η πλάκα είναι ότι καθόταν όρθιος και σιγά σιγά παραπάταγε και στο τέλος έγυρε μπροστά το κεφάλι του και ακούμπησε τη μύτη κάτω. Άκουσα ξαφνικά ένα ρουθούνισμα και τελικά ήταν γιατί η μύτη του ακουμπούσε κάτω και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, το χαζό μου. Ο γιατρός μας καταπληκτικός με άφησε να μείνω κοντά τους μέχρι να κοιμηθούν και μετά έβλεπα και την διαδικασία από την πόρτα. Η επέμβαση στον καθένα κράτησε περίπου 5 λεπτά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μετά δεν τους έκανε ράμματα!!!:blink: Τους έκανε μια πολύ μικρή τομούλα που θα κλείσει από μόνη της!
Τώρα είναι και τα δυο κοιμησμένα πάνω σε μαξιλαράκια, τα μωρά μου. Σας βάζω και φωτογραφία τους.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• P3100128.JPG
    P3100128.JPG
    118,7 KB · Εμφανίσεις: 70
α μωρε τα γλυκουλια!!!!:redface: περαστικουλια και σιδερενια να ειναι!!!!:up:

Ax, τι γλυκά που είναι! Καλή σας ανάρρωση, αν και στα αρσενικά είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα. Ράμματα ούτε κι εμάς μας είχε κάνει.

Τα μωρά μου έχουν αρχίσει να ψιλοξυπνάνε και προσπαθούν να σηκωθούν. Παραπατάνε και...πέφτουν.
Αναστασία, ο δικός σου έδειχνε να πονάει μετά? Γιατί χωρίς ράμματα φοβάμαι μήπως πονάνε.

Άντε γρήγορη ανάρρωση.

Καλά...είναι μεγάλοι αλητάμπουρες. Ο Ποκίτο σηκώθηκε, πήγε παραπατώντας στην αγαπημένη του καρέκλα και τσουπ..πήδησε πάνω. Τον ξαναπήρε και τον έβαλα στα μαξιλάρια στο πάτωμα, γιατί φοβάμαι μηνπέσει έτσι που είναι ζαλάδας. Ο Πέπε προσπάθησε να ανέβει στο κρεβάτι αλλά πάλι τον πρόλαβα. Θα τα έτρωγε τα μούτρα του. Τώρα πήγε και κλάφτηκε στο Στάθη να τον πάρει αγκαλιά στον καναπέ. Και τον κατάφερε εννοείται! :) :inlove:
Φαίνεται να μην πονάνε αλλιώς δεν θα τα κάνα αυτά, και είμαι πολύ χαρούμενη γιαυτό, αλλά από την άλλη τα ψιλολυπάμαι έτσι που είναι ζαλισμένα και αποχαυνομένα!

ε αυτές οι πρώτες μερες είναι..περαστικά και από μένα...:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back