katerina10
Περιβόητο μέλος
Για τα 100 κάνεις έτσι ή για το κατακόκκινο???Εγώ καλή μου έχω μιλήσει στον φίλο μου για το πως μου φαίνεται αυτός ο γιατρός(δεν θέλω να εκφραστώ)και όμως τον πήγαν εκεί γιατί δεν τον βολεύει τον φίλο μου να πάει πιο μακριά ή να ψάξει για άλλον γιατρό..Εεεεεεεεεεεεεεεεεε;![]()

Γενικά κάτι τέτοια μου αναβουν τα λαμπάκια!!

Τέσπα,το θέμα είναι να είναι καλά ο γατούλης....Για αυτό ρωτάω..Σαν να φαίνεται το κρέας είναι τα "μπαλάκια" του...

Δεν σε πρόλαβα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για τα 100 κάνεις έτσι ή για το κατακόκκινο???Εγώ καλή μου έχω μιλήσει στον φίλο μου για το πως μου φαίνεται αυτός ο γιατρός(δεν θέλω να εκφραστώ)και όμως τον πήγαν εκεί γιατί δεν τον βολεύει τον φίλο μου να πάει πιο μακριά ή να ψάξει για άλλον γιατρό..Γενικά κάτι τέτοια μου αναβουν τα λαμπάκια!!
Τέσπα,το θέμα είναι να είναι καλά ο γατούλης....Για αυτό ρωτάω..Σαν να φαίνεται το κρέας είναι τα "μπαλάκια" του...
Δεν σε πρόλαβα!
Για όλα μαζί! Η πιο απλή και τακτοποιημένη επέμβαση είναι του αρσενικού γάτου. Τσακ ανοίγει το δερματάκι των "μπαλακίων", τσακ και με προσοχή βγαίνουν τα σακουλάκια, τσακ ξανακλείνουν (πέφτει, βέβαια,και το ανάλογο ξυρισματάκι
) Για αποστείρωση δεν το συζητώ, γι' αυτό μετά δεν χρειάζεται καν όχι μόνο κολάρο αλλά ούτε αντιβίωση! Τι να πω...κομπογιαννίτης και κακός επιστήμονας, ανενημέρωτος και γενικά...Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα σας!! Η Νεφέλη έκλεισε πριν λίγες μέρες τους 6 μήνες και μέσα στην εβδομάδα θέλω να την πάω για στείρωση. Θα ήθελα να μου πει κάποιος πώς περίπου γίνεται η διαδικασία, πόσο διαρκεί η επέμβαση και αν θα χρειαστεί να μείνει στο κτηνιατρείο. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε αν το Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας στην Κυψέλη είναι καλό γιατί σκέφτομαι να την πάω εκεί για τη στείρωση! Ευχαριστώωωω!!!
(Έχω πολύ άγχος για την όλη διαδικασία στείρωσης!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλημέρα σας!! Η Νεφέλη έκλεισε πριν λίγες μέρες τους 6 μήνες και μέσα στην εβδομάδα θέλω να την πάω για στείρωση. Θα ήθελα να μου πει κάποιος πώς περίπου γίνεται η διαδικασία, πόσο διαρκεί η επέμβαση και αν θα χρειαστεί να μείνει στο κτηνιατρείο. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε αν το Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας στην Κυψέλη είναι καλό γιατί σκέφτομαι να την πάω εκεί για τη στείρωση! Ευχαριστώωωω!!!
(Έχω πολύ άγχος για την όλη διαδικασία στείρωσης!)
Η προσωπική γνωμη για το Κέντρο Γάτας είναι πολύ καλή και από πολλούς φίλους μου που εμπιστεύομαι την γνώμη τους μου έχουν πει τα καλύτερα όσο για την στείρωση μην φοβάσαι τίποτα όλα θα πάνε καλά εγώ έχω στειρώσει και τις 2 θυληκές που είχα και ήταν μία χαρα!
Περιμένουμε τα νέα από την γατούλα σου!!!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα την πάρεις την ίδια μέρα, απλά δεν θα την ταΐσεις νερό και τροφή μέχρι την άλλη μέρα. Όπως και θα πρέπει να είναι νηστική και πριν 1 μέρα...
Τώρα για την διαδικασία δεν κατάλαβα, χειρουργικά?? εννοείς τί γίνεται??
Αφαιρείτε η μήτρα και οι ωοθήκες...δεν ξέρω αν απάντησα στην ερώτησή σου...

Μην ανησυχείς πάντως για τους περισσότερους Κτηνιάτρους είναι υπόθεση ρουτίνας.

vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Η προσωπική γνωμη για το Κέντρο Γάτας είναι πολύ καλή και από πολλούς φίλους μου που εμπιστεύομαι την γνώμη τους μου έχουν πει τα καλύτερα όσο για την στείρωση μην φοβάσαι τίποτα όλα θα πάνε καλά εγώ έχω στειρώσει και τις 2 θυληκές που είχα και ήταν μία χαρα!
Περιμένουμε τα νέα από την γατούλα σου!!!!!![]()
Ωραία γιατί και γω από αυτό το site έμαθα για το Κέντρο Γάτας!
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Η στείρωση θηλυκού, είναι περίπου υπόθεση μισής ώρας...
Θα την πάρεις την ίδια μέρα, απλά δεν θα την ταΐσεις νερό και τροφή μέχρι την άλλη μέρα. Όπως και θα πρέπει να είναι νηστική και πριν 1 μέρα...
Τώρα για την διαδικασία δεν κατάλαβα, χειρουργικά?? εννοείς τί γίνεται??
Αφαιρείτε η μήτρα και οι ωοθήκες...δεν ξέρω αν απάντησα στην ερώτησή σου...
Μην ανησυχείς πάντως για τους περισσότερους Κτηνιάτρους είναι υπόθεση ρουτίνας.![]()
Ναι χειρουργικά εννοώ! Αχ ωραία ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!
moukelis
Επιφανές μέλος
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Κλείσαμε ραντεβού για στείρωση Παρασκευή πρωί και η γραμματέας μου τα εξήγησε όλα και ηρέμησα εντελώς!
Τον λάτρεψα τον γιατρό!!!!!!!!!!!!!!!!! (Γίνεται όταν αρρωσταίνω να πάω και γω σε αυτόν???? χαχαχαχαχαχα)
stellak
Διάσημο μέλος
(μόλις συνέλθεις θα καταλάβει κι εκείνη πως άδικα στεναχωριόταν!)Επειδή στον ίδιο γιατρό έχω στειρώσει κι εγώ το Μελόνι μου, θέλω να σε διαβεβαιώσω πως την Παρασκευή το πρωί μπορείς να ανησυχείς για όλα τα υπόλοιπα θέματά σου εκτός από τη στείρωση της γάτας σου
Με το καλό να μπει στο κλαμπ και η γατούλα σου!
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας!!! Τελικά αποφάσισα να πάω τη Νεφέλη για στείρωση στον Αίλουρο! Πήρα τηλέφωνο και έκλεισα ραντεβού να τη δει σήμερα! Ξεκινήσαμε λοιπόν σήμερα το πρωί από ΑΜπελόκηπους και πήγαμε Παλαιό Φάληρο! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!! Την άφησε στην αρχή να βγει μόνη της από τη γατοφόρο, τη χάιδευε συνέχεια, τη εξέτασε πολύ προσεκτικά και τη βρήκε σε άριστη κατάσταση (και λίγο παραπάνω από άριστη!). Ειδικά για τα ματάκια της μου είπε "Έχει μάτι πιλότου!" χαχα! Τη ζύγισε κιόλας.. 3250 είμαστε..! Καλά είπε είναι αλλά να μην ξεπεράσουμε τα 3500 με 3600!!
Κλείσαμε ραντεβού για στείρωση Παρασκευή πρωί και η γραμματέας μου τα εξήγησε όλα και ηρέμησα εντελώς!
Τον λάτρεψα τον γιατρό!!!!!!!!!!!!!!!!! (Γίνεται όταν αρρωσταίνω να πάω και γω σε αυτόν???? χαχαχαχαχαχα)

Αυτό με το "μάτι πιλότου" να ξέρεις ότι όντως είναι μεγάλο κοπλιμέντο από τον κ. Πάνο...
Να σου ζήσει η γατούλα σου! Και όπως λέει και η Στέλλα μας, να έχεις για ο,τιδήποτε άλλο άγχος την Παρασκευή παρά για την επέμβαση... Κατ' αρχήν, ούτε που θα καταλάβεις πότε θα τελειώσει και θα την δεις όπως ακριβώς του την παρέδωσες... Μόνο αισθητικά θα της λείπουν οι τριχούλες στο σημείο που θα την ανοίξει,αλλά ούτε η ουλή καλά-καλά δεν θα φαίνεται! Άντε, με το καλό!!!!Εγώ, αν σε ενδιαφέρει, εκτός από τα 15 μου , έχω στειρώσει και άλλα 15-20 αδεσποτούλια γατάκια...Οπότε έχω περάσει αυτή τη διαδικασία αρκετές φορές και είμαι ΣΦΟΔΡΑ αγχώδης τύπος! Παρά ταύτα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καθησυχάσω κάποιον για αυτή την επέμβαση! Μη φοβού καθόλου, λοιπόν!

vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό με το "μάτι πιλότου" να ξέρεις ότι όντως είναι μεγάλο κοπλιμέντο από τον κ. Πάνο...
Να σου ζήσει η γατούλα σου! Και όπως λέει και η Στέλλα μας, να έχεις για ο,τιδήποτε άλλο άγχος την Παρασκευή παρά για την επέμβαση... Κατ' αρχήν, ούτε που θα καταλάβεις πότε θα τελειώσει και θα την δεις όπως ακριβώς του την παρέδωσες... Μόνο αισθητικά θα της λείπουν οι τριχούλες στο σημείο που θα την ανοίξει,αλλά ούτε η ουλή καλά-καλά δεν θα φαίνεται! Άντε, με το καλό!!!!
Εγώ, αν σε ενδιαφέρει, εκτός από τα 15 μου , έχω στειρώσει και άλλα 15-20 αδεσποτούλια γατάκια...Οπότε έχω περάσει αυτή τη διαδικασία αρκετές φορές και είμαι ΣΦΟΔΡΑ αγχώδης τύπος! Παρά ταύτα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καθησυχάσω κάποιον για αυτή την επέμβαση! Μη φοβού καθόλου, λοιπόν!![]()
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Αύριο θα γράψω και τις υπόλοιπες εντυπώσεις μου!!!
ΑΑΑΑΑΑ τα γατούλια μας μοιάζουνε!!
Και κάτι άσχετο.. ο γιατρός Αίλουρος (!) μου είπε ότι η Νεφέλη έχει ειδική ονομασία (την οποία ούτε καν θυμάμαι!) επειδή έχει και μαυρο-γκρι ρίγες και πορτοκαλοκόκκινες!! χιχιχι!!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος

Καλή τύχη με τα σημερινά σας και περιμένουμε νέα.
aretha
Περιβόητο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Και για να επανέλθουμε στο θέμα (και στην τάξη
), τις ευχές μας στη Νεφέλη και περιμένουμε τα νέα της! 
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Αλλά τώρα δε σταματάμε να γλίφουμε τα ραμματάκια μας...

aretha
Περιβόητο μέλος
Μην την αφήνεις όμως μωρέ να γλύφει την τομή, δεν κάνει... Προσπάθησε να της αποσπάσεις λίγο την προσοχή με χάδια ή με κανένα παιχνιδάκι.
Fotini
Διάσημο μέλος
Αλλά τώρα δε σταματάμε να γλίφουμε τα ραμματάκια μας...![]()
Να το προσέχεις αυτό
Αν τη δεις και τα πειράζει συνέχεια, ίσως χρειαστεί αντιβίωση. Περαστικά σας!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool