vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Να το προσέχεις αυτόΑν τη δεις και τα πειράζει συνέχεια, ίσως χρειαστεί αντιβίωση.
Περαστικά σας!![]()
Ναι για σήμερα είπε ο γιατρός δεν πειράζει.. Αλλά αν συνεχίσει και αύριο μου έδωσε χαπάκια αντιβίωση! Ό,τι και να κάνω γυρνάει και τα γλείφει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hermia
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλους τους γατόφιλους,
Η Μέλη μου σήμερα το μεσημέρι έκανε στείρωση και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε είναι το εξής: Πέρα από τη ζάλη και την αδυναμία που νιώθει το οποίο είναι και φυσιολογικό, άρχισε να ξύνει τόσο επίμονα τη μουσούδα της με αποτέλεσμα να ματώσει δεξιά και αριστερά στα μαγουλάκια της και στην περιοχή γύρω από το στόμα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό, ειμαι πολυ ανήσυχη και η γιατρός δε με προειδοποίησε για κάτι τέτοιο.
Θα το εκτιμούσα πολύ εάν μπορούσατε να με βοηθήσετε! Είναι κάτι το οποίο θα μπορούσα να κάνω να την ανακουφίσει? Πολυ φοβάμαι ότι μέχρι αύριο το πρωί θα ναι άσχημα τα πραγματα με τη μουρίτσα της..
Σας ευχαριστω πολυ γατοφίλοι μου
Νάνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
hermia
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο μετά από στείρωση. Κι εμένα μου φαίνεται σαν ένδειξη στρες. Θα μπορούσε ίσως να είναι και κάποιους τύπου αλεργία...
όπως κι αν εχει καλό είναι να πάρεις την γιατρό σου.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπερα οπως πολλες θα ξερετε δεν εχω στειρωμενες τις γατες μου ακομα.
Η μια γεννησε πριν 3 μερες και απο οτι μου ειπαν στον Αιλουρο η γατα μπορει να στειρωθει σε ενα μηνα αφου τα μικρα θα μπορουν να τρωνε μονα τους (και δεν θα ταραζουν τις θυλες της κακομοιρας της φοφικος!!!)
Λοιπον εχω ψαξει σχεδον σε ολα τα κτηνιατρια της Αθηνας και Νεας Μακρης αλλα κατω απο 160? δεν εχω βρει για 2 γατες.
Οποιος ξερει καποιον κτηνιατρο που μπορει να κανει στειρωσει με λιγοτερο απο 80? τη μια ας μου πει και εμενα. Ψαχνω απεγνωσμενα δουλεια μηπως και πληρωσω αυτα τα 160 ή 200? που μου ζητανε αλλα τιποτα, απλα εχω απελπηστει..

Ρωτησα και στη Φιλοζωικη στη Νεα Χαλκηδονα που υποτηθετε πως ειναι η φτηνοτερη και μου ειπαν 90?..
Δεν ξερω τι αλλο να κανω πια.. εχω αρχισει και σαλταρω ειδικα αφου η αλλη εχει οιστρο και φοβαμαι και για την υγεια της και μην μεινει εγκυος(λιγο δυσκολο βεβαια αφου ειναι κλεισμενη μεσα στο σπιτι αλλα φυλαγε τα ρουχα σου για να χεις τα μισα..)
Ακουω για 60 και 50 ? και απορω που τους βρισκεται.

Θα ηθελα να τον βρω αυτον τον χρυσο κτηνιατρο πιο νωρις απο τον απογαλακτισμο για να δω αν ειναι καλος με τις γατουλες και να ειμαι σιγουρη πως δεν ειναι χασαπης...
thanks.....

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
εγω ξερω εναν που περνει 40-50 ευρω το πολυ για θηλυκη γατα και ειναι στην λεωφορου διονυσου.στην νεα μακρη,ντιναλεξης λεγεται.
avtwvia
Διάσημο μέλος

Και ο Αιλουρος παιρνει 100 θηλυκο και 50 αρσενικο.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αιλουρος 100? το ενα θελει και ασ ειναι 2 μαζι.. Μιλησα με μια κυρια..
Αγγελικη να σου πω την αληθεια δε πηρα στον Ντυναλεξη γιατι παλια μου ειχα σπασει τα νευρα (οταν εμενα Νεα Μακρη) γιατι βρηκα με τον αδελφο μου κατι κουταβια και τον καλεσα να δει αν ειναι καλα γιατι ηταν παρατημενα στον δρομο και εκεινος ηθελε να τους κανει ευθανασια. Δεν θα μπω σε αλλες λεπτομερειες γιατι δε θελω να δυσφημησω κανεναν αλλα αυτο με ειχα πληγωσει πολυ και ακομα δεν το εχω ξεπερασει.. και ας εχουν περασει πολλα χρονια.
Αν και εσωσε απο του χαρου τα δοντια τον σκυλο μου πριν ενα μηνα που τον χτυπησε αμαξι δεν ξερω αμα πρεπει να τον εμπιστευτω. Ο πατερασ μου που πηγε τον σκυλο μου εκει ειπε οτι ειναι καλος, αλλα θελω και μια δευτερη αποψη απο καποιον που τον ξερει για φοβαμαι, λογικο ειναι πιστευω αφου μιλαμε για ζωντανα πλασματα και οχι αψυχα.
Αν ειναι πραγματικα καλος να παω εκει...
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε συ είναι πολλά τα 90ευρώ. Να το ψάξεις λίγο το θέμα. Και τώρα ειδικά που έχει και οίστρο η γατούλα. Εγώ πάω σε μια κτηνίατρο αλλά είναι στο κέντρο. Είναι φθηνή και πάρα πολύ καλή. Βεβαιωμένο και από γνωστούς μου που πάνε εκεί. Αν θές να την ρωτήσω. Κατεβαίνεις καθόλου; Να πηγαίναμε μαζί αν θες.
Ρώτα πόσο παίρνει σε παρακαλώ...με ενδιαφέρει.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε συ είναι πολλά τα 90ευρώ. Να το ψάξεις λίγο το θέμα. Και τώρα ειδικά που έχει και οίστρο η γατούλα. Εγώ πάω σε μια κτηνίατρο αλλά είναι στο κέντρο. Είναι φθηνή και πάρα πολύ καλή. Βεβαιωμένο και από γνωστούς μου που πάνε εκεί. Αν θές να την ρωτήσω. Κατεβαίνεις καθόλου; Να πηγαίναμε μαζί αν θες.
Δεν παω συχνα αλλα αν ειναι καλη και φτηνη να παω δεν εχω προλημα...
Ασε ειχα οιστρο σταματησε για λιγες μερες και αντε παλι.. Εχει και μια φωνη η ατοιμη που τρυπαει τυμπανα...

Το ξερω δεν περιμενα απο τη φιλοζωικη να μου πει 90?.
Να φανταστεις η μανα μου ελεγε χρονια οτι ειναι η φτηνοτερη και η γατα της δεν ειχε κανενα προβλημα μετα τη στειρωση.. Αλλα οταν τηλεφωνησα μου επεσε κεραμηδα..

Αμα μπορεις να μαθεις και απο εκει τιμη θα χρωσταω χαρη!!!
Σας χιλιο ευχαριστω!!!!!
Λεω να κανω και μια αιτηση για εθελοντικη εργασια στη φιλοζωικη χαλκηδονας..
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ρωτήσω ναι ! Φαντάσου για το πρώτο εμβόλιο της μικρής μου πήρε εμένα 30ευρώ συν την αποπαρασίτωση. Είναι φοβερή η γυναίκα. Επίσης αγαπάει πολύ τις γάτες. Αν μπεις στο κτηνιατρείο της έχει μόνο γάτεςΡώτα πόσο παίρνει σε παρακαλώ...με ενδιαφέρει.
Είναι λίγο απόμακρη και αυστηρή στους ανθρώπους, αλλά στα ζώα φέρετε πολύ καλά.Δεν ξέρω αν αυτή η τιμή σου φαίνετε πολύ, αλλά εμένα μου φαίνετε πολύ προσιτή.
Εσύ θες να τις στειρώσεις;
Έμμα θα ρωτήσω και για σένα. Είναι στο κέντρο, στην Ασκληπιού. Ασκληπιού + Βαλτετσίου.
Θα πάρω αύριο και θα σας πώ

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ρωτήσω ναι ! Φαντάσου για το πρώτο εμβόλιο της μικρής μου πήρε εμένα 30ευρώ συν την αποπαρασίτωση. Είναι φοβερή η γυναίκα. Επίσης αγαπάει πολύ τις γάτες. Αν μπεις στο κτηνιατρείο της έχει μόνο γάτεςΕίναι λίγο απόμακρη και αυστηρή στους ανθρώπους, αλλά στα ζώα φέρετε πολύ καλά.
Δεν ξέρω αν αυτή η τιμή σου φαίνετε πολύ, αλλά εμένα μου φαίνετε πολύ προσιτή.
Εσύ θες να τις στειρώσεις;
Έμμα θα ρωτήσω και για σένα. Είναι στο κέντρο, στην Ασκληπιού. Ασκληπιού + Βαλτετσίου.
Θα πάρω αύριο και θα σας πώ![]()
Κοίτα. Η δική μου στο πρώτο εμβόλιο μου πήρε 20 ευρώ. Αλλά θέλει 120 ευρώ για τη στείρωση!
Για εμένα ρωτάω, ναι.
( Δηλαδή όχι ακριβώς για εμένα, αλλά για τις γάτες μου...)
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρώτα πόσο παίρνει σε παρακαλώ...με ενδιαφέρει.
Κοίτα. Η δική μου στο πρώτο εμβόλιο μου πήρε 20 ευρώ. Αλλά θέλει 120 ευρώ για τη στείρωση!
Για εμένα ρωτάω, ναι.( Δηλαδή όχι ακριβώς για εμένα, αλλά για τις γάτες μου...)
![]()
120 ευρώ και για τις δύο γάτες;
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
(δεν ξερω που ειναι η ασκληπιου και γενικα δε ξερω πολλα απο αθηνα. Δεν πολυ βγαινω. !)
Περιμενω νεα, μηπως ησυχασουν και αυτες οι κακομοιρες...!!
ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα μου είπαν, αν γίνεις μέλος στη φιλοζωική Κορωπίου με 30 ευρώ το χρόνο, σου στειρώνουν μια γάτα. Αλλά και αυτό που σου ανάφερε παραπάνω η Αγγελική για την Ν.Μακρη είναι καλή τιμή. Δε ξέρω μόνο αν είσαι κοντά μας.
Αγιους Αναργυρους μενω. Στη Φιλαδελφια κοντα. Για μενα ειναι πολυ κοντα αφου εμενα εκει..
Ναι ειναι πολυ καλη περιπτωση αρκει να ειναι και εκεινος καλος.Ή μαλλον παααρα πολυ καλος!!!
avtwvia
Διάσημο μέλος
Και παιδια δεν ειναι λιγα 30 ευρω για εμβολιο και αποπαρασιτωση ολοι οι κτηνιατροι τοσα παιρνουν!!
Να μου πεις ο γιατρος που ειχα ως φοιτητρια στη Δραμα πριν απο 3 χρονια και μου επαιρνε 12 το εμβολιο να πω ναι ειναι οικονομικος!!
Αλλα και εκεινος στη στειρωση του Πασα πριν 3 χρονια 60 ευρω μου πηρε!

emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενας μαλιστα ειχε το θρασος να μου πει με υφος οτι επειδη ειναι ρατσας η γατες μου και οχι κεραμηδογατες θελει 120?. (αμα θυμαστε αυτος που μου ελεγε ο φιλος μου οτι κανει στειρωσεις με 30? στα πατησια) Αφου δε τον εβρησα παλι καλα. Δηλαδη μια κεραμηδογατα δεν εχει την ιδια αξια με μια ρατσας γατα? Δεν αξιζει την ιδια προσοχη? Δεν καταλαβαινω πως σκεφτονται μερικοι. Αστε που οταν ειδα το ιατρειο του απ εξω ηταν σε μαυρο χαλι.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool