Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπράβο, μπράβο, μπράβο στο Ελβιράκι που είναι μαχητής και τα κατάφερε! Έχω καταχαρεί! Τα καλύτερα νέα ήταν αυτά! :up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια κερδισε το Ελβιράκι!! Τα τελευταία νέα ειναι οτι θα την πάρω σημερα το βραδυ.
Το κορίτσι κατάλαβε την ευθύνη του να γινει καλά και έκανε τα αδυνατα δυνατά. Και επισης εχει κανονικη θερμοκρασία τωρα.Δεν εχει υποθερμία. Σας ευχαριστεί παρα πολύ κι εγω για τη στηριξη..
Τα άλλα γατάκια? Μηπως η CD εκανε κακα της??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια κερδισε το Ελβιράκι!! Τα τελευταία νέα ειναι οτι θα την πάρω σημερα το βραδυ.
Το κορίτσι κατάλαβε την ευθύνη του να γινει καλά και έκανε τα αδυνατα δυνατά. Και επισης εχει κανονικη θερμοκρασία τωρα.Δεν εχει υποθερμία. Σας ευχαριστεί παρα πολύ κι εγω για τη στηριξη..

Κάτι κάτι κάνανε και ο Αιμιλιάκος και η CD:up:.

Ax βρε Ελένη κακά φεγγάρια ήταν. Βρε όταν το λέω ότι κάποιες μέρες είναι καντέμικες:hmm:
Λοιπόν όταν την πάρεις σπίτι θέλουμε ανακοινωθέν:D

Ax βρε Ελένη κακά φεγγάρια ήταν. Βρε όταν το λέω ότι κάποιες μέρες είναι καντέμικες:hmm:

:up::up:Μπραβο βρε κοριτσια και γατόνια!! Με την διογκωση των νεφρων που έχει τι θα γινει?Θα περάσει τελείως? θα πάρει αγωγη και θα περάσει?
Ουτε στον εχθρο μου αυτο που μας συνεβει.Μακρυά οι γκαντέμικες μέρες Ράνια μου και παντα να ξεπερνάνε τα δυσκολα τα 7ψυχα γατάκια μας

Ναι, βεβαια.Το βραδυ εχει ανακοινωθεν Ελβίρας:)

οχι μονο ανακοινωθεν, και φωτο της υγιους πια ελβιρας !!:D

Βεβαίως. Ολοκληρο φωτορεπορτάζ θα κάνω:D

:up::up:Μπραβο βρε κοριτσια και γατόνια!! Με την διογκωση των νεφρων που έχει τι θα γινει?Θα περάσει τελείως? θα πάρει αγωγη και θα περάσει?
Ουτε στον εχθρο μου αυτο που μας συνεβει.Μακρυά οι γκαντέμικες μέρες Ράνια μου και παντα να ξεπερνάνε τα δυσκολα τα 7ψυχα γατάκια μας

Θα μιλήσω ξανά σήμερα με τον γιατρό του συνεχίζει αντιβίωση ίσως έτσι θα μου πει. Το σημαντικό είναι ότι σήμερα ο μικρούλης μου με ξύπνησε με πατουσάκια:)

Καλως να την δεχτεις σημερα το βραδυ!:) Περαστικα να ειναι και αγυριστα ολα αυτα που περασατε αυτες τις μερες!

οχι μονο ανακοινωθεν, και φωτο της υγιους πια ελβιρας !!:D
Ω, ναι! Και φωτό, και φωτό! :D

Το σημαντικό είναι ότι σήμερα ο μικρούλης μου με ξύπνησε με πατουσάκια:)
:up::up::up::up:

Κι απ' όσο είδα, και το CD ... λειτούργησε! ;):D

Είχα μια ολόκληρη μέρα να μπω(καταραμένη forthnet:mad:) και τώρα διαβάζω τα νεα.:up::up::up::up::up:
Ελβίρακι, ψύχη μου είσαι μεγαλη ΗΡΩΙΔΑ!:rolleyes: ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!:up:
Ρανία ο Λιλούκος παεί καλύτερα σημέρα?:hmm:
Και το CDακι τα καταφερε!:up:
Πολλά μουσουδόφιλα σε όλα!!! :kiss::kiss::kiss:
Νίκη, Μυρτώ και Αρης:D

Είχα μια ολόκληρη μέρα να μπω(καταραμένη forthnet:mad:) και τώρα διαβάζω τα νεα.:up::up::up::up::up:
Ελβίρακι, ψύχη μου είσαι μεγαλη ΗΡΩΙΔΑ!:rolleyes: ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!:up:
Ρανία ο Λιλούκος παεί καλύτερα σημέρα?:hmm:
Και το CDακι τα καταφερε!:up:
Πολλά μουσουδόφιλα σε όλα!!! :kiss::kiss::kiss:
Νίκη, Μυρτώ και Αρης:D

Ευχαριστούμε Νίκη πολυ πολυ!! Ενα σκατούλι, εκανε 3 επιστημονες να μην πιστευουν στα μάτια τους:D
Και τα άλλα γατάκια είναι καλύτερα.Ο στοχος της τουαλέτας επετευχθει:up:.Ανυπομονουμε για τη συνεχεια

Κορίτσια χάρηκα πραγματικά για τα γατάκια το είχα κάνει κ σαν τάμα ότι αν γινόταν καλά η Ελβίρα (για τον Αιμίλιο ήμουν σίγουρη) θα πήγαιναν όλα καλά:up: Τα δικά μας νέα είναι τα εξής η μικρή μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερα μάλλον την πείραξε το εμβόλιο κ ίσως είχε κ ένα μικροτραυματισμό στο ποδαράκι της κ δεν μπορούσε να περπατήσει επειδή από το ένα ματάκι δεν βλέπει κ πολλές φορές δεν μπορεί να υπολογίσει τις αποστάσεις. Για τον μπλε γατούλη μου όμως τα νέα δεν είναι ενθαριντικά φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρει :cry::cry::cry::cry:

Κορίτσια χάρηκα πραγματικά για τα γατάκια το είχα κάνει κ σαν τάμα ότι αν γινόταν καλά η Ελβίρα (για τον Αιμίλιο ήμουν σίγουρη) θα πήγαιναν όλα καλά:up: Τα δικά μας νέα είναι τα εξής η μικρή μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερα μάλλον την πείραξε το εμβόλιο κ ίσως είχε κ ένα μικροτραυματισμό στο ποδαράκι της κ δεν μπορούσε να περπατήσει επειδή από το ένα ματάκι δεν βλέπει κ πολλές φορές δεν μπορεί να υπολογίσει τις αποστάσεις. Για τον μπλε γατούλη μου όμως τα νέα δεν είναι ενθαριντικά φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρει :cry::cry::cry::cry:

:(:(.Μην χανεις το κουράγιο σου!Δεν κανατε εξετάσεις ακομα, ε? Εμάθες μήπως κατι καινούριο?Το είδα και στο θέμα του γιατρού

:(:(.Μην χανεις το κουράγιο σου!Δεν κανατε εξετάσεις ακομα, ε? Εμάθες μήπως κατι καινούριο?Το είδα και στο θέμα του γιατρού
αρνείται να φάει προσπαθώ να του δώσω φαγητό κ το βγάζει. εξετάσεις το απόγευμα θα κάνουμε αλλά μωρέ δεν είναι καλά φαίνεται καταρχήν ήταν ένας γαταρος τροφαντός κ έχει μείνει 3 κιλά:( και έχει υποθερμία διάρροια κ τρέμει. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι καλά. Ο βοηθός του γιατρού μου είπε ότι τα νεφρά του είναι λίγο διογκωμένα αλλα πρέπει να τον δει κ ο γιατρός να μου το πει με σιγουριά. Η γενική του κατάσταση πάντως ειναι χάλια γι αυτό λεω δεν νομίζω να τα καταφέρει:cry:

ωχ αληθεια? νομιζα οτι ολα τα γατονια μας ηταν υγιη γμτ...:(
τι να πω... μην χανεις την πιστη σου, ποτε δεν ξερεις...η σκεψη μας μαζι σου..:(

Για τον μπλε γατούλη μου όμως τα νέα δεν είναι ενθαριντικά φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρει :cry::cry::cry::cry:

Λυπάμαι πολύ καλή μου:( Μήπως γίνει κάτι έστω και την ύστστη ώρα, μη χάνεις τις ελπίδες σου.:hmm::(:(:(

Ελενα μην το βαζεις κατω,θα τα καταφερει,κατσε να δεις και τι θα σου πει ο γιατρος.Τον επιασες;Τι ωρα θα πατε;

Λυπάμαι Ελενάκι για την ψυχούλα...:(Μακάρι να έχει Άγιο ο γατούλης.

Μακάρι Ελένη μου, μακάρι, αλλά τώρα μ εχουν πιάσει τα κλάματα να τον δεις πως κατάντησε αυτός που ήταν θηρίο κ τον ζήλευαν όλοι για το τρίχωμα. Στεναχωριέμαι τόσο πολύ γιατί φοβάμαι ότι δε θα ζήσει η ψυχούλα μου και ήταν τόσο αριστοκρατικός γάτος έτρωγε με το νυχάκι του πολλες φορές κ πάντα ήθελε να τρώει τα καλύτερα. Και η ψυχούλα μου ειναι μωλις 3.5-4 χρονών δεν είναι μεγάλος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back