Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ευχαριστώ πολυ κορίτσια! Μακαρι να τα καταφέρει! Παντως εχει βελτιωθεί πολύ. Διαβάστε το άλλο θεμα που γράφω τα νέα της Ελβίρας.
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=26966&page=42

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Τι κανει σημερα το μωρο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελβιρακι μου γλυκο πονηρο ομορφο γατακι μου.
εγω σε ανακυρηξα το γουρι του φορουμ
ελβιρακι γκαστονε:up::up::up:
μπραβο μπραβο ελενη στο γατακι μπραααααααααααβο
ολα καλα θα πανε κ μολις γινει καλα το τυχερο ελβιρακι θα ερθω επισκεψη να την ζουληξω.:):):):)
σας στελνω ολη μου την αγαπη

Καλημερα!
Τι κανει σημερα το μωρο;

Δεν έχω νέα Δωρα μου! Περιμένουμε τους γιατρούς να μας πούνε.Γιατι ο φιλος μου τους πηρε πολλα τηλέφωνα χθες οποτε τωρα περιμενει να μας πουν εκείνοι αν συνεχίζεται η βελτίωση ωστε να δούμε αν θα την πάρουμε σπίτι

Ελβιράκι γλυκό, σου εύχομαι περαστικά και να συνεχίσεις τη θεαματική σου πρόοδο και να μας γαταπλήξεις όλους με τη δύναμή σου! Ελένη μου μακάρι να την έχεις γρήγορα στην αγκαλιά σου και να πάνε όλα καλά! Δεν είχα διαβάσει το θέμα και δεν ήξερα πόσο σοβαρό ήταν, αλλά κλαίω από τη χαρά μου τώρα που είδα την εξέλιξη!

'Ελβιράκι γλυκό, άντε κορίτσι μου σήκω και πήγαινε στη μανούλα που σε περιμένει.:)

Είδες Ελένη μου? Το κάναν για να μας ταράξουν τα άτιμα. Ο Αιμιλιάκος της στέλνει πολλά μουσουδάκια.:)

Είδες Ελένη μου? Το κάναν για να μας ταράξουν τα άτιμα. Ο Αιμιλιάκος της στέλνει πολλά μουσουδάκια.:)

Γεια σου Αιμίλιε κούκλε!! Περαστικά σου καρδούλα μου.Η μαμα σ'αγαπάει.

το ελβιρακι ολα καλα?? κανενα νεο??

Κατα τις 8 θα ξέρουμε που θα πάει ο φίλος μου απο το Νοσοκομείο.Κι αυτος ο κακομοιρης ειναι στη δουλεια και δεν δουλευει,ουτε χθες.Ανυπομονει να τελειώσει να πάει να το δει.Θα με πάρει τηλ. να με ενημερωσει και μπορει να μου φερει και το πιτσιρίκι

Μήπως θα ήτανε καλύτερα να έμενε για μεγαλύτερη ασφάλεια και σήμερα το βράδυ στην κλινική?

Αυτο σκεφτηκα κι εγω.Αλλα ειχανε πει οτι θα της κάνουν ακτινογραφια και αν ειναι καλη και δεν υπαρχει λογος να μεινει, θα την πάρω.Δεν θα μου τη δωσουν αμα ειναι να αντιμετωπισει πρόβλημα.Τωρα είμαστε σε αναμονη...

Ελένη μου καλησπέρα διάβασα τα νέα σας, δηλαδή ειναι ενθαρρυντικά τα πράγματα, αν η ακτινογραφία βγει καλή σημαίνει ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο έτσι δεν είναι; Δεν έμαθα κ νέα του Αιμίλιου ακόμα μηπως ξέρεις τίποτα εσύ;

Ελένη μου καλησπέρα διάβασα τα νέα σας, δηλαδή ειναι ενθαρρυντικά τα πράγματα, αν η ακτινογραφία βγει καλή σημαίνει ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο έτσι δεν είναι; Δεν έμαθα κ νέα του Αιμίλιου ακόμα μηπως ξέρεις τίποτα εσύ;

Ναι εκει που ηταν 100% να μην τα καταφερει, μου δινουνε αρκετές ελπίδες τωρα.Το παλέυει το πιτσιρίκι.Ειναι ζόρικο.
Νομίζω με τον Αιμίλιο ειχαμε μεινει στη διαγνωση για τα διογκωμενα νεφρα και οτι παει για τσισάκια του.Μονο κακα δεν εχει κανει απο Δευτέρα:(

Εύχωμε λοιπόν ολόψυχα να είναι απόλυτα καλά σύντομα κοντά σου η Ελβίρα.Πήρε η Ράνια τηλ τον κτηνίατρο και της είπε να δώσει στον Αιμίλιο την αντιβίωση και μία πάστα που του δίνει.Κι αν δεν πάει μέχρι αύριο στην τουαλέτα του να τον πάει για να του κάνει κλίσματακι.Φαντάζωμε ότι θα μπει και η ίδια αργότερα να σας τα πεί καλύτερα.

Εύχωμε λοιπόν ολόψυχα να είναι απόλυτα καλά σύντομα κοντά σου η Ελβίρα.Πήρε η Ράνια τηλ τον κτηνίατρο και της είπε να δώσει στον Αιμίλιο την αντιβίωση και μία πάστα που του δίνει.Κι αν δεν πάει μέχρι αύριο στην τουαλέτα του να τον πάει για να του κάνει κλίσματακι.Φαντάζωμε ότι θα μπει και η ίδια αργότερα να σας τα πεί καλύτερα.

Ευχαριστω παρα πολυ!! Ας είναι καλα και δεν βιαζομαι να την πάρω απο κει που της παρεχουν θεραπείες...
Τέλεια που υπάρχει η λυση με το κλισματάκι για τον Λιλούκο!!Να πάει καλα η φατσούλα

Ευχαριστω παρα πολυ!! Ας είναι καλα και δεν βιαζομαι να την πάρω απο κει που της παρεχουν θεραπείες...
Τέλεια που υπάρχει η λυση με το κλισματάκι για τον Λιλούκο!!Να πάει καλα η φατσούλα
Ναι, μωρέ το μουσουδάκι, μια μέρα παραπάνω δεν πειράζει. Αρκεί να γυρίσει σπίτι της σιδερένια!!!!Η Σίσσυ και η Νόρα την ψάχνουν ή αγρόν ηγόραζον;

Ναι, μωρέ το μουσουδάκι, μια μέρα παραπάνω δεν πειράζει. Αρκεί να γυρίσει σπίτι της σιδερένια!!!!Η Σίσσυ και η Νόρα την ψάχνουν ή αγρόν ηγόραζον;

Ναι βεβαια, μακαρι να την κρατησουν μια μερα ακόμα...Στον κοσμο τους η Νορα και η Σισσυ.Η Νορα δεν την ήθελε και η Σισσυ δεν τρελαινόταν κιόλας...:(

Εχω τα πιο υπέροχα νέα ολου του κόσμου:D
Το Ελβιράκι πήγε και το είδε ο φίλος μου και έκανε έντονες κουτουλίτσες στο κλουβάκι του, του βαλανε οι γιατροί κονσέρβα και έφαγε κανονικά, κανει την ανάγκη της κανονικά, της έχουν ορο βεβαια ακόμα, και θα μείνει εκεί και σήμερα.
Η ακτινογραφία ειναι πολυ καλύτερη. Αναλυτικότερα, μολις έρθει ο φίλος μου σπίτι και μου τα ξαναπεί να τα θυμηθώ καλυτερα:)
Σώθηκε, είπανε:)

Ζητωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!Ελενη ειναι τα καλυτερα νεα που εχω ακουσει αυτη τη βδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back