prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ναι μωρέ !!! Ευχαριστώ πολύ , είναι 8 μηνών προς τους 9 και σίγουρα θα σας πω νέα του!!!Ολα να πάνε καλά για τον Μορφεάκο..Ενημέρωσέ μας για τα νέα του..
ΥΓ..Πόσο είναι?
Δεν παυει να ειναι ανδρας καλε, ποτε δεν ηταν ηταν παντα γατος , απλα τωρα θα εινα στειρωμενος γατος.
Ναι εννοείτε ότι είναι γάτος και όχι άντρας αστείο ήταν ....... και σίγουρα δεν θα πάψει να ειναι γάτος!!!

Ο Μαύρος μου ο γάτος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
άντε να ηρεμίσει το σπίτι να μπεί στους φυσιολογικούς του ρυθμούς.... άντε με το καλό να πάτε με το καλό να γυρίσετε...
Σε ευχαριστώ πολυ καλή μου μόλις τελειώσουμε θα σας πω τα νέα μας!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ανακοίνωση!!!!! Θέλουμε να σας ενημερώσουμε....ότι ο Μορφέας πάει σήμερα για στείρωση!!!!
Μετά από την πολύχρονη απουσίας μας λόγω υπερβολικής δουλειάς (ούτε στην τουαλέτα δεν προλάβαινα να πάω) Έρχομε με τα καινουργια μας νέα σήμερα στις 5.30 ο μικρός παύει να ειναι άντρας
μετά απο πολυ κατούρημα και παλλαπλες επιθέσης στην Κλειώ που η καημένη δεν ήξερε τι της γίνεται πάει για στείρωσει
Ελπίζω όλα να πάνε καλαΦιλάκια και τα λεμε!!!!!
Αντε βρε φιλενάδα, επιτέλους σε διαβάζω!!!

Αφού προς στιγμή είπα ότι μας ξέχασες!

Ολα θα πάνε καλά για τον Μορφεάκο, αφού το ξέρεις, η στείρωση στα αρσενικά είναι απλή υπόθεση!

Από τους τρείς μας
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Υ.Γ Και περιμένουμε οπωσδήποτε νέες φωτό του Μορφέα, γιατί αλλιώς θα έρθω εγώ να του βγάλω!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αντε βρε φιλενάδα, επιτέλους σε διαβάζω!!!
Αφού προς στιγμή είπα ότι μας ξέχασες!
Ολα θα πάνε καλά για τον Μορφεάκο, αφού το ξέρεις, η στείρωση στα αρσενικά είναι απλή υπόθεση!
Από τους τρείς μας
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Υ.Γ Και περιμένουμε οπωσδήποτε νέες φωτό του Μορφέα, γιατί αλλιώς θα έρθω εγώ να του βγάλω!![]()
Να σου πω την αλήθεια αν έρθεις εσύ είνα πιο σίγουρες οι φωτογραφίες
σε περιμένω......
και να ξέρεις ότι δεν σας ξέχασα αλλά είχα τα μαθήματα για τα νύχια για το πτυχίο και ήταν 5 ώρες την ημέρα και συν ότι πήρα και ECDL πτυχίο για τους υπολογιστές άσε πολυ τρέξιμο να κανονίσουμε κανένα καφέ στον Εύοσμο να σας δω λίγο

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
πήρα και ECDL πτυχίο για τους υπολογιστές άσε πολυ τρέξιμο να κανονίσουμε κανένα καφέ στον Εύοσμο να σας δω λίγο
Συγχαρητήρια φιλενάδα, τώρα πιά θα είσαι εξπέρ!

Ναι, οπωσδήποτε να κανονίσουμε έναν καφέ πριν κλείσουν τα σχολεία και φύγετε για εξοχικά.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Συγχαρητήρια φιλενάδα, τώρα πιά θα είσαι εξπέρ!
Ναι, οπωσδήποτε να κανονίσουμε έναν καφέ πριν κλείσουν τα σχολεία και φύγετε για εξοχικά.![]()
Εννοείτε άντε τώρα σας περιμένω!!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
να κανετε απορροφωμενα ραμματα και ενεσιμη αντιβιωση μακρας διαρκειας.

μαγισσα
Διάσημο μέλος
καλη επιτυχια !
να κανετε απορροφωμενα ραμματα και ενεσιμη αντιβιωση μακρας διαρκειας.![]()
Ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!!! Ο γιατρός μας ειναι αστέρι και ακριβώς τα ίδια έκανε και στην Κλειώ!!!! Ξέρω ότι όλα θα πάνε καλα!!!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ολα καλα θα πανε μωρε και με τον Μορφεα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εμας,αυτα που αναθερεις, εδω, ντεν τα κανουνε....ειμαστε αλλο κρατος....κατα ζιμπαμπουε μεριακαλη επιτυχια !
να κανετε απορροφωμενα ραμματα και ενεσιμη αντιβιωση μακρας διαρκειας.![]()

τα ειπα...και μου ειπανε οτι το πολυ internet θα με χαλασει!!!!!!!!!!!!ωραια απαντηση,δεν μπορεις να πεις...........πολυ καλη επιτυχια στον μορφεα σου...ΥΓ εγω,αυριο πρεπει να παω την πουπουλινα στο γιατρο,για να βγαλουμε τα ραμματα

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ο Δημήτρης τι να πει αφου είχε κατουρήσει και βρωμίσει όλο το σπίτι είπε άντε να στειρωθεί να ηρεμήσει και αυτός και εμείς!!!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
κορίτσια όλα πήγαν μία χαρα, ο μικρός ήρθε και είναι απλα λίγο ζαλισμένος αλλα κατα τα άλλα όλα καλα!!!! Έκανε λιγο εμετό αλλα αυτό μου είπαν ότι ειναι φυσιολογικό απο την ναρκωση!!!
Ο Δημήτρης τι να πει αφου είχε κατουρήσει και βρωμίσει όλο το σπίτι είπε άντε να στειρωθεί να ηρεμήσει και αυτός και εμείς!!!!!![]()
Ολα καλά, λοιπόν!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ
, και πολλά μουσουδοφιλάκια στην όμορφη(την Κλειώ καλέ
)
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool