Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και η γατουλα, και η μανουλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Περαστικά και στη μανούλα και στη γατούλα και υπομονή σε σενα,μπόρα είναι θα περάσει
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχίζει και μπαίνει στους καθημερινούς της ρυθμούς! Εχθές το βράδυ ήρθε σε μια στιγμή και ξάπλωσε ανάμεσα σε ‘μένα και τον Θανάση και αποζητούσε χάδια. Έτσι λοιπόν και κάνανε από την μια μεριά εγώ και από την άλλη ο Θανάσης στη μέση η Μαρίκα κοιμόταν και γουργούριζε και νομίζω χαμογελούσε!
Η μανούλα έχει κάνει πολύ μεγάλη διαδρομή σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα και όλοι οι γιατροί μας λένε πόσο τυχεροί είμαστε!
Εμείς από την άλλη λέμε ότι ο Θεός μάλλον μας λυπήθηκε, γιατί το σπίτι μας χωρίς τη μαμά μας είναι άδειο!
Και πάλι σας ευχαρηστώ για τη συμπαράσταση!
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος

ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά! Βρήκε τον παλιό της εαυτό με την εξαίρεση ότι μου ζητάει περισσότερο φαγητό.
Της έχω αλλάξει τροφή και της δίνω για στειρωμένες γάτες και δεν φαίνεται να χορταίνει, αλλά όπως έχω μάθει από την κοινότητα μας να μην ενδώσω στα παρακάλια της γιατί θα μου γίνει άλλη τόση!
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Ίσως να το μαγνήτισε με το βλέμμα της!Και ναι το Μαρικάκι είναι μια χαρά πλέον! Όλοι οι ενδοιασμοί και η στενοχώρια που την έβλεπα σε αυτή την κατάσταση, εξαφανίστηκαν! Είναι το γατάκι μου που ήξερα! Άστε που ανέπτυξε μαγικές ικανότητες, ναι καλά διαβάσατε! Γιατί πέστε μου εσείς πως γίνετε να μου φέρει ένα ζωντανό σπουργίτη τη στιγμή που είναι μέσα στο σπίτι και τα πατζούρια είναι ελάχιστα ανοιχτά;;;; Τα σπουργίτια δεν μπαίνουν μέσα στα σπίτια όσο ανοιχτά να έχεις τα παράθυρα σου και η Μαρίκα ήταν μέσα στο σπίτι! ‘Χουντίνη’ το καινούργιο παρατσούκλι της Μαρίκας!
Καλώς το μεζέ!!!!

evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Χαίρομαι που είστε πλέον μια χαρά!!!Και ναι το Μαρικάκι είναι μια χαρά πλέον! Όλοι οι ενδοιασμοί και η στενοχώρια που την έβλεπα σε αυτή την κατάσταση, εξαφανίστηκαν! Είναι το γατάκι μου που ήξερα! Άστε που ανέπτυξε μαγικές ικανότητες, ναι καλά διαβάσατε! Γιατί πέστε μου εσείς πως γίνετε να μου φέρει ένα ζωντανό σπουργίτη τη στιγμή που είναι μέσα στο σπίτι και τα πατζούρια είναι ελάχιστα ανοιχτά;;;; Τα σπουργίτια δεν μπαίνουν μέσα στα σπίτια όσο ανοιχτά να έχεις τα παράθυρα σου και η Μαρίκα ήταν μέσα στο σπίτι! ‘Χουντίνη’ το καινούργιο παρατσούκλι της Μαρίκας!
Πολλά περαστικά και στην μανούλα σου.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Καλά την λέω εγώ ‘πρασινομάτα μάγισσα’!
Εάν έχεις τζάκι ή εξαερισμό τουαλέτας πιθανόν να κατέβηκε από εκεί!!
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
jiovi
Νεοφερμένο μέλος
λοιπον ... αφου με πεισατε για τη στειρωση και το προξενιο δεν πετυχε και επειδη το μονο οφελος που θα ειχα ηταν να γεμισω γατονια ..... αποφασισα να στειρωσω την γατα μου.. και τωρα δραματα ....... η γατα εχει παθει καταθλιψη δεν παιζει ολη μερα κοιμαται ..... δεν θελει να φαει πολη (οπωσ πρωτα γιατι ειναι βουβαλακι )... καμια σχεση .. βεβαια ειναι το πρωτο 24 ωρο στο σπιτι ....
την χαιδευω ολη την ωρα την περνω αγκαλια .. κοιμομαστε μαζι .... αυριο δε θα παω στη σχολη για να περασω ωρα μαζι της ... να εχουμε 3 μερες αγκαλιτσα.. τι να αλλο να κανω.. ο γιατρος ειπε να μην ανυσηχω αλλα εγω ανυσηχω .... 
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είχα πιαστει να κοιμάμε μονόπαντα...

Αλλά μετά σιγά σιγά συνίλθε πάχυνε λιγουλάκι ( λέμε τώρα

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος
Είναι πολύ δύσκολος χαρακτήρας και το έφερε πολύ βαρέως όλο αυτό.
Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της αυτή η γατούλα.Προσέχω πώς θα της φερθώ γιατί <<τα παίρνει>> όταν δεν γίνεται αυτό που θέλει.
Αντιθέτως, όταν στείρωσα μετά από λίγο καιρό τη Μήτση μου, το κοριτσάκι μου που έφυγε νωρίς, τη δεύτερη μέρα ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.
anabou
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool