χριστινα
Διάσημο μέλος

Θα δεις, σελιγες μερες, ολα θα ειναι μια χαρα 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Αστην να κοιμηθεί να ηρεμήσει και να συνέλθει και σε λιγες μέρες θα είναι μια χαρά η μικρή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
οσο για το αλλο μην ανησυχεις καθολου,μετα απο λιγες μερες θα ειναι περδικι!περιμενεις και εσυ απο το πρωτο 24 ωρο?ολοκληρη εγχειρηση εκανε καλε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχώς οι γατούλες δεν πονάνε τόσο όσο εμείς και το ξεπερνάνε και ποιο γρήγορα, το πολύ σε 3 μέρες θα κινήτε, θα παίζει και θα τρώει κανονικά, όσο για το φαγητό μετά την νάρκωση και την επέμβαση και ο ίδιος ο γιατρός σου λέει ότι και να θέλει το ζωντανό να φάει δεν κάνει μέχρι να περάσουν τουλάχιστον 8 ώρες.
Η γατούλα δεν έχει πάθει κατάθλιψη απλά είναι λίγο ζαβλακομένη από την νάρκωση, πονάει και λίγο και σε θέλει κοντά της γιατί έτσι αισθάνεται ασφάλια. Άστην να κοιμηθεί στην αγκαλιά σου και δώσε της όσα χάδια θέλει και θα δείς που όλα θα πάνε καλά

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

οπως λενε και τα αλλα παιδια ειναι φυσιολογικο να ειναι καπως τις πρωτες μερες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

jiovi
Νεοφερμένο μέλος
εεε κοιμηθηκαν κανενα 2 ωρο και μετα ηρθε ο γειτονας και τον πηρε!!! Παντως της εκανε καλο πιστευω!! πριν να ερθει το αλντακι δεν ειχε φαει τιποτα
!!! ε ειπα στο γειτονα να μου τον αφησει το πρωι εδω πριν φυγει για δουλεια
... τελικα απο τη ναρκωση θα ηταν ... απλα ο γιατρος μου ειπε σε 6 ωριτσες θα ειναι καλα η γατα σου σαν να μην εχει συμβει τιποτα !... μπουρδες.... τεσ- πα Χαρηκα πολυ που αδειασε το μπολ και μπηκα να σας πω νεα!! παω να διαβασω και τα αλλα θεματακια (να κανω και ενα τσιγαρακι ) και μετα να ασχοληθω με το γατονι μου 
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος

Σιγά σιγά θα συνέρχεται ακόμα πιο πολύ η ψιψίνα σου (χοντρομπαλού σου
)! Να μας λες πως παει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jiovi
Νεοφερμένο μέλος
¨καμια σχεση η γατουλα μου!!! ο γιατρος μου ειπε να της δωσω ντεπον σιροπακι (εκτος του οτι το εγλειψε) μετα απο λιγο ηαν σαν να μην εχει γινει τιποτα και μολις ειδε τον αλντο αρχισε το παιχνιδι!!! τωρα που εφυγε κοιμαται και ετσι ηρεμησα και εγω εκανα τις δουλιτσες και μπηκα να δω τι κανετε και να σας πω τα καλα νεα!!! 
drusilia
Διάσημο μέλος
Σύντομα θα το έχετε ξεχασει και οι 2 τελείως το θέμα!

Και καλα, με το σκυλάκι παίζουν μαζί;;
RedCat
Διάσημο μέλος
και επειδή μου έκανε κάτι κλικ έριξα μια ματιά στο site του Αιλουρου και βρήκα το παρακάτω: (ελπίζω να με συγχωρήσει για την αντιγραφή καθώς δεν ξέρω να κάνω link)
Acetaminophen (Paracetamol). Θεωρείται η πιο συχνή δηλητηρίαση της γάτας και πολλές φορές καταλήγει στον θάνατο. Συμβαίνει από υπερβολική φροντίδα… όταν κατά την προσπάθεια να ανακουφιστούν οι πόνοι ή να ¨πέσει¨ ο πυρετός της γάτας , χορηγηθεί φάρμακο τύπου “Depon, Panadol, Dolal, Dalminette, Lonarid απλό, Apotel κλπ”.
Ο οργανισμός της γάτας διαθέτει αποθηκευμένη στα κύτταρά του την ουσία γλουταθειόνη που συνδέεται με τα δηλητήρια, τα αδρανοποιεί και βοηθάει στην απέκκρισή τους. Δυστυχώς η ουσία acetaminophen εξαντλεί τα αποθέματα γλουταθειόνης με αποτέλέσμα θάνατο από ηπατική νέκρωση…
Πριν της ξαναδώσεις πάρε σε παρακαλώ μια δεύτερη γνώμη για να μην έχεις τρεχάματα με τη γατούλα σου, που απ'οτι έχω καταλάβει αγαπάς πάρα πολύ
jiovi
Νεοφερμένο μέλος
jiovi
Νεοφερμένο μέλος
ευτυχως !!! μου ειπε οτι 1cc δε θα εβλαπτε τη γατουλα μου! το γνωριζει για το ντεπον αλλα ειναι η ποσοτητα που θα χορηγησεις!! εγω του ειπα πωσ οτι και να μου λεει επρεπε να με ενημερωσει για να ξερω απο πριν και να ξερω και πως να αντιδρασω... τεσπα ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ!!!!!! ΝΟΤΑΚΙ ΜΟΥ ΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΛΛΛΛΛΛΛΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! καλα αν εβλεπες την καρδια μου πως παει .... με το που ειδα το μηνυμα στο κινητο για ποτε ανοιξα τα ματια σηκωθηκα και ανοιξα τον υπολογιστη! .....
Υ.Γ :ΑΡΓΥΡΩ!!!???/ θυμασαι που μου ειπες πως ειναι κακοκεφη το γατονι μου /??/ τωρα να δεις πως ειναι που μου βγαζει την πιστη!
Υ.Γ:ΝΟΤΑ μου χιλια ευχαριστω και παλι!!! ευτυχως που δεν επαθε τιποτα ... θα παρω ομως τηλεφωνο μια πολυ πολυ καλη κτηνιατρο που ξερω στον περισσο το απογευμ να δω αν θα πρεπει να κανω κατι εστω και προληπτικα .....
jiovi
Νεοφερμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
συμφωνώ ότι θα έπρεπε να σε είχε ενημερώσει γιατί εσύ μέσα στην φροντίδα σου και στην αγωνία σου για την μικρή μπορεί να της ξαναέδινες θεωρώντας ότι δεν τρέχει τίποτα...εντάξει βρε αφού την γλυτώσατε ...
όλα καλά..αν έχεις καποιες φορές αμφιβολλίες για συμπεριφορά ή για φάρμακα ρίχνε και μια ματια στο σαιτ του Αιλουρου μήπως και δεις κάτι που θα σε διαφωτίσει ή για να πάρεις μια δεύτερη γνώμη ( www.ailouros.gr)Πολύ χαίρομαι που ξαναφτιαξε το κέφι της μικρής και συγνώμη για την αναστάτωση...
drusilia
Διάσημο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Συγγνώμη, τη γάτα σου την πήγες από την Αθήνα στην Καλαμάτα για να τη στειρώσεις;;;Ευτυχως που δεν επαθε τιποτα γιατι δεν το εχω και πολυ να κατεβω καλαματα να του σπασω το κεφαλι!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool