Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μακάρι μακάρι κορίτσια να ειναι κάποια ίωση αλλά δεν ειναι καλα μωρε τον βλέπω. Είναι υπέροχος γατούλης η Δώρα κανόνιζε να του βρει κ σπιτάκι. Δεν θέλω να πάθει κάτι ρε γαμώτο στεναχωριέμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ωφελει Ελενακι να στενοχωριεσαι,κρατα τον ζεστο και θα κανεις το καλυτερο και εσυ και ο γιατρος.Εχει τις αισθησεις του;Σηκωνεται;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ωφελει Ελενακι να στενοχωριεσαι,κρατα τον ζεστο και θα κανεις το καλυτερο και εσυ και ο γιατρος.Εχει τις αισθησεις του;Σηκωνεται;

Έλενα, έχεις τη δυνατότητα να τον βάλεις πάνω σε μια θερμοφόρα; Ή δίπλα από ένα μπουκάλι με ζεστό νερό; Αν τρέμει το γατάκι αυτό θα το βοηθήσει. Κρίμα να υποφέρει...:( Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να περάσει κι αυτό και να επανέλθεις με ευχάριστα νέα...

τωρα το διαβασα το θεμα!
Χαιρομαι πολυ για το ελβιρακι που πηγαν ολα καλα τελικα!

Καλη τυχη στο γατουλη Sli8erin ελπιζω να γινει καλα!!!

Το ξέρω βρε Δώρα μου αλλά δεν μπορώ να μη στεναχωριέμαι:( Έχει τις αισθήσεις του αλλά δεν σηκώνεται πολύ γιατί είναι αδύναμος κ τρεκλίζει όταν περπατάει ίσως με την δυναμωτική ένεση που του έκανε ο γιατρός να συνέλθει κάπως όμως μας είπε ότι πρέπει να φάει κάτι οπωσδήποτε να μην πάθει κ το συκώτι του
Έλενα, έχεις τη δυνατότητα να τον βάλεις πάνω σε μια θερμοφόρα; Ή δίπλα από ένα μπουκάλι με ζεστό νερό; Αν τρέμει το γατάκι αυτό θα το βοηθήσει. Κρίμα να υποφέρει...:( Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να περάσει κι αυτό και να επανέλθεις με ευχάριστα νέα...
το έχω μέσα σε καλαθάκι γούνινο κ του έριξα κ κουβερτούλες δεν πιστεύω οτι τρέμει από το κρύο νομίζω ότι επειδή εχει πολλές ώρες να φάει. Τώρα του έδωσα λίγο μέλι όπως μου είπε η Δώρα το έφαγε με τα χίλια ζόρια. Μακάρι Στέλλα μακάρι ειναι κρίμα γιατίδεν ειναι μεγάλος ο καημένος
Καλη τυχη στο γατουλη Sli8erin ελπιζω να γινει καλα!!!
Ευχαριστώ πολύ Juliana, μακάρι να γίνει καλά

Ελένη μου, βάλε την Ελβίρα να πατήσει σε σίδερο, να είναι σιδερένια, γιατί αυτό που έπαθε, ήταν νομίζω σχετικά σπάνιο και καθαρή ατυχία, που κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή. Ανυπομονούμε να την καμαρώσουμε γερή και νικήτρια:up::up::up::up:
Slitherin, πολύ κρίμα το γατουλάκι:cry::cry::cry:φαίνεται τον βρήκες αργά, μακάρι, να συνέλθει κι αυτός με τη φροντίδα σου:(

Ελένη μου, βάλε την Ελβίρα να πατήσει σε σίδερο, να είναι σιδερένια, γιατί αυτό που έπαθε, ήταν νομίζω σχετικά σπάνιο και καθαρή ατυχία, που κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή. Ανυπομονούμε να την καμαρώσουμε γερή και νικήτρια:up::up::up::up:
Slitherin, πολύ κρίμα το γατουλάκι:cry::cry::cry:φαίνεται τον βρήκες αργά, μακάρι, να συνέλθει κι αυτός με τη φροντίδα σου:(
Αυτό φοβάμαι κ εγώ ότι το έπιασα πολύ αργά:cry:
Σιδερένια όλα τα γατάκια κ ελπίζω οι ευχές όλων σας να βοηθήσουν τον αδεσποτούλη μου:cry::cry::cry:

Λυπάμαι πολύ Sli8erin :( Μη φοβάσαι όμως, με τη φροντίδα σου σίγουρα θα τα καταφέρει... Υπομονή και κουράγιο!

Καλή τύχη! :/:

Ναι, Ελενη μου σ'ευχαριστώ.Ηταν κρίσιμο για τη ζωή της.
Στεναχωρήθηκα με το γατουλάκι της Siltherin.Μακαρι να γινει κι αυτο καλα:(

Καταρχήν Ελένη χαίρομαι πάρα πολύ που η γατούλα τελικά τα κατάφερε και το καλύτερο νέο που διάβασα ήταν ότι σήμερα θα την έχεις στην αγκαλιά σου:).
Ελβίρα τυχερή γατούλα άντε να πας στο σπιτάκι σου, και να βάλεις μια τάξη και στα υπόλοιπα γατούνια που αλωνίζουν!!!!!!!

αρνείται να φάει προσπαθώ να του δώσω φαγητό κ το βγάζει. εξετάσεις το απόγευμα θα κάνουμε αλλά μωρέ δεν είναι καλά φαίνεται καταρχήν ήταν ένας γαταρος τροφαντός κ έχει μείνει 3 κιλά:( και έχει υποθερμία διάρροια κ τρέμει. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι καλά. Ο βοηθός του γιατρού μου είπε ότι τα νεφρά του είναι λίγο διογκωμένα αλλα πρέπει να τον δει κ ο γιατρός να μου το πει με σιγουριά. Η γενική του κατάσταση πάντως ειναι χάλια γι αυτό λεω δεν νομίζω να τα καταφέρει:cry:
Έλενα καταρχήν προσπάθησε όσο γίνεται να μην στεναχωριέσαι και το κυριότερο μην το βάζεις κάτω. Και ο Σάντσο μας όπως μπορεί να θυμάσαι είναι με το νεφρό του διογκωμένο εδώ και αρκετό διάστημα, αλλά εμείς ελπίζουμε. Θα σου πω τι κάναμε εμείς τις τελευταίες ημέρες που δεν έτρωγε μήπως και σου φανεί χρήσιμο: Του δώσαμε κονσερβούλα a/d που είναι για άρρωστα γατάκια και ανταποκρίθηκε πολύ καλα.
Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο αυτές οι κονσέρβρες (γιατί έχουν πολλες πρωτεΐνες) αν έχει κάποιο πρόβλημα στα νεφρά του, αλλά είναι βασικότερο αυτή τη στιγμή να φάει από το να μείνει νηστικός. Τώρα σταδικά τη μειώνουμε και προσθέτουμε την κατάληλη που κάνει για το πρόβλημα που έχει με τα νεφρά.
Εύχομαι πραγματικά να λήξει καλά και για αυτόν τον γατούλη η περειπέτεια.

Σας ευχαριστώ όλους. Το απόγευμα θα δείξει. Νομίζω ότι θα περάσει ένας αιώνας μέχρι να πάει 6 για να τον πάω κ άλλος ένας αιώνας μέχρι να βγουν οι εξετάσεις:(
Μόλις επιστρέψουμε θα έρθω από δω να σας πω τα νέα μας εύχομαι με όλη μου την ψυχή να είναι μια ίωση και να είναι καταπονημένος. Γιατί ειναι πού όμορφος γατούλης κ μικρός ακόμα.
Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ για την συμπαράσταση.
Γατούνι σ ευχαριστώ θα πάρω το απόγευμα κονσέρβες από το γιατρό μήπως κ του αρέσουν προς το παρόν του έδωσα κοτοπουλάκι κροκέτες κ απλή κονσερβα αλλά δεν θέλει να φάει τίποτα να δουμε τι θα πει κ ο γιατρος το απόγευμα. γιατί η διόγκωση νεφρου μπόρεί να ειναι απο νεφρική ανεπαρκεια ή μπορεί να είναι κ απο λοιμωξη. Ο δικός σας γατούλης πως πάει τωρα με το νεφρό του;

Tις ευχες μας για ο,τι καλυτερο!!
Το Πικατσάκι είναι καλά Ελένη?

Ναι ναι εχει συνέλθει αρκετό ευτυχώς. Μάλλον ήταν από το εμβόλιο κ όπως μου είπε ο γιατρος πρέπει να ηταν κ ενας επιπόλαιος τραυματισμός στο ποδαρακι. επειδη έχει χάσει το ένα ματάκι του δεν βλέπει καλά κ ίσως τραυματίστηκε σε κάποια πτώση. Αλλα είναι πολύ καλύτερα σημερα. Ευτυχως γιατί θα είχα τρελαθει

Ο δικός σας γατούλης πως πάει τωρα με το νεφρό του;
Δυστυχώς η πάθηση που έχει είναι ανίατη:(. Αλλά τουλάχιστον δεν υποφέρει. Μόνο αυτό που έγραψα πιο πάνω ότι τελευταία δεν έτρωγε και έχει χάσει βάρος (αυτό είναι και συνιθισμένο πρόβλημα όταν κάτι δεν πάει καλά με τους νεφρούς) αλλά τώρα έχει ξαναβρεί την όρεξη του.
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον:).
Και πάλι εύχομαι όλα να πάνε καλά για τον γατούλη σου το απόγευμα, είναι και μικρούλης ο καημένος.

Όοοοολα καλά θα πάνε! ;) Να μην ανησυχείς καθόλου!:up:

Δυστυχώς η πάθηση που έχει είναι ανίατη:(. Αλλά τουλάχιστον δεν υποφέρει. Μόνο αυτό που έγραψα πιο πάνω ότι τελευταία δεν έτρωγε και έχει χάσει βάρος (αυτό είναι και συνιθισμένο πρόβλημα όταν κάτι δεν πάει καλά με τους νεφρούς) αλλά τώρα έχει ξαναβρεί την όρεξη του.
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον:).
Και πάλι εύχομαι όλα να πάνε καλά για τον γατούλη σου το απόγευμα, είναι και μικρούλης ο καημένος.
Ναι ειναι το κλασικό "φούσκωμα" που έχουν οι νεφροί όταν υπολειτουργούν. Το ότι βρήκε όμως την όρεξή του είναι παρα πολύ καλό γιατι σημαίνει ότι έπεσαν οι τιμές της ουρίας. οπότε ειναι πάρα πολύ καλό αυτό. Με μια προσεγμένη διατροφή θα πάει καλά και εύχομαι να πάει ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

Έλενα μου μην απελπίζεσαι και εμένα τα ίδια έκανε και ακόμα δεν έχει λυθεί 100%. Μπορεί να είναι κάποια λοίμωξη. Ο γιατρός μπορεί να του βάλει ορό και να συνέλθει. Καλή επιτυχία. Κι εγώ άλλο από το κουραδάκι δεν είδα άλλο σήμερα:(. Ούτε φαϊ τρελό ψιλοτσίμπησε σαν πουλάκι λίγο κροκέτα. Αλλά ευτυχώς έχει κέφι

ΑΧ κορίτσια, τι νέα είναι αυτά...:(

Χαίρομαι για το Ελβιράκι και το γατούλη της Ράνιας και έσκασα για τον γάτο της Ελένης.
Ελένη, κουράγιο και εύχομαι να είναι ένα κακό όνειρο.

Ευχομαστε να μην ειναι τιποτα που να μην ξεπερνιεται απλα!
Περιμενουμε καλα νεα οπως της Ελβιρας! Μπραβο το γατακι, ειναι πεισματαρα!:up:

Ευχαριστώ όλες πολύ και το Ελβιράκι ευχαριστεί περισσότερο.Μιλησα με τον γιατρο της Ελβίρας και μου ειπε να μεινει και σημερα στο Πικερμι και αυριο το πρωι να την παρουμε να μας την δωσουν έτοιμη,δηλ να της έχουν κάνει ενεσιμη αντιβίωση και την Κυριακή να της κάνουμε εμείς την αντιβιωση σε ένεση και να μας δειξουν απο το νοσοκομείο σε ποιο σημειο.Φοβαμαι να της κάνω ενεση:/: μην της κάνω τίποτα κακό:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back