stellak
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ όλες πολύ και το Ελβιράκι ευχαριστεί περισσότερο.Μιλησα με τον γιατρο της Ελβίρας και μου ειπε να μεινει και σημερα στο Πικερμι και αυριο το πρωι να την παρουμε να μας την δωσουν έτοιμη,δηλ να της έχουν κάνει ενεσιμη αντιβίωση και την Κυριακή να της κάνουμε εμείς την αντιβιωση σε ένεση και να μας δειξουν απο το νοσοκομείο σε ποιο σημειο.Φοβαμαι να της κάνω ενεσημην της κάνω τίποτα κακό
![]()
Ελένη μου, νομίζω πως είναι λογικό μετά από όλη αυτήν την περιπέτεια να διστάζεις και να φοβάσαι. Γιατί δεν ζητάτε να την πάτε εκεί την Κυριακή να της κάνουν την ένεση; Ή να σε βοηθήσει εκτάκτως ο γιατρός σου ανοίγοντας το ιατρείο του;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω ότι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κάνεις ενέσεις, ειδικά αν σου δείξει και ο γιατρός. Παλιότερα σε μια γάτα μου είχα αναγκαστεί να κάνω και γω και τα κατάφερα. Και φαντάσου ότο εγώ είμαι άνθρωπος που μόνο που βλέπει τη βελόνα.... πέφτει ξερή
. Αν και δε νομίζω ότι θα ξανακαταφέρω ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο. Την τελευταία φορά που χρειάστηκε, βοήθησαν κάτι φίλοι που ξέρανε.Αν δεν έχεις φοβία με βελόνες και σύριγγες θα δεις ότι θα τα καταφέρεις μια χαρά
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Ελένη μου, νομίζω πως είναι λογικό μετά από όλη αυτήν την περιπέτεια να διστάζεις και να φοβάσαι. Γιατί δεν ζητάτε να την πάτε εκεί την Κυριακή να της κάνουν την ένεση; Ή να σε βοηθήσει εκτάκτως ο γιατρός σου ανοίγοντας το ιατρείο του;
Δεν μπορω να του το ζητησω του δικού μας γιατρού. Αν ηταν θα μας το λεγε.Ξερει οτι δεν ξερουμε γιατι ειπε να μας δειξουν απο το νοσοκομείο.
Μαλλον θα πω στον φιλο μου να την πάμε στο Πικέρμι την Κυριακή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και στην περίπτωση της Ελβίρας, αλλά γιατί δεν ζητάτε να της κάνουν ένεση με αντιβιοτικό... "long play", που απελευθερώνεται πιο αργά και η επίδρασή του κρατάει πιο πολύ; Είναι λίγο πιο ακριβό αλλά, αν εξυπηρετεί στην περίπτωση της Ελβίρας, θα σας σώσει! Δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα εσείς.Ευχαριστώ όλες πολύ και το Ελβιράκι ευχαριστεί περισσότερο.Μιλησα με τον γιατρο της Ελβίρας και μου ειπε να μεινει και σημερα στο Πικερμι και αυριο το πρωι να την παρουμε να μας την δωσουν έτοιμη,δηλ να της έχουν κάνει ενεσιμη αντιβίωση και την Κυριακή να της κάνουμε εμείς την αντιβιωση σε ένεση και να μας δειξουν απο το νοσοκομείο σε ποιο σημειο.Φοβαμαι να της κάνω ενεσημην της κάνω τίποτα κακό
![]()
chryssa
Διάσημο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Αφού είναι γαι το καλό της ας μείνει και άλλη μια μέρα το Ελβιράκι μακρυά σας.
Νομίζω ότι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κάνεις ενέσεις, ειδικά αν σου δείξει και ο γιατρός. Παλιότερα σε μια γάτα μου είχα αναγκαστεί να κάνω και γω και τα κατάφερα. Και φαντάσου ότο εγώ είμαι άνθρωπος που μόνο που βλέπει τη βελόνα.... πέφτει ξερή. Αν και δε νομίζω ότι θα ξανακαταφέρω ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο. Την τελευταία φορά που χρειάστηκε, βοήθησαν κάτι φίλοι που ξέρανε.
Αν δεν έχεις φοβία με βελόνες και σύριγγες θα δεις ότι θα τα καταφέρεις μια χαρά.
Το κακο είναι οτι έχω φοβία με τις βελόνες και τις ενέσεις γενικά.

Θα πρεπει να ειναι συνολικα 3 άτομα. 2 να την κρατάνε και 1 να κάνει την ένεση.

mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλυτερα να πατε ακομα μια βολτα στον γιατρο για την ενεσουλα.
Καλως να την δεχτειτε αυριο !
ELENIP
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και στην περίπτωση της Ελβίρας, αλλά γιατί δεν ζητάτε να της κάνουν ένεση με αντιβιοτικό... "long play", που απελευθερώνεται πιο αργά και η επίδρασή του κρατάει πιο πολύ; Είναι λίγο πιο ακριβό αλλά, αν εξυπηρετεί στην περίπτωση της Ελβίρας, θα σας σώσει! Δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα εσείς.
Η ανωτερη δραση του αντιβιοτικού δεν είναι 24 ωρες? Γιατι αν της γινει το Σάββατο, την Κυριακή θα ξαναχρειαστεί
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μετά τις εγχειρήσεις της Άσπρης μου, ο γιατρός της έκανε μια ένεση που κρατούσε για καμιά 5-7 μέρες (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο!). Έτσι εγώ δεν χρειαζόταν να της δίνω καθόλου αντιβιοτικά στο σπίτι. Το πλήρωνα φυσικά λίγο ακριβότερα, αλλά σκέψου πόση ταλαιπωρία γλιτώνει το γατί.Η ανωτερη δραση του αντιβιοτικού δεν είναι 24 ωρες? Γιατι αν της γινει το Σάββατο, την Κυριακή θα ξαναχρειαστεί
Απλώς δεν ξέρω αν αυτού του είδους το αντιβιοτικό είναι κατάλληλο και για την περίπτωση της Ελβίρας. Πάντως δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις τους γιατρούς του νοσοκομείου!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Καλυτερα να την κανει καποιος που ξερει την ενεση! Αν κανει καμια αποτομη κινηση η γατα????
Καλυτερα να πατε ακομα μια βολτα στον γιατρο για την ενεσουλα.
Καλως να την δεχτειτε αυριο !
Nαι, βεβαια.Να ναι καποιος γιατρος ή έμπειρος.Μονη μου δεν της κάνω.
Καλυτερα είναι, ναι

ELENIP
Διάσημο μέλος
Μετά τις εγχειρήσεις της Άσπρης μου, ο γιατρός της έκανε μια ένεση που κρατούσε για καμιά 5-7 μέρες (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο!). Έτσι εγώ δεν χρειαζόταν να της δίνω καθόλου αντιβιοτικά στο σπίτι. Το πλήρωνα φυσικά λίγο ακριβότερα, αλλά σκέψου πόση ταλαιπωρία γλιτώνει το γατί.
Απλώς δεν ξέρω αν αυτού του είδους το αντιβιοτικό είναι κατάλληλο και για την περίπτωση της Ελβίρας. Πάντως δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις τους γιατρούς του νοσοκομείου!![]()
Πολυ καλο αυτό. Να δουμε τι θα πουν και οι γιατροί και θα σας πω

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εγώ με τον Αιμιλιάκο μου έχω στεναχωρεθεί πάλι. Ευτυχώς έχει φάει σήμερα αλλά τουαλέτα τίποτα. Οπότε αν είναι και αύριο έτσι πάμε για κλίσμα. Επίσης δείχνει στο πλάι να τον ενοχλεί μόλις πάω να τον χαϊδέψω. Κατά τα άλλα είναι όρθιος. Το θέμα τουαλέτας με ανησυχεί όμως. Και για τσίσα εγώ τον πήγα στην άμμο και έκανε.
Πότε θα τελειώσει όλο αυτό ρε γ.....οΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Ελενίτσα μου μην φοβάσαι να της κάνεις την ένεση. Έτσι ήμουν και εγώ με την μουρίτσα μια γατούλα που είχα και έπρεπε να της κάνω κορτιζόνη. Στο μπουτάκι την χώνεις. Άμα σου δείξει ο γιατρός δεν είναι τίποτα. Ψυχραιμία. Αν πάλι θες να κάνεις μια εκδρομούλα στο Πικέρμι ακόμα καλύτερα.
Εγώ με τον Αιμιλιάκο μου έχω στεναχωρεθεί πάλι. Ευτυχώς έχει φάει σήμερα αλλά τουαλέτα τίποτα. Οπότε αν είναι και αύριο έτσι πάμε για κλίσμα. Επίσης δείχνει στο πλάι να τον ενοχλεί μόλις πάω να τον χαϊδέψω. Κατά τα άλλα είναι όρθιος. Το θέμα τουαλέτας με ανησυχεί όμως. Και για τσίσα εγώ τον πήγα στην άμμο και έκανε.Πότε θα τελειώσει όλο αυτό ρε γ.....ο
Ευχαριστω Ουρανία μου!
Ο,τι ειναι καλυτερο για το Ελβιράκι, να ειστε ολες σιγουρες οτι αυτο θα γινει

Δεν πήγατε στον γιατρο σημερα?Νομιζω θα πηγαίνατε.

Μην εισαι άλλο σε αγωνία.Καντε εξετάσεις.Ο γιατρος ειναι καθυσηχαστικος?
Περαστικά Ρανια μου.Ειναι γερό σκαρί ο μπουλούκος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Βοηθήστε να τη στηρίξουμε όλοι μαζί, σας παρακαλώ. Φοβάμαι μην πάθει κάτι κι εκείνη.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μην στενοχωριέσαι ακόμα, Ράνια. Μπορεί να έχουμε... παραγωγή το βράδυ και να μη χρειαστεί να τον πας αύριο για κλύσμα!Εγώ με τον Αιμιλιάκο μου έχω στεναχωρεθεί πάλι. Ευτυχώς έχει φάει σήμερα αλλά τουαλέτα τίποτα. Οπότε αν είναι και αύριο έτσι πάμε για κλίσμα. Επίσης δείχνει στο πλάι να τον ενοχλεί μόλις πάω να τον χαϊδέψω. Κατά τα άλλα είναι όρθιος. Το θέμα τουαλέτας με ανησυχεί όμως. Και για τσίσα εγώ τον πήγα στην άμμο και έκανε.Πότε θα τελειώσει όλο αυτό ρε γ.....ο

Όσο για το πότε θα τελειώσει όλο αυτό, μίλα με τον γιατρό του Αιμίλιου και πες του όλες τις ανησυχίες σου. Είμαι σίγουρη ότι θα σου λυθούν οι απορίες. Εγώ πάντα έτσι κάνω. Αν έχω ανησυχίες ή απορίες, πρήζω τον καημένο τον οσιομάρτυρα τον κτηνίατρό μου!

Κατά τα άλλα, όλοι εδώ μέσα ευχόμαστε να γίνει ο Λίλος γρήγορα καλά!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστω Ουρανία μου!
Ο,τι ειναι καλυτερο για το Ελβιράκι, να ειστε ολες σιγουρες οτι αυτο θα γινει
Δεν πήγατε στον γιατρο σημερα?Νομιζω θα πηγαίνατε.
Μην εισαι άλλο σε αγωνία.Καντε εξετάσεις.Ο γιατρος ειναι καθυσηχαστικος?
Περαστικά Ρανια μου.Ειναι γερό σκαρί ο μπουλούκος
Μίλησα με την γυναίκα του και μου είπε να περιμένουμε ως αύριο αφού έκανε και το χθεσινό κουραδάκι. Δεν θέλουν να τον στρεσσάρουν γιατί το κλίσμα θα θέλει και ψιλονάρκωση

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Βρε Ρανια μου,τα νεεφρα του απο τι μπορει να πειραχτηκαν;Δε σου ειπαν;
Μόλυνση μου είπε μικρόβιο.
Καλά το γατάκι της Έλενας έφυγε?:cry::cry::cry: Τι είχε.
stellak
Διάσημο μέλος
Παιδιά η Ελένη Sli8erin, είναι ράκος. Δεν τα κατάφερε ο γατούλης της και έχει τύψεις ότι φταίει εκείνη, που δεν τον πρόλαβε.
Βοηθήστε να τη στηρίξουμε όλοι μαζί, σας παρακαλώ. Φοβάμαι μην πάθει κάτι κι εκείνη.![]()
Όχι ρε γ... τω!:cry: Γιατί να φύγει έτσι αυτό το γατάκι; Αλλά η Έλενα δε φταίει, τι φταίει η κοπέλα, ίσα ίσα που προσπάθησε...
Τι κρίμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόλυνση μου είπε μικρόβιο.
Καλά το γατάκι της Έλενας έφυγε?:cry::cry::cry: Τι είχε.
Ναι. Το αδέσποτο που φρόντιζε. Είχε πρόβλημα στους νεφρούς και αυτό.
Παιδιά είναι ράκος η κοπέλα. Στηρίξτε την, το χρειάζεται.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
μην της κάνω τίποτα κακό