Περιμένοντας τη Μούρα...

sofia-moyra

Νεοφερμένο μέλος

Η sofia-moyra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 86 μηνύματα.
Αγαπητοί γατόφιλοι και γατόφιλες γεια σας!

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για μένα και ήθελα να το μοιραστώ με αυτούς που μπορούν να με καταλάβουν και νομίζω οτί αυτό το site έχει πολλούς!:happy:

Σε λίγες ώρες θα είμαι ξανά- μετά από τρεις μήνες αποχής και θρήνου- και πάλι γατομαμά :up::up::up::up::up:. Το μωρό μου το έχω δει εδώ και μια βδομάδα και απο τότε είμαι ερωτευμένη μαζί της.:P
Σήμερα ή αύριο θα πάω να την πάρω. Προς το παρόν πάω να της πάρω τα προικιά της:).

Είμαι ενθουσιασμένη!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο τέλεια νέα!!! :D:D:D Πάνε πάρε την πρίκα της, μήπως έχεις και καμία φωτογραφία να δούμε τον έρωτά σου; :rolleyes: :P Αν όχι, δεν πειράζει, γράψε μας όταν έχεις νέα της! :D Καλό να τη δεχτείτε! :happy:

Δήμητρα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλώς να την δεχτείς την νέα σου γάτα! :)
Αστην να διώξει με τα γουργουρητά της τον πόνο μιας απώλειας.
Να σπρωξει με ζυμαροπατουσάκια την θλίψη
Να κουτουλήσει με το κεφαλάκι της το βουνό του να μην είσαι γατομαμά
Οι χαμένοι φίλοι ζουν στο μυαλό και στην καρδιά μας.
Οι νέοι διεκδικούν δυναμικά το δικαίωμα στην χειροπιαστη ζωή μας.

Με το καλό να δεχτείς το γατουλίνι και να του δόσεις πόλλα φιλιά στα μουστακάκια και από εμάς.Περιμένουμε νέα σας.

Είμαι ερωτευμένη!:redface: Είναι ένας άγγελος! :)

Νομίζω όμως πως ήρθε η ώρα να σας πω δυο πράματα για τη Μούρα...

Είναι μία υπέροχη περσική με χρωματισμό chinchila και τα έχει τα χρονάκια της γεννημένη στις 14-3-2006. Θα μου πείτε, και πώς βρέθηκε στην οικογένεια μας? ΄ΟΠως σας είπα όταν μετακόμισα στην Αθήνα έχασα το γατούλι μου. Στα Χανιά που έμενα είχα κήπο και ο καλός μου μπορούσε να μπαινοβγαίνει όποτε ήθελε. εδώ τώρα μένω σε διαμέρισμα και είχα για πολυ καιρό δισταγμό αν θα έπρεπε να πάρω νέο γατούλι. Σκέφτηκα λοιπόν να δοκιμάσω περσίας.

Πριν απο μια βδομάδα λοιπόν είδα σε μια αγγελία τη Μουρίτσα:)...
Ομολογώ οτί λατρεύω αληθινά όλες τις γάτες αλλά τέτοια γάτα πρώτη φορά έβλεπα απο κοντά...:redface: σκέτο πόστερ!

Η Μουρίτσα ζούσε στο σπίτι μιας καλής κοπέλας που έχει εκτροφείο αλλά το καλό μου είχε στενή λεκάνη και δεν μπορούσε να γεννήσει ζωντανά μωράκια γι αυτό και στειρώθηκε. Έτσι λοιπόν μετά από ένα συνδυασμό συμπαντικών καταστάσεων ήρθε χθες το βράδυ στις 8 στο σπιτικό μας!:up:

Τα υπόλοιπα ανήκουν στην Ιστορία...
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι μία γάτα τέτοιας ηλικίας ανταποκρίνεται τόσο καλά στο νέο περιβάλλον- είχα τεράστιο άγχος πριν την πάρω πώς θα ανταποκριθεί-. Κι όμως, όλο το βράδυ κοιμήθηκε κάτω απο το κρεββάτι μας- δική της επιλογή- αν την αφήσεις μόνη της σε ψάχνει, γουργουρίζει και τρίβεται κανονικά και δεν αντέδρασε καθόλου στο γεγονός οτι έχουμε μεγάλο σκυλί! ίσα ίσα! τρελές αγάπες!:confused: και είναι 3μίση χρόνων!!!!

Νομίζω ότι μόλις βρήκα έναν θησαυρό!

Μπράβο σου Σοφία μου, καλώς τη δέχτηκες επιτέλους τη Μουρίτσα!!!!!! :D:up::D:up: Μήπως έχεις και κάποια φώτο να την καμαρώσουμε; :) :happy:

Ευχαριστώ πολύ cutekitty! Άλλη μία απόδειξη του τι κυρία είναι η Μουρίτσα είναι το ότι ήδη έχουμε απο χθες το βράδυ φωτογραφικό υλικό! και γω που νόμιζα ότι θα προσπαθώ να την ξετρυπώσω κάτω από τους καναπέδες!:) ένα λεπτό να βρω την επισύναψη...

Τι καλά! :D Θέλω να τη δω αυτή τη φάτσα! :up: Έτσι όπως την περιγράφεις ακούγεται πολύ γλυκιά! :) Αν έχεις αποθηκευμένες τις φωτογραφίες της στον υπολογιστή, απλά πατάς το κουμπί απάντηση, κατεβαίνεις λίγο κάτω και θα δεις κάπου "Διαχείριση Σηννυμένων Αρχείων"! ;)

:):):):):):):):)

Συνημμένα

• PB145876.jpg
    PB145876.jpg
    328,7 KB · Εμφανίσεις: 64
  • PB145877.jpg
    PB145877.jpg
    344,8 KB · Εμφανίσεις: 67
  • PB155883.jpg
    PB155883.jpg
    271 KB · Εμφανίσεις: 67
Γλυκιά μου!!! Ματάρες!!!!!!!! :D:D:D:D:D Είναι πανέμορφη!!! :inlove::inlove::inlove::inlove: Αχ να τη χαίρεσαι Σοφία! :up::up::up:

Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει!!!! Φαντάσου πόσο άνετη είναι και δεν έχει κλείσει ούτε 24 ώρες μαζί μας! Δεν είναι εντυπωσιακό:)?

Όντως φαίνεται σα να ζούσε από πάντα εκεί! :):):) Η δεύτερη φώτο με τις ματάρες μ' αρέσει πολύ!! :D Κοιμήθηκε άνετα το βράδυ ή σε ξύπνησε καθόλου; ;)

Νομίζω ότι πιο πολύ την ενόχλησα εγώ γιατί ξύπνησα κανά δυο φορές και κοιτούσα να δω που είναι:).
Ήταν κάτω απο το κρεββάτι, ήρεμη και καλούλα, χωρίς να βγάζει κιχ! Αλλά δεν την έχω δει ακόμα να κοιμάται. Συνεχώς έχει τα ματάκια της ανοικτά και προσπαθεί να βρίσκεται σε όποιο δωμάτιο είμαι και γω!
Σίγουρα μέσα της θα έχει ένα σοκ απο την αλλαγή. Άλλα είναι τόσο διακριτική παρουσία η καλή μου...

να την χαιρεστε ειναι πραγματικα σκετη κουκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up:

Σε ευχαριστώ πολύ και τα δικά σου είναι σκέτα ζουζουνάκια!

με μπέρδεψε η αλλαγή προφίλ! Μία είναι η κουκλάρα σου!

φαίνεται μικρούλα! Πόσο είναι?

Οντως τα περσάκια είναι απίστευτα γατιά.Το ένα από τα 3 γατόνια μου είναι μία περσιδούλα σαν τη δικία σου και είναι απίστευτα τρυφερό και κοινονικό γατί.Να την χαίρεσε θα περάσετε τρέλλα μαζί.Μόνο να θυμάσε πως τα περσάκια κατά κανόνα είναι πιο οκνά πλασματάκια από ότι τα άλλα γατάκια πολύ λιγότετρο ζουζούνια δηλαδή.Δώσε της φιλάκια στη μυτούλα εκ μέρους μας.

Πηνελόπη μου μπορεί να την έχω τη μικρή 1 ημέρα- σε κανένα μισάωρο θα την κλείσουμε- αλλά θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου! Τα περσάκια είναι καταπληκτικά!:)

Σα να κέρδισα λαχείο νιώθω όλη την ημέρα!

ως περηφανη μαμα περσιδας σου λεω οτι εκανες τελεια επιλογη..ειναι πανεμορφη..καλως την δεχτηκες και πολλα πολλα χρονια ευτυχιας και χουρχουρισματος:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back