Περιμένοντας τη Μούρα...

η γατα μου ζουσε αδεσποτη στο δρομο , και την υιοθετησα 2,5 χρονων , οποτε μαλλον ειναι στο χαρακτηρα της καθε γατας:hmm::hmm:
ναι , νομιζω να σε συνηθισει πρωτα και μπορει να αρχισει απο μονη της να βγαινει, και αν οχι την βγαζεις εσυ εκει που θελεις να βγαινει..
αληθεια πως τα πανε με το σκυλακο??:)

Μαρέσει πολύ που υιοθέτησες γάτα μεγαλύτερης ηλικίας:)! Πολλοί φοβούνται ότι είναι δύσκολη η προσαρμογή του ζώου όταν μεγαλώσει αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι και στο χαρακτήρα όπως είπες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το βλέπω και με τη Μουρίτσα μου που τα χει τα χρονάκια της:)! Με το Νεγρο τα πάνε τέλεια. Γενικά αγαπάει πολύ τις γάτες αν και τις έμαθε στα 8 του χρόνια και είναι και μεγαλοσωμος. Ειδικά τη Μούρα τη σέβεται τρομερά! Παλιά όταν έβλεπε γάτα έτρεχε πάνω της για να της κάνει χαρές. Μετη Μούρα κουνάει την ουρά του αλλά δεν την ενοχλεί καθόλου...
Στο προηγούμενο γατάκι μου:( του άρεσε να του τρώει την τροφή. Τώρα ουτε καν αγγίζει το πιάτο με το φαγητό της.Γενικά έχουν πολύ ήρεμη και ομαλή συνύπαρξη. Μεγάλη ανακούφιση για μένα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι καλο σκυλακι που εχεις...εντυπωση μου κανει που στα 8 του γνωρισε γατες, κι ομως τα παει καλα μαζι τους..ψυχουλα πρεπει ναναι:redface:

Γεια σας και απο εμας!!!!!Ειναι πολυ πολυ ομορφη και γλυκια!!!:)να την χαιρεσαι !!!!!Ελενη

Μουρα εγω ειμαι η Μαρι να κανεις πολλες γλυκιες στα διποδα και να αρχισεις να σκαρφαλωνεις σε ολο το σπτι !!Μαρι

τι καλο σκυλακι που εχεις...εντυπωση μου κανει που στα 8 του γνωρισε γατες, κι ομως τα παει καλα μαζι τους..ψυχουλα πρεπει ναναι:redface:

Πραγματικά ο Νέγρο είναι καταπληκτικό σκυλί. Είναι κοπριτούλης οπότε έχει πάρει 100% την προσωπικότητα του φίλου μου. Ο φίλος μου δεν είχε ποτέ ασχοληθεί με γάτες μέχρι που γνωριστήκαμε:D! Ο Νέγρο τότε ήταν ήδη 7 χρονών. Βέβαια απο κει φαίνεται πόσο επηρεάζει και η ιδιοσυγκρασία του αφεντικού το ζώο, γιατί ο φίλος μου μπορει να μην είχε ασχοληθεί με γάτες αλλά ποτέ δεν ώθησε τον νεγρο να τις εχθρεύεται οπότε όταν μπήκαν στη ζωή του απλά ήθελε να παίξει με τα καινουργια ζωάκια! Εκεί βέβαια υπάρχει ένα θέμα γιατί στην προσπάθεια του να παίξει οι γάτες- του πάρκου- του χιμάνε συνεχώς!:lol:

Γεια σας Ελένη και Μάρι! Έχετε υπέροχα μάτια! Σύντομα θα σας δείξουμε και τα δικά μας!

(Σήμερα κατάφερα επιτέλους να της βγάλω φωτογραφία με ανοιχτά μάτια!)

Γεια σου κ από μένα Σοφία αυτή είναι το τσιντσιλάκι της Σάμπυ; Να την χαίρεσαι είναι πανέμορφο πλάσμα :up:κ καλώς μας ήρθες στους περσομανιακούς;)

Ναι η Sabi ήταν η μαμά μας! Όσο για την ομορφιά μας ότι και να πω... Φοβάμαι μη φάνω υπερβολική!

Καλώς σας βρήκα! Χαίρομαι πολύ που μπήκα στο club!

Σοφια πειστευω οτι συγα-συγα μπορεις να προσπαθεισεις να καθαρειζεις το ματι της Μουρας,γιατι αν θα μαζευτει περεσοτερη βρομια θα ειναι πιο δισκολο για σενα.;)

Ναι η Sabi ήταν η μαμά μας! Όσο για την ομορφιά μας ότι και να πω... Φοβάμαι μη φάνω υπερβολική!
Καλώς σας βρήκα! Χαίρομαι πολύ που μπήκα στο club!
Δεν νομίζω ότι θα φανείς υπερβολική γιατί ειναι πανεμόρφο πλάσμα πραγματικά κ φαντάζομαι ότι από κοντά θα είναι ακόμα πιο όμορφη. Να σου ζήσει:up:
Σοφια πειστευω οτι συγα-συγα μπορεις να προσπαθεισεις να καθαρειζεις το ματι της Μουρας,γιατι αν θα μαζευτει περεσοτερη βρομια θα ειναι πιο δισκολο για σενα.;)
Τα ματάκια Σοφία πάντα καθαρισμό με φυσιολογικό ορό που θα πάρεις από το φαρμακείο (είναι αρκετά φθηνός) κ με γαζούλες ή χαρτομάντηλα αυτοκινήτου κ πολύ πολύ απαλά χωρίς να τα πιέζεις κ όπως σου είπε κ η Σάμπυ επειδή όταν μένουν τα δάκρυα των περσικών δημιουργούν κάτι σα ρετσίνι που δεν ξεκολλάει εύκολα αλλά μπορεί να τους προκαλέσει κ μύκητες καλό είναι τα καθαρίζεις συχνά στη διάρκεια της μέρας

Kαλως ηρθες και απο μενα....ειναι οντως κουκλα η κοπελα σου!!!!!!!!:D:D:D........να την χαιρεσαι!!!!!!:D

Δεν νομίζω ότι θα φανείς υπερβολική γιατί ειναι πανεμόρφο πλάσμα πραγματικά κ φαντάζομαι ότι από κοντά θα είναι ακόμα πιο όμορφη. Να σου ζήσει:up:

Τα ματάκια Σοφία πάντα καθαρισμό με φυσιολογικό ορό που θα πάρεις από το φαρμακείο (είναι αρκετά φθηνός) κ με γαζούλες ή χαρτομάντηλα αυτοκινήτου κ πολύ πολύ απαλά χωρίς να τα πιέζεις κ όπως σου είπε κ η Σάμπυ επειδή όταν μένουν τα δάκρυα των περσικών δημιουργούν κάτι σα ρετσίνι που δεν ξεκολλάει εύκολα αλλά μπορεί να τους προκαλέσει κ μύκητες καλό είναι τα καθαρίζεις συχνά στη διάρκεια της μέρας
Πολυ καλα ειπες Ελενακι μου,εμεις με την Σοφια ειπαμε να μην την πιεζει την Μουρα μεχρη να την σινιφισει,αλλα πειγανε τοσο καλα,που πειστευω πρεπει να ξεκεινεισει το καθειμερινο μας καλοπηζμο:lol::lol:

Πολυ καλα ειπες Ελενακι μου,εμεις με την Σοφια ειπαμε να μην την πιεζει την Μουρα μεχρη να την σινιφισει,αλλα πειγανε τοσο καλα,που πειστευω πρεπει να ξεκεινεισει το καθειμερινο μας καλοπηζμο:lol::lol:
Καλύτερα από την αρχή ο καλλωπισμός γιατί μετά ξεσυνηθίζουν κ αποκτούν άσχημες κ βρομερές συνήθειες :lol::lol:

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να την πιέσω αλλά αν είναι θέμα υγείας πάω τώρα αμέσως.... Ευχαριστώ παρά πολύ για τις συμβουλές. Δεν είχα ποτέ Περσίας και τις χρειάζομαι:redface:! Πάω ...

Εντάξει, το καθαρίσαμε το ματάκι μας! Είχαμε ένα κυνηγητό - τρόμαξε η κούκλα μου:(- αλλά τα καταφέραμε. Στις επόμενες φωτογραφίες μας θα είμαστε πιο καθαρές:redface:!

Εντάξει, το καθαρίσαμε το ματάκι μας! Είχαμε ένα κυνηγητό - τρόμαξε η κούκλα μου:(- αλλά τα καταφέραμε. Στις επόμενες φωτογραφίες μας θα είμαστε πιο καθαρές:redface:!
μπραβο καλα μου κοριτσια:up:

Kαλως ηρθες και απο μενα....ειναι οντως κουκλα η κοπελα σου!!!!!!!!:D:D:D........να την χαιρεσαι!!!!!!:D

Να σαι καλά Πουπουλίνα:)! Να χαίρεσαι τα ζουζουνάκια σου! Έχουν μπει για τα καλά στο πνέυμα των χριστουγεννων τα καλά μου!

μπραβο καλα μου κοριτσια:up:

Μην ανησυχείς καθόλου! Το κοριτσάκι μας θα είναι πάντα καθαρό και όμορφο όπως πρέπει!:D Πολλά φιλιά!

Και κατι αλλοδεν θυμαμε αν σου ειχα πει η Μουρα ειναι πολυ πολυ παιχνιδιαρα;):lol:και για ενα μπαλακι σε σκινι θα δωσει τα παντα:up:δοκιμασε το;)

Και μένα μου έχει δώσει τέτοια εντύπωση αν και ακόμα είναι λίγο φοβισμένη. Πάντως χαίρομαι πολύ που μαθαίνω ότι είναι παιχνιδιάρα. Θα το μάθουμε σύντομα! Ηδη της έχω αγοράσει διάφορα παιχνιδάκια με σκοινί όπως λες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back