Περιμένοντας τη Μούρα...

_DSC2326-1.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Xρόνια πολλά!

Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!:up::up::up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sabi μου χάρη σε σένα ο νέος χρόνος βρήκε την οικογένεια μας μεγαλύτερη!:up:

Εύχομαι κάθε χαρά σε σένα, την οικογένεια σου και τα chinchilakia σου:)!

Χρόνια πολλά σε όλες τις γατομαμάδες!

Α! Και μη νομίζετε ότι χαθήκαμε! Κάναμε κάποια μερεμέτια στο σπίτι αλλά τελειώσαμε και σύντομα θα επιστρέψουμε με φωτογραφίες απο τα παιχνίδια που κάνουμε καθημερινά με το κορδόνι μας! Γιατί πραγματικά είμαστε πολύ παιχνιδιάρες γατούλες!!!!

Η Moyritsa και το κορδόνι της...

Είμαστε μαζί με τη Moyra ένα μήνα και κάτι και πραγματικά το δέσιμο που έχουμε έχει μία και μοναδική αφετηρία! Ένα απλό κορδόνι!:lol:
Η μικρή το λατρέυει κυριολεκτικά! Όλη τη μέρα της το σέρνω και αυτή με ακολουθεί!
Έχω δοκιμάσει κατα καιρούς να την παίξω και με άλλα παιχνίδια αλλά τίποτα! Μόνο το κορδόνι της θέλει!
Έτσι λοιπόν βρήκαμε έναν πολύ ζεστο και γλυκό τρόπο επικοινωνίας, γιατι μέσα απο το παιχνίδι η μικρή με ένιωσε πιο κοντά της, με εμπιστεύτηκε!:)
Μετά απο αυτό είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ σημαντικό να βρεις τον τρόπο που θα πλησιάσεις ένα γατούλι γιατί το καθένα είναι τόσο διαφορετικό και σπάνιο!

Συνημμένα

• PC045950.jpg
    PC045950.jpg
    156,1 KB · Εμφανίσεις: 44
Είμαστε μαζί με τη Moyra ένα μήνα και κάτι και πραγματικά το δέσιμο που έχουμε έχει μία και μοναδική αφετηρία! Ένα απλό κορδόνι!:lol:
Η μικρή το λατρέυει κυριολεκτικά! Όλη τη μέρα της το σέρνω και αυτή με ακολουθεί!
Έχω δοκιμάσει κατα καιρούς να την παίξω και με άλλα παιχνίδια αλλά τίποτα! Μόνο το κορδόνι της θέλει!
Έτσι λοιπόν βρήκαμε έναν πολύ ζεστο και γλυκό τρόπο επικοινωνίας, γιατι μέσα απο το παιχνίδι η μικρή με ένιωσε πιο κοντά της, με εμπιστεύτηκε!:)
Μετά απο αυτό είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ σημαντικό να βρεις τον τρόπο που θα πλησιάσεις ένα γατούλι γιατί το καθένα είναι τόσο διαφορετικό και σπάνιο!
βραωο,αγαπες μου:up::up:πψσο χαιρουμε:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back