elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
το ενα ειναι με διιπλη σειρα απο δοντια αυτo:
και το αλλο ειναι σαν σπατουλα με μικρα αυτo:
δοντακια, αν εχει κομπους την κουρευεις τη πρωτη φορα και μετα αρχιζεις σιγα σιγα καθημερινο χτενισμε αναποδα πρωτα με τη φορα του τριχωματος κει μετα κανονικα, πρωτα με το χτενακι με τις δυο σειρες και μετα αφου τελειωσεις με το αλλο.
Οι κομποι αν ειναι λιγοι και οχι κοντα στο δερμα, τους ανοιγεις με το χερι η τους κοβεις και μονο τοτε προσπαθεις να τη χτενισεις αλιως θα πονεσει Θα καταλαβεις οτι το κανεις καλα αν βγει περιπου τριχα οσο ενα τριτο της γατας ( δηλαδη πολυ)
Μαλλον δεν εχεις τα σωστα χτενακια ή το κανεις πολυ απαλα για να μην πονεσει... Να ξερεις οτι στα πρωτα χτενισματα ισως πονεσει λιγο μεχρι να φυγουν οι κομποι γι αυτο το κανεις πολυ σιγα και επιμονα και αναμεσα σταματας και την ενθαρυνεις και τη χαιδευεις και της λες να κανει υπομονη γιατι ειναι για το καλο της.
Το πιο ευκολο ειναι να την πας για κουρεμα και μετα ξεκινας απ την αρχη ετσι δε θα πονεσει. Προσοχη στις μασχαλες και μεσα στα ποδαρακια

Τιπ :
Παντα να τη χτενιζεις βραδυ εχοντας κοψει τα νυχακια πιο πριν και μετα θα της δωσεις κονσερβουλα που θα την εχεις να τη βλεπει ενω την χτενιζεις και θα δεις θα σιαξει

elvenstar
Επιφανές μέλος
Και καλώς ήρθατε και οι δύο στα μέρη του my cat.

aretha
Περιβόητο μέλος
δεν ειμαι τοσο νουμπ
Δεν υπονόησα ότι είναι νουμπ
Παιδιά, συγγνώμη, έχω άγνωστες λέξεις...

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
noob = κάποιος που είναι "νέος" σε κάτι (όχι σε ηλικίαΠαιδιά, συγγνώμη, έχω άγνωστες λέξεις...![]()
![]()
![]()
).πχ. δεν είμαι νουμπάς (διότι ως γνωστόν οι ξένες λέξεις κλίνονται!!!) με τα γατιά!!

δες κι εδώ...
https://en.wikipedia.org/wiki/Noob
aretha
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σου, Κατερίνα!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Nerina δεν ειμαι τοσο νουμπ
Δεν υπονόησα ότι είναι νουμπ
Μάλλον λέγοντας νουμπ εννοεί γκάου...Παιδιά, συγγνώμη, έχω άγνωστες λέξεις...![]()
![]()
![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικά το ίδιο είναι απλά το noob είναι ας πούμε αργκό!αααααααααααααα... κάτι σαν το newbie δηλαδή, ε;
Ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σου, Κατερίνα!!![]()
Παρακαλώ στη διάθεσή σου για ότι άλλο χρειαστείς!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
noob = κάποιος που είναι "νέος" σε κάτι (όχι σε ηλικία).
πχ. δεν είμαι νουμπάς (διότι ως γνωστόν οι ξένες λέξεις κλίνονται!!!) με τα γατιά!!
![]()
![]()
![]()
δες κι εδώ...
https://en.wikipedia.org/wiki/Noob
Ουπς! Απάντησε η Κατερίνα. Sorry για την παραπληροφόρηση....
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Νερινα εχω την εντυπωση οτι την - τον δικο σου δεν το εχεις μαθει να καθεται να το φροντιζεις και σε αυτο δεν φταει το ζωντανο.Αν εσυ πιστευεις οτι καθε τι που κανουμε ειναι παρεμβαση απλα θα εχεις μετα προβληματα αν λερωθει και θες να το πλυνεις η αν σε γρατσουνισει βιαια ενω τρομαξε ξαφνικα απο κατι ασχετο.
mimikaki
Διάσημο μέλος

rotonda
Δραστήριο μέλος
ο δικός μας μια χαρά κάθεται να τον πλύνεις και να τον χτενίσεις.
Χα-χα! Τη δικιά μου μια φορά την έβαλα στο νιπτήρα να της ξεπλύνω τα πόδια που τα είχε βουτήξει σε μια λεκάνη με χλωρίνη και.........
με μια αστραπιαία κίνηση γύρισε και μου κάρφωσε τα νύχια και των δύο μπροστινών ποδιών στο λαιμό! Κυριολεκτικά με βούτηξε από το λαιμό, δηλαδή! Έκτοτε κέρδισε επάξια το ισόβιο δικαίωμα στην απλυσιά.
Σημ.: Ευτυχώς τα νύχια της ήταν ήδη απολυμασμένα από τη χλωρίνη!

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Γενικά τώρα που το σκέφτομαι είναι πολύ καλόβολο γατάκι.. το μωράκι μου!!!

anabou
Διάσημο μέλος
Χα-χα! Τη δικιά μου μια φορά την έβαλα στο νιπτήρα να της ξεπλύνω τα πόδια που τα είχε βουτήξει σε μια λεκάνη με χλωρίνη και.........
με μια αστραπιαία κίνηση γύρισε και μου κάρφωσε τα νύχια και των δύο μπροστινών ποδιών στο λαιμό! Κυριολεκτικά με βούτηξε από το λαιμό, δηλαδή! Έκτοτε κέρδισε επάξια το ισόβιο δικαίωμα στην απλυσιά.
Σημ.: Ευτυχώς τα νύχια της ήταν ήδη απολυμασμένα από τη χλωρίνη!![]()

Εμένα όποτε χρειάζεται να τον καθαρίσω περιορίζεται στο να σκούζει σαν να το σφάζουνε και να προσπαθεί να γατζωθεί στον νιπτήρα/μπανιέρα.
ruko
Διάσημο μέλος
Μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ούρλιαξε, σπαρτάρισε, γρύλισε, αλλά νύχι δεν έβγαλε!
Ούτε για δείγμα!Να σημειώσω ότι είχε πατήσει πάνω σε λαδομπογιά νερού που βγαίνει με ένα απλό τρίψιμο με νερό. Προφανώς δεν θα την είχα γλιτώσει τόσο φτηνά αν είχα αναγκαστεί να το τρίψω με νέφτι το γατί.
(πάλι κάναμε τρελό οφ-τόπικ)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool