Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Το noob είναι το newbie στη διάλεκτο του στρατού όμως τώρα τελευταία χρησιμοποιήθηκε κ για τους αρχάριους gamers κ σήμερα χρησιμοποιήται για όλους τους γκάβακες (ελεύθερη μετάφραση)αααααααααααααα... κάτι σαν το newbie δηλαδή, ε;
Ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σου, Κατερίνα!!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντζη
Νεοφερμένο μέλος
....Θα είμαι στη πρώτη σειρά κ θα έχω κ κάμερα να βιντεοσκοπήσω το σεμινάριο για το χτένισμα που σκέφτεσαι να κάνεις,έτσι ώστε να μη χάσω λέξη κ στιγμή από αυτά που θα δω..Ερώτηση κρίσεως.. Υπάρχουν περσικές αδέσποτες? έχει ζήσει ποτέ αυτή η φυλή ελεύθερη? και εαν ναι δε είχαν πρόβλημα με τους κόμπους? Δηλαδή το χτένισμα είναι θέμα ομορφιάς? Είναι θέμα τρίχας που μας εκνευρίζει? Είναι θέμα πόνου προς τη γάτα? Εμένα σε λίγο θα γίνει ράστα γάτα... Περιμένω να ζεστάνει κ άλλο κ θα πέσει κούρεμα αναγκαστικά.
Αντζη
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Φυσικά και ξαναβγάινουν κ μάλιστα πάρα μα πάρα πολλές. Εγώ την κούρεψα γουλί κ μέσα σε 3 εβδομάδες άρχισε να φουντώνει κ μαζί με το φούντωμα ξανα άρχισαν κ οι κόμποι. Παρόλο που τη χτενίζω.Που δε πείρα καμία απάντηση στις ερωτήσεις μου..τι να υποθέσω? Από το ξύσιμο που έκανε το μικρό μου τερατάκι πίσω από το αυτί της,έβγαλε από μόνη της ένα τεράστιο κόμπο που είχε κ τώρα δε έχει τριχούλες εκεί ...θα ξανά βγούνε ,ε?
Αντζη
Νεοφερμένο μέλος

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Το σαμουάν ειναι κ αυτό της ίδιας μάρκας ή κάτι άλλο; Και αυτά τα προϊόντα τα βρίσκουμε σε pet ή κάπου αλλού. Όσο για το χτένισμα όσο μπορώ τα χτενίζω αλλά από ένα σημείο κ μετά δυσανασχετούν κ δεν μ' αφήνουν ίσως γιατί ΄πονάνε από τους κόμπους
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κ εύχομαι κ από εδώ να πάνε όλα καλά με το εκτροφείο αν κ είναι τόσο αξιαγάπητα γατάκια τα Περσικά που όλα καλά θα πάνεΤο σαμουάν ειναι κ αυτό της ίδιας μάρκας ή κάτι άλλο; Και αυτά τα προϊόντα τα βρίσκουμε σε pet ή κάπου αλλού. Όσο για το χτένισμα όσο μπορώ τα χτενίζω αλλά από ένα σημείο κ μετά δυσανασχετούν κ δεν μ' αφήνουν ίσως γιατί ΄πονάνε από τους κόμπους
![]()
Της ίδιας μάρκας είναι και το σαμπουάν. Σε πετ σοπ τα πουλάνε αλλά θέλει λίγο ψάξιμο, δεν τα έχουν όλα γιατί είναι κάπως ακριβά. Θεσσαλονίκη μπορώ να σου πω που θα τα βρεις. Όταν τα έχεις κουρέψει, μετά κάθε μέρα θα τα χτενίζεις, δεν πρέπει να κάνουν κόμπους πρώτα για να αρχίσεις το χτένισμα. Και αφού δεν θα έχουν κόμπους δεν θα δυσανασχετούν γιατί δεν θα πονάνε.

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα για τις τρίχες στο σπίτι: Η εντύπωση που έχω είναι ότι οι τρίχες στο σπίτι δε μειώνονται με το χτένισμα πολύ πιθανόν και να αυξάνονται γιατί ....είναι μια ολόκληρη ιστορία ....
Όσο για το πλύσιμο της περσικής μπορείτε να μου πείτε αν πράγματι χρειάζεται?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
---------------------------------------------
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν σου είναι εύκολο θα ήθελα κ το τηλ. Του μαγαζιού που μου είπες για να τα παραγγείλω από το συγκεκριμένο pet.Της ίδιας μάρκας είναι και το σαμπουάν. Σε πετ σοπ τα πουλάνε αλλά θέλει λίγο ψάξιμο, δεν τα έχουν όλα γιατί είναι κάπως ακριβά. Θεσσαλονίκη μπορώ να σου πω που θα τα βρεις.![]()
vtasoulis
Νεοφερμένο μέλος
Εχω μια γάτα περσίας και την άφησα για λίγες μέρες να την προσέχει μια φίλη όταν έφυγα για ολιγοήμερες διακοπές λόγω Πάσχα.Μόλις γύρισα διαπίστωσα ότι έχει πολλούς κόμπους στο τρίχωμά της και ενώ προσπαθώ να τους αφαιρέσω με την βούρτσα που την χτενίζω η γατούλα μου δυσανασχετεί και καταλαβαίνω ότι πονάει.Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει στη λυση???????
3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
για την περιποιηση των δακρυσμενων ματιων των περσικων ,συνισταται το καθαρισμα με χαμομηλι η το τομπρεξ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Το Τομπρεξ ειναι κολλυριο,δεν ειναι προϊον καθαρισμου ματιων.Επισης το χαμομηλι μπορει να προκαλεσει αλλεργικη αντιδραση,εγω θα προτιμουσα γαζα και φυσιολογικο ορο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευτυχως,χρησιμοποιω φυσιολογικο ορο,αν ομως εχουν προβλημα περισσοτερο ο γιατρος συνιστα το τομπρεξ ανα8ωρο.ευχαριστω
lili.
Δραστήριο μέλος
εμεις της τα καθαριζουμε με φυσιολογικο ορο και ενταξει..παλευεται η κατασταση!!

marina289
Περιβόητο μέλος
Εμένα ο Αιμίλιος δεν βγάζει σχεδόν τίποτα.... η Μελίνα βγάζει πολύ, αλλά λόγω γκρι χρώματος δεν πολυφαίνεται...
Ο Αχιλλέας βγάζει ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑ!!!! Και είναι και άσπρος και κάνει μπαμ... Όσο κ'αν τον κυνηγάω -του τα καθαρίζω 2 φορές την ημέρα-πάντα βγάζει και έχει αλλοιωθεί και το χρώμα γύρω από τα μάτια του από τις εκκρίσεις -κιτρινίζει-...
olga_
Νεοφερμένο μέλος
παιδια καλησπερα!! ειμαι καινουρια και προσφατα απεκτησα το γατακι της φωτογραφιας τον rocky μου...τον πηρα απο μια κοπελα που γεννησε η γατα της..ειναι περσικος και κουκλος!!ειναι 3 μηνων ηρθε σπιτι μου 16/11 οπου τον εκανα και το πρωτο του μπανιο.. το ερωτημα μου πιο ειναι??? του εκανα εμβολιο στις 17/11 και θα του ξανακανω στις 17/12 το δευτερο...μπορω να τον κανω μπανιο αφοβα?? εχω διαβασει οτι τα περσικα θελουν τουλαχιστον καθε 10 μερες μπανιο και καθημερινο βουρτσισμα.. ισχυει ειναι σωστο??? συμβουλεψτε με σας παρακαλω γιατι ειναι η πρωτη φορα που εχω γατακι και εχω παθει ψυχωση!!!!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξερω για τα περσικα γιατι δεν ειχα ποτε,αλλα γενικα εφοσον ζει μεσα στο σπιτι δεν βλεπω το λογο να το κανεις τοσο συχα μπανιο,αν δεν εχει λερωθει με κακα πχ.οι γατουλες πλενονται και μονες τους,να χαιρεσαι το γατακι σου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool