niarniar
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ξέρω τι να κάνω για να μην πηγαίνουν τα γατάκια μας στην περιοχή του, που βρίσκεται κάτω από το σπίτι μας και μας χωρίζει ένας δρόμος. Μέχρι και κάμερα σκέφτηκα να βάλω στα σύνορα του σπιτιού.. Είμαστε απελπισμένοι εγώ και η οικογένεια μου λατρεύουμε τις γάτες μας και έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε μην παίζεις μαζί της, μην δεθείς γιατί θα πληγωθείς πάλι..
Έχουμε γατάκια τώρα και φοβόμαστε ότι και αυτά θα χαθούν άδικα.
Υπάρχει κάτι άλλο να κάνουμε για να μην χάσουμε άλλη γάτα.?
Ειλικρινά δεν θα αντέξω να το ξαναπεράσω αυτό..
Ευχαριστώ που διαβάσατε το παράπονο μου και αν έχετε κάτι να προτείνετε θα με βοηθούσατε πολύ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Συνήθως αυτές είναι βρώμικες, και δεν πληρούν καμία προϋπόθεση, λειτουργίας, και ύπαρξης. Μάλλον δεν έχει ουτε χαρτιά ούτε τίποτα, άδειες κλπ...
Μήνυση, για βρωμιά, φασαρία, και φθορά ξένης περιουσίας, κλπ....
Αν καθε πολιτισμένη οδός δεν δούλεψε.
Melini
Διάσημο μέλος

Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, οι περιστερώνες βρίσκονται συνήθως στις ταράτσες των πολυκατοικιών. Αυτός πού τα έχει τα περιστέρια του; Και τέλος, μεριμνά για την καθαριότητα των πουλιών; Συνήθως, τα περιστέρια είναι γεμάτα παράσιτα, τρώνε ό,τι βρουν μπροστά τους χ..ζουν όπου βρουν και παρατάνε τα πιτσούνια τους να πεθάνουν... όλο το πακέτο παραπέμπει σε πιθανή εστία μόλυνσης.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος

FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Και, μάθετε τις γάτες μόνο σε ξηρή τροφή ούτε να μένουν πεινασμένες. Έτσι, δεν θα τρώνε ό,τι τους πετάνε οι δολοφόνοι.Αν γίνεται, κρατήστε τες μέσα στο σπίτι.
Το πρόβλημα με έναν περιστερά το είχανε στο εξοχικό των πεθερικών μου. Κάποια χρονιά ένας γελοίος λόγω των περιστεριών εξόντωσε όλες τις γάτες της περιοχής. Τον έκραξαν όλοι οι γείτονες, που , μάλιστα δεν είχαν τις γάτες τους και πολύ σε υπόληψη , αλλά, για τα ποντίκα, πλην, αυτός δεν το ξαναέκανε.
niarniar
Νεοφερμένο μέλος
Αγαπάω τα ζώα μου πάρα πολύ τα πηγαίνω στον κτηνίατρο τα δίνω τα φάρμακά τους για παράσιτα και ότι άλλο μας υποδείξει ο κτηνίατρος. Τα έχω και λουράκι… δεν είναι αδέσποτα. Στην αυλή μου τα έχω σα βασίλισσες, τις γάτες μου.. και δεν μένουν ποτέ νηστικές!! Και ξηρή τροφή και όλα τα καλά.. Αυτό το λέω γιατί με κατηγορήσατε ότι δεν τα προσέχω!!
Και επίσης νομίζω πως εφόσον έχω την πολυτέλεια να έχω πολύ μεγάλη αυλή στο σπίτι είναι κρίμα να τα κρατώ μέσα.. αν και ακόμα και μέσα που τα βάζω το χειμώνα έχω ειδικό μέρος για αυτές και μάλιστα και πορτάκι για να μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν.. Μα τους αρέσει τόσο πολύ το γρασίδι και τα παιχνίδια!! Γιατί να τους τα στερήσω?
Όσο αφορά τον γείτονα οι παππούδες μου που μένουν μαζί στην μονοκατοικία μας δεν με αφήνουν να κάνω κάτι εναντίον του. Τα περιστέρια του δεν τα έχει στη ταράτσα του ενώ θα έπρεπε.. Είναι τόσο πεισματάρης και κακός που φοβάμαι πως αν του κάνω κάτι θα το μετανιώσω για όλη μου την ζωή.. τον φοβάμαι.!! Μια φορά κυνηγούσε την γιαγιά μου γιατί λέει το σκυλί μας γαύγιζε πολύ!!
Κάτω από τέτοιες συνθήκες χθες μόλις τοποθέτησα μια σήτα γύρω από τα κάγκελα των συνόρων μας. Αν και νομίζω πως δεν θα αλλάξει τίποτα.. Απλά όταν την επόμενη φορά θα καταγγείλω στην αστυνομία το συμβάν και θα καλέσει όλους τους γείτονες για μια ανάκριση έστω.. να τον φοβίσω λίγο.. ίσως …
niarniar
Νεοφερμένο μέλος
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
niarniar
Νεοφερμένο μέλος
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΙΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.
ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ.
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο KILLER ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ, ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool