fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Καλησπερα....Εκτος απο τον φινταλακο εχω και αλλη μια γατουλα περσιας την χιονατη η οποια ειναι ολολευκη....Λοιπον οταν τρωει κονσερβα(γενικα τρωει συνεχεια) λερωνεται η μουσουδιτσα της επειδη ειναι πλακουτσωτη....και οταν την καθαριζουμε με μωρομαντιλα μενει μια κιτρινιλα....Γενικα την κουρευουμε μια φορα τον χρονο οπως κανουν σε ολες της περσιας αλλα το προσωπακι της δεν μπορουμε να το κουρεψουμε.....Μηπως ξερετε καποιο ειδικο σαμπουαν για αυτο το λογο η τι αλλο μπορω να κανω?ευχαριστω
γιατι δεν της δινεις ξηρα τροφη?ειδικο σαμπουαν δεν νομιζω να υπαρχει απλα μπορεις αντι να της το κανεις με μωρομαντηλο να της το κανεις με νερακι προσεκτικα ομως να μην βρεχεται πολυ και μετα να την στεγνωνεις με πιστολακι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τρωει και ξηρα αλλα παλι λερωνεται.....οχι βεβαια τοσο πολυ....Γενικα τρωει πολυ(παρολο που δεν παιρνει κιλα) και αμα δεν της βαλουμε κονσερβα για μια ημερα θα μας φαει!!!!!!!Με νερακι το εχουμε δοκιμασει αλλα η κιτρινιλα παλι μενει.....
θα σας φαει...γιατι την εχετε συνηθισει στην κονσερβα....εχε υποψην σου οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο οι κονσερβες...ακομα και οι καλυτερες μαρκες...το πολυ 1 με 2 φορες την εβδομαδα θελει κονσερβα...προσπαθηστε να την μειωσετε σταδιακα....μειωνετε κονσερβα...προσθετετε ξηρη τροφη...σιγα-σιγα θα τρωει μονο ξηρη τροφη,και για λιχουδια την κονσερβα...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος

Δινε της κροκετες,σιγα-σιγα θα συνηθισει ,κι ετσι μετα το επομενο κουρεμα ,θα τρωει κροκετες μονο και δεν θα λερωνεται .Ισως ειναι και το πιατο της μεγαλο,γιατι ειναι δυσκολο να βαλει το μουσουδακι της μεσα σε ενα μικρου μεγεθους πιατο.Κι εγω περσικη εχω και τη βλεπω που τρωει με τη γλωσσα,δεν βουταει το μουσουδι της μεσα στο πιατο ποτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τους δινω την Royal την oral sensitive...απλα ο φιντελακος ειναι αγκυρας και η χιονατη ειναι περσιας...φοβαμαι να της τη δινω γιατι εχει πολλα λιπαρα 17% και φοβαμαι τοσο που τρωει μην παθει κανα ζαχαρο...αν και δεν παιρνει γραμμαριο...Τωρα μπορει να τη δοκιμασω αλλα κανει να την τρωει ο φιντελ που ειναι αγκυρας?Μπα δεν ειναι απο τα ματια γιατι της βαζουμε κολιριο...απλα ειναι τοσο βουλιμικη που οταν τρωει χονεται μεσα στο πιατο....αφου λερωνει και τα χερια της γιατι οταν της πεφτουν τα πιανει και τα βαζει μεσα στο στομα της...Τα χερια μπορουμε να τα κουρεψουμε λιγο....αλλα το προσωπο δεν γινεται..και με την πουδρα λιγα πραγματα εγιναν.Θα ανεβασω τωρα φοτο αλλα πιο πολλες ειναι του φιντελ...οπως και να το κανουμε αυτος ειναι ο αριστογατο

απίστευτη να τραβήξεις ένα βιντεάκι όταν τρώει γιατί θέλω να το δω αυτό
oral δίνεις γιατί έχει προβλήματα με τα δοντάκια ο Φιντελ; καλύτερα για την αλλαγή τροφής να ρωτήσεις τον γιατρό σου γιατί αν ο γατούλης έχει πρόβλημα με τα δοντάκια ίσως δεν κάνει να αλλάξει τροφή εγώ πάντως δίνω κ στα δύο την Περζιαν αν κ ο δικός μου έχει πρόβλημα με την ουλίτιδα βέβαια προσφατα μου είπε η εκτροφέας να πάρω ενα αναβραζον για την ουλίτιδα οπότε θα δοκιμάσω κ αυτό κ επίσης ο οδοντίατρός μου, μου είπε ότι για την ουλίτιδα μπορεί να ευθύνεται κ κάποιος ιός του στομάχου ή αν έχει τη συνήθεια να τρώει μικρά γεύματα αρκετά συχνά να οφείλεται σ αυτό γιατί δεν προλαβαίνουν να καθαρίσουν τα ούλα από τις τροφές κ δημιουργούν ουλίτιδα
fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool