Περσίας maniacs

βεεεβαια!!!και τα 2 δικα μου ειναι!!!

είναι πανέμορφο, βρήκα κ εγώ ένα πορτοκαλάκι πριν λίγους μήνες μόνο που έχει πρόβλημα στο ματάκι του το καημένο:( στα χρώματα μοιάζει αρκετά με το δικό σου
να κ εμείς αν κ δεν δείχνει κ πολύ καλά η φωτο γιατι ειναι τραβηγμενη από κινητό​

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είναι πανέμορφο, βρήκα κ εγώ ένα πορτοκαλάκι πριν λίγους μήνες μόνο που έχει πρόβλημα στο ματάκι του το καημένο:( στα χρώματα μοιάζει αρκετά με το δικό σου
να κ εμείς αν κ δεν δείχνει κ πολύ καλά η φωτο γιατι ειναι τραβηγμενη από κινητό​
αχου το μωρε!!!!!μακαρι γρηγορα να γινει καλα!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να και ο Ερως..
attachment.php

αχου το μωρε!!!!!μακαρι γρηγορα να γινει καλα!!!!:)
Μάλλον δεν θα γίνει καλά το ματάκι του δυστηχώς δεν πειράζει όμως σώσαμε το άλλο ματάκι κ αυτό με ικανοποιεί γιατί αν δεν το έβρισκα θα ήταν εντελως τυφλό
να και ο Ερως..
attachment.php
Τέλειος!!!!!!!!!! πόσο μηνών ειναι φαίνεται μεγάλος, φταίει η φωτογραφία ή ειναι μεγαλόσωμο το γατάκι;

ποιος εγω?:P
Ναι βρε εσύ!!! Μας έχεις ξεσηκώσει σε όλα τα θέματα. Μας έχεις πάρει τα μυαλά!!! Μας ανοίγεις την όρεξη!!!!χε χε :lol:

εμείς!!! ξυριστήκαμε:lol:
Βρε πυρροθριξ μια κ είσαι τόσο ψακτήρι θέλω να μου βρεις μπλε ή μαύρα περσάκια ή blueblack κάπου διάβασα ότι υπάρχει κ τέτοιο χρωμα δεν ξέρω αν ισχύει όμως
Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα:)

Το Cozy είναι πολύ καλό εκτροφείο, έχει και teacup & Napoleon που ήθελα να πάρω
pere03b1.jpg

αφου σου αρέσουν τα άσπρα κ κρεμ να ενα που έχει πολύ πλάκα
Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της???:):)

βεεεβαια!!!και τα 2 δικα μου ειναι!!!
Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη.:)

Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια?:hmm:

Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι?

καλησπερα,ετοιμζω καινουριες φωτο...

πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει :lol::lol::lol:

IMG_1002.JPG

Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος!

ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι
IMG_1001.JPG

Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα:)

Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της???:):)

Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη.:)

Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια?:hmm:
Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως :)

πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει :lol::lol::lol:

IMG_1002.JPG
Αρχοντα έβλεπε;
3659.gif

Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη

Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως :)

Αρχοντα έβλεπε;
3659.gif

Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη
Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!!
Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι?
:(:(:(

ΘΕΟΣ!!!!

Προσκυνω!!!
Ευχαριστουμε ...;)
τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες?
εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα...:up::up:

Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)...
IMG_1003.JPG

Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)...
IMG_1003.JPG
Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός
3663.gif

Ευχαριστουμε ...;)
τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες?
εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα...:up::up:

Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! :P:P:P

Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!!
Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι?
:(:(:(
Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση

Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός
3663.gif
:lol::lol::lol:

Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! :P:P:P
και εγω μωρε... λιωνω...:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back