elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 20:57 Η elvenstar: #3.261 19-10-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεεεβαια!!!και τα 2 δικα μου ειναι!!! Click για ανάπτυξη... είναι πανέμορφο, βρήκα κ εγώ ένα πορτοκαλάκι πριν λίγους μήνες μόνο που έχει πρόβλημα στο ματάκι του το καημένο στα χρώματα μοιάζει αρκετά με το δικό σου να κ εμείς αν κ δεν δείχνει κ πολύ καλά η φωτο γιατι ειναι τραβηγμενη από κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 21:03 Ο πυρροθριξ: #3.262 19-10-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είναι πανέμορφο, βρήκα κ εγώ ένα πορτοκαλάκι πριν λίγους μήνες μόνο που έχει πρόβλημα στο ματάκι του το καημένο στα χρώματα μοιάζει αρκετά με το δικό σου να κ εμείς αν κ δεν δείχνει κ πολύ καλά η φωτο γιατι ειναι τραβηγμενη από κινητό Click για ανάπτυξη... αχου το μωρε!!!!!μακαρι γρηγορα να γινει καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 21:05 Ο πυρροθριξ: #3.263 19-10-08 21:05 να και ο Ερως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Η elvenstar: #3.264 19-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχου το μωρε!!!!!μακαρι γρηγορα να γινει καλα!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα γίνει καλά το ματάκι του δυστηχώς δεν πειράζει όμως σώσαμε το άλλο ματάκι κ αυτό με ικανοποιεί γιατί αν δεν το έβρισκα θα ήταν εντελως τυφλό Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να και ο Ερως.. Click για ανάπτυξη... Τέλειος!!!!!!!!!! πόσο μηνών ειναι φαίνεται μεγάλος, φταίει η φωτογραφία ή ειναι μεγαλόσωμο το γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #3.265 19-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος εγω? Ναι βρε εσύ!!! Μας έχεις ξεσηκώσει σε όλα τα θέματα. Μας έχεις πάρει τα μυαλά!!! Μας ανοίγεις την όρεξη!!!!χε χε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εμείς!!! ξυριστήκαμε Βρε πυρροθριξ μια κ είσαι τόσο ψακτήρι θέλω να μου βρεις μπλε ή μαύρα περσάκια ή blueblack κάπου διάβασα ότι υπάρχει κ τέτοιο χρωμα δεν ξέρω αν ισχύει όμως Click για ανάπτυξη... Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Cozy είναι πολύ καλό εκτροφείο, έχει και teacup & Napoleon που ήθελα να πάρω αφου σου αρέσουν τα άσπρα κ κρεμ να ενα που έχει πολύ πλάκα Click για ανάπτυξη... Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεεεβαια!!!και τα 2 δικα μου ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είναι πανέμορφο, βρήκα κ εγώ ένα πορτοκαλάκι πριν λίγους μήνες μόνο που έχει πρόβλημα στο ματάκι του το καημένο στα χρώματα μοιάζει αρκετά με το δικό σου να κ εμείς αν κ δεν δείχνει κ πολύ καλά η φωτο γιατι ειναι τραβηγμενη από κινητό Click για ανάπτυξη... Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Anima έγραψε: #3.266 19-10-08 22:58 Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:20 Η zorica έγραψε: #3.267 19-10-08 23:20 καλησπερα,ετοιμζω καινουριες φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η zorica έγραψε: #3.268 19-10-08 23:34 πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #3.269 19-10-08 23:36 Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.270 19-10-08 23:37 ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η zorica έγραψε: #3.271 19-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Click για ανάπτυξη... ειναι καλος μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η elvenstar: #3.272 19-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #3.273 19-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Click για ανάπτυξη... Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #3.274 19-10-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η zorica έγραψε: #3.275 19-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.276 19-10-08 23:55 Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεεεβαια!!!και τα 2 δικα μου ειναι!!! Click για ανάπτυξη... είναι πανέμορφο, βρήκα κ εγώ ένα πορτοκαλάκι πριν λίγους μήνες μόνο που έχει πρόβλημα στο ματάκι του το καημένο στα χρώματα μοιάζει αρκετά με το δικό σου να κ εμείς αν κ δεν δείχνει κ πολύ καλά η φωτο γιατι ειναι τραβηγμενη από κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 21:03 Ο πυρροθριξ: #3.262 19-10-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είναι πανέμορφο, βρήκα κ εγώ ένα πορτοκαλάκι πριν λίγους μήνες μόνο που έχει πρόβλημα στο ματάκι του το καημένο στα χρώματα μοιάζει αρκετά με το δικό σου να κ εμείς αν κ δεν δείχνει κ πολύ καλά η φωτο γιατι ειναι τραβηγμενη από κινητό Click για ανάπτυξη... αχου το μωρε!!!!!μακαρι γρηγορα να γινει καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 21:05 Ο πυρροθριξ: #3.263 19-10-08 21:05 να και ο Ερως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Η elvenstar: #3.264 19-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχου το μωρε!!!!!μακαρι γρηγορα να γινει καλα!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα γίνει καλά το ματάκι του δυστηχώς δεν πειράζει όμως σώσαμε το άλλο ματάκι κ αυτό με ικανοποιεί γιατί αν δεν το έβρισκα θα ήταν εντελως τυφλό Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να και ο Ερως.. Click για ανάπτυξη... Τέλειος!!!!!!!!!! πόσο μηνών ειναι φαίνεται μεγάλος, φταίει η φωτογραφία ή ειναι μεγαλόσωμο το γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #3.265 19-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος εγω? Ναι βρε εσύ!!! Μας έχεις ξεσηκώσει σε όλα τα θέματα. Μας έχεις πάρει τα μυαλά!!! Μας ανοίγεις την όρεξη!!!!χε χε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εμείς!!! ξυριστήκαμε Βρε πυρροθριξ μια κ είσαι τόσο ψακτήρι θέλω να μου βρεις μπλε ή μαύρα περσάκια ή blueblack κάπου διάβασα ότι υπάρχει κ τέτοιο χρωμα δεν ξέρω αν ισχύει όμως Click για ανάπτυξη... Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Cozy είναι πολύ καλό εκτροφείο, έχει και teacup & Napoleon που ήθελα να πάρω αφου σου αρέσουν τα άσπρα κ κρεμ να ενα που έχει πολύ πλάκα Click για ανάπτυξη... Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεεεβαια!!!και τα 2 δικα μου ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είναι πανέμορφο, βρήκα κ εγώ ένα πορτοκαλάκι πριν λίγους μήνες μόνο που έχει πρόβλημα στο ματάκι του το καημένο στα χρώματα μοιάζει αρκετά με το δικό σου να κ εμείς αν κ δεν δείχνει κ πολύ καλά η φωτο γιατι ειναι τραβηγμενη από κινητό Click για ανάπτυξη... Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Anima έγραψε: #3.266 19-10-08 22:58 Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:20 Η zorica έγραψε: #3.267 19-10-08 23:20 καλησπερα,ετοιμζω καινουριες φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η zorica έγραψε: #3.268 19-10-08 23:34 πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #3.269 19-10-08 23:36 Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.270 19-10-08 23:37 ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η zorica έγραψε: #3.271 19-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Click για ανάπτυξη... ειναι καλος μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η elvenstar: #3.272 19-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #3.273 19-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Click για ανάπτυξη... Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #3.274 19-10-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η zorica έγραψε: #3.275 19-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.276 19-10-08 23:55 Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είναι πανέμορφο, βρήκα κ εγώ ένα πορτοκαλάκι πριν λίγους μήνες μόνο που έχει πρόβλημα στο ματάκι του το καημένο στα χρώματα μοιάζει αρκετά με το δικό σου να κ εμείς αν κ δεν δείχνει κ πολύ καλά η φωτο γιατι ειναι τραβηγμενη από κινητό Click για ανάπτυξη... αχου το μωρε!!!!!μακαρι γρηγορα να γινει καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 21:05 Ο πυρροθριξ: #3.263 19-10-08 21:05 να και ο Ερως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Η elvenstar: #3.264 19-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχου το μωρε!!!!!μακαρι γρηγορα να γινει καλα!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα γίνει καλά το ματάκι του δυστηχώς δεν πειράζει όμως σώσαμε το άλλο ματάκι κ αυτό με ικανοποιεί γιατί αν δεν το έβρισκα θα ήταν εντελως τυφλό Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να και ο Ερως.. Click για ανάπτυξη... Τέλειος!!!!!!!!!! πόσο μηνών ειναι φαίνεται μεγάλος, φταίει η φωτογραφία ή ειναι μεγαλόσωμο το γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #3.265 19-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος εγω? Ναι βρε εσύ!!! Μας έχεις ξεσηκώσει σε όλα τα θέματα. Μας έχεις πάρει τα μυαλά!!! Μας ανοίγεις την όρεξη!!!!χε χε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εμείς!!! ξυριστήκαμε Βρε πυρροθριξ μια κ είσαι τόσο ψακτήρι θέλω να μου βρεις μπλε ή μαύρα περσάκια ή blueblack κάπου διάβασα ότι υπάρχει κ τέτοιο χρωμα δεν ξέρω αν ισχύει όμως Click για ανάπτυξη... Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Cozy είναι πολύ καλό εκτροφείο, έχει και teacup & Napoleon που ήθελα να πάρω αφου σου αρέσουν τα άσπρα κ κρεμ να ενα που έχει πολύ πλάκα Click για ανάπτυξη... Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεεεβαια!!!και τα 2 δικα μου ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είναι πανέμορφο, βρήκα κ εγώ ένα πορτοκαλάκι πριν λίγους μήνες μόνο που έχει πρόβλημα στο ματάκι του το καημένο στα χρώματα μοιάζει αρκετά με το δικό σου να κ εμείς αν κ δεν δείχνει κ πολύ καλά η φωτο γιατι ειναι τραβηγμενη από κινητό Click για ανάπτυξη... Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Anima έγραψε: #3.266 19-10-08 22:58 Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:20 Η zorica έγραψε: #3.267 19-10-08 23:20 καλησπερα,ετοιμζω καινουριες φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η zorica έγραψε: #3.268 19-10-08 23:34 πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #3.269 19-10-08 23:36 Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.270 19-10-08 23:37 ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η zorica έγραψε: #3.271 19-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Click για ανάπτυξη... ειναι καλος μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η elvenstar: #3.272 19-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #3.273 19-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Click για ανάπτυξη... Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #3.274 19-10-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η zorica έγραψε: #3.275 19-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.276 19-10-08 23:55 Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να και ο Ερως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Η elvenstar: #3.264 19-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχου το μωρε!!!!!μακαρι γρηγορα να γινει καλα!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα γίνει καλά το ματάκι του δυστηχώς δεν πειράζει όμως σώσαμε το άλλο ματάκι κ αυτό με ικανοποιεί γιατί αν δεν το έβρισκα θα ήταν εντελως τυφλό Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να και ο Ερως.. Click για ανάπτυξη... Τέλειος!!!!!!!!!! πόσο μηνών ειναι φαίνεται μεγάλος, φταίει η φωτογραφία ή ειναι μεγαλόσωμο το γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #3.265 19-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος εγω? Ναι βρε εσύ!!! Μας έχεις ξεσηκώσει σε όλα τα θέματα. Μας έχεις πάρει τα μυαλά!!! Μας ανοίγεις την όρεξη!!!!χε χε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εμείς!!! ξυριστήκαμε Βρε πυρροθριξ μια κ είσαι τόσο ψακτήρι θέλω να μου βρεις μπλε ή μαύρα περσάκια ή blueblack κάπου διάβασα ότι υπάρχει κ τέτοιο χρωμα δεν ξέρω αν ισχύει όμως Click για ανάπτυξη... Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Cozy είναι πολύ καλό εκτροφείο, έχει και teacup & Napoleon που ήθελα να πάρω αφου σου αρέσουν τα άσπρα κ κρεμ να ενα που έχει πολύ πλάκα Click για ανάπτυξη... Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεεεβαια!!!και τα 2 δικα μου ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είναι πανέμορφο, βρήκα κ εγώ ένα πορτοκαλάκι πριν λίγους μήνες μόνο που έχει πρόβλημα στο ματάκι του το καημένο στα χρώματα μοιάζει αρκετά με το δικό σου να κ εμείς αν κ δεν δείχνει κ πολύ καλά η φωτο γιατι ειναι τραβηγμενη από κινητό Click για ανάπτυξη... Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Anima έγραψε: #3.266 19-10-08 22:58 Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:20 Η zorica έγραψε: #3.267 19-10-08 23:20 καλησπερα,ετοιμζω καινουριες φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η zorica έγραψε: #3.268 19-10-08 23:34 πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #3.269 19-10-08 23:36 Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.270 19-10-08 23:37 ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η zorica έγραψε: #3.271 19-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Click για ανάπτυξη... ειναι καλος μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η elvenstar: #3.272 19-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #3.273 19-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Click για ανάπτυξη... Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #3.274 19-10-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η zorica έγραψε: #3.275 19-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.276 19-10-08 23:55 Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχου το μωρε!!!!!μακαρι γρηγορα να γινει καλα!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα γίνει καλά το ματάκι του δυστηχώς δεν πειράζει όμως σώσαμε το άλλο ματάκι κ αυτό με ικανοποιεί γιατί αν δεν το έβρισκα θα ήταν εντελως τυφλό Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να και ο Ερως.. Click για ανάπτυξη... Τέλειος!!!!!!!!!! πόσο μηνών ειναι φαίνεται μεγάλος, φταίει η φωτογραφία ή ειναι μεγαλόσωμο το γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #3.265 19-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος εγω? Ναι βρε εσύ!!! Μας έχεις ξεσηκώσει σε όλα τα θέματα. Μας έχεις πάρει τα μυαλά!!! Μας ανοίγεις την όρεξη!!!!χε χε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εμείς!!! ξυριστήκαμε Βρε πυρροθριξ μια κ είσαι τόσο ψακτήρι θέλω να μου βρεις μπλε ή μαύρα περσάκια ή blueblack κάπου διάβασα ότι υπάρχει κ τέτοιο χρωμα δεν ξέρω αν ισχύει όμως Click για ανάπτυξη... Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Cozy είναι πολύ καλό εκτροφείο, έχει και teacup & Napoleon που ήθελα να πάρω αφου σου αρέσουν τα άσπρα κ κρεμ να ενα που έχει πολύ πλάκα Click για ανάπτυξη... Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεεεβαια!!!και τα 2 δικα μου ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είναι πανέμορφο, βρήκα κ εγώ ένα πορτοκαλάκι πριν λίγους μήνες μόνο που έχει πρόβλημα στο ματάκι του το καημένο στα χρώματα μοιάζει αρκετά με το δικό σου να κ εμείς αν κ δεν δείχνει κ πολύ καλά η φωτο γιατι ειναι τραβηγμενη από κινητό Click για ανάπτυξη... Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Anima έγραψε: #3.266 19-10-08 22:58 Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:20 Η zorica έγραψε: #3.267 19-10-08 23:20 καλησπερα,ετοιμζω καινουριες φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η zorica έγραψε: #3.268 19-10-08 23:34 πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #3.269 19-10-08 23:36 Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.270 19-10-08 23:37 ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η zorica έγραψε: #3.271 19-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Click για ανάπτυξη... ειναι καλος μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η elvenstar: #3.272 19-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #3.273 19-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Click για ανάπτυξη... Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #3.274 19-10-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η zorica έγραψε: #3.275 19-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.276 19-10-08 23:55 Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος εγω? Ναι βρε εσύ!!! Μας έχεις ξεσηκώσει σε όλα τα θέματα. Μας έχεις πάρει τα μυαλά!!! Μας ανοίγεις την όρεξη!!!!χε χε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εμείς!!! ξυριστήκαμε Βρε πυρροθριξ μια κ είσαι τόσο ψακτήρι θέλω να μου βρεις μπλε ή μαύρα περσάκια ή blueblack κάπου διάβασα ότι υπάρχει κ τέτοιο χρωμα δεν ξέρω αν ισχύει όμως Click για ανάπτυξη... Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Cozy είναι πολύ καλό εκτροφείο, έχει και teacup & Napoleon που ήθελα να πάρω αφου σου αρέσουν τα άσπρα κ κρεμ να ενα που έχει πολύ πλάκα Click για ανάπτυξη... Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βεεεβαια!!!και τα 2 δικα μου ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είναι πανέμορφο, βρήκα κ εγώ ένα πορτοκαλάκι πριν λίγους μήνες μόνο που έχει πρόβλημα στο ματάκι του το καημένο στα χρώματα μοιάζει αρκετά με το δικό σου να κ εμείς αν κ δεν δείχνει κ πολύ καλά η φωτο γιατι ειναι τραβηγμενη από κινητό Click για ανάπτυξη... Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Anima έγραψε: #3.266 19-10-08 22:58 Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:20 Η zorica έγραψε: #3.267 19-10-08 23:20 καλησπερα,ετοιμζω καινουριες φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η zorica έγραψε: #3.268 19-10-08 23:34 πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #3.269 19-10-08 23:36 Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.270 19-10-08 23:37 ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η zorica έγραψε: #3.271 19-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Click για ανάπτυξη... ειναι καλος μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η elvenstar: #3.272 19-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #3.273 19-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Click για ανάπτυξη... Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #3.274 19-10-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η zorica έγραψε: #3.275 19-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.276 19-10-08 23:55 Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:20 Η zorica έγραψε: #3.267 19-10-08 23:20 καλησπερα,ετοιμζω καινουριες φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η zorica έγραψε: #3.268 19-10-08 23:34 πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #3.269 19-10-08 23:36 Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.270 19-10-08 23:37 ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η zorica έγραψε: #3.271 19-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Click για ανάπτυξη... ειναι καλος μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η elvenstar: #3.272 19-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #3.273 19-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Click για ανάπτυξη... Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #3.274 19-10-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η zorica έγραψε: #3.275 19-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.276 19-10-08 23:55 Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα,ετοιμζω καινουριες φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η zorica έγραψε: #3.268 19-10-08 23:34 πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #3.269 19-10-08 23:36 Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.270 19-10-08 23:37 ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η zorica έγραψε: #3.271 19-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Click για ανάπτυξη... ειναι καλος μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η elvenstar: #3.272 19-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #3.273 19-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Click για ανάπτυξη... Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #3.274 19-10-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η zorica έγραψε: #3.275 19-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.276 19-10-08 23:55 Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η moukelis έγραψε: #3.269 19-10-08 23:36 Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.270 19-10-08 23:37 ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η zorica έγραψε: #3.271 19-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Click για ανάπτυξη... ειναι καλος μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η elvenstar: #3.272 19-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #3.273 19-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Click για ανάπτυξη... Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #3.274 19-10-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η zorica έγραψε: #3.275 19-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.276 19-10-08 23:55 Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.270 19-10-08 23:37 ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η zorica έγραψε: #3.271 19-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Click για ανάπτυξη... ειναι καλος μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η elvenstar: #3.272 19-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #3.273 19-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Click για ανάπτυξη... Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #3.274 19-10-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η zorica έγραψε: #3.275 19-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.276 19-10-08 23:55 Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η zorica έγραψε: #3.271 19-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Click για ανάπτυξη... ειναι καλος μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η elvenstar: #3.272 19-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #3.273 19-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Click για ανάπτυξη... Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #3.274 19-10-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η zorica έγραψε: #3.275 19-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.276 19-10-08 23:55 Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω σαν τεραστιο τριχωτο λουκουμι ειναι ο άτιμος! Click για ανάπτυξη... ειναι καλος μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η elvenstar: #3.272 19-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #3.273 19-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Click για ανάπτυξη... Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #3.274 19-10-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η zorica έγραψε: #3.275 19-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.276 19-10-08 23:55 Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Η jewelstone's είναι το εκτροφείο από όπου πήρα τον Περσούλη μου Ελενα.!! Το έχει η Νατάσσα δεν είναι πανέμορφα τα γατάκια της??? Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Ελενα είναι γλύκα η μικρή. Βάλε μας κ καμιά άλλη φωτογραφία να την καμαρώσουμε τη ζουζούνα. Πόσο είναι τώρα?Μωρέ περαστικά για το ματάκι της. Τουλάχιστον αυτό που έσωσες πάει καλά με τη θεραπεια? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #3.273 19-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Click για ανάπτυξη... Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #3.274 19-10-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η zorica έγραψε: #3.275 19-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.276 19-10-08 23:55 Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Αρχοντα έβλεπε; Μπραβο ο Μαρκος εχει άποψη Click για ανάπτυξη... Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #3.274 19-10-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η zorica έγραψε: #3.275 19-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.276 19-10-08 23:55 Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η zorica έγραψε: #3.275 19-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.276 19-10-08 23:55 Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΘΕΟΣ!!!! Προσκυνω!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.276 19-10-08 23:55 Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.277 19-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αλλη μια περιπου ιδια ποζα(αφου δεν μπορουσε να αφησει το εργο με τπτ)... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #3.278 20-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστουμε ... τι κανεις ? ειδες παρελαση εδω απο ομορφες μουτσουνες? εχω μεινει ...τα χαζευω ακομα... Click για ανάπτυξη... Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #3.279 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να ...ετσι δειχνει..δεν ξεκολλαγε!!! Το μικρουλι σου διαβασα λεσ να το χασει το ματακι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #3.280 20-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ δεν βρικολάκιασε έγινε ξωτικός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε δεν μ'εχετε μαθει ακόμα? Μην δω ομορφες μουτσουνες. Κολλαω!!! Click για ανάπτυξη... και εγω μωρε... λιωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.