Περσίας maniacs

Μάρια μήπως να έπερνες ένα colour point; που έχει κ άσπρο αλλά δεν είναι μονο άσπρο έχει ρωμαιστες άκρες όπως ειναι ο δικός μου γατούλης. Υπάρχουν τα τσιντσιλά κ τα ντολφέις που η μουρίτσα τους δεν είναι πλακούτσωτή, αλλά και του γάτου μου δεν είναι ακριβως μπλακουτσωτή
τέλος πάντων έχεις πολλές επιλογες κ από χρώματα οπως είπε κ η Ζορίτσα ότι θέλεις, όπως σίλβερ για παράδειγμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    1,8 KB · Εμφανίσεις: 19
Μάρια μήπως να έπερνες ένα colour point; που έχει κ άσπρο αλλά δεν είναι μονο άσπρο έχει ρωμαιστες άκρες όπως ειναι ο δικός μου γατούλης. Υπάρχουν τα τσιντσιλά κ τα ντολφέις που η μουρίτσα τους δεν είναι πλακούτσωτή, αλλά και του γάτου μου δεν είναι ακριβως μπλακουτσωτή
τέλος πάντων έχεις πολλές επιλογες κ από χρώματα οπως είπε κ η Ζορίτσα ότι θέλεις, όπως σίλβερ για παράδειγμα
Και ο δικός σου κούκλος είναι:)ναι δεν είναι άσχημη ιδέα θα το κοιτάξω το θέμα μου δεν είναι τι θα πάρω απλά πού να ψάξω γιατί πάνω κάτω όλα μου αρέσουν δεν έχω και πολλές απαιτήσεις απλά να μην είναι πολύ σκουρόχρωμο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να σου πω βρε Ελενα...που πηγε και χαθηκε η Αναστασια τωρα?!!!:blink::blink::blink:

pers.jpg
κοίτα και αυτά :inlove::inlove::inlove:αχ κάτι με έχει πιάσει με τις χνουδομπαλίτσες έχω κατεβάσει από το πρωί ό,τι φωτογραφία με φουντωτό γατάκι κυκλοφορεί:redface:

Συνημμένα

• 03-09-07_1000.jpg
    03-09-07_1000.jpg
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 22
π
pers.jpg
κοίτα και αυτά :inlove::inlove::inlove:αχ κάτι με έχει πιάσει με τις χνουδομπαλίτσες έχω κατεβάσει από το πρωί ό,τι φωτογραφία με φουντωτό γατάκι κυκλοφορεί:redface:

ειναι εχω λιωσει...

ααα! αυτό ειναι σαν το Μπατουλίνι μου

δεν ειπαμε οτι του εχω αδυναμια του Μπατ και καποτε θα σ`τον κλεψω?!!?Τζαμπα τα λεμε αυτα που λεμε:lol::lol::lol:?

Καλησπερα φουντωτα;Τι κανετε;
Μαρια καλως μας ήρθες.Γιατι δεν ριχνεις μια ματια στην αγγελια που εχει μια κοπελα που πουλα μωρακια τσιντσιλα;

Αναστασιαααααααααααααααααα!!!:lol::lol::lol:

Καλησπερα φουντωτα;Τι κανετε;
Μαρια καλως μας ήρθες.Γιατι δεν ριχνεις μια ματια στην αγγελια που εχει μια κοπελα που πουλα μωρακια τσιντσιλα;
Καλησπερα Δωρα...ολα καλα?
:):):)

Και ο δικός σου κούκλος είναι:)ναι δεν είναι άσχημη ιδέα θα το κοιτάξω το θέμα μου δεν είναι τι θα πάρω απλά πού να ψάξω γιατί πάνω κάτω όλα μου αρέσουν δεν έχω και πολλές απαιτήσεις απλά να μην είναι πολύ σκουρόχρωμο
Κοίτα υπάρχουν δύο εκτροφείς που ξέρω με περσικά, η μία ειναι μία κοπέλα από εδώ η οποία εχει γεννηση κι όλας προσφατα η γάτα της η Sublime https://www.jollypops.gr/

και αυτό εδώ https://www.jewelstones.gr/aboutusjg.html
να σου πω βρε Ελενα...που πηγε και χαθηκε η Αναστασια τωρα?!!!:blink::blink::blink:
Έλα μου ντε;

Μια χαρα Ζορίτσα...Πηγα για μαθημα το πρωι,μετα χαμαμ με τι Νία,και μετα εκανα το πρωτο μου tatoo!Φαγητο σε ενα ωραιο ιταλικο,και τωρα πριν λιγο γυρισα να ξεκουραστω...
Εσεις τι κανατε;

δεν μας ειδες με τα ματια του Δρακουλα?:lol::lol::lol:
εβαλε βρε Αναστασια...δεν μπορω και καθε μερα...αλλα το φωτορεπορταζ το δικο σου το θαυμαζα ολο το πρωϊ!!!τελειες οι φωτο...:D[/quote]
Ναι ναι σας είδα.EINAI τέλειος όπως κι αν είναι. Και το δρακουλέ πολλή πλάκα!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!!:lol:

Σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ...για αυτο σου λεω κατσε να τα δεις και μετα αποφασιζεις:D
εγω ας πουμε θελω το επομενο μου γατακι να ειναι ετσι...
Σωστήηηηη:rolleyes:

ααα! αυτό ειναι σαν το Μπατουλίνι μου
Ναι μοιάζει. Αλλά ο Μπατουλίνος είναι πιο κούκλος:up:

Κοίτα υπάρχουν δύο εκτροφείς που ξέρω με περσικά, η μία ειναι μία κοπέλα από εδώ η οποία εχει γεννηση κι όλας προσφατα η γάτα της η Sublime

και αυτό εδώ https://www.jewelstones.gr/aboutusjg.html

Έλα μου ντε;
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια:)

Παιδιά δεν θα το πιστέψετε. Τόσην ωρα έγραφα έγραφα για την Μαρία πληροφορίες κ κάτι πάτησα κ δεν το έστειλα το ποστ. Γαμώτο τι βλήμα που είμαι??? Γι αυτό χάθηκα που λέγατε!!!:(:(:(

Μια χαρα Ζορίτσα...Πηγα για μαθημα το πρωι,μετα χαμαμ με τι Νία,και μετα εκανα το πρωτο μου tatoo!Φαγητο σε ενα ωραιο ιταλικο,και τωρα πριν λιγο γυρισα να ξεκουραστω...
Εσεις τι κανατε;
Αααααααααα πολυ ωραια τα νεα σου!!!
Το τατου θελω να το δω οπως διποτε!!!Αν δεν θες δημοσια στειλε πμ!!!Ξερεις ποσα χρονια αντιστεκομαι στο δευτερο,τριτο,τετερτο και λοιπα tatoo?!!Eχω ενα το οποιο εχω κανει οταν ημουν 18 χρονων!!!ειναι τωρα δηλ.20 χρονων!!!
:up::up::up:τουλαχιστον πες το θεμα του τωρα:D.

Παιδιά δεν θα το πιστέψετε. Τόσην ωρα έγραφα έγραφα για την Μαρία πληροφορίες κ κάτι πάτησα κ δεν το έστειλα το ποστ. Γαμώτο τι βλήμα που είμαι??? Γι αυτό χάθηκα που λέγατε!!!:(:(:(
Ειπα και εγω οτι γραφεις και γραφεις...και μετα ...πουφφφφφφφφ ...:lol::lol::lol:...

Καλεεεε δεν προλαβαινεσαι!:lol:Ειναι ακομα κοκκινο γιατι η φωτο ειναι μολις τελειωσε.
Νεραϊδακι ειναι,αυτο:

Τελευταία επεξεργασία:
:lol::lol::lol::lol:
Δώρα να χαίρεσαι το μαύρο τατοο σου με το κόκκινο δέρμα γύρω γύρω. Και εγώ θέλω να κάνω ένα έχω 3 σχέδια στο μυαλό μου. Εσύ Ζορίτσα τι τατοο έχεις;

Δες τα αυτα και αμα δεν...ηρθε και η Αναστασια για τα τσιντσιλα να σε κατατοπισει:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back