Περσίας maniacs

Κοίτα υπάρχουν δύο εκτροφείς που ξέρω με περσικά, η μία ειναι μία κοπέλα από εδώ η οποία εχει γεννηση κι όλας προσφατα η γάτα της η Sublime https://www.jollypops.gr/

και αυτό εδώ https://www.jewelstones.gr/aboutusjg.html

Έλα μου ντε;
Το σάιτ της https://www.jewelstones.gr/aboutusjg.html
που εβαλες Ελενάκι είναι η εκτροφέας από όπου πήρα τον Πέρση μου. Είναι φανταστική κοπέλα και τα μεγαλώνει τα γατιά σαν παιδιά της. Με έχει βοηθήσει πάααρα πολύ η ίδια στην φροντίδα του Πέρση γιατί όταν τον πήρα δεν ήξερα από περσικά. Εχει φανταστικα γατιά αλλά δεν ξέρω αν έχει αυτόν τον καιρο. Αν πάρεις τηλ. μπορεί να σου πει. Δεν εχει βεβαια τσιντσιλά. Μονον τα κλασικά αντιπροσωπευτικά περσικα σαν τον Μπατ κ τον Πέρση.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλεεεε δεν προλαβαινεσαι!:lol:Ειναι ακομα κοκκινο γιατι η φωτο ειναι μολις τελειωσε.
Νεραϊδακι ειναι,αυτο:
Αχχχχχ μωρε ειναι τριφερουλικο!!!
μ`αρεσει!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το σάιτ της https://www.jewelstones.gr/aboutusjg.html
που εβαλες Ελενάκι είναι η εκτροφέας από όπου πήρα τον Πέρση μου. Είναι φανταστική κοπέλα και τα μεγαλώνει τα γατιά σαν παιδιά της. Με έχει βοηθήσει πάααρα πολύ η ίδια στην φροντίδα του Πέρση γιατί όταν τον πήρα δεν ήξερα από περσικά. Εχει φανταστικα γατιά αλλά δεν ξέρω αν έχει αυτόν τον καιρο. Αν πάρεις τηλ. μπορεί να σου πει. Δεν εχει βεβαια τσιντσιλά. Μονον τα κλασικά αντιπροσωπευτικά περσικα σαν τον Μπατ κ τον Πέρση.:)
Γι τη Ναλα ρωταγε πρωτα το κοριτσι:D...

Καλεεεε δεν προλαβαινεσαι!:lol:Ειναι ακομα κοκκινο γιατι η φωτο ειναι μολις τελειωσε.
Νεραϊδακι ειναι,αυτο:
και που το εκανες αν επιτρεπεται?Εννοω σε πιο μερος σωματος?

Ειπα και εγω οτι γραφεις και γραφεις...και μετα ...πουφφφφφφφφ ...:lol::lol::lol:...
Μην με κοροϊδεύετε!!!! Ειμαι να σκάσω που πατάω έτσι ανεξέλεγκτα κουμπιά το βλήμα!!!:(

Νεραϊδακι ειναι,αυτο:
Είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Πού το έκανες??? Στην πλάτη? στον ώμο??? Πού?? Τρελαίνομαι για τατού κι ας μην έχω κάνει ποτέ.:)

:lol::lol::lol::lol:
Δώρα να χαίρεσαι το μαύρο τατοο σου με το κόκκινο δέρμα γύρω γύρω. Και εγώ θέλω να κάνω ένα έχω 3 σχέδια στο μυαλό μου. Εσύ Ζορίτσα τι τατοο έχεις;
Να κάνετε γιατί εγώ το έχω απωθημένο. Εγώ τρελαίνομαι για σαυράκια. Αν έκανα, θα ξεκινούσα από μια μικρή σαυρούλα για πρώτο. Και μετά θα ήθελα μια μικρή νεράιδα.:rolleyes::blink:

Δες τα αυτα και αμα δεν...ηρθε και η Αναστασια για τα τσιντσιλα να σε κατατοπισει:D

Εγώ τρελαίνομαι για σαυράκια. Αν έκανα, θα ξεκινούσα από μια μικρή σαυρούλα για πρώτο. Και μετά θα ήθελα
Νόμιζα πως θα πεις ανακόντα:lol::lol::lol::lol::lol:

Ελα μωρε Αναστασω με τις σαυρες...:P
Το έκανα δίπλα από το κόκκαλο της λεκάνης.:)

:lol::lol::lol::lol:
Δώρα να χαίρεσαι το μαύρο τατοο σου με το κόκκινο δέρμα γύρω γύρω. Και εγώ θέλω να κάνω ένα έχω 3 σχέδια στο μυαλό μου. Εσύ Ζορίτσα τι τατοο έχεις;
Εγω εχω παλιο σχεδιο που μοιζει με τα σημερινα tribal κατι ορχιδεες ...στο αριστερο μπρατσο;)τοτε που το εκανα ηταν πολυ cool,τωρα εχει ξεθωριασει και χαθηκαν τελειως και τα χρωματα:(:(:(
αλλα θα το φταξω φετος το χειμωνα λεω !!!ΞΑΝΑ!!!:up:

Να κάνετε γιατί εγώ το έχω απωθημένο. Εγώ τρελαίνομαι για σαυράκια. Αν έκανα, θα ξεκινούσα από μια μικρή σαυρούλα για πρώτο. Και μετά θα ήθελα μια μικρή νεράιδα.:rolleyes::blink:
Σαυρα καλε?Τι σαυρα?!!Σαν δρακο η???:blink::blink::blink:

Λοιπόν Μαρία μου ξαναγράφω.
Γιατί πριν τα έσβησα όλα.
Η συγκεκριμένη γατούλα που έβαλες στην φωτο είναι τσιντσιλά κ όλες οι τσιντσιλά είναι συγκεκριμένου χρώματος. Ειναι silver shaded και gold shaded. Εχουν το χρώμα του πάγου και στην ράχη τους ξεκινάει ένας γκρι ασημί μανδύας που απλώνεται στα πλάγια για τις silver shaded ενώ στις gold shaded είναι αντίστοιχα ο μανδύας χρυσαφί. Τα πατουσάκια τους είναι μαύρα από κάτω, και τα ματια τους πράσινα συνήθως με περιγραμμα σαν να φορούν ρίμελ. Το στομα τους και η μύτη τους εχουν κι αυτά περίγραμμα και είναι ροζ χρωματος ή στο χρωμα του τούβλου όπως στην φωτο κ όπως της Νάλας μου. Επίσης μπορείς να μπεις στο ling: https://www.cfa.org και να βρεις πληροφορίες σχετικα με τα χρώματα κ τις ράτσες όλες καθώς κ για τα κλασικά περσικά που έχουν πάρα πολλούς χρωματισμούς.
Ααα τα τσιντσιλα εχουν πιο εύκολο τρίχωμα από τα κλασικά περσικά. Και ως προς το ότι δεν μαδάνε τόοοσο πολύ, αλλα και ως προς την περιποίηση. Και είναι πιο ιδοτροπα κ πιο νευρικα απο τα περσικά τα κλασικά. Αλλα κι αυτά είναι πολύ ήσυχα.Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.:rolleyes:

Η συγκεκριμένη γατούλα που έβαλες στην φωτο είναι τσιντσιλά κ όλες οι τσιντσιλά είναι συγκεκριμένου χρώματος. Ειναι silver shaded και gold shaded. Εχουν το χρώμα του πάγου και στην ράχη τους ξεκινάει ένας γκρι ασημί μανδύας που απλώνεται στα πλάγια για τις silver shaded ενώ στις gold shaded είναι αντίστοιχα ο μανδύας χρυσαφί. Τα πατουσάκια τους είναι μαύρα από κάτω, και τα ματια τους πράσινα συνήθως με περιγραμμα σαν να φορούν ρίμελ. Το στομα τους και η μύτη τους εχουν κι αυτά περίγραμμα και είναι ροζ χρωματος ή στο χρωμα του τούβλου όπως στην φωτο κ όπως της Νάλας μου. Επίσης μπορείς να μπεις στο ling: https://www.cfa.org και να βρεις πληροφορίες σχετικα με τα χρώματα κ τις ράτσες όλες καθώς κ για τα κλασικά περσικά που έχουν πάρα πολλούς χρωματισμούς.
Ααα τα τσιντσιλα εχουν πιο εύκολο τρίχωμα από τα κλασικά περσικά. Και ως προς το ότι δεν μαδάνε τόοοσο πολύ, αλλα και ως προς την περιποίηση. Και είναι πιο ιδοτροπα κ πιο νευρικα απο τα περσικά τα κλασικά. Αλλα κι αυτά είναι πολύ ήσυχα.Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.:rolleyes:
Πολυ κατατοπιστικη σε βρησκω...
Το μονο που λειπει ειναι ΠΟΥ βρησκει τετοια γατα:up:

Νόμιζα πως θα πεις ανακόντα:lol::lol::lol:
Αμανννν πειραχτηράκι μου!!!! Τι κάνουν τα ζουζουνομωρά σου? Τώρα 3 έεεε. Γιατί το αγαπάς κ το Πικατσουλίνι σου!!! Να μου τα φιλήσεις:lol:

ΩΩΩΩ ωραίο σημείο επάνω ακριβώς από την ουρά που λέμε? Δηλ. θα φαίνεται ήηηη θα πρέπει να σε γδύνουμε για να το βλέπουμε??? Και όταν λέω σαυράκι ΕΝΝΟΩ σαυράκι. Δηλ. σαμιαμιδάκι. Τα λατρεύω. ΟΧΙ κροκόδειλο:lol::lol::lol:

Εγω εχω παλιο σχεδιο που μοιζει με τα σημερινα tribal κατι ορχιδεες ...στο αριστερο μπρατσο;)τοτε που το εκανα ηταν πολυ cool,τωρα εχει ξεθωριασει και χαθηκαν τελειως και τα χρωματα:(:(:(
αλλα θα το φταξω φετος το χειμωνα λεω !!!ΞΑΝΑ!!!:up:
Μου αρέσουν και τα λουλούδια. Να το φτιάξεις πράγματι. Νομίζω δεν πρέπει τα τατού να τα βλέπει καθόλου ήλιος?

Σαυρα καλε?Τι σαυρα?!!Σαν δρακο η???:blink::blink::blink:
Ειπα είπα βρε, σαμιαμιδάκι!!!

Με βοήθησες πολύ,χίλια ευχαριστώ:)

Αμανννν πειραχτηράκι μου!!!! Τι κάνουν τα ζουζουνομωρά σου? Τώρα 3 έεεε. Γιατί το αγαπάς κ το Πικατσουλίνι σου!!! Να μου τα φιλήσεις:lol:

ΩΩΩΩ ωραίο σημείο επάνω ακριβώς από την ουρά που λέμε? Δηλ. θα φαίνεται ήηηη θα πρέπει να σε γδύνουμε για να το βλέπουμε??? Και όταν λέω σαυράκι ΕΝΝΟΩ σαυράκι. Δηλ. σαμιαμιδάκι. Τα λατρεύω. ΟΧΙ κροκόδειλο:lol::lol::lol:

Μου αρέσουν και τα λουλούδια. Να το φτιάξεις πράγματι. Νομίζω δεν πρέπει τα τατού να τα βλέπει καθόλου ήλιος?

Ειπα είπα βρε, σαμιαμιδάκι!!!

Οταν τα κανεις δεν πρεπει να τα βλεπει ο ηλιος...γι`αυτο και εγω ειπα το χειμωνα να το διωρθωσω...
Ααααααα για να σε τρωνε οι γατες σου θες ε?Σαμιαμιδι...τι συμβολευει?:hmm:

Φυσικά κ το αγαπώ αυτό δεν ξέρω αν μ αγαπάει:lol: κοιμούνται του καλού καιρού όλα σηκώνονται τρώνε κ μετά πάλι για ύπνο να μη χαλάσουν το σερί. Δεν κάνω κ τίποτα άλλο συνέχεια τα φιλάω;)
Και εσύ να μου φιλήσεις τα δικά σου σκυλάκια κ γατάκια

Φυσικά κ το αγαπώ αυτό δεν ξέρω αν μ αγαπάει:lol: κοιμούνται του καλού καιρού όλα σηκώνονται τρώνε κ μετά πάλι για ύπνο να μη χαλάσουν το σερί. Δεν κάνω κ τίποτα άλλο συνέχεια τα φιλάω;)
εεεεεεεε παιδια δεν σας ειπα τα νεα μας βρε!!!
εχουμε και εμεις ενα καινουριο μελος (στο κτημα ομως παλι)!!!
:up::up::up::up::up:

εεεεεεεε παιδια δεν σας ειπα τα νεα μας βρε!!!
εχουμε και εμεις ενα καινουριο μελος (στο κτημα ομως παλι)!!!
:up::up::up::up::up:
Σκυλάκι ή γατάκι φωτογραφία πότε θα έχουμε;

Θα στα φιλήσω. Ναι βρε σίγουρα σε αγαπούν κι αυτά. Είναι όλα τους τέλεια τα μωράκια μας. και τοσο εξαρτημενα από εμάς που καμιά φορά συγκινούμαι οταν το σκέφτομαι....

Οταν τα κανεις δεν πρεπει να τα βλεπει ο ηλιος...γι`αυτο και εγω ειπα το χειμωνα να το διωρθωσω...
Ααααααα για να σε τρωνε οι γατες σου θες ε?Σαμιαμιδι...τι συμβολευει?:hmm:
Ναι για να ταϊζω κ τίποτα τα γατούνια μου από την φύση. χε χε χε:P

Καλά είδα τη φωτο με το τατουάζ σου. ΤΕΛΕΙΟ. Προσεξέ το μην σου χαλάσει το καλοκαίρι με τον ήλιο. Είναι καταπληκτική η νεραϊδούλα σου.
Πόνεσες?:rolleyes:

Ναι πράγματικά τα περσάκια είναι πολύ εξαρτημενα από αυτούς που τα υιοθετούν.
Όταν το τατου ειναι κοντά σε κοκκαλο πονάει πιο πολύ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back