πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 11:00 Ο πυρροθριξ: #3.961 29-10-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... satannnn καλε τι ασχημο γατι ειναι αυτο? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... περαστικα Ελεαννα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Click για ανάπτυξη... καλα Γιγαντας εχει γινει!!!!!φτου-φτου μην σας ματιασω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:19 Η MAIRH1 έγραψε: #3.962 29-10-08 15:19 Καλέ ηρέμησε τώρα μπήκα στον υπολογιστή δεν μπορώ όλη την ώρα να μπαίνω.Το γατάκι μου το έκανε δώρο το αγόρι μου δεν είναι αυτό που θες να πάρεις.Ηρέμησες΄?Είναι κοριτσάκι και έιναι 1,5 μηνών.Αντε σου βρήκα και νύφη για το γατάκι σου θα κάνουν τέλεια μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:24 Η elvenstar: #3.963 29-10-08 15:24 Η πρώτη φωτο που έχεις βάλει Μαιρή ειναι το γατάκι που πουλούσε κάποια κοπέλα που τελικά δεν ήταν κοπέλα άλλα ήταν ο μπαμπάς της κ μας ειπε ότι ειναι αγοράκι γι αυτό ανησυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η MAIRH1 έγραψε: #3.964 29-10-08 15:28 Δεν είναι το γατάκι εκείνο μην ανησυχεί το δικό μου δεν έχει σχέση με αθήνα.απλά μιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 18:14 Η zorica έγραψε: #3.965 29-10-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ακου Ζορίτσα, αν είναι τόσο μεγάλοι οι κόμποι, κόψε τους με μικρό ψαλιδάκι σιγά σιγά. Και επίσης, μπορείς με λίγο ταλκ να του ξεμπερδεύεις το τρίχωμα πού κ πού. Βοηθάει αν έχει ψιλομπερδέματα. Οσο για τη σιλικόνη, δεν ξέρω, μήπως του λαδώσει το τρίχωμα, και μήπως τον βλαψει όταν γλείφεται.. Εχω επιφυλαξη... Τι να σου πω αγαπητή μου!!! Ειναι με το αμόρε σήμερα όλη μέρα (από χθες μάλλον) και την έχουμε χάσει. Μάλλον την έχει τυφλώσει ο έρως!!! Κόψε τους κόμπους απαλά με ψαλιδάκι όπως είπα κ πιο πάνω Click για ανάπτυξη... Aυτο θα κανω γιατι με το μπανιο και την μαλακτικη λιγα πραγματα καταφεραμε... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Click για ανάπτυξη... Πες τον Λεο τοτε Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Μην αγχόνεσαι πάρτω με το καλό και το όνομα θα το βρεις! Θαυμάστε μας! Click για ανάπτυξη... καλε τι κουκλακι ειναι αυτο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:25 Η Μαρία Γάτσιου: #3.966 29-10-08 19:25 Μαντέψτε τι κρατάω στην αγκαλιά μου....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:34 Η prince έγραψε: #3.967 29-10-08 19:34 γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.968 29-10-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από prince: γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Click για ανάπτυξη... ναι...!!.θα έχετε και φωτογραφίες σύντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:40 Η prince έγραψε: #3.969 29-10-08 19:40 άντε άντε... κάνε μας περιγραφή.. θηλυκό ή αρσενικό; όνομα βρήκες; που είανι καλέ οι φωτό; να σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η moukelis έγραψε: #3.970 29-10-08 19:42 Να σου ζησει!!!Ποιο πηρες τελικα;Πες μας λεπτομερειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:50 Η zorica έγραψε: #3.971 29-10-08 19:50 Ελα πες τα γρηγορααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:52 Η Μαρία Γάτσιου: #3.972 29-10-08 19:52 Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:53 Η elvenstar: #3.973 29-10-08 19:53 Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα animal016.gif 32,8 KB · Εμφανίσεις: 61 welcome_signs_62.gif 26,4 KB · Εμφανίσεις: 33 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:54 Η Μαρία Γάτσιου: #3.974 29-10-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Click για ανάπτυξη... βρε τώρα τα είπα...δεν με προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η zorica έγραψε: #3.975 29-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η Μαρία Γάτσιου: #3.976 29-10-08 19:56 Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... satannnn καλε τι ασχημο γατι ειναι αυτο? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... περαστικα Ελεαννα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Click για ανάπτυξη... καλα Γιγαντας εχει γινει!!!!!φτου-φτου μην σας ματιασω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:19 Η MAIRH1 έγραψε: #3.962 29-10-08 15:19 Καλέ ηρέμησε τώρα μπήκα στον υπολογιστή δεν μπορώ όλη την ώρα να μπαίνω.Το γατάκι μου το έκανε δώρο το αγόρι μου δεν είναι αυτό που θες να πάρεις.Ηρέμησες΄?Είναι κοριτσάκι και έιναι 1,5 μηνών.Αντε σου βρήκα και νύφη για το γατάκι σου θα κάνουν τέλεια μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:24 Η elvenstar: #3.963 29-10-08 15:24 Η πρώτη φωτο που έχεις βάλει Μαιρή ειναι το γατάκι που πουλούσε κάποια κοπέλα που τελικά δεν ήταν κοπέλα άλλα ήταν ο μπαμπάς της κ μας ειπε ότι ειναι αγοράκι γι αυτό ανησυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η MAIRH1 έγραψε: #3.964 29-10-08 15:28 Δεν είναι το γατάκι εκείνο μην ανησυχεί το δικό μου δεν έχει σχέση με αθήνα.απλά μιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 18:14 Η zorica έγραψε: #3.965 29-10-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ακου Ζορίτσα, αν είναι τόσο μεγάλοι οι κόμποι, κόψε τους με μικρό ψαλιδάκι σιγά σιγά. Και επίσης, μπορείς με λίγο ταλκ να του ξεμπερδεύεις το τρίχωμα πού κ πού. Βοηθάει αν έχει ψιλομπερδέματα. Οσο για τη σιλικόνη, δεν ξέρω, μήπως του λαδώσει το τρίχωμα, και μήπως τον βλαψει όταν γλείφεται.. Εχω επιφυλαξη... Τι να σου πω αγαπητή μου!!! Ειναι με το αμόρε σήμερα όλη μέρα (από χθες μάλλον) και την έχουμε χάσει. Μάλλον την έχει τυφλώσει ο έρως!!! Κόψε τους κόμπους απαλά με ψαλιδάκι όπως είπα κ πιο πάνω Click για ανάπτυξη... Aυτο θα κανω γιατι με το μπανιο και την μαλακτικη λιγα πραγματα καταφεραμε... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Click για ανάπτυξη... Πες τον Λεο τοτε Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Μην αγχόνεσαι πάρτω με το καλό και το όνομα θα το βρεις! Θαυμάστε μας! Click για ανάπτυξη... καλε τι κουκλακι ειναι αυτο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:25 Η Μαρία Γάτσιου: #3.966 29-10-08 19:25 Μαντέψτε τι κρατάω στην αγκαλιά μου....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:34 Η prince έγραψε: #3.967 29-10-08 19:34 γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.968 29-10-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από prince: γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Click για ανάπτυξη... ναι...!!.θα έχετε και φωτογραφίες σύντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:40 Η prince έγραψε: #3.969 29-10-08 19:40 άντε άντε... κάνε μας περιγραφή.. θηλυκό ή αρσενικό; όνομα βρήκες; που είανι καλέ οι φωτό; να σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η moukelis έγραψε: #3.970 29-10-08 19:42 Να σου ζησει!!!Ποιο πηρες τελικα;Πες μας λεπτομερειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:50 Η zorica έγραψε: #3.971 29-10-08 19:50 Ελα πες τα γρηγορααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:52 Η Μαρία Γάτσιου: #3.972 29-10-08 19:52 Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:53 Η elvenstar: #3.973 29-10-08 19:53 Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα animal016.gif 32,8 KB · Εμφανίσεις: 61 welcome_signs_62.gif 26,4 KB · Εμφανίσεις: 33 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:54 Η Μαρία Γάτσιου: #3.974 29-10-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Click για ανάπτυξη... βρε τώρα τα είπα...δεν με προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η zorica έγραψε: #3.975 29-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η Μαρία Γάτσιου: #3.976 29-10-08 19:56 Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ ηρέμησε τώρα μπήκα στον υπολογιστή δεν μπορώ όλη την ώρα να μπαίνω.Το γατάκι μου το έκανε δώρο το αγόρι μου δεν είναι αυτό που θες να πάρεις.Ηρέμησες΄?Είναι κοριτσάκι και έιναι 1,5 μηνών.Αντε σου βρήκα και νύφη για το γατάκι σου θα κάνουν τέλεια μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:24 Η elvenstar: #3.963 29-10-08 15:24 Η πρώτη φωτο που έχεις βάλει Μαιρή ειναι το γατάκι που πουλούσε κάποια κοπέλα που τελικά δεν ήταν κοπέλα άλλα ήταν ο μπαμπάς της κ μας ειπε ότι ειναι αγοράκι γι αυτό ανησυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η MAIRH1 έγραψε: #3.964 29-10-08 15:28 Δεν είναι το γατάκι εκείνο μην ανησυχεί το δικό μου δεν έχει σχέση με αθήνα.απλά μιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 18:14 Η zorica έγραψε: #3.965 29-10-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ακου Ζορίτσα, αν είναι τόσο μεγάλοι οι κόμποι, κόψε τους με μικρό ψαλιδάκι σιγά σιγά. Και επίσης, μπορείς με λίγο ταλκ να του ξεμπερδεύεις το τρίχωμα πού κ πού. Βοηθάει αν έχει ψιλομπερδέματα. Οσο για τη σιλικόνη, δεν ξέρω, μήπως του λαδώσει το τρίχωμα, και μήπως τον βλαψει όταν γλείφεται.. Εχω επιφυλαξη... Τι να σου πω αγαπητή μου!!! Ειναι με το αμόρε σήμερα όλη μέρα (από χθες μάλλον) και την έχουμε χάσει. Μάλλον την έχει τυφλώσει ο έρως!!! Κόψε τους κόμπους απαλά με ψαλιδάκι όπως είπα κ πιο πάνω Click για ανάπτυξη... Aυτο θα κανω γιατι με το μπανιο και την μαλακτικη λιγα πραγματα καταφεραμε... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Click για ανάπτυξη... Πες τον Λεο τοτε Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Μην αγχόνεσαι πάρτω με το καλό και το όνομα θα το βρεις! Θαυμάστε μας! Click για ανάπτυξη... καλε τι κουκλακι ειναι αυτο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:25 Η Μαρία Γάτσιου: #3.966 29-10-08 19:25 Μαντέψτε τι κρατάω στην αγκαλιά μου....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:34 Η prince έγραψε: #3.967 29-10-08 19:34 γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.968 29-10-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από prince: γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Click για ανάπτυξη... ναι...!!.θα έχετε και φωτογραφίες σύντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:40 Η prince έγραψε: #3.969 29-10-08 19:40 άντε άντε... κάνε μας περιγραφή.. θηλυκό ή αρσενικό; όνομα βρήκες; που είανι καλέ οι φωτό; να σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η moukelis έγραψε: #3.970 29-10-08 19:42 Να σου ζησει!!!Ποιο πηρες τελικα;Πες μας λεπτομερειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:50 Η zorica έγραψε: #3.971 29-10-08 19:50 Ελα πες τα γρηγορααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:52 Η Μαρία Γάτσιου: #3.972 29-10-08 19:52 Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:53 Η elvenstar: #3.973 29-10-08 19:53 Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα animal016.gif 32,8 KB · Εμφανίσεις: 61 welcome_signs_62.gif 26,4 KB · Εμφανίσεις: 33 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:54 Η Μαρία Γάτσιου: #3.974 29-10-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Click για ανάπτυξη... βρε τώρα τα είπα...δεν με προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η zorica έγραψε: #3.975 29-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η Μαρία Γάτσιου: #3.976 29-10-08 19:56 Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η πρώτη φωτο που έχεις βάλει Μαιρή ειναι το γατάκι που πουλούσε κάποια κοπέλα που τελικά δεν ήταν κοπέλα άλλα ήταν ο μπαμπάς της κ μας ειπε ότι ειναι αγοράκι γι αυτό ανησυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η MAIRH1 έγραψε: #3.964 29-10-08 15:28 Δεν είναι το γατάκι εκείνο μην ανησυχεί το δικό μου δεν έχει σχέση με αθήνα.απλά μιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 18:14 Η zorica έγραψε: #3.965 29-10-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ακου Ζορίτσα, αν είναι τόσο μεγάλοι οι κόμποι, κόψε τους με μικρό ψαλιδάκι σιγά σιγά. Και επίσης, μπορείς με λίγο ταλκ να του ξεμπερδεύεις το τρίχωμα πού κ πού. Βοηθάει αν έχει ψιλομπερδέματα. Οσο για τη σιλικόνη, δεν ξέρω, μήπως του λαδώσει το τρίχωμα, και μήπως τον βλαψει όταν γλείφεται.. Εχω επιφυλαξη... Τι να σου πω αγαπητή μου!!! Ειναι με το αμόρε σήμερα όλη μέρα (από χθες μάλλον) και την έχουμε χάσει. Μάλλον την έχει τυφλώσει ο έρως!!! Κόψε τους κόμπους απαλά με ψαλιδάκι όπως είπα κ πιο πάνω Click για ανάπτυξη... Aυτο θα κανω γιατι με το μπανιο και την μαλακτικη λιγα πραγματα καταφεραμε... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Click για ανάπτυξη... Πες τον Λεο τοτε Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Μην αγχόνεσαι πάρτω με το καλό και το όνομα θα το βρεις! Θαυμάστε μας! Click για ανάπτυξη... καλε τι κουκλακι ειναι αυτο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:25 Η Μαρία Γάτσιου: #3.966 29-10-08 19:25 Μαντέψτε τι κρατάω στην αγκαλιά μου....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:34 Η prince έγραψε: #3.967 29-10-08 19:34 γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.968 29-10-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από prince: γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Click για ανάπτυξη... ναι...!!.θα έχετε και φωτογραφίες σύντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:40 Η prince έγραψε: #3.969 29-10-08 19:40 άντε άντε... κάνε μας περιγραφή.. θηλυκό ή αρσενικό; όνομα βρήκες; που είανι καλέ οι φωτό; να σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η moukelis έγραψε: #3.970 29-10-08 19:42 Να σου ζησει!!!Ποιο πηρες τελικα;Πες μας λεπτομερειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:50 Η zorica έγραψε: #3.971 29-10-08 19:50 Ελα πες τα γρηγορααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:52 Η Μαρία Γάτσιου: #3.972 29-10-08 19:52 Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:53 Η elvenstar: #3.973 29-10-08 19:53 Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα animal016.gif 32,8 KB · Εμφανίσεις: 61 welcome_signs_62.gif 26,4 KB · Εμφανίσεις: 33 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:54 Η Μαρία Γάτσιου: #3.974 29-10-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Click για ανάπτυξη... βρε τώρα τα είπα...δεν με προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η zorica έγραψε: #3.975 29-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η Μαρία Γάτσιου: #3.976 29-10-08 19:56 Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είναι το γατάκι εκείνο μην ανησυχεί το δικό μου δεν έχει σχέση με αθήνα.απλά μιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 18:14 Η zorica έγραψε: #3.965 29-10-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ακου Ζορίτσα, αν είναι τόσο μεγάλοι οι κόμποι, κόψε τους με μικρό ψαλιδάκι σιγά σιγά. Και επίσης, μπορείς με λίγο ταλκ να του ξεμπερδεύεις το τρίχωμα πού κ πού. Βοηθάει αν έχει ψιλομπερδέματα. Οσο για τη σιλικόνη, δεν ξέρω, μήπως του λαδώσει το τρίχωμα, και μήπως τον βλαψει όταν γλείφεται.. Εχω επιφυλαξη... Τι να σου πω αγαπητή μου!!! Ειναι με το αμόρε σήμερα όλη μέρα (από χθες μάλλον) και την έχουμε χάσει. Μάλλον την έχει τυφλώσει ο έρως!!! Κόψε τους κόμπους απαλά με ψαλιδάκι όπως είπα κ πιο πάνω Click για ανάπτυξη... Aυτο θα κανω γιατι με το μπανιο και την μαλακτικη λιγα πραγματα καταφεραμε... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Click για ανάπτυξη... Πες τον Λεο τοτε Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Μην αγχόνεσαι πάρτω με το καλό και το όνομα θα το βρεις! Θαυμάστε μας! Click για ανάπτυξη... καλε τι κουκλακι ειναι αυτο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:25 Η Μαρία Γάτσιου: #3.966 29-10-08 19:25 Μαντέψτε τι κρατάω στην αγκαλιά μου....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:34 Η prince έγραψε: #3.967 29-10-08 19:34 γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.968 29-10-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από prince: γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Click για ανάπτυξη... ναι...!!.θα έχετε και φωτογραφίες σύντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:40 Η prince έγραψε: #3.969 29-10-08 19:40 άντε άντε... κάνε μας περιγραφή.. θηλυκό ή αρσενικό; όνομα βρήκες; που είανι καλέ οι φωτό; να σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η moukelis έγραψε: #3.970 29-10-08 19:42 Να σου ζησει!!!Ποιο πηρες τελικα;Πες μας λεπτομερειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:50 Η zorica έγραψε: #3.971 29-10-08 19:50 Ελα πες τα γρηγορααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:52 Η Μαρία Γάτσιου: #3.972 29-10-08 19:52 Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:53 Η elvenstar: #3.973 29-10-08 19:53 Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα animal016.gif 32,8 KB · Εμφανίσεις: 61 welcome_signs_62.gif 26,4 KB · Εμφανίσεις: 33 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:54 Η Μαρία Γάτσιου: #3.974 29-10-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Click για ανάπτυξη... βρε τώρα τα είπα...δεν με προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η zorica έγραψε: #3.975 29-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η Μαρία Γάτσιου: #3.976 29-10-08 19:56 Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ακου Ζορίτσα, αν είναι τόσο μεγάλοι οι κόμποι, κόψε τους με μικρό ψαλιδάκι σιγά σιγά. Και επίσης, μπορείς με λίγο ταλκ να του ξεμπερδεύεις το τρίχωμα πού κ πού. Βοηθάει αν έχει ψιλομπερδέματα. Οσο για τη σιλικόνη, δεν ξέρω, μήπως του λαδώσει το τρίχωμα, και μήπως τον βλαψει όταν γλείφεται.. Εχω επιφυλαξη... Τι να σου πω αγαπητή μου!!! Ειναι με το αμόρε σήμερα όλη μέρα (από χθες μάλλον) και την έχουμε χάσει. Μάλλον την έχει τυφλώσει ο έρως!!! Κόψε τους κόμπους απαλά με ψαλιδάκι όπως είπα κ πιο πάνω Click για ανάπτυξη... Aυτο θα κανω γιατι με το μπανιο και την μαλακτικη λιγα πραγματα καταφεραμε... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Click για ανάπτυξη... Πες τον Λεο τοτε Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Μην αγχόνεσαι πάρτω με το καλό και το όνομα θα το βρεις! Θαυμάστε μας! Click για ανάπτυξη... καλε τι κουκλακι ειναι αυτο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:25 Η Μαρία Γάτσιου: #3.966 29-10-08 19:25 Μαντέψτε τι κρατάω στην αγκαλιά μου....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:34 Η prince έγραψε: #3.967 29-10-08 19:34 γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.968 29-10-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από prince: γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Click για ανάπτυξη... ναι...!!.θα έχετε και φωτογραφίες σύντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:40 Η prince έγραψε: #3.969 29-10-08 19:40 άντε άντε... κάνε μας περιγραφή.. θηλυκό ή αρσενικό; όνομα βρήκες; που είανι καλέ οι φωτό; να σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η moukelis έγραψε: #3.970 29-10-08 19:42 Να σου ζησει!!!Ποιο πηρες τελικα;Πες μας λεπτομερειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:50 Η zorica έγραψε: #3.971 29-10-08 19:50 Ελα πες τα γρηγορααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:52 Η Μαρία Γάτσιου: #3.972 29-10-08 19:52 Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:53 Η elvenstar: #3.973 29-10-08 19:53 Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα animal016.gif 32,8 KB · Εμφανίσεις: 61 welcome_signs_62.gif 26,4 KB · Εμφανίσεις: 33 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:54 Η Μαρία Γάτσιου: #3.974 29-10-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Click για ανάπτυξη... βρε τώρα τα είπα...δεν με προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η zorica έγραψε: #3.975 29-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η Μαρία Γάτσιου: #3.976 29-10-08 19:56 Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαντέψτε τι κρατάω στην αγκαλιά μου....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:34 Η prince έγραψε: #3.967 29-10-08 19:34 γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.968 29-10-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από prince: γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Click για ανάπτυξη... ναι...!!.θα έχετε και φωτογραφίες σύντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:40 Η prince έγραψε: #3.969 29-10-08 19:40 άντε άντε... κάνε μας περιγραφή.. θηλυκό ή αρσενικό; όνομα βρήκες; που είανι καλέ οι φωτό; να σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η moukelis έγραψε: #3.970 29-10-08 19:42 Να σου ζησει!!!Ποιο πηρες τελικα;Πες μας λεπτομερειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:50 Η zorica έγραψε: #3.971 29-10-08 19:50 Ελα πες τα γρηγορααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:52 Η Μαρία Γάτσιου: #3.972 29-10-08 19:52 Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:53 Η elvenstar: #3.973 29-10-08 19:53 Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα animal016.gif 32,8 KB · Εμφανίσεις: 61 welcome_signs_62.gif 26,4 KB · Εμφανίσεις: 33 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:54 Η Μαρία Γάτσιου: #3.974 29-10-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Click για ανάπτυξη... βρε τώρα τα είπα...δεν με προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η zorica έγραψε: #3.975 29-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η Μαρία Γάτσιου: #3.976 29-10-08 19:56 Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.968 29-10-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από prince: γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Click για ανάπτυξη... ναι...!!.θα έχετε και φωτογραφίες σύντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:40 Η prince έγραψε: #3.969 29-10-08 19:40 άντε άντε... κάνε μας περιγραφή.. θηλυκό ή αρσενικό; όνομα βρήκες; που είανι καλέ οι φωτό; να σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η moukelis έγραψε: #3.970 29-10-08 19:42 Να σου ζησει!!!Ποιο πηρες τελικα;Πες μας λεπτομερειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:50 Η zorica έγραψε: #3.971 29-10-08 19:50 Ελα πες τα γρηγορααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:52 Η Μαρία Γάτσιου: #3.972 29-10-08 19:52 Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:53 Η elvenstar: #3.973 29-10-08 19:53 Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα animal016.gif 32,8 KB · Εμφανίσεις: 61 welcome_signs_62.gif 26,4 KB · Εμφανίσεις: 33 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:54 Η Μαρία Γάτσιου: #3.974 29-10-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Click για ανάπτυξη... βρε τώρα τα είπα...δεν με προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η zorica έγραψε: #3.975 29-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η Μαρία Γάτσιου: #3.976 29-10-08 19:56 Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!! Click για ανάπτυξη... ναι...!!.θα έχετε και φωτογραφίες σύντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:40 Η prince έγραψε: #3.969 29-10-08 19:40 άντε άντε... κάνε μας περιγραφή.. θηλυκό ή αρσενικό; όνομα βρήκες; που είανι καλέ οι φωτό; να σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η moukelis έγραψε: #3.970 29-10-08 19:42 Να σου ζησει!!!Ποιο πηρες τελικα;Πες μας λεπτομερειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:50 Η zorica έγραψε: #3.971 29-10-08 19:50 Ελα πες τα γρηγορααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:52 Η Μαρία Γάτσιου: #3.972 29-10-08 19:52 Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:53 Η elvenstar: #3.973 29-10-08 19:53 Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα animal016.gif 32,8 KB · Εμφανίσεις: 61 welcome_signs_62.gif 26,4 KB · Εμφανίσεις: 33 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:54 Η Μαρία Γάτσιου: #3.974 29-10-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Click για ανάπτυξη... βρε τώρα τα είπα...δεν με προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η zorica έγραψε: #3.975 29-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η Μαρία Γάτσιου: #3.976 29-10-08 19:56 Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
άντε άντε... κάνε μας περιγραφή.. θηλυκό ή αρσενικό; όνομα βρήκες; που είανι καλέ οι φωτό; να σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η moukelis έγραψε: #3.970 29-10-08 19:42 Να σου ζησει!!!Ποιο πηρες τελικα;Πες μας λεπτομερειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:50 Η zorica έγραψε: #3.971 29-10-08 19:50 Ελα πες τα γρηγορααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:52 Η Μαρία Γάτσιου: #3.972 29-10-08 19:52 Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:53 Η elvenstar: #3.973 29-10-08 19:53 Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα animal016.gif 32,8 KB · Εμφανίσεις: 61 welcome_signs_62.gif 26,4 KB · Εμφανίσεις: 33 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:54 Η Μαρία Γάτσιου: #3.974 29-10-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Click για ανάπτυξη... βρε τώρα τα είπα...δεν με προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η zorica έγραψε: #3.975 29-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η Μαρία Γάτσιου: #3.976 29-10-08 19:56 Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σου ζησει!!!Ποιο πηρες τελικα;Πες μας λεπτομερειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:50 Η zorica έγραψε: #3.971 29-10-08 19:50 Ελα πες τα γρηγορααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:52 Η Μαρία Γάτσιου: #3.972 29-10-08 19:52 Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:53 Η elvenstar: #3.973 29-10-08 19:53 Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα animal016.gif 32,8 KB · Εμφανίσεις: 61 welcome_signs_62.gif 26,4 KB · Εμφανίσεις: 33 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:54 Η Μαρία Γάτσιου: #3.974 29-10-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Click για ανάπτυξη... βρε τώρα τα είπα...δεν με προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η zorica έγραψε: #3.975 29-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η Μαρία Γάτσιου: #3.976 29-10-08 19:56 Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελα πες τα γρηγορααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:52 Η Μαρία Γάτσιου: #3.972 29-10-08 19:52 Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:53 Η elvenstar: #3.973 29-10-08 19:53 Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα animal016.gif 32,8 KB · Εμφανίσεις: 61 welcome_signs_62.gif 26,4 KB · Εμφανίσεις: 33 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:54 Η Μαρία Γάτσιου: #3.974 29-10-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Click για ανάπτυξη... βρε τώρα τα είπα...δεν με προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η zorica έγραψε: #3.975 29-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η Μαρία Γάτσιου: #3.976 29-10-08 19:56 Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:53 Η elvenstar: #3.973 29-10-08 19:53 Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα animal016.gif 32,8 KB · Εμφανίσεις: 61 welcome_signs_62.gif 26,4 KB · Εμφανίσεις: 33 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:54 Η Μαρία Γάτσιου: #3.974 29-10-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Click για ανάπτυξη... βρε τώρα τα είπα...δεν με προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η zorica έγραψε: #3.975 29-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η Μαρία Γάτσιου: #3.976 29-10-08 19:56 Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:54 Η Μαρία Γάτσιου: #3.974 29-10-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Click για ανάπτυξη... βρε τώρα τα είπα...δεν με προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η zorica έγραψε: #3.975 29-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η Μαρία Γάτσιου: #3.976 29-10-08 19:56 Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο; Πως θα το πεις; Click για ανάπτυξη... βρε τώρα τα είπα...δεν με προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η zorica έγραψε: #3.975 29-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η Μαρία Γάτσιου: #3.976 29-10-08 19:56 Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μουό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουνπείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η Μαρία Γάτσιου: #3.976 29-10-08 19:56 Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.977 29-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)... Να σου ζησει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:00 Η zorica έγραψε: #3.978 29-10-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η zorica έγραψε: #3.979 29-10-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;; Click για ανάπτυξη... Μου θημιζει μπουζουκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 20:01 Η Louiza26 έγραψε: #3.980 29-10-08 20:01 Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!! Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.