Περσίας maniacs

Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα:lol::lol::lol:
satannnn καλε τι ασχημο γατι ειναι αυτο?

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο;
περαστικα Ελεαννα!!!

Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω...
IMG_0992.JPG
καλα Γιγαντας εχει γινει!!!!!φτου-φτου μην σας ματιασω!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:Καλέ ηρέμησε τώρα μπήκα στον υπολογιστή δεν μπορώ όλη την ώρα να μπαίνω.Το γατάκι μου το έκανε δώρο το αγόρι μου δεν είναι αυτό που θες να πάρεις.Ηρέμησες΄?Είναι κοριτσάκι και έιναι 1,5 μηνών.Αντε σου βρήκα και νύφη για το γατάκι σου θα κάνουν τέλεια μωρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η πρώτη φωτο που έχεις βάλει Μαιρή ειναι το γατάκι που πουλούσε κάποια κοπέλα που τελικά δεν ήταν κοπέλα άλλα ήταν ο μπαμπάς της κ μας ειπε ότι ειναι αγοράκι γι αυτό ανησυχει

:cool:Δεν είναι το γατάκι εκείνο μην ανησυχεί το δικό μου δεν έχει σχέση με αθήνα.απλά μιάζουν!

Ακου Ζορίτσα, αν είναι τόσο μεγάλοι οι κόμποι, κόψε τους με μικρό ψαλιδάκι σιγά σιγά. Και επίσης, μπορείς με λίγο ταλκ να του ξεμπερδεύεις το τρίχωμα πού κ πού. Βοηθάει αν έχει ψιλομπερδέματα. Οσο για τη σιλικόνη, δεν ξέρω, μήπως του λαδώσει το τρίχωμα, και μήπως τον βλαψει όταν γλείφεται.. Εχω επιφυλαξη...:)

Τι να σου πω αγαπητή μου!!! Ειναι με το αμόρε σήμερα όλη μέρα (από χθες μάλλον) και την έχουμε χάσει. Μάλλον την έχει τυφλώσει ο έρως!!!:redface:

Κόψε τους κόμπους απαλά με ψαλιδάκι όπως είπα κ πιο πάνω
Aυτο θα κανω γιατι με το μπανιο και την μαλακτικη λιγα πραγματα καταφεραμε...:hmm:

να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα...:(
Ο.Κ.
:cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα
Πες τον Λεο τοτε:up:

Μην αγχόνεσαι πάρτω με το καλό και το όνομα θα το βρεις!

Θαυμάστε μας!
καλε τι κουκλακι ειναι αυτο?!!!

Μαντέψτε τι κρατάω στην αγκαλιά μου....!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!!

γατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνι!!!
ναι...!!.θα έχετε και φωτογραφίες σύντομα..:)

άντε άντε... κάνε μας περιγραφή.. θηλυκό ή αρσενικό; όνομα βρήκες; που είανι καλέ οι φωτό;

να σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιι

Να σου ζησει!!!Ποιο πηρες τελικα;Πες μας λεπτομερειες!!!

Ελα πες τα γρηγορααααααααααααααααα:D

Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μου:inlove::inlove:ό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουν:(πείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται;

Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! :up::up::up::up:Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο;
Πως θα το πεις;

Συνημμένα

• animal016.gif
    animal016.gif
    32,8 KB · Εμφανίσεις: 61
  • welcome_signs_62.gif
    welcome_signs_62.gif
    26,4 KB · Εμφανίσεις: 33
Να σου ζήσει το περσάκι σου!!!! :up::up::up::up:Τελικά ποιο πήρες το λιλά ή το άσπρο;
Πως θα το πεις;
βρε τώρα τα είπα...δεν με προσέχεις:P

Λοιπόν...πρώτα απ'όλα δεν το έχω συνειδητοποιήσει σαν ψεύτικο είναι.Πήρα το αγοράκι,το λευκό,είναι πολύ ήρεμο είναι λίγο τρομαγμένο αλλά κάθεται στην αγκαλίτσα μου και βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μου:inlove::inlove:ό,τι και να πω λίγο είναι είναι τέλειο.Όνομα δεν ξέρω ακόμα έχω σκεφτεί διάφορα..σε κανέναν δεν αρέσουν:(πείτε και εσείς κανένα,το Romeo πως σας φαίνεται;
Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)...
Να σου ζησει!!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι

Πες το Λιο( για το Λεοναρντο)...
Να σου ζησει!!!
Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;;:redface::lol::lol:

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...με βοηθήσατε πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις συμβουλές σας και μάλλον με το μωράκι εδώ θα σας ξαναχρειαστώ...καλά θα τον ερωτευτείτε είναι κουκλάκι
αυτο ειναι το μονο σιγουρο...βαλε μας βρε καμια φωτο..μας ξελιγωσες πια:up:

Αυτό να το πάρω σαν έμμεση απόρριψη του Romeo;;:redface::lol::lol:
Μου θημιζει μπουζουκια:lol::lol::lol:...

Καλορίζικο!!!! Θέλουμε φωτογραφίες!!!
Οσο για όνομα, εμένα το Romeo μου φαίνεται τέλειο και έχει και το ρο που το ακούνε οι γάτες:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back