Περσίας maniacs

αν το "κατσε μωρή να σου ρίξω μία φάπα" είναι τρόπον τινά ερωτικό κάλεσμα θα τον στείλω σε σχολή σαβουάρ βίβρε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν το "κατσε μωρή να σου ρίξω μία φάπα" είναι τρόπον τινά ερωτικό κάλεσμα θα τον στείλω σε σχολή σαβουάρ βίβρε..
:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχεις ακούσει που λέει το άσμα θέλω τα όπα μου κ την σφαλιάρα μου; Ε αυτό άκουσε ο Πρινς, δεν φταίει το παιδί

πες τον Ρομαν,Ρουμπι...:hmm::)
Αυτά μου αρέσουν πολύ!!!
Να το χαίρεσαι το νέο σου γατάκι!!!! Να σου ζήσει είναι πανέμορφο χιονάτο μπαλάκι!!!:):)

Νορμπερτ, Σλάιθερ, μπατερ, γκανταλφ
Και αυτό τέλειο!!!

Βοb (Bobby),Marsal,Pepito,Morgan...
Και αυτό!!!

Κούκλος είναι!!!! Δεν τον βγάζεις 'Αμλετ? (κόλλησα στον Σέξπηρ εγώ:P) Αλλά και το Ρωμαίος του πάει γάντι.
Και το Άμλετ τέλειο!!!

και όχι μονο η φίλη σου κ εμείς έχουμε πλακουτσωτή μούρη και απορώ που το βλέπεις τον θυμό:mad::mad::mad:
Ελα ντε??? Κι εμείς το ίδιο πλακουτσωτή έχουμε πού τον βρήκε το θυμό?? Αντε μην βάλω καμιά του Πέρση όταν κάνει μπάνιο κι εκεί να δειτε θυμό!!! χε χε χε

περσάκια ρίξτε μια ματιά εδώ να δείτε τι τραβάω συχνά πυκνά....

https://www.youtube.com/watch?v=ULpIWtfmYWg

είναι το άσε με ήσυχη επιτέλους
Καλά Σταυρούλα, ενώ νύσταζα με ξεράνατε όλες στο γέλιο. Κι η Έλενα με έκανε να ξεκαρδιστώ, κι εσύ με το βιντεάκι. Ε παιδί μου δίκιο έχεις αν παίζουν τόσο ξύλο το βράδυ που κοιμάσαι, καλά κάνεις κ τα χωρίζεις. Εμένα μια νύχτα μόνον ο Σεβάχ κι η Νάλα επαιζαν κυνητητό πάνω στο κρεβάτι μου κ δεν με άφηναν να κοιμηθώ, κ τα χώρισα παραμιλώντας κ λέγοντας: Η Σταυρούλα έχει δίκιο αν γίνεται μάλιστα κ καυγάς. πού να κοιμηθεί η κοπέλα!! Ο Πρινς είναι ΤΕΛΕΙΟΣ το μωρό μου αλλά κι η Ρέινα δεν πάει πίσω. Μια κουκλίτσα. μου αρέσει που τον κοιτάζει παρεξηγημένη και ετοιμάζεται για τη φάπα. Ομως ρε παιδί μου τον βαράει με πάθος απ΄ότι είδα.!!!

Δεν έχεις ακούσει που λέει το άσμα θέλω τα όπα μου κ την σφαλιάρα μου; Ε αυτό άκουσε ο Πρινς, δεν φταίει το παιδί
Ελενα ξεράθηκα στο γένλιο με το χιουμορ σου παιδί μου!!! Το άσμα με έκανε να γελάσω πολύ... μεγάλη πλάκα. εγω πιστεύω πάντως πως θα τα βρουνε κ θα ερωτευτούνε κιολας!!!

Πήρα το αγοράκι,το λευκό
Να τον χαίρεσαι τον χιονούλη σου :).

:lol::lol::lol:
Καλά πολύ ζόρικα τα φουντωτά σου. Καλό κουράγιο, που θα πάει θα τα βρούνε.

Να τον χαίρεσαι τον χιονούλη σου.
Βασικά βρήκες και το όνομά του...:)Χιονούλη θα τον λέω

Σοβαρά το αποφάσισες; Δηλαδή είμαι νονά;
Είδα ότι ζητούσες ονόματα αλλά δεν πρότεινα γιατί γενικά δεν είμαι καλή σ' αυτό. Εμείς έτσι λέμε τον δικό μας χαϊδευτικά.

Λοιπόν πρώτη νύχτα μαζί..εντυπώσεις:
γενικά τα πήγαμε καλά σε γενικές γραμμές,είναι πολύ ήσυχος και πολύ φοβισμένος ακόμα...έφαγε κανονικά παρόλα αυτά,ήπιε νεράκι και ναι εγκαινίασε και την τουαλέτα του προς μεγάλη μου χαρά:)Κύριος σε όλα το μωρό μου:inlove::inlove:Το πρωί έκλαιγε λίγο του λείπει μάλλον η μαμά του του καημενούλη:( αλλά με τις αγκαλίτσες και τα χαδάκια τον τούμπαρα και μάλιστα είχαμε και γουργουρητά!!Ακόμα δεν έχει συνηθίσει το νέο του σπίτι και όλο ψάχνει γωνίτσες να κρυφτεί και όταν νομίζει πως δεν τον βλέπω βγαίνει από τη ''φωλιά'' για εξερεύνηση:lol::lol:Του έχω πάρει ένα σωρό παιχνίδια αλλά δεν πολυασχολείτε είναι τρομαγμένο ακόμα από την αλλαγή περιβάλλοντος.Του δίνω για φαγητό ROYAL CANIN Kitten 36 αυτό έτρωγε και σπίτι του,να του πάρω γαλατάκι για γατάκια ή δεν χρειάζεται;

Σοβαρά το αποφάσισες; Δηλαδή είμαι νονά;
Είδα ότι ζητούσες ονόματα αλλά δεν πρότεινα γιατί γενικά δεν είμαι καλή σ' αυτό. Εμείς έτσι λέμε τον δικό μας χαϊδευτικά.
Ναι το αποφάσισα γιατί και όλα τα άλλα δεν του πάνε ενώ το χιονούλης είναι απλό και χαριτωμένο και όσοι τον έχουν δει έτσι τον φωνάζουν ε αφού τον είπες και εσύ έτσι επισημοποιήθηκε πλέον..είσαι η πνευματική του μητέρα:lol::lol:

Φυσικά και είναι κύριος με τα όλα του, τι νόμιζες, με τέτοια πνευματική μητέρα:lol::lol:
Μια χαρά βλέπω τα πάτε για αρχή. Πόσο μηνών είναι; Τρώει άνετα τις κροκέτες; Έπινε γαλατάκι μέχρι τώρα;

γενικά τα πήγαμε καλά σε γενικές γραμμές,είναι πολύ ήσυχος και πολύ φοβισμένος ακόμα...έφαγε κανονικά παρόλα αυτά,ήπιε νεράκι και ναι εγκαινίασε και την τουαλέτα του προς μεγάλη μου χαρά:)Κύριος σε όλα το μωρό μου:inlove::inlove:Το πρωί έκλαιγε λίγο του λείπει μάλλον η μαμά του του καημενούλη:( αλλά με τις αγκαλίτσες και τα χαδάκια τον τούμπαρα και μάλιστα είχαμε και γουργουρητά!!Ακόμα δεν έχει συνηθίσει το νέο του σπίτι και όλο ψάχνει γωνίτσες να κρυφτεί και όταν νομίζει πως δεν τον βλέπω βγαίνει από τη ''φωλιά'' για εξερεύνηση:lol::lol:Του έχω πάρει ένα σωρό παιχνίδια αλλά δεν πολυασχολείτε είναι τρομαγμένο ακόμα από την αλλαγή περιβάλλοντος.Του δίνω για φαγητό ROYAL CANIN Kitten 36 αυτό έτρωγε και σπίτι του,να του πάρω γαλατάκι για γατάκια ή δεν χρειάζεται;

θαραλέο το μικρό σου μπράβο....

:) δεν χρειάζεται γαλατάκι εφόσον τρώει κίττεν. είναι καλυμένος για τους επόμενους 7 με 8 μήνες. Και μάλιστα κίττεν σχετικά καλήσ ποιότητας..

να το μάθεις να το χτενίζεις καθημερινά. με χτενα την κοιλίτσα με βούρτσα πλάτη ουρά και οδοντόβουρτσα τα μουστάκια :) αν δεν το μαθεις στο μέλλον θα τραβάς τα μαλλιά σου σαν και μένα που στήνω καυγάδες καθημερινά για το χτένισμα....

και μία στο τόσο μπάνιο για να ανανεώνεται το τρίχωμα :)

μουσουδάκια από πρίνς και ρέινα (χώρια τα μουσουδια)

Δεν χρειάζεται Μαρία εγώ ποτέ δεν έδωσα γάλα πρώτων γιατί δεν τους αρέσει όταν είχα πάρει για την Κάντυ που ήταν μικρουλα το ακριβοπλήρωσα κ πήγε μονο μία φορά το μύρισε κ έφυγε τρέχοντας κ δεύτερον ή τροφή αυτή ειναι πάρα πολύ καλή που του παίρνεις κ δεν χρειάζεται εγώ τους έδινα πρώτα Hills κ μετά ROYAL CANIN Persian (υπάρχει κ η Persian Kitten που είναι πάρα πολύ καλή κ ειδική για περσικά γατάκια) κ φέτος που κάναμε εξετάσεις αιματος ο γιατρός μου είπε ότι πρώτη φορά βλέπει γατιά με τέτοιες ιδανικές τιμές. Να προσέχεις μονο το νεράκι γιατί ειναι κ αρσενικός, να του παίρνεις εμφιαλομένο, κ να τον χτενίζεις από τωρα γιατί όσο είναι μωράκια δεν πιανουν εύκολα κόμπους αλλά όμως συνηθίζουν στο χτένισμα για όταν θα μεγαλώσουν. Καλή συμβίωση και καλή αρχή σας εύχομαι

Ο μικρούλης είναι 2 μηνών και 1 μέρας ακριβώς:)Όσο για την τροφή του πήρα και PURINA PRO PLAN για γατάκια αλλά δεν ξέρω ποια προτιμάει ακόμα του έχω δώσει μόνο από την ROYAL CANIN..έχετε εσείς καμιά ιδέα ποια είναι πιο καλή;Εσείς τι δίνετε στα δικά σας;

Δεν χρειάζεται Μαρία εγώ ποτέ δεν έδωσα γάλα πρώτων γιατί δεν τους αρέσει όταν είχα πάρει για την Κάντυ που ήταν μικρουλα το ακριβοπλήρωσα κ πήγε μονο μία φορά το μύρισε κ έφυγε τρέχοντας κ δεύτερον ή τροφή αυτή ειναι πάρα πολύ καλή που του παίρνεις κ δεν χρειάζεται εγώ τους έδινα πρώτα Hills κ μετά ROYAL CANIN Persian (υπάρχει κ η Persian Kitten που είναι πάρα πολύ καλή κ ειδική για περσικά γατάκια) κ φέτος που κάναμε εξετάσεις αιματος ο γιατρός μου είπε ότι πρώτη φορά βλέπει γατιά με τέτοιες ιδανικές τιμές. Να προσέχεις μονο το νεράκι γιατί ειναι κ αρσενικός, να του παίρνεις εμφιαλομένο, κ να τον χτενίζεις από τωρα γιατί όσο είναι μωράκια δεν πιανουν εύκολα κόμπους αλλά όμως συνηθίζουν στο χτένισμα για όταν θα μεγαλώσουν. Καλή συμβίωση και καλή αρχή σας εύχομαι
Σε ευχαριστώ πολύ,πιστεύω καλά θα τα πάμε...απλά ανησυχώ γιατί μου φαίνεται τόσο μικρούλι και εύθραστο

Το δικό μου γενικώς προτιμά τη Royal canin, εγώ τη θεωρώ και από τις καλύτερες στην αγορά, όπως και οι hills είναι τροφές που εμπιστεύομαι αρκετά. Όσο για το γάλα στα είπαν τα κορίτσια:).

Καλησπέρα κ απο μένα!!!
Μετα από πολυυυυυυυύ ψάξιμο αποφάσισα κ υιοθέτησα τη Φαίδρα!!!!!!!!!!!!!!Μπορείτε να την δείτε στο αvatar ...
...την λάτρεψα απ τη πρώτη στιγμή!!!!

Ο μικρούλης είναι 2 μηνών και 1 μέρας ακριβώς:)Όσο για την τροφή του πήρα και PURINA PRO PLAN για γατάκια αλλά δεν ξέρω ποια προτιμάει ακόμα του έχω δώσει μόνο από την ROYAL CANIN..έχετε εσείς καμιά ιδέα ποια είναι πιο καλή;Εσείς τι δίνετε στα δικά σας;

Εγώ μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα στην περσιαν κίττεν 32 της ρόγιαλ κάνιν. Κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερη. Μέχρι τότε έδινα κοκτέιλ τροφών (μια για ανάπτυξη μια για τριχόμπαλες και μια για πλούσιο τρίχωμα). Με αυτήν καλυφτηκε πλήρως ο πρίνς μου και όσοι τον έχουν δει θαυμάζουν το τρίχωμά του. Επιπλέον είχε και το πλεονέκτημα των πλήρως σχηματοποιημένων ακαθαρσιών ακόμη και όταν τον έπιανε χμχμ κόψιμο από τη λαιμαργία του....

Τώρα που μεγάλωσαν περασα σε τροφή πέρσιαν ενηλίκων..

Για την κίττεν την πέρσιαν θα βρείς άρθρο εδώ. χμχμ ψάξε το persian kitten 32 στην αναζήτηση και συγκρινε με τη δική σου τροφή τα συστατικά και βιτταμίνες κλπ

Το μόνο ανασταλτικό είναι η τιμή της....... 16 ευρώ τα 2 κιλα εδινα (αλλά για μία γάτα περνάει ένα ενάμιση μήνα.)....

Καλησπέρα κ απο μένα!!!
Μετα από πολυυυυυυυύ ψάξιμο αποφάσισα κ υιοθέτησα τη Φαίδρα!!!!!!!!!!!!!!Μπορείτε να την δείτε στο αvatar ...

κουκλα η φαίιιιιιιιδρα σου... αλλά γιατί ντρέπεται;

oχι γαλα...μονο κροκετες...;)

Εμεις προτιμαμε τη Ρογιαλ...Να σου ζησει λοιπον ο Χιονουλης:up:
Καλησπέρα κ απο μένα!!!
Αυτο ειναι γατι των ονειρων μου!!!Ιμαλαϊων δεν ειναι?Blue point?Lila point?δεν το βλεπω και καλα στο αβαταρ σου!!!

Καλησπέρα κ απο μένα!!!
Που το πηρες?:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back