Περσίας maniacs

Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ
Δεν ειναι κουκλι??!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες το τωρα:D
70005042.JPG
:lol::lol:ναι όμορφο είναι...θα του πηγαίνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ματακια τους παιρνουν το τελευταιο τους χρωμα γυρω στους τρεις και κατι μηνες.Περνανε πρωτα απο μπλε σε γαλαζιο,μετα πρασινο,και μετα παιρνουν το τελικο τους χρωμα.Εκτος απο καποιες ρατσες που εχουν συγκεκριμενο χρωμα ματιων,η Μοιρα ας πουμε ποτε δεν περασε αυτα τα σταδια.

Βοηθεια.....

γεια!!! Απο αυριο θα εχω μια γατα περσιας 2 μηνων... Η γυναικα που μου την δινει δν της εχει κανει ουτε εμβολια ουτε τιποτα!!!Ειμαι φοιτητρια στην αθηνα κ 12 δεκεμβριου θα παω στο μερος μου για τισ γιορτες!!!!Η γατουλα εννοειται θα ερθει μαζι μου!!! Θα ηθελα να ξερω,Τι εμβολια χρειαζεται να της κανω τωρα που ναι ακομα 2 μηνων , ολα τα σχετικα για το τι χρειαζεται για να ταξιδεψει με aegean , κ επισης αν χρειαστει να παω κτηνιατρο κ ποσο θα κοστισουν ΟΛΑ αυτα να ξερω....:| Οποιος ξερει ας με βοηθησει λιγο!!! :/:

Χαίρεται μεταλάδες!!! Τι κάνουμε? Βλέπω τα φουντωτούλια του φορουμ πληθαίνουν!! Ευχάριστω αυτο!! Χαιρομαι πολυ χαιρομαι! :D

Καλημέρα περσομαμάδες! Που χαθήκατε όλες σήμερα?

Καλημέρα...Θαυμάστε μας σε νέες πόζες:inlove::inlove:μεγαλώνει πολύ γρήγορα!(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• P1000676.jpg
    P1000676.jpg
    65,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • P1000679.JPG
    P1000679.JPG
    64,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • P1000684.JPG
    P1000684.JPG
    66,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • P1000686.JPG
    P1000686.JPG
    71,7 KB · Εμφανίσεις: 31
:hmm:Για τα εμβόλια χρειάζετε το εμβόλιο της πανλευκοπενίας και της ρινοτραχείτιδας καθώς επίσης του εχινόκοκκου και αποπαρασίτωση και επανάληψη μετά από ένα μήνα.Από τώρα πρέπει να τα κάνει εμένα δεν έχει κλείσει ακόμα 2 μηνών και τα έκανε τώρα. Για μεταφορά με αεροπλάνο χρειάζεται κλουβάκι και πρέπει να πάρεις να ρωτήσεις νομίζω γύρω στα 50 αλλα παρε τηλ καλύτερα να σιγουρευτείς.

Ωωωω,και παιρνει και υφος!:D

:hello:Τελικά Μαράκι πως το ονόμασες το γατάκι σου?

παιδια παντως οσον αφορα τα εμβολια γενικοτερα εμενα ο κτηνιατρος μου ειπε οτι τα δυο τελευταια που κανουν αν η γατα δεν ερχεται σε επαφη με αλλες γατες για να μαλλωνει και να γρατσουνιεται και γενικα αν μενει μονο στο σπιτι, δεν χρειαζεται να γινουν γιατι ειναι πολυ βαρια για τη γατα!

:rolleyes:Κι εμένα Χιόνα την λένε,σαν δυδιμα είναι όσον αφορά τα εμβόλια εμένα ο γιατρός μου είπε ότι από την στιγμή που ζει μες στο σπίτι πρέπει να τα κάνει όπως και η αλλη γατούλα μου.

:rolleyes:Κι εμένα Χιόνα την λένε,σαν δυδιμα είναι όσον αφορά τα εμβόλια εμένα ο γιατρός μου είπε ότι από την στιγμή που ζει μες στο σπίτι πρέπει να τα κάνει όπως και η αλλη γατούλα μου.
Ρώτησα κτηνίατρο και μου είπε να κάνουμε τα εμβόλιά του όταν πάει 2,5 μηνών καλύτερα...και κάτι άλλο που με προβλημάτισε,ο κύριος που μου το έδωσε μου είπε να μην το εμβολιάσω(καλά αυτό δεν πάιζει)γιατί λέει κάτι άλλα περσικά που είχε με το που εμβολιάστηκαν μετά από 3 μήνες πέθαναν:(...δεν είναι λίγο περίεργο αυτό;πρώτη φορά το ακούω:hmm:

Καλημέρα...Θαυμάστε μας σε νέες πόζες:inlove::inlove:μεγαλώνει πολύ γρήγορα!(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Φτού του, μη το ματιάσουμε το ζουζουνάκι!!! :)

Για τι πραγμα τα εμβολιασε και του πεθαναν;Τους γονεις τους ειδες;Εξετασεις εχουν κανει,ειναι υγιεις;

Ρώτησα κτηνίατρο και μου είπε να κάνουμε τα εμβόλιά του όταν πάει 2,5 μηνών καλύτερα...και κάτι άλλο που με προβλημάτισε,ο κύριος που μου το έδωσε μου είπε να μην το εμβολιάσω(καλά αυτό δεν πάιζει)γιατί λέει κάτι άλλα περσικά που είχε με το που εμβολιάστηκαν μετά από 3 μήνες πέθαναν:(...δεν είναι λίγο περίεργο αυτό;πρώτη φορά το ακούω:hmm:

Δυστυχώς συμβαίνει. Η φιλη μου που έχει την περσική, είχε χάσει μια περσική γατούλα παλιότερα λίγες μέρες μετά το εμβόλιο και είχε τρελαθεί. Ο κτηνίατρος της της είχε πει ότι κάποιες φορές παρουσιάζεται σοβαρή αλλεργία σε εμβόλιο αλλά είναι πάρα πολύ σπάνιο. Πάντως η ίδια είχε τρομάξει μήπως ήταν ληγμένο το εμβόλιο και άλλαξε κτηνίατρο. Ισως κάτι τέτοιο είχε συμβεί στον κύριο που στο έδωσε.
Πάντως ο Χιονούλης είναι κουκλάκι ζωγραφιστό:inlove:

Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε?:hmm:
Γεια σου Ζορίτσα!!
Δεν νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με τα χαλιά σου. Τα περσικά γατιά γενικά δεν ξύνουν τα νύχια τους παρά μόνον στο ονυχοδρόμιο. Εμένα τα δικά μου σπάνια το ξύνουν τα νύχια στα χαλιά. Εν αντιθέσει με τον Τίμυ που μικρότερος το έκανε πάρα πολύ συχνά. Και στα χαλιά κ στις ταπετσαρίες των επίπλων.:hmm:

Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων...
520.jpg
Τι κούκλος !!!:up:

γεια!!! Απο αυριο θα εχω μια γατα περσιας 2 μηνων... Η γυναικα που μου την δινει δν της εχει κανει ουτε εμβολια ουτε τιποτα!!!Ειμαι φοιτητρια στην αθηνα κ 12 δεκεμβριου θα παω στο μερος μου για τισ γιορτες!!!!Η γατουλα εννοειται θα ερθει μαζι μου!!! Θα ηθελα να ξερω,Τι εμβολια χρειαζεται να της κανω τωρα που ναι ακομα 2 μηνων , ολα τα σχετικα για το τι χρειαζεται για να ταξιδεψει με aegean , κ επισης αν χρειαστει να παω κτηνιατρο κ ποσο θα κοστισουν ΟΛΑ αυτα να ξερω....:| Οποιος ξερει ας με βοηθησει λιγο!!! :/:
Καλώς ήρθες!!! Και καλώς να το δεχθείς το γατούνι σου!!! Εκτός από τα εμβόλια νομίζω για να ταξιδεψει χρειάζεται και τσιπάκι. :D

Σωστά!!:redface:

Δυστυχώς συμβαίνει. Η φιλη μου που έχει την περσική, είχε χάσει μια περσική γατούλα παλιότερα λίγες μέρες μετά το εμβόλιο και είχε τρελαθεί. Ο κτηνίατρος της της είχε πει ότι κάποιες φορές παρουσιάζεται σοβαρή αλλεργία σε εμβόλιο αλλά είναι πάρα πολύ σπάνιο. Πάντως η ίδια είχε τρομάξει μήπως ήταν ληγμένο το εμβόλιο και άλλαξε κτηνίατρο. Ισως κάτι τέτοιο είχε συμβεί στον κύριο που στο έδωσε.
Πάντως ο Χιονούλης είναι κουκλάκι ζωγραφιστό:inlove:
:(αγχώθηκα τώρα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back