Περσίας maniacs

Κουράγιο Σταυρούλα μου!!!
Εεε και φυσικά να παραγγείλεις να φας!!Τι νηστική θα μείνεις?:hmm:

:lol::lol::lol: Εμ αμα την κάνει τη δουλειά ο Τζέρυ να την κάνει ολοκληρωμένη. Και μετά αλήθεια κάνει χικ χικ????Και γουρλώνει τα μάτια όπως τα καρτούνς?
Ευτυχως τον προλάβαμε στην πρώτη γλειψιά. Εχουμε γατιά με περίεργα γούστα ο Μπάτ αν τύχει κ φτιαξω καφέ μηχανής με καραμέλα αν δεν χώσει τη γλωσσάρα του εστω κ για λίγο θα σκάσει Κάνω μεγάλο αγώνα για να τον πιω τον καφε χωρίς σάλια του Μπατ:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευτυχως τον προλάβαμε στην πρώτη γλειψιά. Εχουμε γατιά με περίεργα γούστα ο Μπάτ αν τύχει κ φτιαξω καφέ μηχανής με καραμέλα αν δεν χώσει τη γλωσσάρα του εστω κ για λίγο θα σκάσει Κάνω μεγάλο αγώνα για να τον πιω τον καφε χωρίς σάλια του Μπατ:lol:
:lol::lol::lol::lol:Εγώ έχω αυτο το πρόβλημα με τη Λούση. Ενα διάστημα μάλιστα που δεν το είχα αντιληφθεί ότι μου έπινε κρυφά τον καφέ από το τραπεζάκι της τραπεζαρίας που ήταν χαμηλό κ τον άφηνα ας πούμε για λίγο μέχρι να ξαναβγώ, τον είχε πιει ως πελαργός χωρίς να αφήνει ούτε ίχνος. κάθε απόγευμα λοιπόν πιο παλιά είχε καταντήσει να την κερνάω καφεδάκι την κυρία. Και έβριζα την Βασιλική ότι μου το έπινε κρυφά. μέχρι που την έπιασα επ΄αυτοφόρω...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα η μεγάλη μου,η Τιτίκα δεν με αφήνει να φάω τίποτα αν δεν το δοκιμάσει πρώτα:lol::lol:κεικ,πίτσες,γάλα,...ό,τι να'ναι!ο μικρός παλι ο Φοίβος μου εντύπωση μου κάνει δεν συγκινείται καθόλου ακόμα και να τρώω δίπλα του...μπορεί επειδή είναι μωρό ακόμα,δεν ξέρω...:hmm:

Εμένα η μεγάλη μου,η Τιτίκα δεν με αφήνει να φάω τίποτα αν δεν το δοκιμάσει πρώτα:lol::lol:κεικ,πίτσες,γάλα,...ό,τι να'ναι!ο μικρός παλι ο Φοίβος μου εντύπωση μου κάνει δεν συγκινείται καθόλου ακόμα και να τρώω δίπλα του...μπορεί επειδή είναι μωρό ακόμα,δεν ξέρω...:hmm:
Τα περσικά είναι πολύ παράξενα στο φαγητό, τα δικά μου εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τίποτα άλλο, Η κάντυ μονο της αρέσει που κ που να τρώει πάστα τόνου κατά τ άλλα τίποτα ουτε κοτόπουλο, ουτε ψάρι τίποτα. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό μεγαλώνοντας

Τα περσικά είναι πολύ παράξενα στο φαγητό, τα δικά μου εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τίποτα άλλο, Η κάντυ μονο της αρέσει που κ που να τρώει πάστα τόνου κατά τ άλλα τίποτα ουτε κοτόπουλο, ουτε ψάρι τίποτα. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό μεγαλώνοντας
μακάρι,γιατί είχα πρόβλημα με τη μεγάλη,ερχόταν η παρέα μου σπίτι και δεν μας άφηνε να φάμε άρχιζε να περνάει από κάθε έναν ξεχωριστά για να πάρει το μεζεδάκι της!:lol::lol:ο μικρός...κύριος!

Ναι κι εγω εχω ακουσει οτι ειναι λιγο περιεργα στο φαγητο,επειδη οι γατες δεν τρωνε αν δεν μυρισουν την τροφη,και τα περσακια εχουν ενα προβληματακι με την οσφρηση λογω κατανομης.Παντως το δικο μου Περσιας μια χαρα χλαπακιαζει!:lol:

μακάρι,γιατί είχα πρόβλημα με τη μεγάλη,ερχόταν η παρέα μου σπίτι και δεν μας άφηνε να φάμε άρχιζε να περνάει από κάθε έναν ξεχωριστά για να πάρει το μεζεδάκι της!:lol::lol:ο μικρός...κύριος!
Ε μα τι τσάμπα ήρθαν σπίτι; Να μην φέρουν κ κάτι. Καλά έκανε η Τιτίκα:lol:
Ναι τα περσάκια έχουν πολύ διαφορετική συμπεριφορά, αρκεί βέβαια να μην τον κακομάθεις εσύ.

Καλησπέρα!!
Και καλό είναι ακόμη και να συγκινείται όταν τρως πλάι του να μην του δίνεις μεζεδάκια. Τα περσικά από προσωπική μου πείρα, είναι πολύ ευαίσθητα στο στομάχι κ στο έντερο. Ετσι τουλάχιστον είναι τα δικά μου. Και όχι κονσέρβα.

Ναι κι εγω εχω ακουσει οτι ειναι λιγο περιεργα στο φαγητο,επειδη οι γατες δεν τρωνε αν δεν μυρισουν την τροφη,και τα περσακια εχουν ενα προβληματακι με την οσφρηση λογω κατανομης.Παντως το δικο μου Περσιας μια χαρα χλαπακιαζει!:lol:
Έχεις περσικό;;;;
Νομίζω ότι είναι κ λόγο της εκπαίδευσης από τους εκτροφείς που δεν τρώνε τα πάντα, γιατί υπάρχουν κ γατάκια ανεκπαίδευτα που τρώνε τα πάντα

Ε μα τι τσάμπα ήρθαν σπίτι; Να μην φέρουν κ κάτι. Καλά έκανε η Τιτίκα:lol:
Ναι τα περσάκια έχουν πολύ διαφορετική συμπεριφορά, αρκεί βέβαια να μην τον κακομάθεις εσύ.
Κάνω μεγάλες προσπάθειες να μην τον κακομάθω γιατί με κοιτάει και λιώνω:inlove::inlove:

Ρε Σλιθ...Μα δεν ξερεις για το υπεροχο ελεφαντι Περσικο μου;
P9281395.jpg

Ασχετο μολις παρατηρησα οτι του εχει βαλει λαθος ΚΑΙ την ημερομηνια γεννησης.:down:

Κάνω μεγάλες προσπάθειες να μην τον κακομάθω γιατί με κοιτάει και λιώνω:inlove::inlove:
Ε μα αυτό είναι το κόλπο τους. ;) Το ξέρουν αυτό γι αυτό κ το κάνουν. Καλά ο δικός σου είναι κ μωρό κ πως να του αρνηθείς το οτιδήποτε.
Αναστασία για ναπω την αλήθεια εγώ από την πείρα μου είμαι γενικά ενάντια στις κονσέρβες όχι μονο στα περσικά αλλά σε όλα τα γατάκια, όσο καλές κ να είναι αν δίνονται ως βάσική διατροφή μετά από κάποιο διάστημα αρχίζουν οι διάρροιες. Ασε που στον άνθρωπο η συνεχή κατανάλωση προκαλεί σκορβούτο στα γατιά άραγε δε θα προκαλεί κάτι;

Ρε Σλιθ...Μα δεν ξερεις για το υπεροχο ελεφαντι Περσικο μου;
P9281395.jpg
Ωχ βρε ξέχασα ότι έχει ΓΚΡΙ Περσικό. Που το έχω το μυαλό μου :redface:χαρακτηριστικό δείγμα περσικού

Ε μα αυτό είναι το κόλπο τους. ;) Το ξέρουν αυτό γι αυτό κ το κάνουν. Καλά ο δικός σου είναι κ μωρό κ πως να του αρνηθείς το οτιδήποτε.
Αναστασία για ναπω την αλήθεια εγώ από την πείρα μου είμαι γενικά ενάντια στις κονσέρβες όχι μονο στα περσικά αλλά σε όλα τα γατάκια, όσο καλές κ να είναι αν δίνονται ως βάσική διατροφή μετά από κάποιο διάστημα αρχίζουν οι διάρροιες. Ασε που στον άνθρωπο η συνεχή κατανάλωση προκαλεί σκορβούτο στα γατιά άραγε δε θα προκαλεί κάτι;

Σωστά Ελενα. Εχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ τις φοβαμαι παρα πολύ τις κονσέρβες. Κι ο Τίμυ παλιότερα που του έδινα καμιά φορά σαν μεζεδάκι κονσέρβα αραιά κ που, πάθαινε κολίτιδες. Κι είναι κ σχετικά πιο γερός από όλους σαν οργανισμός!!

Λοιπόν σας αφιερώνουμε αγαπητοί μας γατογονείς, το παρακάτω βιντεάκι το οποίο έφτιαξε ο μικρός μου γιος. Είναι τα ζωάκια μας όλα. Μόνον που η Λουσίτα δεν είναι κ σε τόσο πετυχημένες φωτο. Βαριοταν στο τέλος ο Μανώλης να μου βάλει τις ωραίες της γιατί δεν τις βρίσκαμε για πολλήν ώρα!!!
https://www.esnips.com/web/manlo636sStuff

Άστα να πάνε..μου έχει πάρει τα μυαλά,ο φίλος μου παραπονιέται οτι από τότε που πήρα το μωρό τον ξέχασα:lol::lol:και μάλιστα του κάνω χτές..''άλλος είναι τώρα ο άντρας του σπιτιού...μην τον βλέπεις μισή μερίδα!Σε βάζει κάτω άνετα''Πάντος όλο μου έλεγαν οτι τα περσικά είναι απόμακρα και τέτοια και ο δικός μου είναι πολύ αγκαλίτσας...στην αρχή δεν πολυήθελε αλλά δεν τον άφηνα σε ησυχία όλο αγκαλιά τον είχα και τώρα τρελαίνεται για αγκαλίτσες και παιχνίδια,ελπίζω να μην παρασοβαρέψει όταν μεγαλώσει:hmm:

Λοιπόν σας αφιερώνουμε αγαπητοί μας γατογονείς, το παρακάτω βιντεάκι το οποίο έφτιαξε ο μικρός μου γιος. Είναι τα ζωάκια μας όλα. Μόνον που η Λουσίτα δεν είναι κ σε τόσο πετυχημένες φωτο. Βαριοταν στο τέλος ο Μανώλης να μου βάλει τις ωραίες της γιατί δεν τις βρίσκαμε για πολλήν ώρα!!!
τέλειες οι φωτογραφίες και πολύ ωραία μουσική επένδυση..επαγγελματίας ο γιος:)καλά είχε και καλό υλικό βέβαια...

Ασχετο μολις παρατηρησα οτι του εχει βαλει λαθος ΚΑΙ την ημερομηνια γεννησης.:down:
Ναι αυτό σε πείραξε:lol::lol::lol:
Αρχική Δημοσίευση από staman2;234ι793:

Πολύ ωραίο το βίντεο , καταπληκτική παραγωγή της ArgyFam:lol:

τέλειες οι φωτογραφίες και πολύ ωραία μουσική επένδυση..επαγγελματίας ο γιος:)καλά είχε και καλό υλικό βέβαια...
Ευχαριστούμε πολύ... Δεν πάει πίσω και το δικό σας ΠΡΩΤΟ υλικό!!!:up::up::up:

Ναι αυτό σε πείραξε:lol::lol::lol:

Πολύ ωραίο το βίντεο , καταπληκτική παραγωγή της ArgyFam:lol:
Ξέρεις το ArgyFam:lol: είναι τα αρχικά του επωνύμου μας και Fam το οικόσημο :lol::lol::lol: πολύ γέλιο ρε παιδάκι μου!!! Πάντως με αποζημίωσε γιατί επί πολύ καιρό μου την έμπαινε κ δεν με βοηθούσε. Τώρα άλλαξε ας ελπίσουμε!!!:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back