elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η elvenstar: #4.201 02-11-08 10:39 Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #4.202 02-11-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με τους υπότιτλους λες; Απο τις δύο κ πάνω να αρχίσω να ανησυχώ; Click για ανάπτυξη... δεν θα το ελεγα...απο τις 100 και πανω!!!εχεις ψωμια ακομα... Αρχική Δημοσίευση από vaso: δεν είναι κουκλα??? οι γονείς της είναι αρκετα μεγαλόσωμοι...ξερετε πόσο μπορεί να φτάσει?? Click για ανάπτυξη... ειναι καρακουκλαρα!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Click για ανάπτυξη... ααα ευχαριστω παααααρα πααααρα πολυ!!!!:kiss::kiss::kiss: οι Αριστογατες τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η zorica έγραψε: #4.203 02-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Click για ανάπτυξη... Εβαλα αλλα εχω προβλημα στο να το γραψω...δεν εχει τετοια επιλογη...πουθενα και εκει που εχει δεν εχει για υποτιτλους...δηλ.μονο μπορω να το δω στο κομπιουτερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:01 Η zorica έγραψε: #4.204 02-11-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα το ελεγα...απο τις 100 και πανω!!!εχεις ψωμια ακομα... ειναι καρακουκλαρα!!! ααα ευχαριστω παααααρα πααααρα πολυ!!!!:kiss::kiss::kiss: οι Αριστογατες τι ειναι? Click για ανάπτυξη... ειναι αυτες... https://www.youtube.com/watch?v=h4guRiNZLGQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η elvenstar: #4.205 02-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβαλα αλλα εχω προβλημα στο να το γραψω...δεν εχει τετοια επιλογη...πουθενα και εκει που εχει δεν εχει για υποτιτλους...δηλ.μονο μπορω να το δω στο κομπιουτερ... Click για ανάπτυξη... Εννοείς να το γράψεις σε DVD; πριν τους υπότιτλους μπορούσες δλδ θέλω να πω φταίνε οι υπότιτλοι ή κ πριν δεν μπορούσες Δανάη παρακαλω, αρκεί να μας βγει σωστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:25 Η zorica έγραψε: #4.206 02-11-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εννοείς να το γράψεις σε DVD; πριν τους υπότιτλους μπορούσες δλδ θέλω να πω φταίνε οι υπότιτλοι ή κ πριν δεν μπορούσες Δανάη παρακαλω, αρκεί να μας βγει σωστό Click για ανάπτυξη... Ναι...σε dvd δεν γινεται με υποτιτλους με το προγραμμα που εχω,δεν φταινε υποτιτλοι,φταιει το προγραμμα,μηπως ξερεις καννενα εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:45 Ο πυρροθριξ: #4.207 02-11-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ειναι αυτες... https://www.youtube.com/watch?v=h4guRiNZLGQ Click για ανάπτυξη... ωραιο φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:52 Η staman2 έγραψε: #4.208 02-11-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Click για ανάπτυξη... Καλε καλέ τον κούκλο σου τον Μπατουλίνο σου!!! Είναι η αδυναμία μου το ζουζουνάκι.!!! Ξαναφίλα τον βρε... Σήμερα με πήρε η Βασιλική στο βίντεο που χτένιζα τον Περσούλη μου. Θα σας το ανεβάσω σε λίγο ελπίζω... αν τα καταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η staman2 έγραψε: #4.209 02-11-08 18:54 Ζορίτσα τι κάνετε??? Ο Μαρκουλίνος ο κούκλος? Βάσω, το γατάκι σου είναι πανέμορφο!!! Πανέμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:03 Η staman2 έγραψε: #4.210 02-11-08 19:03 Και για να δείτε ποσο μεγάλωσε ο Πέρσης μου, εδώ είναι ενός έτους. Και τώρα είναι... δυόμισυ... άντρακλας σωστός έεεε??? και η Νάλα μας...σήμερα το πρωί... και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Ο πυρροθριξ: #4.211 02-11-08 19:08 πω πω !!!οντως μεγαλωσε πολυ ο Περσης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η zorica έγραψε: #4.212 02-11-08 19:08 Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η staman2 έγραψε: #4.213 02-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:19 Η zorica έγραψε: #4.214 02-11-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Click για ανάπτυξη... θα σου απαντησω και με φωτο...ειχα εμπνευση τις aristocats...σε λιγο θα την ανεβασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #4.215 02-11-08 19:26 Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:28 Η zorica έγραψε: #4.216 02-11-08 19:28 "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #4.202 02-11-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με τους υπότιτλους λες; Απο τις δύο κ πάνω να αρχίσω να ανησυχώ; Click για ανάπτυξη... δεν θα το ελεγα...απο τις 100 και πανω!!!εχεις ψωμια ακομα... Αρχική Δημοσίευση από vaso: δεν είναι κουκλα??? οι γονείς της είναι αρκετα μεγαλόσωμοι...ξερετε πόσο μπορεί να φτάσει?? Click για ανάπτυξη... ειναι καρακουκλαρα!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Click για ανάπτυξη... ααα ευχαριστω παααααρα πααααρα πολυ!!!!:kiss::kiss::kiss: οι Αριστογατες τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η zorica έγραψε: #4.203 02-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Click για ανάπτυξη... Εβαλα αλλα εχω προβλημα στο να το γραψω...δεν εχει τετοια επιλογη...πουθενα και εκει που εχει δεν εχει για υποτιτλους...δηλ.μονο μπορω να το δω στο κομπιουτερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:01 Η zorica έγραψε: #4.204 02-11-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα το ελεγα...απο τις 100 και πανω!!!εχεις ψωμια ακομα... ειναι καρακουκλαρα!!! ααα ευχαριστω παααααρα πααααρα πολυ!!!!:kiss::kiss::kiss: οι Αριστογατες τι ειναι? Click για ανάπτυξη... ειναι αυτες... https://www.youtube.com/watch?v=h4guRiNZLGQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η elvenstar: #4.205 02-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβαλα αλλα εχω προβλημα στο να το γραψω...δεν εχει τετοια επιλογη...πουθενα και εκει που εχει δεν εχει για υποτιτλους...δηλ.μονο μπορω να το δω στο κομπιουτερ... Click για ανάπτυξη... Εννοείς να το γράψεις σε DVD; πριν τους υπότιτλους μπορούσες δλδ θέλω να πω φταίνε οι υπότιτλοι ή κ πριν δεν μπορούσες Δανάη παρακαλω, αρκεί να μας βγει σωστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:25 Η zorica έγραψε: #4.206 02-11-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εννοείς να το γράψεις σε DVD; πριν τους υπότιτλους μπορούσες δλδ θέλω να πω φταίνε οι υπότιτλοι ή κ πριν δεν μπορούσες Δανάη παρακαλω, αρκεί να μας βγει σωστό Click για ανάπτυξη... Ναι...σε dvd δεν γινεται με υποτιτλους με το προγραμμα που εχω,δεν φταινε υποτιτλοι,φταιει το προγραμμα,μηπως ξερεις καννενα εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:45 Ο πυρροθριξ: #4.207 02-11-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ειναι αυτες... https://www.youtube.com/watch?v=h4guRiNZLGQ Click για ανάπτυξη... ωραιο φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:52 Η staman2 έγραψε: #4.208 02-11-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Click για ανάπτυξη... Καλε καλέ τον κούκλο σου τον Μπατουλίνο σου!!! Είναι η αδυναμία μου το ζουζουνάκι.!!! Ξαναφίλα τον βρε... Σήμερα με πήρε η Βασιλική στο βίντεο που χτένιζα τον Περσούλη μου. Θα σας το ανεβάσω σε λίγο ελπίζω... αν τα καταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η staman2 έγραψε: #4.209 02-11-08 18:54 Ζορίτσα τι κάνετε??? Ο Μαρκουλίνος ο κούκλος? Βάσω, το γατάκι σου είναι πανέμορφο!!! Πανέμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:03 Η staman2 έγραψε: #4.210 02-11-08 19:03 Και για να δείτε ποσο μεγάλωσε ο Πέρσης μου, εδώ είναι ενός έτους. Και τώρα είναι... δυόμισυ... άντρακλας σωστός έεεε??? και η Νάλα μας...σήμερα το πρωί... και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Ο πυρροθριξ: #4.211 02-11-08 19:08 πω πω !!!οντως μεγαλωσε πολυ ο Περσης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η zorica έγραψε: #4.212 02-11-08 19:08 Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η staman2 έγραψε: #4.213 02-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:19 Η zorica έγραψε: #4.214 02-11-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Click για ανάπτυξη... θα σου απαντησω και με φωτο...ειχα εμπνευση τις aristocats...σε λιγο θα την ανεβασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #4.215 02-11-08 19:26 Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:28 Η zorica έγραψε: #4.216 02-11-08 19:28 "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με τους υπότιτλους λες; Απο τις δύο κ πάνω να αρχίσω να ανησυχώ; Click για ανάπτυξη... δεν θα το ελεγα...απο τις 100 και πανω!!!εχεις ψωμια ακομα... Αρχική Δημοσίευση από vaso: δεν είναι κουκλα??? οι γονείς της είναι αρκετα μεγαλόσωμοι...ξερετε πόσο μπορεί να φτάσει?? Click για ανάπτυξη... ειναι καρακουκλαρα!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Click για ανάπτυξη... ααα ευχαριστω παααααρα πααααρα πολυ!!!!:kiss::kiss::kiss: οι Αριστογατες τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η zorica έγραψε: #4.203 02-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Click για ανάπτυξη... Εβαλα αλλα εχω προβλημα στο να το γραψω...δεν εχει τετοια επιλογη...πουθενα και εκει που εχει δεν εχει για υποτιτλους...δηλ.μονο μπορω να το δω στο κομπιουτερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:01 Η zorica έγραψε: #4.204 02-11-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα το ελεγα...απο τις 100 και πανω!!!εχεις ψωμια ακομα... ειναι καρακουκλαρα!!! ααα ευχαριστω παααααρα πααααρα πολυ!!!!:kiss::kiss::kiss: οι Αριστογατες τι ειναι? Click για ανάπτυξη... ειναι αυτες... https://www.youtube.com/watch?v=h4guRiNZLGQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η elvenstar: #4.205 02-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβαλα αλλα εχω προβλημα στο να το γραψω...δεν εχει τετοια επιλογη...πουθενα και εκει που εχει δεν εχει για υποτιτλους...δηλ.μονο μπορω να το δω στο κομπιουτερ... Click για ανάπτυξη... Εννοείς να το γράψεις σε DVD; πριν τους υπότιτλους μπορούσες δλδ θέλω να πω φταίνε οι υπότιτλοι ή κ πριν δεν μπορούσες Δανάη παρακαλω, αρκεί να μας βγει σωστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:25 Η zorica έγραψε: #4.206 02-11-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εννοείς να το γράψεις σε DVD; πριν τους υπότιτλους μπορούσες δλδ θέλω να πω φταίνε οι υπότιτλοι ή κ πριν δεν μπορούσες Δανάη παρακαλω, αρκεί να μας βγει σωστό Click για ανάπτυξη... Ναι...σε dvd δεν γινεται με υποτιτλους με το προγραμμα που εχω,δεν φταινε υποτιτλοι,φταιει το προγραμμα,μηπως ξερεις καννενα εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:45 Ο πυρροθριξ: #4.207 02-11-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ειναι αυτες... https://www.youtube.com/watch?v=h4guRiNZLGQ Click για ανάπτυξη... ωραιο φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:52 Η staman2 έγραψε: #4.208 02-11-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Click για ανάπτυξη... Καλε καλέ τον κούκλο σου τον Μπατουλίνο σου!!! Είναι η αδυναμία μου το ζουζουνάκι.!!! Ξαναφίλα τον βρε... Σήμερα με πήρε η Βασιλική στο βίντεο που χτένιζα τον Περσούλη μου. Θα σας το ανεβάσω σε λίγο ελπίζω... αν τα καταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η staman2 έγραψε: #4.209 02-11-08 18:54 Ζορίτσα τι κάνετε??? Ο Μαρκουλίνος ο κούκλος? Βάσω, το γατάκι σου είναι πανέμορφο!!! Πανέμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:03 Η staman2 έγραψε: #4.210 02-11-08 19:03 Και για να δείτε ποσο μεγάλωσε ο Πέρσης μου, εδώ είναι ενός έτους. Και τώρα είναι... δυόμισυ... άντρακλας σωστός έεεε??? και η Νάλα μας...σήμερα το πρωί... και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Ο πυρροθριξ: #4.211 02-11-08 19:08 πω πω !!!οντως μεγαλωσε πολυ ο Περσης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η zorica έγραψε: #4.212 02-11-08 19:08 Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η staman2 έγραψε: #4.213 02-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:19 Η zorica έγραψε: #4.214 02-11-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Click για ανάπτυξη... θα σου απαντησω και με φωτο...ειχα εμπνευση τις aristocats...σε λιγο θα την ανεβασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #4.215 02-11-08 19:26 Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:28 Η zorica έγραψε: #4.216 02-11-08 19:28 "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Click για ανάπτυξη... Εβαλα αλλα εχω προβλημα στο να το γραψω...δεν εχει τετοια επιλογη...πουθενα και εκει που εχει δεν εχει για υποτιτλους...δηλ.μονο μπορω να το δω στο κομπιουτερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:01 Η zorica έγραψε: #4.204 02-11-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα το ελεγα...απο τις 100 και πανω!!!εχεις ψωμια ακομα... ειναι καρακουκλαρα!!! ααα ευχαριστω παααααρα πααααρα πολυ!!!!:kiss::kiss::kiss: οι Αριστογατες τι ειναι? Click για ανάπτυξη... ειναι αυτες... https://www.youtube.com/watch?v=h4guRiNZLGQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η elvenstar: #4.205 02-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβαλα αλλα εχω προβλημα στο να το γραψω...δεν εχει τετοια επιλογη...πουθενα και εκει που εχει δεν εχει για υποτιτλους...δηλ.μονο μπορω να το δω στο κομπιουτερ... Click για ανάπτυξη... Εννοείς να το γράψεις σε DVD; πριν τους υπότιτλους μπορούσες δλδ θέλω να πω φταίνε οι υπότιτλοι ή κ πριν δεν μπορούσες Δανάη παρακαλω, αρκεί να μας βγει σωστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:25 Η zorica έγραψε: #4.206 02-11-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εννοείς να το γράψεις σε DVD; πριν τους υπότιτλους μπορούσες δλδ θέλω να πω φταίνε οι υπότιτλοι ή κ πριν δεν μπορούσες Δανάη παρακαλω, αρκεί να μας βγει σωστό Click για ανάπτυξη... Ναι...σε dvd δεν γινεται με υποτιτλους με το προγραμμα που εχω,δεν φταινε υποτιτλοι,φταιει το προγραμμα,μηπως ξερεις καννενα εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:45 Ο πυρροθριξ: #4.207 02-11-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ειναι αυτες... https://www.youtube.com/watch?v=h4guRiNZLGQ Click για ανάπτυξη... ωραιο φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:52 Η staman2 έγραψε: #4.208 02-11-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Click για ανάπτυξη... Καλε καλέ τον κούκλο σου τον Μπατουλίνο σου!!! Είναι η αδυναμία μου το ζουζουνάκι.!!! Ξαναφίλα τον βρε... Σήμερα με πήρε η Βασιλική στο βίντεο που χτένιζα τον Περσούλη μου. Θα σας το ανεβάσω σε λίγο ελπίζω... αν τα καταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η staman2 έγραψε: #4.209 02-11-08 18:54 Ζορίτσα τι κάνετε??? Ο Μαρκουλίνος ο κούκλος? Βάσω, το γατάκι σου είναι πανέμορφο!!! Πανέμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:03 Η staman2 έγραψε: #4.210 02-11-08 19:03 Και για να δείτε ποσο μεγάλωσε ο Πέρσης μου, εδώ είναι ενός έτους. Και τώρα είναι... δυόμισυ... άντρακλας σωστός έεεε??? και η Νάλα μας...σήμερα το πρωί... και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Ο πυρροθριξ: #4.211 02-11-08 19:08 πω πω !!!οντως μεγαλωσε πολυ ο Περσης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η zorica έγραψε: #4.212 02-11-08 19:08 Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η staman2 έγραψε: #4.213 02-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:19 Η zorica έγραψε: #4.214 02-11-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Click για ανάπτυξη... θα σου απαντησω και με φωτο...ειχα εμπνευση τις aristocats...σε λιγο θα την ανεβασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #4.215 02-11-08 19:26 Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:28 Η zorica έγραψε: #4.216 02-11-08 19:28 "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα το ελεγα...απο τις 100 και πανω!!!εχεις ψωμια ακομα... ειναι καρακουκλαρα!!! ααα ευχαριστω παααααρα πααααρα πολυ!!!!:kiss::kiss::kiss: οι Αριστογατες τι ειναι? Click για ανάπτυξη... ειναι αυτες... https://www.youtube.com/watch?v=h4guRiNZLGQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η elvenstar: #4.205 02-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβαλα αλλα εχω προβλημα στο να το γραψω...δεν εχει τετοια επιλογη...πουθενα και εκει που εχει δεν εχει για υποτιτλους...δηλ.μονο μπορω να το δω στο κομπιουτερ... Click για ανάπτυξη... Εννοείς να το γράψεις σε DVD; πριν τους υπότιτλους μπορούσες δλδ θέλω να πω φταίνε οι υπότιτλοι ή κ πριν δεν μπορούσες Δανάη παρακαλω, αρκεί να μας βγει σωστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:25 Η zorica έγραψε: #4.206 02-11-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εννοείς να το γράψεις σε DVD; πριν τους υπότιτλους μπορούσες δλδ θέλω να πω φταίνε οι υπότιτλοι ή κ πριν δεν μπορούσες Δανάη παρακαλω, αρκεί να μας βγει σωστό Click για ανάπτυξη... Ναι...σε dvd δεν γινεται με υποτιτλους με το προγραμμα που εχω,δεν φταινε υποτιτλοι,φταιει το προγραμμα,μηπως ξερεις καννενα εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:45 Ο πυρροθριξ: #4.207 02-11-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ειναι αυτες... https://www.youtube.com/watch?v=h4guRiNZLGQ Click για ανάπτυξη... ωραιο φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:52 Η staman2 έγραψε: #4.208 02-11-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Click για ανάπτυξη... Καλε καλέ τον κούκλο σου τον Μπατουλίνο σου!!! Είναι η αδυναμία μου το ζουζουνάκι.!!! Ξαναφίλα τον βρε... Σήμερα με πήρε η Βασιλική στο βίντεο που χτένιζα τον Περσούλη μου. Θα σας το ανεβάσω σε λίγο ελπίζω... αν τα καταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η staman2 έγραψε: #4.209 02-11-08 18:54 Ζορίτσα τι κάνετε??? Ο Μαρκουλίνος ο κούκλος? Βάσω, το γατάκι σου είναι πανέμορφο!!! Πανέμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:03 Η staman2 έγραψε: #4.210 02-11-08 19:03 Και για να δείτε ποσο μεγάλωσε ο Πέρσης μου, εδώ είναι ενός έτους. Και τώρα είναι... δυόμισυ... άντρακλας σωστός έεεε??? και η Νάλα μας...σήμερα το πρωί... και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Ο πυρροθριξ: #4.211 02-11-08 19:08 πω πω !!!οντως μεγαλωσε πολυ ο Περσης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η zorica έγραψε: #4.212 02-11-08 19:08 Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η staman2 έγραψε: #4.213 02-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:19 Η zorica έγραψε: #4.214 02-11-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Click για ανάπτυξη... θα σου απαντησω και με φωτο...ειχα εμπνευση τις aristocats...σε λιγο θα την ανεβασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #4.215 02-11-08 19:26 Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:28 Η zorica έγραψε: #4.216 02-11-08 19:28 "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβαλα αλλα εχω προβλημα στο να το γραψω...δεν εχει τετοια επιλογη...πουθενα και εκει που εχει δεν εχει για υποτιτλους...δηλ.μονο μπορω να το δω στο κομπιουτερ... Click για ανάπτυξη... Εννοείς να το γράψεις σε DVD; πριν τους υπότιτλους μπορούσες δλδ θέλω να πω φταίνε οι υπότιτλοι ή κ πριν δεν μπορούσες Δανάη παρακαλω, αρκεί να μας βγει σωστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:25 Η zorica έγραψε: #4.206 02-11-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εννοείς να το γράψεις σε DVD; πριν τους υπότιτλους μπορούσες δλδ θέλω να πω φταίνε οι υπότιτλοι ή κ πριν δεν μπορούσες Δανάη παρακαλω, αρκεί να μας βγει σωστό Click για ανάπτυξη... Ναι...σε dvd δεν γινεται με υποτιτλους με το προγραμμα που εχω,δεν φταινε υποτιτλοι,φταιει το προγραμμα,μηπως ξερεις καννενα εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:45 Ο πυρροθριξ: #4.207 02-11-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ειναι αυτες... https://www.youtube.com/watch?v=h4guRiNZLGQ Click για ανάπτυξη... ωραιο φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:52 Η staman2 έγραψε: #4.208 02-11-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Click για ανάπτυξη... Καλε καλέ τον κούκλο σου τον Μπατουλίνο σου!!! Είναι η αδυναμία μου το ζουζουνάκι.!!! Ξαναφίλα τον βρε... Σήμερα με πήρε η Βασιλική στο βίντεο που χτένιζα τον Περσούλη μου. Θα σας το ανεβάσω σε λίγο ελπίζω... αν τα καταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η staman2 έγραψε: #4.209 02-11-08 18:54 Ζορίτσα τι κάνετε??? Ο Μαρκουλίνος ο κούκλος? Βάσω, το γατάκι σου είναι πανέμορφο!!! Πανέμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:03 Η staman2 έγραψε: #4.210 02-11-08 19:03 Και για να δείτε ποσο μεγάλωσε ο Πέρσης μου, εδώ είναι ενός έτους. Και τώρα είναι... δυόμισυ... άντρακλας σωστός έεεε??? και η Νάλα μας...σήμερα το πρωί... και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Ο πυρροθριξ: #4.211 02-11-08 19:08 πω πω !!!οντως μεγαλωσε πολυ ο Περσης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η zorica έγραψε: #4.212 02-11-08 19:08 Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η staman2 έγραψε: #4.213 02-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:19 Η zorica έγραψε: #4.214 02-11-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Click για ανάπτυξη... θα σου απαντησω και με φωτο...ειχα εμπνευση τις aristocats...σε λιγο θα την ανεβασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #4.215 02-11-08 19:26 Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:28 Η zorica έγραψε: #4.216 02-11-08 19:28 "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εννοείς να το γράψεις σε DVD; πριν τους υπότιτλους μπορούσες δλδ θέλω να πω φταίνε οι υπότιτλοι ή κ πριν δεν μπορούσες Δανάη παρακαλω, αρκεί να μας βγει σωστό Click για ανάπτυξη... Ναι...σε dvd δεν γινεται με υποτιτλους με το προγραμμα που εχω,δεν φταινε υποτιτλοι,φταιει το προγραμμα,μηπως ξερεις καννενα εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:45 Ο πυρροθριξ: #4.207 02-11-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ειναι αυτες... https://www.youtube.com/watch?v=h4guRiNZLGQ Click για ανάπτυξη... ωραιο φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:52 Η staman2 έγραψε: #4.208 02-11-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Click για ανάπτυξη... Καλε καλέ τον κούκλο σου τον Μπατουλίνο σου!!! Είναι η αδυναμία μου το ζουζουνάκι.!!! Ξαναφίλα τον βρε... Σήμερα με πήρε η Βασιλική στο βίντεο που χτένιζα τον Περσούλη μου. Θα σας το ανεβάσω σε λίγο ελπίζω... αν τα καταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η staman2 έγραψε: #4.209 02-11-08 18:54 Ζορίτσα τι κάνετε??? Ο Μαρκουλίνος ο κούκλος? Βάσω, το γατάκι σου είναι πανέμορφο!!! Πανέμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:03 Η staman2 έγραψε: #4.210 02-11-08 19:03 Και για να δείτε ποσο μεγάλωσε ο Πέρσης μου, εδώ είναι ενός έτους. Και τώρα είναι... δυόμισυ... άντρακλας σωστός έεεε??? και η Νάλα μας...σήμερα το πρωί... και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Ο πυρροθριξ: #4.211 02-11-08 19:08 πω πω !!!οντως μεγαλωσε πολυ ο Περσης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η zorica έγραψε: #4.212 02-11-08 19:08 Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η staman2 έγραψε: #4.213 02-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:19 Η zorica έγραψε: #4.214 02-11-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Click για ανάπτυξη... θα σου απαντησω και με φωτο...ειχα εμπνευση τις aristocats...σε λιγο θα την ανεβασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #4.215 02-11-08 19:26 Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:28 Η zorica έγραψε: #4.216 02-11-08 19:28 "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: ειναι αυτες... https://www.youtube.com/watch?v=h4guRiNZLGQ Click για ανάπτυξη... ωραιο φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:52 Η staman2 έγραψε: #4.208 02-11-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Click για ανάπτυξη... Καλε καλέ τον κούκλο σου τον Μπατουλίνο σου!!! Είναι η αδυναμία μου το ζουζουνάκι.!!! Ξαναφίλα τον βρε... Σήμερα με πήρε η Βασιλική στο βίντεο που χτένιζα τον Περσούλη μου. Θα σας το ανεβάσω σε λίγο ελπίζω... αν τα καταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η staman2 έγραψε: #4.209 02-11-08 18:54 Ζορίτσα τι κάνετε??? Ο Μαρκουλίνος ο κούκλος? Βάσω, το γατάκι σου είναι πανέμορφο!!! Πανέμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:03 Η staman2 έγραψε: #4.210 02-11-08 19:03 Και για να δείτε ποσο μεγάλωσε ο Πέρσης μου, εδώ είναι ενός έτους. Και τώρα είναι... δυόμισυ... άντρακλας σωστός έεεε??? και η Νάλα μας...σήμερα το πρωί... και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Ο πυρροθριξ: #4.211 02-11-08 19:08 πω πω !!!οντως μεγαλωσε πολυ ο Περσης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η zorica έγραψε: #4.212 02-11-08 19:08 Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η staman2 έγραψε: #4.213 02-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:19 Η zorica έγραψε: #4.214 02-11-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Click για ανάπτυξη... θα σου απαντησω και με φωτο...ειχα εμπνευση τις aristocats...σε λιγο θα την ανεβασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #4.215 02-11-08 19:26 Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:28 Η zorica έγραψε: #4.216 02-11-08 19:28 "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι, Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες; Click για ανάπτυξη... Καλε καλέ τον κούκλο σου τον Μπατουλίνο σου!!! Είναι η αδυναμία μου το ζουζουνάκι.!!! Ξαναφίλα τον βρε... Σήμερα με πήρε η Βασιλική στο βίντεο που χτένιζα τον Περσούλη μου. Θα σας το ανεβάσω σε λίγο ελπίζω... αν τα καταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η staman2 έγραψε: #4.209 02-11-08 18:54 Ζορίτσα τι κάνετε??? Ο Μαρκουλίνος ο κούκλος? Βάσω, το γατάκι σου είναι πανέμορφο!!! Πανέμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:03 Η staman2 έγραψε: #4.210 02-11-08 19:03 Και για να δείτε ποσο μεγάλωσε ο Πέρσης μου, εδώ είναι ενός έτους. Και τώρα είναι... δυόμισυ... άντρακλας σωστός έεεε??? και η Νάλα μας...σήμερα το πρωί... και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Ο πυρροθριξ: #4.211 02-11-08 19:08 πω πω !!!οντως μεγαλωσε πολυ ο Περσης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η zorica έγραψε: #4.212 02-11-08 19:08 Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η staman2 έγραψε: #4.213 02-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:19 Η zorica έγραψε: #4.214 02-11-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Click για ανάπτυξη... θα σου απαντησω και με φωτο...ειχα εμπνευση τις aristocats...σε λιγο θα την ανεβασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #4.215 02-11-08 19:26 Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:28 Η zorica έγραψε: #4.216 02-11-08 19:28 "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζορίτσα τι κάνετε??? Ο Μαρκουλίνος ο κούκλος? Βάσω, το γατάκι σου είναι πανέμορφο!!! Πανέμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:03 Η staman2 έγραψε: #4.210 02-11-08 19:03 Και για να δείτε ποσο μεγάλωσε ο Πέρσης μου, εδώ είναι ενός έτους. Και τώρα είναι... δυόμισυ... άντρακλας σωστός έεεε??? και η Νάλα μας...σήμερα το πρωί... και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Ο πυρροθριξ: #4.211 02-11-08 19:08 πω πω !!!οντως μεγαλωσε πολυ ο Περσης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η zorica έγραψε: #4.212 02-11-08 19:08 Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η staman2 έγραψε: #4.213 02-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:19 Η zorica έγραψε: #4.214 02-11-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Click για ανάπτυξη... θα σου απαντησω και με φωτο...ειχα εμπνευση τις aristocats...σε λιγο θα την ανεβασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #4.215 02-11-08 19:26 Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:28 Η zorica έγραψε: #4.216 02-11-08 19:28 "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και για να δείτε ποσο μεγάλωσε ο Πέρσης μου, εδώ είναι ενός έτους. Και τώρα είναι... δυόμισυ... άντρακλας σωστός έεεε??? και η Νάλα μας...σήμερα το πρωί... και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Ο πυρροθριξ: #4.211 02-11-08 19:08 πω πω !!!οντως μεγαλωσε πολυ ο Περσης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η zorica έγραψε: #4.212 02-11-08 19:08 Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η staman2 έγραψε: #4.213 02-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:19 Η zorica έγραψε: #4.214 02-11-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Click για ανάπτυξη... θα σου απαντησω και με φωτο...ειχα εμπνευση τις aristocats...σε λιγο θα την ανεβασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #4.215 02-11-08 19:26 Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:28 Η zorica έγραψε: #4.216 02-11-08 19:28 "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πω πω !!!οντως μεγαλωσε πολυ ο Περσης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η zorica έγραψε: #4.212 02-11-08 19:08 Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η staman2 έγραψε: #4.213 02-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:19 Η zorica έγραψε: #4.214 02-11-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Click για ανάπτυξη... θα σου απαντησω και με φωτο...ειχα εμπνευση τις aristocats...σε λιγο θα την ανεβασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #4.215 02-11-08 19:26 Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:28 Η zorica έγραψε: #4.216 02-11-08 19:28 "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η staman2 έγραψε: #4.213 02-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:19 Η zorica έγραψε: #4.214 02-11-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Click για ανάπτυξη... θα σου απαντησω και με φωτο...ειχα εμπνευση τις aristocats...σε λιγο θα την ανεβασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #4.215 02-11-08 19:26 Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:28 Η zorica έγραψε: #4.216 02-11-08 19:28 "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:19 Η zorica έγραψε: #4.214 02-11-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Click για ανάπτυξη... θα σου απαντησω και με φωτο...ειχα εμπνευση τις aristocats...σε λιγο θα την ανεβασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #4.215 02-11-08 19:26 Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:28 Η zorica έγραψε: #4.216 02-11-08 19:28 "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!! Click για ανάπτυξη... θα σου απαντησω και με φωτο...ειχα εμπνευση τις aristocats...σε λιγο θα την ανεβασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #4.215 02-11-08 19:26 Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:28 Η zorica έγραψε: #4.216 02-11-08 19:28 "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:28 Η zorica έγραψε: #4.216 02-11-08 19:28 "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η staman2 έγραψε: #4.217 02-11-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η zorica έγραψε: #4.218 02-11-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιι....ελααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η elvenstar: #4.219 02-11-08 20:00 Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 209 210 211 212 213 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 211 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η staman2 έγραψε: #4.220 02-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος. Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!! Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.