*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:34 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.481 04-11-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλως τον... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα,τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #4.482 04-11-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατι καλέ κυρία? Τι έκανα? Κυρία είμαι καλό κορίτσι εγω....υπεγραψα για την αστυνομία ζώων κυρία... Click για ανάπτυξη... Ερχεσαι Ελλαδα συχνα?Ξερεις τις συνθικες εδω και τις συνιθιες καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:36 Η zorica έγραψε: #4.483 04-11-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Εδω καλα...προσπαθω να πουλησω μια ιδεα που εχω πρωτοποριακη...για μια biznes Εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:40 Η elvenstar: #4.484 04-11-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #4.485 04-11-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου λείπει κάτι άλλο; έχουμε κ κάτι κατσαρολικά σολιγκερ Γερμανίας πλήρες σετ (κ δώρο τα μαχαίρια του Σογκουν) Click για ανάπτυξη... Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:44 Η aalyah έγραψε: #4.486 04-11-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ερχεσαι Ελλαδα συχνα?Ξερεις τις συνθικες εδω και τις συνιθιες καλα? Click για ανάπτυξη... Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.487 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εδω καλα...προσπαθω να πουλησω μια ιδεα που εχω πρωτοποριακη...για μια biznes Εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η aalyah έγραψε: #4.488 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #4.489 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Καλε θα κατσεις να ακουσεις η οχι Της Ελενας ΔΕΝ της το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.490 04-11-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Η zorica έγραψε: #4.491 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Click για ανάπτυξη... Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Click για ανάπτυξη... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.492 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω,αυτο ειναι το προβλημα μου το τεραστιο,γι'αυτο πειτε μου εσεις το ναι κι'εγω μεσα χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η zorica έγραψε: #4.493 04-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.494 04-11-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Click για ανάπτυξη... Aναλογα,οτι μου πει και με συμβουλευσει και η κυρια Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.495 04-11-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Click για ανάπτυξη... Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.496 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλως τον... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα,τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #4.482 04-11-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατι καλέ κυρία? Τι έκανα? Κυρία είμαι καλό κορίτσι εγω....υπεγραψα για την αστυνομία ζώων κυρία... Click για ανάπτυξη... Ερχεσαι Ελλαδα συχνα?Ξερεις τις συνθικες εδω και τις συνιθιες καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:36 Η zorica έγραψε: #4.483 04-11-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Εδω καλα...προσπαθω να πουλησω μια ιδεα που εχω πρωτοποριακη...για μια biznes Εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:40 Η elvenstar: #4.484 04-11-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #4.485 04-11-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου λείπει κάτι άλλο; έχουμε κ κάτι κατσαρολικά σολιγκερ Γερμανίας πλήρες σετ (κ δώρο τα μαχαίρια του Σογκουν) Click για ανάπτυξη... Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:44 Η aalyah έγραψε: #4.486 04-11-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ερχεσαι Ελλαδα συχνα?Ξερεις τις συνθικες εδω και τις συνιθιες καλα? Click για ανάπτυξη... Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.487 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εδω καλα...προσπαθω να πουλησω μια ιδεα που εχω πρωτοποριακη...για μια biznes Εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η aalyah έγραψε: #4.488 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #4.489 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Καλε θα κατσεις να ακουσεις η οχι Της Ελενας ΔΕΝ της το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.490 04-11-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Η zorica έγραψε: #4.491 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Click για ανάπτυξη... Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Click για ανάπτυξη... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.492 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω,αυτο ειναι το προβλημα μου το τεραστιο,γι'αυτο πειτε μου εσεις το ναι κι'εγω μεσα χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η zorica έγραψε: #4.493 04-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.494 04-11-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Click για ανάπτυξη... Aναλογα,οτι μου πει και με συμβουλευσει και η κυρια Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.495 04-11-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Click για ανάπτυξη... Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.496 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατι καλέ κυρία? Τι έκανα? Κυρία είμαι καλό κορίτσι εγω....υπεγραψα για την αστυνομία ζώων κυρία... Click για ανάπτυξη... Ερχεσαι Ελλαδα συχνα?Ξερεις τις συνθικες εδω και τις συνιθιες καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:36 Η zorica έγραψε: #4.483 04-11-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Εδω καλα...προσπαθω να πουλησω μια ιδεα που εχω πρωτοποριακη...για μια biznes Εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:40 Η elvenstar: #4.484 04-11-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #4.485 04-11-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου λείπει κάτι άλλο; έχουμε κ κάτι κατσαρολικά σολιγκερ Γερμανίας πλήρες σετ (κ δώρο τα μαχαίρια του Σογκουν) Click για ανάπτυξη... Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:44 Η aalyah έγραψε: #4.486 04-11-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ερχεσαι Ελλαδα συχνα?Ξερεις τις συνθικες εδω και τις συνιθιες καλα? Click για ανάπτυξη... Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.487 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εδω καλα...προσπαθω να πουλησω μια ιδεα που εχω πρωτοποριακη...για μια biznes Εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η aalyah έγραψε: #4.488 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #4.489 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Καλε θα κατσεις να ακουσεις η οχι Της Ελενας ΔΕΝ της το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.490 04-11-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Η zorica έγραψε: #4.491 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Click για ανάπτυξη... Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Click για ανάπτυξη... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.492 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω,αυτο ειναι το προβλημα μου το τεραστιο,γι'αυτο πειτε μου εσεις το ναι κι'εγω μεσα χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η zorica έγραψε: #4.493 04-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.494 04-11-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Click για ανάπτυξη... Aναλογα,οτι μου πει και με συμβουλευσει και η κυρια Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.495 04-11-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Click για ανάπτυξη... Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.496 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Εδω καλα...προσπαθω να πουλησω μια ιδεα που εχω πρωτοποριακη...για μια biznes Εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:40 Η elvenstar: #4.484 04-11-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #4.485 04-11-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου λείπει κάτι άλλο; έχουμε κ κάτι κατσαρολικά σολιγκερ Γερμανίας πλήρες σετ (κ δώρο τα μαχαίρια του Σογκουν) Click για ανάπτυξη... Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:44 Η aalyah έγραψε: #4.486 04-11-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ερχεσαι Ελλαδα συχνα?Ξερεις τις συνθικες εδω και τις συνιθιες καλα? Click για ανάπτυξη... Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.487 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εδω καλα...προσπαθω να πουλησω μια ιδεα που εχω πρωτοποριακη...για μια biznes Εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η aalyah έγραψε: #4.488 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #4.489 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Καλε θα κατσεις να ακουσεις η οχι Της Ελενας ΔΕΝ της το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.490 04-11-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Η zorica έγραψε: #4.491 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Click για ανάπτυξη... Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Click για ανάπτυξη... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.492 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω,αυτο ειναι το προβλημα μου το τεραστιο,γι'αυτο πειτε μου εσεις το ναι κι'εγω μεσα χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η zorica έγραψε: #4.493 04-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.494 04-11-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Click για ανάπτυξη... Aναλογα,οτι μου πει και με συμβουλευσει και η κυρια Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.495 04-11-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Click για ανάπτυξη... Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.496 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #4.485 04-11-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου λείπει κάτι άλλο; έχουμε κ κάτι κατσαρολικά σολιγκερ Γερμανίας πλήρες σετ (κ δώρο τα μαχαίρια του Σογκουν) Click για ανάπτυξη... Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:44 Η aalyah έγραψε: #4.486 04-11-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ερχεσαι Ελλαδα συχνα?Ξερεις τις συνθικες εδω και τις συνιθιες καλα? Click για ανάπτυξη... Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.487 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εδω καλα...προσπαθω να πουλησω μια ιδεα που εχω πρωτοποριακη...για μια biznes Εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η aalyah έγραψε: #4.488 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #4.489 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Καλε θα κατσεις να ακουσεις η οχι Της Ελενας ΔΕΝ της το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.490 04-11-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Η zorica έγραψε: #4.491 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Click για ανάπτυξη... Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Click για ανάπτυξη... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.492 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω,αυτο ειναι το προβλημα μου το τεραστιο,γι'αυτο πειτε μου εσεις το ναι κι'εγω μεσα χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η zorica έγραψε: #4.493 04-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.494 04-11-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Click για ανάπτυξη... Aναλογα,οτι μου πει και με συμβουλευσει και η κυρια Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.495 04-11-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Click για ανάπτυξη... Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.496 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου λείπει κάτι άλλο; έχουμε κ κάτι κατσαρολικά σολιγκερ Γερμανίας πλήρες σετ (κ δώρο τα μαχαίρια του Σογκουν) Click για ανάπτυξη... Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:44 Η aalyah έγραψε: #4.486 04-11-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ερχεσαι Ελλαδα συχνα?Ξερεις τις συνθικες εδω και τις συνιθιες καλα? Click για ανάπτυξη... Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.487 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εδω καλα...προσπαθω να πουλησω μια ιδεα που εχω πρωτοποριακη...για μια biznes Εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η aalyah έγραψε: #4.488 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #4.489 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Καλε θα κατσεις να ακουσεις η οχι Της Ελενας ΔΕΝ της το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.490 04-11-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Η zorica έγραψε: #4.491 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Click για ανάπτυξη... Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Click για ανάπτυξη... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.492 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω,αυτο ειναι το προβλημα μου το τεραστιο,γι'αυτο πειτε μου εσεις το ναι κι'εγω μεσα χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η zorica έγραψε: #4.493 04-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.494 04-11-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Click για ανάπτυξη... Aναλογα,οτι μου πει και με συμβουλευσει και η κυρια Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.495 04-11-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Click για ανάπτυξη... Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.496 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ερχεσαι Ελλαδα συχνα?Ξερεις τις συνθικες εδω και τις συνιθιες καλα? Click για ανάπτυξη... Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.487 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εδω καλα...προσπαθω να πουλησω μια ιδεα που εχω πρωτοποριακη...για μια biznes Εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η aalyah έγραψε: #4.488 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #4.489 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Καλε θα κατσεις να ακουσεις η οχι Της Ελενας ΔΕΝ της το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.490 04-11-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Η zorica έγραψε: #4.491 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Click για ανάπτυξη... Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Click για ανάπτυξη... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.492 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω,αυτο ειναι το προβλημα μου το τεραστιο,γι'αυτο πειτε μου εσεις το ναι κι'εγω μεσα χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η zorica έγραψε: #4.493 04-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.494 04-11-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Click για ανάπτυξη... Aναλογα,οτι μου πει και με συμβουλευσει και η κυρια Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.495 04-11-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Click για ανάπτυξη... Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.496 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εδω καλα...προσπαθω να πουλησω μια ιδεα που εχω πρωτοποριακη...για μια biznes Εσυ? Click για ανάπτυξη... Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η aalyah έγραψε: #4.488 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #4.489 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Καλε θα κατσεις να ακουσεις η οχι Της Ελενας ΔΕΝ της το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.490 04-11-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Η zorica έγραψε: #4.491 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Click για ανάπτυξη... Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Click για ανάπτυξη... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.492 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω,αυτο ειναι το προβλημα μου το τεραστιο,γι'αυτο πειτε μου εσεις το ναι κι'εγω μεσα χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η zorica έγραψε: #4.493 04-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.494 04-11-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Click για ανάπτυξη... Aναλογα,οτι μου πει και με συμβουλευσει και η κυρια Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.495 04-11-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Click για ανάπτυξη... Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.496 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #4.489 04-11-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Καλε θα κατσεις να ακουσεις η οχι Της Ελενας ΔΕΝ της το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.490 04-11-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Η zorica έγραψε: #4.491 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Click για ανάπτυξη... Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Click για ανάπτυξη... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.492 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω,αυτο ειναι το προβλημα μου το τεραστιο,γι'αυτο πειτε μου εσεις το ναι κι'εγω μεσα χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η zorica έγραψε: #4.493 04-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.494 04-11-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Click για ανάπτυξη... Aναλογα,οτι μου πει και με συμβουλευσει και η κυρια Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.495 04-11-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Click για ανάπτυξη... Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.496 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Καλε θα κατσεις να ακουσεις η οχι Της Ελενας ΔΕΝ της το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.490 04-11-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Η zorica έγραψε: #4.491 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Click για ανάπτυξη... Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Click για ανάπτυξη... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.492 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω,αυτο ειναι το προβλημα μου το τεραστιο,γι'αυτο πειτε μου εσεις το ναι κι'εγω μεσα χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η zorica έγραψε: #4.493 04-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.494 04-11-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Click για ανάπτυξη... Aναλογα,οτι μου πει και με συμβουλευσει και η κυρια Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.495 04-11-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Click για ανάπτυξη... Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.496 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κλέβουμε τα γατιά των άλλων Click για ανάπτυξη... Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Η zorica έγραψε: #4.491 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Click για ανάπτυξη... Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Click για ανάπτυξη... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.492 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω,αυτο ειναι το προβλημα μου το τεραστιο,γι'αυτο πειτε μου εσεις το ναι κι'εγω μεσα χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η zorica έγραψε: #4.493 04-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.494 04-11-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Click για ανάπτυξη... Aναλογα,οτι μου πει και με συμβουλευσει και η κυρια Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.495 04-11-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Click για ανάπτυξη... Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.496 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....λεγοντας αν ξέρω τις συνήθειες τι εννοεις? Εκεί γεννηθηκα και μεγάλωσα. Είμαι αγγλια τα τελευταια 6 χρόνια αλλά ερχόμουν ελλαδα συχνα. Click για ανάπτυξη... Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω καλα ειμαι παιδακια,τα ιδια και τα ιδια,ρουτινα κουρτινα φασινα και ολα σε ινα ιχιχιχι,δουλιτσα,μαγειρεμα,συμμαζεμα τα κλασσικα και αγαπημενα,πολυ απλα και με λιγα λογια θελω ενα μπεμπε(τουλαχιστον)ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αχαχαχαχαχαα. Click για ανάπτυξη... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:47 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.492 04-11-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω,αυτο ειναι το προβλημα μου το τεραστιο,γι'αυτο πειτε μου εσεις το ναι κι'εγω μεσα χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η zorica έγραψε: #4.493 04-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.494 04-11-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Click για ανάπτυξη... Aναλογα,οτι μου πει και με συμβουλευσει και η κυρια Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.495 04-11-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Click για ανάπτυξη... Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.496 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εν ολίγοις πες μας τι γατί έχεις φιλε DAD να ξέρουμε και τι θα κλέψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω,αυτο ειναι το προβλημα μου το τεραστιο,γι'αυτο πειτε μου εσεις το ναι κι'εγω μεσα χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η zorica έγραψε: #4.493 04-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.494 04-11-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Click για ανάπτυξη... Aναλογα,οτι μου πει και με συμβουλευσει και η κυρια Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.495 04-11-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Click για ανάπτυξη... Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.496 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α πα πα πα πα τσ τσ τσ ντροπη καλε(που?ποτε? να ερθω κι'εγω?)αααααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.494 04-11-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Click για ανάπτυξη... Aναλογα,οτι μου πει και με συμβουλευσει και η κυρια Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.495 04-11-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Click για ανάπτυξη... Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.496 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Για ποτε το βλεπεις?να ερχεται? Click για ανάπτυξη... Aναλογα,οτι μου πει και με συμβουλευσει και η κυρια Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.495 04-11-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Click για ανάπτυξη... Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.496 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απο το φορουμ...βλεπουμε τι μας αρεσει και δεν ρωταμε..παμε και βουταμε Click για ανάπτυξη... Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.496 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #4.497 04-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααα ωραια...τοτε θα καταλαβεις αυτα που θα σου πω... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:55 Η zorica έγραψε: #4.498 04-11-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ε να κλεινετε ενα ραντεβου ομως πρωτα ααααααααχαχαχχααχα Click για ανάπτυξη... ασε ολο λογια ειμαστε και τιποτα στη πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.499 04-11-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε...όχι. Γι'αυτο είπαμε οτι τα βουτάμε. Αν τους λέγαμε κιόλας οτι πηγαίνουμε πως θα απαγάγαμε μωρα καλε? Click για ανάπτυξη... Naι καλε ναι,απλα ετσι για τους τυπους το ειπα,φυσικα ειναι καλυτερα χωρις,κλεβεις με την ησυχια σου,σαν να εισαι στο σουπερ μαρκετ ενα πραγμα ααααααααχαχαχαχα δεν σας πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #4.500 04-11-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και αν θέλεις Δώρα έχω και εγώ ένα σετ κατσαρόλες Anthony Worral Thomsons στα φέρνω μέχρι εκεί δεν είναι κόπος. Και έναν αποχυμωτή KENWOOD αν σου κάνει. Και αν θέλεις και κάτι άλλο εδώ είμαστε. Ε κανουμε που κάνουμε την μετακόμιση....σου φέρνω και εσένα κάτι αν θέλεις... Click για ανάπτυξη... Α τα μαχαιρια του Σογκουν ειπε τα θελει ο Σειριος!Τα κατσαρολικα να τα δωσουμε στη Μόιρα να κάνει κανένα φαι του Σιμπα...Εγω θα παρω ωτον αποχυμωτη,ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.