Περσίας maniacs

ωραία ιδέα.... χμ θα το φάει το ρημάδι το κοτόπουλο έτσι ελπίζω...

με έχει απελπίσει. μόνο ξηρά τροφή. τόσο εύγευστη είναι πια;
Γιατι θελεις να του δωσεις και αλλα?Δεν ειναι πιο καλα να μη σου ζητιανευει και να μην ανεβαινει στο τραπεζει να δει μπας και εμεινε τιποτα να χλαπακιασει?:lol:Εγω νομιζω πως εισαι πολυ τυχερη:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα παρεούλα!!! :)Τι κάνετε όλοι??? :up:
Μάρκο μ΄ακούς??? Μάρκο είσαι σπίτι??? Τοτε ετοιμάσου για Νέα Σμύρνη... Νάλα.:D

Ρέινα? Πρινς???? Πού είστε ζουζουνια? :up:Τι θέλει καλέ η μαμά σας να σας δώσει μεζεδάκι κοτοπουλο?? Ε... εμείς καλέ το τσακίζουμε το κοτοπουλάκι το βραστό μόνον.!! Αλλα πολύ αραιά και πού έτσι για να έχουμε επαφή μήπως έξω κ μακρια μας πιάσει καμια διάρροια!!! Μήπως να το βάλουμε κι εμείς στο διαιτολόγιο μας τακτικά? Αποκλειστικά όμως μονον αυτό.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρέπει να μάθει να τρώει κοτόπουλο η ρέινα. εντολή κτηνιάτρου (αν της συμβέί τίποτε και δεν τρώει κοτόπουλο τι θα κάνω;)

καλημέρα αναστασία, καλημέρα τίμυ ναλα περση σεβαχ, καλά είανι τα μικρά μου. με πρίζουν... :Ρ

Σταυρουλα γιατι μετα απο εντολη κτηνιατρου πρεπει να μαθει να τρωει και κοτοπουλο;:hmm:

Καλημέρα παρεούλα!!! :)Τι κάνετε όλοι??? :up:
Μάρκο μ΄ακούς??? Μάρκο είσαι σπίτι??? Τοτε ετοιμάσου για Νέα Σμύρνη... Νάλα.:D

Ρέινα? Πρινς???? Πού είστε ζουζουνια? :up:Τι θέλει καλέ η μαμά σας να σας δώσει μεζεδάκι κοτοπουλο?? Ε... εμείς καλέ το τσακίζουμε το κοτοπουλάκι το βραστό μόνον.!! Αλλα πολύ αραιά και πού έτσι για να έχουμε επαφή μήπως έξω κ μακρια μας πιάσει καμια διάρροια!!! Μήπως να το βάλουμε κι εμείς στο διαιτολόγιο μας τακτικά? Αποκλειστικά όμως μονον αυτό.:hmm:
Καλημερα Αναστασια...ααααα τον εχεις βαλει στο ματι για γαμπρο ε?Αλλα εμεις δεν παντρευομαστε...:lol:

Σταυρουλα γιατι μετα απο εντολη κτηνιατρου πρεπει να μαθει να τρωει και κοτοπουλο;:hmm:
Αυτο αναρωτιωμουν κια εγω...:blink:

γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα...

Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις..

Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει

γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα...

Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις..

Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει
Αααααααα προλιπτικα...τοτε φτιαξε τιγανιτο γαβρο και θα σου πω εγω αν τρωει η οχι:lol::lol::lol:

ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα....

ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη....

ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι..

κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει..

ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα....

ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη....

ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι..

κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει..
ΤΙ σκυλογατα εχεις βρε?!!Μα να μην τρωνε ουτε ψαρια?!!!Και να δαγκωνουν κ`ολας:lol::lol::lol:Μονο που δεν γαβγιζουν:blink:

Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal...

Δώρα,Δώρα είσαι εδώ; μήπως βρήκες το τηλέφωνο;

Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal...
Oριστε,να και αλλη λυση...μην αγχωνεσαι...;):)

Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε?:)
Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. :D:rolleyes::rolleyes: Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά:up:....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!!;):up::up:

Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη...:redface:

Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!!

Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου.....

Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι;

1104_171116.jpg

η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!!

Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε?:)
Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. :D:rolleyes::rolleyes: Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά:up:....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!!;):up::up:
Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω...:)

Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου.....

1104_171116.jpg

η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!!
Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!!

καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς....

όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες

1104_171116.jpg

Ουάου ε!!! :blink::blink::blink:

Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back