Περσίας maniacs

Ναι το χρυσό μου...και όσο πάει χειροτερεύει :lol::lol:

Έχω πάθει πλάκα με τη Μόϊρα, σήμερα διάβαζα από την αρχή το ποστ όταν ήταν ακόμα ημερών, είναι ένα κουκλί :inlove::inlove:
Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες!
Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε!:lol::lol::lol:
Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• CIMG0673.JPG
    CIMG0673.JPG
    34,3 KB · Εμφανίσεις: 71
Και μια χούφτα περσόπουλα... άσπρα, γκρι και μαύρα!

Συνημμένα

• CIMG0675.JPG
    CIMG0675.JPG
    46,2 KB · Εμφανίσεις: 61
Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες που μου δωσατε!!!! η φιλη μου ξετρελαθηκε!!! κ λυπαται που δεν εχει ιντερνετ....χιχιχι το ευχαριστο ειναι οτι θα ερθει παλι για καφε σπιτι μου!!!!!!! για να σας διαβασει φυσικα καθοτι ειναι φανατικη της περσιας αν κ δεν εχει γατουλα!!!!!! καλη σας νυχτα!!!!!!

Κορίτσια καμιά Λίμνης Βαν δεν έχετε συναντήσει? Ψάχνω και ψάχνω και τίποτα! Μήπως καμιά σας ξέρει κανέναν εκτροφέα στο εξωτερικο?

Κορίτσια καμιά Λίμνης Βαν δεν έχετε συναντήσει? Ψάχνω και ψάχνω και τίποτα! Μήπως καμιά σας ξέρει κανέναν εκτροφέα στο εξωτερικο?

φυσικα εννοεις Turkish Van

Eιναι blue-cream colourpoint. Πολύ όμορφη γάτα.

τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post:(

και που ειναι τα λιλα ματια οεο??????? γαλαζια τα βλεπω εγω πραγμα το αποκλειει απο τα blue-cream αυτο το λεω επιδη συμφωνα με την "επιλεκτικη εκτροφη"εκτρεφουν σιαμ καποια ειδη και περσικες και τις διασταυρωνουν μ ε διαφορεσ γονιδιακες επεμβασεις για να πετυχουν το συνγεκριμενο χρωμα και επιβαλεται σε τετοια γατα που εχει το colorpoiint τησ σιαμ να εχει λιλα ματια (σαν να σε γελασαν....)

ε τοτε τι ειμαστε εκτος απο κουκλες?αντε βρε παιδια πειτε:hmm:

Ο Φριξάκος σας έχει ακόμα το υφος "μου φάγαν το μπιφτέκι μου";:lol::lol:

Πραγματικά!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων!
Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη?
Εγω νομιζω ιμαλαιων...
Eίδαμε Ιμαλαϊων και μπήκαμε :lol::lol:

Έχω χαθεί τελευταία λόγω φόρτου εργασίας (μεταξύ άλλων...), αλλά διαβάζω νέα σας συχνά-πυκνά :)

Νέες φριξο-φωτογραφίες δεν έχω, τον έχω τραβήξει πολλές, αλλά έχασα το usb καλώδιο και δεν μπορώ να τις μεταφέρω :mad:

Όταν έχω θα σας βομβαρδίσω όμως :P:P

Η θηλυκούλα ιμαλαϊών είναι μια κούκλα :inlove:
Αν ο φρίξος δεν ήταν το απόλυτο ούφο-γατο, θα την ερωτευόταν :inlove:
Αντε ντε που χαθηκες?
Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες!
Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε!:lol::lol::lol:
Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα!:)
Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!!:lol::up:

Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!!:lol::up:
Σας έχω πρήξει ε;:redface:
Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω...:lol::lol::lol:

Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω...:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:σε καταλαβαινω βρε και `γω ετσι εκανα...μετα θελουμε και καθε μερα φωτο:up:...

Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά!:lol:

τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα:|:(

Δες εδω:
The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians.

Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων.
Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα.
Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια.

Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. ;) Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss::baby:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back