moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #441 07-04-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Sof: Ναι το χρυσό μου...και όσο πάει χειροτερεύει Έχω πάθει πλάκα με τη Μόϊρα, σήμερα διάβαζα από την αρχή το ποστ όταν ήταν ακόμα ημερών, είναι ένα κουκλί Click για ανάπτυξη... Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες! Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε! Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #442 07-04-08 17:50 Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0673.JPG 34,3 KB · Εμφανίσεις: 79 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #443 07-04-08 17:51 Και μια χούφτα περσόπουλα... άσπρα, γκρι και μαύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0675.JPG 46,2 KB · Εμφανίσεις: 70 nia79 Νεοφερμένο μέλος Ο nia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:17 Ο nia79 έγραψε: #444 07-04-08 23:17 Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες που μου δωσατε!!!! η φιλη μου ξετρελαθηκε!!! κ λυπαται που δεν εχει ιντερνετ....χιχιχι το ευχαριστο ειναι οτι θα ερθει παλι για καφε σπιτι μου!!!!!!! για να σας διαβασει φυσικα καθοτι ειναι φανατικη της περσιας αν κ δεν εχει γατουλα!!!!!! καλη σας νυχτα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:32 Η Anima έγραψε: #445 07-04-08 23:32 Κορίτσια καμιά Λίμνης Βαν δεν έχετε συναντήσει? Ψάχνω και ψάχνω και τίποτα! Μήπως καμιά σας ξέρει κανέναν εκτροφέα στο εξωτερικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:38 Η fantom-girl: #446 07-04-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Κορίτσια καμιά Λίμνης Βαν δεν έχετε συναντήσει? Ψάχνω και ψάχνω και τίποτα! Μήπως καμιά σας ξέρει κανέναν εκτροφέα στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... φυσικα εννοεις Turkish Van Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:40 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #447 07-04-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Eιναι blue-cream colourpoint. Πολύ όμορφη γάτα. Click για ανάπτυξη... τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:55 Η fantom-girl: #448 07-04-08 23:55 και που ειναι τα λιλα ματια οεο??????? γαλαζια τα βλεπω εγω πραγμα το αποκλειει απο τα blue-cream αυτο το λεω επιδη συμφωνα με την "επιλεκτικη εκτροφη"εκτρεφουν σιαμ καποια ειδη και περσικες και τις διασταυρωνουν μ ε διαφορεσ γονιδιακες επεμβασεις για να πετυχουν το συνγεκριμενο χρωμα και επιβαλεται σε τετοια γατα που εχει το colorpoiint τησ σιαμ να εχει λιλα ματια (σαν να σε γελασαν....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 08:49 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #449 08-04-08 08:49 ε τοτε τι ειμαστε εκτος απο κουκλες?αντε βρε παιδια πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #450 08-04-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Φριξάκος σας έχει ακόμα το υφος "μου φάγαν το μπιφτέκι μου"; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:37 Η zorica έγραψε: #451 08-04-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων! Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω ιμαλαιων... Αρχική Δημοσίευση από Sof: Eίδαμε Ιμαλαϊων και μπήκαμε Έχω χαθεί τελευταία λόγω φόρτου εργασίας (μεταξύ άλλων...), αλλά διαβάζω νέα σας συχνά-πυκνά Νέες φριξο-φωτογραφίες δεν έχω, τον έχω τραβήξει πολλές, αλλά έχασα το usb καλώδιο και δεν μπορώ να τις μεταφέρω Όταν έχω θα σας βομβαρδίσω όμως Η θηλυκούλα ιμαλαϊών είναι μια κούκλα Αν ο φρίξος δεν ήταν το απόλυτο ούφο-γατο, θα την ερωτευόταν Click για ανάπτυξη... Αντε ντε που χαθηκες? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες! Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε! Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα! Click για ανάπτυξη... Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #452 08-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Click για ανάπτυξη... Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Η zorica έγραψε: #453 08-04-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω βρε και `γω ετσι εκανα...μετα θελουμε και καθε μερα φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #454 08-04-08 15:18 Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 08-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:01 Η Βάσια13859: #456 08-04-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sof: Ναι το χρυσό μου...και όσο πάει χειροτερεύει Έχω πάθει πλάκα με τη Μόϊρα, σήμερα διάβαζα από την αρχή το ποστ όταν ήταν ακόμα ημερών, είναι ένα κουκλί Click για ανάπτυξη... Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες! Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε! Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #442 07-04-08 17:50 Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0673.JPG 34,3 KB · Εμφανίσεις: 79 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #443 07-04-08 17:51 Και μια χούφτα περσόπουλα... άσπρα, γκρι και μαύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0675.JPG 46,2 KB · Εμφανίσεις: 70 nia79 Νεοφερμένο μέλος Ο nia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:17 Ο nia79 έγραψε: #444 07-04-08 23:17 Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες που μου δωσατε!!!! η φιλη μου ξετρελαθηκε!!! κ λυπαται που δεν εχει ιντερνετ....χιχιχι το ευχαριστο ειναι οτι θα ερθει παλι για καφε σπιτι μου!!!!!!! για να σας διαβασει φυσικα καθοτι ειναι φανατικη της περσιας αν κ δεν εχει γατουλα!!!!!! καλη σας νυχτα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:32 Η Anima έγραψε: #445 07-04-08 23:32 Κορίτσια καμιά Λίμνης Βαν δεν έχετε συναντήσει? Ψάχνω και ψάχνω και τίποτα! Μήπως καμιά σας ξέρει κανέναν εκτροφέα στο εξωτερικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:38 Η fantom-girl: #446 07-04-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Κορίτσια καμιά Λίμνης Βαν δεν έχετε συναντήσει? Ψάχνω και ψάχνω και τίποτα! Μήπως καμιά σας ξέρει κανέναν εκτροφέα στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... φυσικα εννοεις Turkish Van Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:40 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #447 07-04-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Eιναι blue-cream colourpoint. Πολύ όμορφη γάτα. Click για ανάπτυξη... τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:55 Η fantom-girl: #448 07-04-08 23:55 και που ειναι τα λιλα ματια οεο??????? γαλαζια τα βλεπω εγω πραγμα το αποκλειει απο τα blue-cream αυτο το λεω επιδη συμφωνα με την "επιλεκτικη εκτροφη"εκτρεφουν σιαμ καποια ειδη και περσικες και τις διασταυρωνουν μ ε διαφορεσ γονιδιακες επεμβασεις για να πετυχουν το συνγεκριμενο χρωμα και επιβαλεται σε τετοια γατα που εχει το colorpoiint τησ σιαμ να εχει λιλα ματια (σαν να σε γελασαν....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 08:49 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #449 08-04-08 08:49 ε τοτε τι ειμαστε εκτος απο κουκλες?αντε βρε παιδια πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #450 08-04-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Φριξάκος σας έχει ακόμα το υφος "μου φάγαν το μπιφτέκι μου"; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:37 Η zorica έγραψε: #451 08-04-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων! Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω ιμαλαιων... Αρχική Δημοσίευση από Sof: Eίδαμε Ιμαλαϊων και μπήκαμε Έχω χαθεί τελευταία λόγω φόρτου εργασίας (μεταξύ άλλων...), αλλά διαβάζω νέα σας συχνά-πυκνά Νέες φριξο-φωτογραφίες δεν έχω, τον έχω τραβήξει πολλές, αλλά έχασα το usb καλώδιο και δεν μπορώ να τις μεταφέρω Όταν έχω θα σας βομβαρδίσω όμως Η θηλυκούλα ιμαλαϊών είναι μια κούκλα Αν ο φρίξος δεν ήταν το απόλυτο ούφο-γατο, θα την ερωτευόταν Click για ανάπτυξη... Αντε ντε που χαθηκες? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες! Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε! Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα! Click για ανάπτυξη... Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #452 08-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Click για ανάπτυξη... Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Η zorica έγραψε: #453 08-04-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω βρε και `γω ετσι εκανα...μετα θελουμε και καθε μερα φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #454 08-04-08 15:18 Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 08-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:01 Η Βάσια13859: #456 08-04-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #443 07-04-08 17:51 Και μια χούφτα περσόπουλα... άσπρα, γκρι και μαύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0675.JPG 46,2 KB · Εμφανίσεις: 70 nia79 Νεοφερμένο μέλος Ο nia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:17 Ο nia79 έγραψε: #444 07-04-08 23:17 Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες που μου δωσατε!!!! η φιλη μου ξετρελαθηκε!!! κ λυπαται που δεν εχει ιντερνετ....χιχιχι το ευχαριστο ειναι οτι θα ερθει παλι για καφε σπιτι μου!!!!!!! για να σας διαβασει φυσικα καθοτι ειναι φανατικη της περσιας αν κ δεν εχει γατουλα!!!!!! καλη σας νυχτα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:32 Η Anima έγραψε: #445 07-04-08 23:32 Κορίτσια καμιά Λίμνης Βαν δεν έχετε συναντήσει? Ψάχνω και ψάχνω και τίποτα! Μήπως καμιά σας ξέρει κανέναν εκτροφέα στο εξωτερικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:38 Η fantom-girl: #446 07-04-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Κορίτσια καμιά Λίμνης Βαν δεν έχετε συναντήσει? Ψάχνω και ψάχνω και τίποτα! Μήπως καμιά σας ξέρει κανέναν εκτροφέα στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... φυσικα εννοεις Turkish Van Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:40 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #447 07-04-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Eιναι blue-cream colourpoint. Πολύ όμορφη γάτα. Click για ανάπτυξη... τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:55 Η fantom-girl: #448 07-04-08 23:55 και που ειναι τα λιλα ματια οεο??????? γαλαζια τα βλεπω εγω πραγμα το αποκλειει απο τα blue-cream αυτο το λεω επιδη συμφωνα με την "επιλεκτικη εκτροφη"εκτρεφουν σιαμ καποια ειδη και περσικες και τις διασταυρωνουν μ ε διαφορεσ γονιδιακες επεμβασεις για να πετυχουν το συνγεκριμενο χρωμα και επιβαλεται σε τετοια γατα που εχει το colorpoiint τησ σιαμ να εχει λιλα ματια (σαν να σε γελασαν....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 08:49 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #449 08-04-08 08:49 ε τοτε τι ειμαστε εκτος απο κουκλες?αντε βρε παιδια πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #450 08-04-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Φριξάκος σας έχει ακόμα το υφος "μου φάγαν το μπιφτέκι μου"; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:37 Η zorica έγραψε: #451 08-04-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων! Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω ιμαλαιων... Αρχική Δημοσίευση από Sof: Eίδαμε Ιμαλαϊων και μπήκαμε Έχω χαθεί τελευταία λόγω φόρτου εργασίας (μεταξύ άλλων...), αλλά διαβάζω νέα σας συχνά-πυκνά Νέες φριξο-φωτογραφίες δεν έχω, τον έχω τραβήξει πολλές, αλλά έχασα το usb καλώδιο και δεν μπορώ να τις μεταφέρω Όταν έχω θα σας βομβαρδίσω όμως Η θηλυκούλα ιμαλαϊών είναι μια κούκλα Αν ο φρίξος δεν ήταν το απόλυτο ούφο-γατο, θα την ερωτευόταν Click για ανάπτυξη... Αντε ντε που χαθηκες? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες! Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε! Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα! Click για ανάπτυξη... Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #452 08-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Click για ανάπτυξη... Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Η zorica έγραψε: #453 08-04-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω βρε και `γω ετσι εκανα...μετα θελουμε και καθε μερα φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #454 08-04-08 15:18 Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 08-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:01 Η Βάσια13859: #456 08-04-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μια χούφτα περσόπουλα... άσπρα, γκρι και μαύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nia79 Νεοφερμένο μέλος Ο nia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:17 Ο nia79 έγραψε: #444 07-04-08 23:17 Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες που μου δωσατε!!!! η φιλη μου ξετρελαθηκε!!! κ λυπαται που δεν εχει ιντερνετ....χιχιχι το ευχαριστο ειναι οτι θα ερθει παλι για καφε σπιτι μου!!!!!!! για να σας διαβασει φυσικα καθοτι ειναι φανατικη της περσιας αν κ δεν εχει γατουλα!!!!!! καλη σας νυχτα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:32 Η Anima έγραψε: #445 07-04-08 23:32 Κορίτσια καμιά Λίμνης Βαν δεν έχετε συναντήσει? Ψάχνω και ψάχνω και τίποτα! Μήπως καμιά σας ξέρει κανέναν εκτροφέα στο εξωτερικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:38 Η fantom-girl: #446 07-04-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Κορίτσια καμιά Λίμνης Βαν δεν έχετε συναντήσει? Ψάχνω και ψάχνω και τίποτα! Μήπως καμιά σας ξέρει κανέναν εκτροφέα στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... φυσικα εννοεις Turkish Van Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:40 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #447 07-04-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Eιναι blue-cream colourpoint. Πολύ όμορφη γάτα. Click για ανάπτυξη... τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:55 Η fantom-girl: #448 07-04-08 23:55 και που ειναι τα λιλα ματια οεο??????? γαλαζια τα βλεπω εγω πραγμα το αποκλειει απο τα blue-cream αυτο το λεω επιδη συμφωνα με την "επιλεκτικη εκτροφη"εκτρεφουν σιαμ καποια ειδη και περσικες και τις διασταυρωνουν μ ε διαφορεσ γονιδιακες επεμβασεις για να πετυχουν το συνγεκριμενο χρωμα και επιβαλεται σε τετοια γατα που εχει το colorpoiint τησ σιαμ να εχει λιλα ματια (σαν να σε γελασαν....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 08:49 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #449 08-04-08 08:49 ε τοτε τι ειμαστε εκτος απο κουκλες?αντε βρε παιδια πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #450 08-04-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Φριξάκος σας έχει ακόμα το υφος "μου φάγαν το μπιφτέκι μου"; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:37 Η zorica έγραψε: #451 08-04-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων! Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω ιμαλαιων... Αρχική Δημοσίευση από Sof: Eίδαμε Ιμαλαϊων και μπήκαμε Έχω χαθεί τελευταία λόγω φόρτου εργασίας (μεταξύ άλλων...), αλλά διαβάζω νέα σας συχνά-πυκνά Νέες φριξο-φωτογραφίες δεν έχω, τον έχω τραβήξει πολλές, αλλά έχασα το usb καλώδιο και δεν μπορώ να τις μεταφέρω Όταν έχω θα σας βομβαρδίσω όμως Η θηλυκούλα ιμαλαϊών είναι μια κούκλα Αν ο φρίξος δεν ήταν το απόλυτο ούφο-γατο, θα την ερωτευόταν Click για ανάπτυξη... Αντε ντε που χαθηκες? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες! Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε! Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα! Click για ανάπτυξη... Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #452 08-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Click για ανάπτυξη... Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Η zorica έγραψε: #453 08-04-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω βρε και `γω ετσι εκανα...μετα θελουμε και καθε μερα φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #454 08-04-08 15:18 Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 08-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:01 Η Βάσια13859: #456 08-04-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες που μου δωσατε!!!! η φιλη μου ξετρελαθηκε!!! κ λυπαται που δεν εχει ιντερνετ....χιχιχι το ευχαριστο ειναι οτι θα ερθει παλι για καφε σπιτι μου!!!!!!! για να σας διαβασει φυσικα καθοτι ειναι φανατικη της περσιας αν κ δεν εχει γατουλα!!!!!! καλη σας νυχτα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:32 Η Anima έγραψε: #445 07-04-08 23:32 Κορίτσια καμιά Λίμνης Βαν δεν έχετε συναντήσει? Ψάχνω και ψάχνω και τίποτα! Μήπως καμιά σας ξέρει κανέναν εκτροφέα στο εξωτερικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:38 Η fantom-girl: #446 07-04-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Κορίτσια καμιά Λίμνης Βαν δεν έχετε συναντήσει? Ψάχνω και ψάχνω και τίποτα! Μήπως καμιά σας ξέρει κανέναν εκτροφέα στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... φυσικα εννοεις Turkish Van Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:40 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #447 07-04-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Eιναι blue-cream colourpoint. Πολύ όμορφη γάτα. Click για ανάπτυξη... τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:55 Η fantom-girl: #448 07-04-08 23:55 και που ειναι τα λιλα ματια οεο??????? γαλαζια τα βλεπω εγω πραγμα το αποκλειει απο τα blue-cream αυτο το λεω επιδη συμφωνα με την "επιλεκτικη εκτροφη"εκτρεφουν σιαμ καποια ειδη και περσικες και τις διασταυρωνουν μ ε διαφορεσ γονιδιακες επεμβασεις για να πετυχουν το συνγεκριμενο χρωμα και επιβαλεται σε τετοια γατα που εχει το colorpoiint τησ σιαμ να εχει λιλα ματια (σαν να σε γελασαν....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 08:49 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #449 08-04-08 08:49 ε τοτε τι ειμαστε εκτος απο κουκλες?αντε βρε παιδια πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #450 08-04-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Φριξάκος σας έχει ακόμα το υφος "μου φάγαν το μπιφτέκι μου"; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:37 Η zorica έγραψε: #451 08-04-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων! Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω ιμαλαιων... Αρχική Δημοσίευση από Sof: Eίδαμε Ιμαλαϊων και μπήκαμε Έχω χαθεί τελευταία λόγω φόρτου εργασίας (μεταξύ άλλων...), αλλά διαβάζω νέα σας συχνά-πυκνά Νέες φριξο-φωτογραφίες δεν έχω, τον έχω τραβήξει πολλές, αλλά έχασα το usb καλώδιο και δεν μπορώ να τις μεταφέρω Όταν έχω θα σας βομβαρδίσω όμως Η θηλυκούλα ιμαλαϊών είναι μια κούκλα Αν ο φρίξος δεν ήταν το απόλυτο ούφο-γατο, θα την ερωτευόταν Click για ανάπτυξη... Αντε ντε που χαθηκες? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες! Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε! Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα! Click για ανάπτυξη... Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #452 08-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Click για ανάπτυξη... Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Η zorica έγραψε: #453 08-04-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω βρε και `γω ετσι εκανα...μετα θελουμε και καθε μερα φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #454 08-04-08 15:18 Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 08-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:01 Η Βάσια13859: #456 08-04-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια καμιά Λίμνης Βαν δεν έχετε συναντήσει? Ψάχνω και ψάχνω και τίποτα! Μήπως καμιά σας ξέρει κανέναν εκτροφέα στο εξωτερικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:38 Η fantom-girl: #446 07-04-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Κορίτσια καμιά Λίμνης Βαν δεν έχετε συναντήσει? Ψάχνω και ψάχνω και τίποτα! Μήπως καμιά σας ξέρει κανέναν εκτροφέα στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... φυσικα εννοεις Turkish Van Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:40 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #447 07-04-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Eιναι blue-cream colourpoint. Πολύ όμορφη γάτα. Click για ανάπτυξη... τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:55 Η fantom-girl: #448 07-04-08 23:55 και που ειναι τα λιλα ματια οεο??????? γαλαζια τα βλεπω εγω πραγμα το αποκλειει απο τα blue-cream αυτο το λεω επιδη συμφωνα με την "επιλεκτικη εκτροφη"εκτρεφουν σιαμ καποια ειδη και περσικες και τις διασταυρωνουν μ ε διαφορεσ γονιδιακες επεμβασεις για να πετυχουν το συνγεκριμενο χρωμα και επιβαλεται σε τετοια γατα που εχει το colorpoiint τησ σιαμ να εχει λιλα ματια (σαν να σε γελασαν....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 08:49 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #449 08-04-08 08:49 ε τοτε τι ειμαστε εκτος απο κουκλες?αντε βρε παιδια πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #450 08-04-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Φριξάκος σας έχει ακόμα το υφος "μου φάγαν το μπιφτέκι μου"; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:37 Η zorica έγραψε: #451 08-04-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων! Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω ιμαλαιων... Αρχική Δημοσίευση από Sof: Eίδαμε Ιμαλαϊων και μπήκαμε Έχω χαθεί τελευταία λόγω φόρτου εργασίας (μεταξύ άλλων...), αλλά διαβάζω νέα σας συχνά-πυκνά Νέες φριξο-φωτογραφίες δεν έχω, τον έχω τραβήξει πολλές, αλλά έχασα το usb καλώδιο και δεν μπορώ να τις μεταφέρω Όταν έχω θα σας βομβαρδίσω όμως Η θηλυκούλα ιμαλαϊών είναι μια κούκλα Αν ο φρίξος δεν ήταν το απόλυτο ούφο-γατο, θα την ερωτευόταν Click για ανάπτυξη... Αντε ντε που χαθηκες? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες! Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε! Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα! Click για ανάπτυξη... Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #452 08-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Click για ανάπτυξη... Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Η zorica έγραψε: #453 08-04-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω βρε και `γω ετσι εκανα...μετα θελουμε και καθε μερα φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #454 08-04-08 15:18 Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 08-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:01 Η Βάσια13859: #456 08-04-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Κορίτσια καμιά Λίμνης Βαν δεν έχετε συναντήσει? Ψάχνω και ψάχνω και τίποτα! Μήπως καμιά σας ξέρει κανέναν εκτροφέα στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... φυσικα εννοεις Turkish Van Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:40 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #447 07-04-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Eιναι blue-cream colourpoint. Πολύ όμορφη γάτα. Click για ανάπτυξη... τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:55 Η fantom-girl: #448 07-04-08 23:55 και που ειναι τα λιλα ματια οεο??????? γαλαζια τα βλεπω εγω πραγμα το αποκλειει απο τα blue-cream αυτο το λεω επιδη συμφωνα με την "επιλεκτικη εκτροφη"εκτρεφουν σιαμ καποια ειδη και περσικες και τις διασταυρωνουν μ ε διαφορεσ γονιδιακες επεμβασεις για να πετυχουν το συνγεκριμενο χρωμα και επιβαλεται σε τετοια γατα που εχει το colorpoiint τησ σιαμ να εχει λιλα ματια (σαν να σε γελασαν....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 08:49 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #449 08-04-08 08:49 ε τοτε τι ειμαστε εκτος απο κουκλες?αντε βρε παιδια πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #450 08-04-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Φριξάκος σας έχει ακόμα το υφος "μου φάγαν το μπιφτέκι μου"; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:37 Η zorica έγραψε: #451 08-04-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων! Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω ιμαλαιων... Αρχική Δημοσίευση από Sof: Eίδαμε Ιμαλαϊων και μπήκαμε Έχω χαθεί τελευταία λόγω φόρτου εργασίας (μεταξύ άλλων...), αλλά διαβάζω νέα σας συχνά-πυκνά Νέες φριξο-φωτογραφίες δεν έχω, τον έχω τραβήξει πολλές, αλλά έχασα το usb καλώδιο και δεν μπορώ να τις μεταφέρω Όταν έχω θα σας βομβαρδίσω όμως Η θηλυκούλα ιμαλαϊών είναι μια κούκλα Αν ο φρίξος δεν ήταν το απόλυτο ούφο-γατο, θα την ερωτευόταν Click για ανάπτυξη... Αντε ντε που χαθηκες? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες! Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε! Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα! Click για ανάπτυξη... Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #452 08-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Click για ανάπτυξη... Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Η zorica έγραψε: #453 08-04-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω βρε και `γω ετσι εκανα...μετα θελουμε και καθε μερα φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #454 08-04-08 15:18 Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 08-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:01 Η Βάσια13859: #456 08-04-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Eιναι blue-cream colourpoint. Πολύ όμορφη γάτα. Click για ανάπτυξη... τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 23:55 Η fantom-girl: #448 07-04-08 23:55 και που ειναι τα λιλα ματια οεο??????? γαλαζια τα βλεπω εγω πραγμα το αποκλειει απο τα blue-cream αυτο το λεω επιδη συμφωνα με την "επιλεκτικη εκτροφη"εκτρεφουν σιαμ καποια ειδη και περσικες και τις διασταυρωνουν μ ε διαφορεσ γονιδιακες επεμβασεις για να πετυχουν το συνγεκριμενο χρωμα και επιβαλεται σε τετοια γατα που εχει το colorpoiint τησ σιαμ να εχει λιλα ματια (σαν να σε γελασαν....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 08:49 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #449 08-04-08 08:49 ε τοτε τι ειμαστε εκτος απο κουκλες?αντε βρε παιδια πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #450 08-04-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Φριξάκος σας έχει ακόμα το υφος "μου φάγαν το μπιφτέκι μου"; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:37 Η zorica έγραψε: #451 08-04-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων! Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω ιμαλαιων... Αρχική Δημοσίευση από Sof: Eίδαμε Ιμαλαϊων και μπήκαμε Έχω χαθεί τελευταία λόγω φόρτου εργασίας (μεταξύ άλλων...), αλλά διαβάζω νέα σας συχνά-πυκνά Νέες φριξο-φωτογραφίες δεν έχω, τον έχω τραβήξει πολλές, αλλά έχασα το usb καλώδιο και δεν μπορώ να τις μεταφέρω Όταν έχω θα σας βομβαρδίσω όμως Η θηλυκούλα ιμαλαϊών είναι μια κούκλα Αν ο φρίξος δεν ήταν το απόλυτο ούφο-γατο, θα την ερωτευόταν Click για ανάπτυξη... Αντε ντε που χαθηκες? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες! Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε! Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα! Click για ανάπτυξη... Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #452 08-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Click για ανάπτυξη... Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Η zorica έγραψε: #453 08-04-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω βρε και `γω ετσι εκανα...μετα θελουμε και καθε μερα φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #454 08-04-08 15:18 Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 08-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:01 Η Βάσια13859: #456 08-04-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και που ειναι τα λιλα ματια οεο??????? γαλαζια τα βλεπω εγω πραγμα το αποκλειει απο τα blue-cream αυτο το λεω επιδη συμφωνα με την "επιλεκτικη εκτροφη"εκτρεφουν σιαμ καποια ειδη και περσικες και τις διασταυρωνουν μ ε διαφορεσ γονιδιακες επεμβασεις για να πετυχουν το συνγεκριμενο χρωμα και επιβαλεται σε τετοια γατα που εχει το colorpoiint τησ σιαμ να εχει λιλα ματια (σαν να σε γελασαν....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 08:49 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #449 08-04-08 08:49 ε τοτε τι ειμαστε εκτος απο κουκλες?αντε βρε παιδια πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #450 08-04-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Φριξάκος σας έχει ακόμα το υφος "μου φάγαν το μπιφτέκι μου"; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:37 Η zorica έγραψε: #451 08-04-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων! Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω ιμαλαιων... Αρχική Δημοσίευση από Sof: Eίδαμε Ιμαλαϊων και μπήκαμε Έχω χαθεί τελευταία λόγω φόρτου εργασίας (μεταξύ άλλων...), αλλά διαβάζω νέα σας συχνά-πυκνά Νέες φριξο-φωτογραφίες δεν έχω, τον έχω τραβήξει πολλές, αλλά έχασα το usb καλώδιο και δεν μπορώ να τις μεταφέρω Όταν έχω θα σας βομβαρδίσω όμως Η θηλυκούλα ιμαλαϊών είναι μια κούκλα Αν ο φρίξος δεν ήταν το απόλυτο ούφο-γατο, θα την ερωτευόταν Click για ανάπτυξη... Αντε ντε που χαθηκες? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες! Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε! Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα! Click για ανάπτυξη... Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #452 08-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Click για ανάπτυξη... Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Η zorica έγραψε: #453 08-04-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω βρε και `γω ετσι εκανα...μετα θελουμε και καθε μερα φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #454 08-04-08 15:18 Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 08-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:01 Η Βάσια13859: #456 08-04-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε τοτε τι ειμαστε εκτος απο κουκλες?αντε βρε παιδια πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #450 08-04-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Φριξάκος σας έχει ακόμα το υφος "μου φάγαν το μπιφτέκι μου"; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:37 Η zorica έγραψε: #451 08-04-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων! Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω ιμαλαιων... Αρχική Δημοσίευση από Sof: Eίδαμε Ιμαλαϊων και μπήκαμε Έχω χαθεί τελευταία λόγω φόρτου εργασίας (μεταξύ άλλων...), αλλά διαβάζω νέα σας συχνά-πυκνά Νέες φριξο-φωτογραφίες δεν έχω, τον έχω τραβήξει πολλές, αλλά έχασα το usb καλώδιο και δεν μπορώ να τις μεταφέρω Όταν έχω θα σας βομβαρδίσω όμως Η θηλυκούλα ιμαλαϊών είναι μια κούκλα Αν ο φρίξος δεν ήταν το απόλυτο ούφο-γατο, θα την ερωτευόταν Click για ανάπτυξη... Αντε ντε που χαθηκες? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες! Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε! Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα! Click για ανάπτυξη... Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #452 08-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Click για ανάπτυξη... Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Η zorica έγραψε: #453 08-04-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω βρε και `γω ετσι εκανα...μετα θελουμε και καθε μερα φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #454 08-04-08 15:18 Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 08-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:01 Η Βάσια13859: #456 08-04-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Φριξάκος σας έχει ακόμα το υφος "μου φάγαν το μπιφτέκι μου"; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:37 Η zorica έγραψε: #451 08-04-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων! Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω ιμαλαιων... Αρχική Δημοσίευση από Sof: Eίδαμε Ιμαλαϊων και μπήκαμε Έχω χαθεί τελευταία λόγω φόρτου εργασίας (μεταξύ άλλων...), αλλά διαβάζω νέα σας συχνά-πυκνά Νέες φριξο-φωτογραφίες δεν έχω, τον έχω τραβήξει πολλές, αλλά έχασα το usb καλώδιο και δεν μπορώ να τις μεταφέρω Όταν έχω θα σας βομβαρδίσω όμως Η θηλυκούλα ιμαλαϊών είναι μια κούκλα Αν ο φρίξος δεν ήταν το απόλυτο ούφο-γατο, θα την ερωτευόταν Click για ανάπτυξη... Αντε ντε που χαθηκες? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες! Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε! Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα! Click για ανάπτυξη... Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #452 08-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Click για ανάπτυξη... Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Η zorica έγραψε: #453 08-04-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω βρε και `γω ετσι εκανα...μετα θελουμε και καθε μερα φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #454 08-04-08 15:18 Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 08-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:01 Η Βάσια13859: #456 08-04-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων! Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω ιμαλαιων... Αρχική Δημοσίευση από Sof: Eίδαμε Ιμαλαϊων και μπήκαμε Έχω χαθεί τελευταία λόγω φόρτου εργασίας (μεταξύ άλλων...), αλλά διαβάζω νέα σας συχνά-πυκνά Νέες φριξο-φωτογραφίες δεν έχω, τον έχω τραβήξει πολλές, αλλά έχασα το usb καλώδιο και δεν μπορώ να τις μεταφέρω Όταν έχω θα σας βομβαρδίσω όμως Η θηλυκούλα ιμαλαϊών είναι μια κούκλα Αν ο φρίξος δεν ήταν το απόλυτο ούφο-γατο, θα την ερωτευόταν Click για ανάπτυξη... Αντε ντε που χαθηκες? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες! Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε! Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα! Click για ανάπτυξη... Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #452 08-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Click για ανάπτυξη... Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Η zorica έγραψε: #453 08-04-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω βρε και `γω ετσι εκανα...μετα θελουμε και καθε μερα φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #454 08-04-08 15:18 Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 08-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:01 Η Βάσια13859: #456 08-04-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!! Click για ανάπτυξη... Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Η zorica έγραψε: #453 08-04-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω βρε και `γω ετσι εκανα...μετα θελουμε και καθε μερα φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #454 08-04-08 15:18 Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 08-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:01 Η Βάσια13859: #456 08-04-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω βρε και `γω ετσι εκανα...μετα θελουμε και καθε μερα φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #454 08-04-08 15:18 Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 08-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:01 Η Βάσια13859: #456 08-04-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 08-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:01 Η Βάσια13859: #456 08-04-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη? Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:01 Η Βάσια13859: #456 08-04-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας έχω πρήξει ε; Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω... Click για ανάπτυξη... τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:20 Ο Elena_p έγραψε: #457 08-04-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post Click για ανάπτυξη... Δες εδω: The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians. Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων. Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #458 08-04-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα Click για ανάπτυξη... Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #459 08-04-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι Click για ανάπτυξη... Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #460 08-04-08 21:10 Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.