moukelis
Επιφανές μέλος
Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες!Ναι το χρυσό μου...και όσο πάει χειροτερεύει
Έχω πάθει πλάκα με τη Μόϊρα, σήμερα διάβαζα από την αρχή το ποστ όταν ήταν ακόμα ημερών, είναι ένα κουκλί![]()
Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε!

Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
nia79
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Κορίτσια καμιά Λίμνης Βαν δεν έχετε συναντήσει? Ψάχνω και ψάχνω και τίποτα! Μήπως καμιά σας ξέρει κανέναν εκτροφέα στο εξωτερικο?
φυσικα εννοεις Turkish Van
ΕΥΗ.Τ
Νεοφερμένο μέλος
Eιναι blue-cream colourpoint. Πολύ όμορφη γάτα.
τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
ΕΥΗ.Τ
Νεοφερμένο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ο Φριξάκος σας έχει ακόμα το υφος "μου φάγαν το μπιφτέκι μου";![]()
Πραγματικά!!

zorica
Διάσημο μέλος
Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη?Zoritsa... νέα φουρνιά Ιμαλαιόπουλων!
Εγω νομιζω ιμαλαιων...τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post![]()
Αντε ντε που χαθηκες?Eίδαμε Ιμαλαϊων και μπήκαμε
Έχω χαθεί τελευταία λόγω φόρτου εργασίας (μεταξύ άλλων...), αλλά διαβάζω νέα σας συχνά-πυκνά
Νέες φριξο-φωτογραφίες δεν έχω, τον έχω τραβήξει πολλές, αλλά έχασα το usb καλώδιο και δεν μπορώ να τις μεταφέρω
Όταν έχω θα σας βομβαρδίσω όμως
Η θηλυκούλα ιμαλαϊών είναι μια κούκλα
Αν ο φρίξος δεν ήταν το απόλυτο ούφο-γατο, θα την ερωτευόταν![]()
Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!!Ήταν το πεπρωμένο μου,μόλις έβαλα την αγγελία εμφανίστηκε μπροστά μου!Περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή,και μετά ετοιμαστείτε για πολλές πολλές φωτογραφίες!
Να προσέχετε μην ξυπνήσετε το βράδυ και τον δείτε σε κανένα κομοδίνο...τη βάψατε!
Πάντως πρέπει να κρύβει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα αυτή η τσαντισμένη φατσούλα!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Σας έχω πρήξει ε;Ποτε θα ερθει αυτη η Κυριακη!!!![]()

Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω...

zorica
Διάσημο μέλος
Σας έχω πρήξει ε;
Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω...![]()

σε καταλαβαινω βρε και `γω ετσι εκανα...μετα θελουμε και καθε μερα φωτο
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ποσο ειναι αυτα τωρα Γιουλη?
Όσο τα βλέπεις... πολύ μωρά ακόμα...![]()
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σας έχω πρήξει ε;
Να φέρετε την Κυριακή πιο κοντά τότε,τι φταίω η δόλια μάνα;Μετά την Κυριακή να δείτε,που θα την έχω δίπλα μου και θα σας τρελάνω...![]()
τι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα

Elena_p
Δραστήριο μέλος
τελικα ειμαστε blue cream colourpoint η ιμαλαιων?μπερδευτικα με τα post![]()
Δες εδω:
The Himalayan Cat (also called the colourpoint persian) has extremely long, fluffy fur, with the blue eyes and the points of a Siamese. Himalayan is the American term, while in Europe they are reffered to as colourpoint persians.
Στην Ευρώπη λέγονται colourpoint, στην Αμερική Ιμαλαϊων.
Αυτό με τα λιλά μάτια ομολογώ ότι δεν το ήξερα.
Ολες οι Ιμαλαίων απ'οσο ξέρω έχουν μπλε μάτια.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλιτι θα γίνει την Κυριακή ρε παιδιά, το χασα![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Ωραίο ποιηματάκι,θα το πω στη Μόιρα!Θα πάει σπίτι της Moukeli το γατέλι![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool