Περσίας maniacs

Αυτό είναι καλή ιδέα αλλά υπάρχουν 2 ψιλοπροβληματάκια.

Πρωτον δεν κατάλαβα αν επιβαρύνεται το σταθερο τηλ η οχι. Αν ναι δεν μπορω να το χρησιμοποιήσω. Ο πατέρας μου δυστυχώς βρίσκει το σταθερό απόλυτα άσκοπο έξοδο, και το ιντερνετ (επειδη στο μυαλό του συνδέεται με το σταθερο) ακόμα πιο άσκοπο. Αν δει φουσκωμένο λογαριασμό θα φρίξει.

Σόρρυ που ρωτάω απλά εγώ στην αγγλία έχω cable broadband το οποίο ναι μεν ειναι με καλωδιο αλλά δεν έχει καμια σχεση με σταθερο. Σταθερο στην αγγλια πχ δεν εχω. Επίσης έχω και wireless συνδεδεμένο με το μοντεμ για να έχω ιντερνετ και στο κομπιουτερ το....σταθερο που ειναι μπαστακωμενο στο γραφειο αλλα και στο λαπτοπ. Αλλα τετοιο στικάκι....δεν έχω και δεν ξερω τι ειναι.

Δευτερον και μάλλον κυριώτερον. Δυστυχως τα 30 ευρω για μένα ειναι πολλά. Θα έρθω ελλάδα σχεδόν χωρίς ευρώ στην τσέπη μου. Πρέπει να προσέξω παρα μα πάρα πολύ για να μην καταλήξω να με χαρτζιλικώνει ο πατέρας μου. Άρα 30 ευρω για ιντερνετ ειναι λίγο κάπως. Όταν πλέον θα έχω βρει δουλειά (που αποκλείεται να είναι απο την πρώτη μέρα) θα έχω πλέον μετακομίσει σπίτι μου άρα θα μπορώ να βάλω ιντερνετ.

Μέχρι τότε κανα γρήγορο μισάωρο σε κάνα ιντερνετ καφε και αν πηγαίνω σε κανα φιλαράκι που έχει ιντερνετ. :/: Τι να κάνω παιδια. Υπομονη.

Παρεπιπτόντως εμένα οι τιμές του ιντερνετ εκεί πέρα μου φαίνονται εξωφρενικές. Εγώ πληρώνω 18 λιρες (μεταφραση γυρω στα 22-23 ευρω) για 10G. Γιατί πια τόσο ακριβά εκει? Η αγγλία είναι πανάκριβη σχεδόν σε όλα αλλά στο ιντερνετ είναι χαλαρη.
Ναι ειναι πανακριβα...Το ασυσματο κοστιζει πολυ,το ADSL κοστιζει 30 ευρω το διμηνο να φανταστεις.Οχι,δεν εχει καμια σχεση με το σταθερο,εγω δεν εχω εδω στην Καλυμνο.Ειναι ενα USB stick που το βαζεις κι εχεις Internet,δεν κανεις καποιο χωρο hot spot.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ειναι πανακριβα...Το ασυσματο κοστιζει πολυ,το ADSL κοστιζει 30 ευρω το διμηνο να φανταστεις.Οχι,δεν εχει καμια σχεση με το σταθερο,εγω δεν εχω εδω στην Καλυμνο.Ειναι ενα USB stick που το βαζεις κι εχεις Internet,δεν κανεις καποιο χωρο hot spot.;)

Και χρειάζεται να κάνεις συμβόλαιο? Γιατί εγώ το θέλω για κανα 2-3 μήνες μόνο και μετά μόλις μπω στο δικό μου σπίτι θα κάνω κανονική σύνδεση. (ADSL είναι σαν αυτό που έχω στην αγγλία Δώρα?).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ADSL ειναι το γρηγορο,δεν ξερω τι εχεις στην Αγγλια...Νομιζω οτι ειναι για εξι μηνες,αλλα διαφερει απο εταιρια σε εταιρια.Αλλα αν δεν θες για τοσο καιρο,μπορεις να διαλεξεις μια που να σου επιτρεπει αλλαγη προγραμματος ανα μηνα,και τους μηνες που θα μετακομισεις να το βαλεις στο πιο φθηνο,με δεκα ευρω π.χ.

ADSL ειναι το γρηγορο,δεν ξερω τι εχεις στην Αγγλια...Νομιζω οτι ειναι για εξι μηνες,αλλα διαφερει απο εταιρια σε εταιρια.Αλλα αν δεν θες για τοσο καιρο,μπορεις να διαλεξεις μια που να σου επιτρεπει αλλαγη προγραμματος ανα μηνα,και τους μηνες που θα μετακομισεις να το βαλεις στο πιο φθηνο,με δεκα ευρω π.χ.

Δώρα μπαίνω μσν γιατί το τσακίσαμε το θέμα :P

Αγαπητές κυρίες καλέ πείτε μας τι κάνουν τα περσόνια σας!

Το δικό μου μόλις έφαγε μπανάνα...:confused:

Θέλει να δοκιμάζει οτιδήποτε τρώω, σου λέει για να το τρώει αυτή καλό θα'ναι...

Θέλει να δοκιμάζει οτιδήποτε τρώω, σου λέει για να το τρώει αυτή καλό θα'ναι...

Και του άρεσε η μετά ξύνισε τα μούτρα και έφυγε? Ο δικός μου έτσι έκανε. Ερχόταν έχωνε τα μούτρα του στα δικά μου να μυρίσει/γλυψει το τι τρώω αν του άρεσε καθόταν και το μασουλούσε αν όχι ξύνιζε τα μούτρα και έφευγε θιγμένος! :lol::lol::lol::lol:

Μου φάνηκε ότι είχε ύφος : "Χεχε, σιγά μην μου ξέφευγες.."

Μου φάνηκε ότι είχε ύφος : "Χεχε, σιγά μην μου ξέφευγες.."

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δηλαδή δοκιμάζει πάντα ότι τρως? Και αν δεν του δώσεις? Τσατίζεται?

εγω εχω adsl connex και αυτο ειναι μαζι με το παγιο του σταθερου...ειναι τσιμπιμενο...
Το δικό μου μόλις έφαγε μπανάνα...:confused:
:blink::blink::blink:
Καπως ετσι...??? https://www.youtube.com/watch?v=-yrQB0dIGDk

Δηλαδή δοκιμάζει πάντα ότι τρως? Και αν δεν του δώσεις? Τσατίζεται?

Φυσικά και τσαντίζεται! Μου γυρνάει τον κ.. του και δεν μου δίνει σημασία:mad:

:blink::blink::blink:
Καπως ετσι...??? https://www.youtube.com/watch?v=-yrQB0dIGDk[/quote]
και δεν το εχω δοκιμασει...λενε οτι η μια γατα στις 3 τρελλενεται για μπανανα:blink:

Χαχαχα:lol: Ο δικός μου την έφαγε από το χέρι μου..

Χαχαχα:lol: Ο δικός μου την έφαγε από το χέρι μου..

Εγώ αυτό να πω την αλήθεια δεν το είχα δοκιμάσει με τον δικό μου....:confused:

Μια αφιερωση που μας ζητησε η συμπεθερα,χατηρια δε χαλαμε...Προ δεκαλεπτου ειναι η φωτο,κουραστηκε το καμαρι μου που κυνηγουσε ολα τα καλσον στο απλωμα,και ειπε να απλωσει την αριδα του...:PΑναστασια,ολος δικος σου!
PB091494.jpg
ΑΓΑΠΗΗΗΗ ΜΟΥΥΥΥ!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΖΟΥΛΗΞΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!
Τα Χριστουγεννα συμπεθέρα θα το ζουλήξω το παιδί εεε? Καλά είναι κουκλαρος σ΄αυτή τη φωτο. Γάταρος με τα όλα του. Καλέ πώς μεγάλωσε? Τι ματάρες έκανε? Τέλειος νομίζω μετά τη στείρωση είναι πιο όμορφος από πριν. ¨Η μάλλον είναι το ότι ανδρώθηκε!!!
Να τον χαίρεσαι Δώρα μου!! Και η πριγκίπισσά σου όμως δεν πάει πίσω.:up::up::up:

Ευχαριστουμε συμπεθερα!Φυσικα και θα τον ζουληξετε,οσο θελετε!Πες στην γατοσυμπεθερα μου να μπει να μου πει για τα αποτελεσματα καλε!

Ευχαριστουμε συμπεθερα!Φυσικα και θα τον ζουληξετε,οσο θελετε!Πες στην γατοσυμπεθερα μου να μπει να μου πει για τα αποτελεσματα καλε!
Την πήρα τηλ τώρα να μπει. Λείπει απ΄το σπίτι. Μου είπε πως θα μπει στο μσν να σου μιλήσει. Τώρα δεν ξέρω πού ακριβώς βόσκει αυτή την στιγμή... θα σε ενημερώσει καλη μου ομως.!!!Ειναι φευγάτη ..ξέρεις... λόγω ....καταλαβαίνεις τώρα εσύ!!!!!:redface:

Καταλαβαινω,καταλαβαινω...:lol:

απορια

διαβασα σε μια αγγελεία για περσικό Traditional doll face. Τι ακριβώς έχει η μύτη τουςκαι είναι traditional doll face; εχω δηλώσει την ασχετοσύνη μου πολλάκης... απλά απόρισα... Επίσης στην ίδια αγγελία ζητάγανε ιρανή νύφη... (κάπως έτσι) τι διασταύρωση είανι αυτή; γιατί μπερδευομαι και χαζεύω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back