Αυτό είναι καλή ιδέα αλλά υπάρχουν 2 ψιλοπροβληματάκια.
Πρωτον δεν κατάλαβα αν επιβαρύνεται το σταθερο τηλ η οχι. Αν ναι δεν μπορω να το χρησιμοποιήσω. Ο πατέρας μου δυστυχώς βρίσκει το σταθερό απόλυτα άσκοπο έξοδο, και το ιντερνετ (επειδη στο μυαλό του συνδέεται με το σταθερο) ακόμα πιο άσκοπο. Αν δει φουσκωμένο λογαριασμό θα φρίξει.
Σόρρυ που ρωτάω απλά εγώ στην αγγλία έχω cable broadband το οποίο ναι μεν ειναι με καλωδιο αλλά δεν έχει καμια σχεση με σταθερο. Σταθερο στην αγγλια πχ δεν εχω. Επίσης έχω και wireless συνδεδεμένο με το μοντεμ για να έχω ιντερνετ και στο κομπιουτερ το....σταθερο που ειναι μπαστακωμενο στο γραφειο αλλα και στο λαπτοπ. Αλλα τετοιο στικάκι....δεν έχω και δεν ξερω τι ειναι.
Δευτερον και μάλλον κυριώτερον. Δυστυχως τα 30 ευρω για μένα ειναι πολλά. Θα έρθω ελλάδα σχεδόν χωρίς ευρώ στην τσέπη μου. Πρέπει να προσέξω παρα μα πάρα πολύ για να μην καταλήξω να με χαρτζιλικώνει ο πατέρας μου. Άρα 30 ευρω για ιντερνετ ειναι λίγο κάπως. Όταν πλέον θα έχω βρει δουλειά (που αποκλείεται να είναι απο την πρώτη μέρα) θα έχω πλέον μετακομίσει σπίτι μου άρα θα μπορώ να βάλω ιντερνετ.
Μέχρι τότε κανα γρήγορο μισάωρο σε κάνα ιντερνετ καφε και αν πηγαίνω σε κανα φιλαράκι που έχει ιντερνετ.

Τι να κάνω παιδια. Υπομονη.
Παρεπιπτόντως εμένα οι τιμές του ιντερνετ εκεί πέρα μου φαίνονται εξωφρενικές. Εγώ πληρώνω 18 λιρες (μεταφραση γυρω στα 22-23 ευρω) για 10G. Γιατί πια τόσο ακριβά εκει? Η αγγλία είναι πανάκριβη σχεδόν σε όλα αλλά στο ιντερνετ είναι χαλαρη.