Περσίας maniacs

Δεν μετακομιζω ακομα..αυτο εχει προγραμματιστει για το καλοκαιρι αφου δεν μπορω τωρα στη μεση της σχολικης χρονιας να κανω αλλαγες...αλλα τωρα αυτη την περιοδο πνηγομαστε στη δουλια...:down:
Βαλε καμια φωτο να τα δω βρε πως ειναι τωρα...;):)
Εννοούσα για τον άντρα σου, δεν είχε μετακομίσει; να θα προσπαθήσω να βγάλω σήμερα κ θα σου τις βάλω να τα δεις, αλλά θέλουμε κ εμείς αντάλλαγμα μια φωτογραφία του Μάρκο, είναι κ επίκαιρος μέρες που έρχονται:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοούσα για τον άντρα σου, δεν είχε μετακομίσει; να θα προσπαθήσω να βγάλω σήμερα κ θα σου τις βάλω να τα δεις, αλλά θέλουμε κ εμείς αντάλλαγμα μια φωτογραφία του Μάρκο, είναι κ επίκαιρος μέρες που έρχονται:lol:
Ουτε ο καλος μου δεν εχει μετακομισει ακομα..πηγαινο-ερχεται και ψοφαει καθε μερα ο κακομοιρης...:down:
Αλλα οπου να `ναι...θα πρεπει γιατι εχει αρχισει να κοιμαται στο τιμονι γυριζοντας βραδιατικα...
Που λες για τον Μαρκο ...θα εχω το νου μου :lol::lol::lol:αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα εχουμε βδομαδες μπροστα μας:up::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουτε ο καλος μου δεν εχει μετακομισει ακομα..πηγαινο-ερχεται και ψοφαει καθε μερα ο κακομοιρης...:down:
Αλλα οπου να `ναι...θα πρεπει γιατι εχει αρχισει να κοιμαται στο τιμονι γυριζοντας βραδιατικα...
Που λες για τον Μαρκο ...θα εχω το νου μου :lol::lol::lol:αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα εχουμε βδομαδες μπροστα μας:up::lol:
Εγώ θέλω από τώρα αλλωστε κ τα μαγαζιά στόλισαν τις βιτρίνες

Εγώ θέλω από τώρα αλλωστε κ τα μαγαζιά στόλισαν τις βιτρίνες

Παρε μια αλλη τωρα για να σου περασει:lol::lol::lol:και βλεπουμε μετα:D
funny_808.jpg

και μια αλλη:)
Santa_Cat.jpg

και μια αλλη:)
Santa_Cat.jpg
Από το τίποτα καλή ειναι κ αυτή αν κ άλλη χάρη έχει να το έχεις από μόνος σου. Θα βολευτώ όμως μ αυτές μέχρι να δω το real thing

τι ωραία Αγιο-Βασιλάκια είναι αυτά....:)

για πού θα μετακομίσεις Zorica?αν επιτρέπεται...:redface:

Από το τίποτα καλή ειναι κ αυτή αν κ άλλη χάρη έχει να το έχεις από μόνος σου. Θα βολευτώ όμως μ αυτές μέχρι να δω το real thing

Θα σε φτιαξω μωρε..αφου το ειπα...αλλα αργοτερα για να μπουμε καλα,καλα στο κλιμα:)

τι ωραία Αγιο-Βασιλάκια είναι αυτά....:)
Με βαζει η Ελενα στον πειρασμο απο τωρα:lol:
για πού θα μετακομίσεις Zorica?αν επιτρέπεται...:redface:
Ναυπλειο θα παω για μονιμα απο το καλοκαιρι;):)

Δειτε και ενα αλλο ταιριαστο στο θεμα μας...:P
cat-in-santa-hat.jpg

cat-in-santa-hat.jpg
Xaxa όποιος περιμένει δώρο από αυτό σώθηκε

cat-in-santa-hat.jpg

σε αυτον δεν του πολυαρέσει, λίγο κατσούφης είναι...:lol:
ωραίο τα Ναύπλιο Zorica θα είσαι και κοντά στην Αθήνα, άντε μήπως και σε δούμε..;)

σε αυτον δεν του πολυαρέσει, λίγο κατσούφης είναι...:lol:
ωραίο τα Ναύπλιο Zorica θα είσαι και κοντά στην Αθήνα, άντε μήπως και σε δούμε..;)
Ναι βρε Βασακο...σας ζηλευω που βλεπεστε...αλλα και εγω θα ξεκλεψω χρονο καποτε;):)...δες και ενα αλλο μωρο
SantaCat.jpg

Ναι βρε Βασακο...σας ζηλευω που βλεπεστε...αλλα και εγω θα ξεκλεψω χρονο καποτε;):)...δες και ενα αλλο μωρο
SantaCat.jpg
Αυτό είναι τέλειο αγιοβασιλάκι

1-2321002-9784498.jpg
και ενα δωράκι από μένα είναι λίγο φτιαγμένη βέβαια αλλά ειναι ωραία φωγτογραφία

Αυτό είναι τέλειο αγιοβασιλάκι

1-2321002-9784498.jpg
και ενα δωράκι από μένα είναι λίγο φτιαγμένη βέβαια αλλά ειναι ωραία φωγτογραφία

Ειναι πολυ ωραιο:D
και ενα απο μενα...
fizbinhat.JPG

όντως το μωράκι ειναι το καλύτερο...:)

Εμένα μου άρεσαν κ τα 2 πεισμωμένα περσάκια πάρα πολύ:D
και ένα Wallpaper δώρο;)

Συνημμένα

• _a35.jpg
    _a35.jpg
    134,7 KB · Εμφανίσεις: 33

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back