Περσίας maniacs

Εμένα μου άρεσαν κ τα 2 πεισμωμένα περσάκια πάρα πολύ:D
και ένα Wallpaper δώρο;)
ειναι παραμυθενια ατμοσφερα...μου θυμιζει τα παιδικα μου χρονια...:/::)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οριστε...
Christmas%20Wallpaper%20-24.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και λιγο χιονακι δεν βλαπτει...

iphone-christmas-wallpaper3.jpg

πω πω τέλειο θα βγαλω αυτό που έχω τώρα και είναι αυτό
και θα βάλω το δίκό σου

Συνημμένα

• 45.jpg
    45.jpg
    111,2 KB · Εμφανίσεις: 27
πω πω τέλειο θα βγαλω αυτό που έχω τώρα και είναι αυτό
και θα βάλω το δίκό σου
και το δικο σου μ`αρεσει τρομερα!!!
Ααααα τωρα ενα σε ολους γατοφιλους!!!
;):D
christmas-wallpapers800-7.jpg

και αυτο το δωράκι

Συνημμένα

• 2074758680042644830zXubyk_ph.jpg
    2074758680042644830zXubyk_ph.jpg
    76,6 KB · Εμφανίσεις: 25
και αυτο δεν θα ελεγα ασχημο...
Christmas-Time-Animated-Wallpaper_1.jpg

Μια κ σου αρέσουν αυτα να κ ένα ακόμα κ ένα να σου λέει τα κάλαντα

Συνημμένα

• 27.jpg
    27.jpg
    75,5 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 1122.jpg
    1122.jpg
    18,7 KB · Εμφανίσεις: 39
Μια κ σου αρέσουν αυτα να κ ένα ακόμα κ ένα να σου λέει τα κάλαντα
attachment.php

αυτο ειναι ΟΛΑ τα λεφτα!!!:lol::lol::lol:

:lol: ναι αυτό το βάζουν κάθε χριστούγεννα είναι κ ένα με σκυλάκια νομίζω

:lol: ναι αυτό το βάζουν κάθε χριστούγεννα είναι κ ένα με σκυλάκια νομίζω
ξερεις,τωρα που μπηκα στο πνευμα των Χριστουγεννων και το σκεφτομαι το δεντρο που εχει ΠΟΛΛΑ μπιχλιμπιδια ...τι θα κανει οΜαρκο που δεν τα εχει ξαναδει?Θα μου τα γκρεμισει ολα και θα γλυφει και εκεινη τη χρυσοσκονι που ειναι επικινδινη?Τι θα γινει?:hmm::(

ξερεις,τωρα που μπηκα στο πνευμα των Χριστουγεννων και το σκεφτομαι το δεντρο που εχει ΠΟΛΛΑ μπιχλιμπιδια ...τι θα κανει οΜαρκο που δεν τα εχει ξαναδει?Θα μου τα γκρεμισει ολα και θα γλυφει και εκεινη τη χρυσοσκονι που ειναι επικινδινη?Τι θα γινει?:hmm::(
Αυτό έπαθα πέρυσι με τον Μπατ δεν είχε αφήσει δέντρο γιρλάντες φωτάκια τπτ πήγαινε ύπουλα- ύπουλα από κάτω κ τα τραβούσε με το νύχι κ μετά η μύτη του ήταν πάντα γεμάτη κ γυαλινή

εγώ το έχω σπίτι μου αυτό το δωράκι:happy:
ναι:lol: και ομολογώ ότι ζηλεύω πολύ! απαιτούμε να ντύσεις κ εσύ το δωράκι σου με κόκκινη στολή κ να ανεβάσεις τη φωτογραφία να τη δούμε:up:

καλησπέρα καλησπέρα (νωρίς νωρίς μπήκα...) πως πήθεις ένα γάτο ότι η κίττεν δεν είναι ωραία τροφή; έφερα το γραφείο μου στο σαλόνι (κυρίως γιατί άδειασα ένα δωμάτιο από πράγματα) και όταν τους βάζω να φάνε (τον ένα στη μία άκρη τον άλλον στην άλλη αυτό που κάνω είναι να πέρνω τον πρίνς αγκαλιά και να τον πηγαίνω στο πιάτο του....

Περσάκια!!!!! περσάκια μου γλυκά, περσάκια μου ωραία, μα θέλω να σας πω μια ωραία ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!
Βλέπω πως δεν είστε μέσα... Μήπως χουζουρευετε???
Πάω σε μια βάφτιση κ έπειτα για babysitting του ανηψιου κι επανέρχομαι δριμύτερη!! χεχεχε:up::up::up:

Καλημέρα σε όλους τους γατόφιλους!

Συνημμένα

• DSC00757.jpg
    DSC00757.jpg
    176,9 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSC00793.jpg
    DSC00793.jpg
    195,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC00759.jpg
    DSC00759.jpg
    185,5 KB · Εμφανίσεις: 29
Καλημέρα και από μένα πραγματικά μέρα που είναι χουζουρεύουμε.
Και μια κ αρχίσαμε με χριστουγεννιάτικα wallpaper να και ενα ακόμα

Συνημμένα

• christmas-03v.jpg
    christmas-03v.jpg
    694,6 KB · Εμφανίσεις: 31

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back