Περσίας maniacs

Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. :up::up::up:
Οκ.σε συγχωρω...προς το παρον:lol::lol::lol:
Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό
Κατσε να δεις...φωτο γουνα:lol::lol::lol:

IMG_1164.JPG

h

IMG_1136.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1164.JPG
Ζορίτσαααα! τι κάνεις καλή μου? Τα παιδιά? Ο άνδρας σου? Το Μαρκουλίνι είναι τέλειο στη φωτο. Καλέ έχει υπέροχη γούνα. Σπάνιο χρώμα και τόσο πλούσια!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

IMG_1164.JPG

h

IMG_1136.JPG
Πωπω αυτό θα πει χορταστικός γάτος!!! Τι τέλειο αιλουροειδές είναι αυτό:inlove::inlove::inlove: Και το καταπληκτικό ειναι που δεν πιάνει κόμπους όλο αυτό το γουναρικό
https://www.youtube.com/watch?v=lW_1ZjIKIMU&feature=related
Να κοιτα κ αυτό ούτε κ αυτός ο Μει Κουνος μου φαίνεται αδύνατος

Ζορίτσαααα! τι κάνεις καλή μου? Τα παιδιά? Ο άνδρας σου? Το Μαρκουλίνι είναι τέλειο στη φωτο. Καλέ έχει υπέροχη γούνα. Σπάνιο χρώμα και τόσο πλούσια!!!:up:
Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες...:D
Πωπω αυτό θα πει χορταστικός γάτος!!! Τι τέλειο αιλουροειδές είναι αυτό:inlove::inlove::inlove: Και το καταπληκτικό ειναι που δεν πιάνει κόμπους όλο αυτό το γουναρικό
ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις...:lol::lol::lol:
εχει καταντησει κανονικος Garfield...:lol:
IMG_1165.JPG

ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις...:lol::lol::lol:
IMG_1165.JPG
Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα
heart.gif
Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι;

https://www.youtube.com/watch?v=lW_1ZjIKIMU&feature=related
Να κοιτα κ αυτό ούτε κ αυτός ο Μει Κουνος μου φαίνεται αδύνατος
ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα:lol::lol::lol:
IMG_1148.JPG

ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα:lol::lol::lol:
IMG_1148.JPG
Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου;

Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα
heart.gif
Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι;
Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...:lol:αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος...:lol:

IMG_1165.JPG
Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του:)

Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη!:)

Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου;
Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...:down:αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα...:lol:

Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...:lol:αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος...:lol:
Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ.
Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός:up::mad:(ανάμεικτα συναισθήματα )

Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...:down:αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα...:lol:
χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα :lol::lol:

Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του:)
Φιλακια και στα δικα σου ομορφα μουσουδακια...
Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη!:)
Καληνυχτα...και εγω σε λιγακι θα κοιμηθω.

Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο

Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ.
Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός:up::mad:(ανάμεικτα συναισθήματα )
Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει:lol:
χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα :lol::lol:
:lol::lol::lol:

Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια:)
IMG_1117.JPG

Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει:lol:

:lol::lol::lol:
Τι απατεώνας γάτος:lol::lol::lol::lol:
IMG_1117.JPG
Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά:up: καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο

Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας!

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!!

:lol::lol::lol:Αλήθεια το μωρό μου???:up:

IMG_1117.JPG
Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back