zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η zorica έγραψε: #5.381 01-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... Οκ.σε συγχωρω...προς το παρον Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Click για ανάπτυξη... Κατσε να δεις...φωτο γουνα h Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:10 Η staman2 έγραψε: #5.382 01-12-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οκ.σε συγχωρω...προς το παρον Κατσε να δεις...φωτο γουνα https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1164.JPG Click για ανάπτυξη... Ζορίτσαααα! τι κάνεις καλή μου? Τα παιδιά? Ο άνδρας σου? Το Μαρκουλίνι είναι τέλειο στη φωτο. Καλέ έχει υπέροχη γούνα. Σπάνιο χρώμα και τόσο πλούσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η elvenstar: #5.383 01-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οκ.σε συγχωρω...προς το παρον Κατσε να δεις...φωτο γουνα h Click για ανάπτυξη... Πωπω αυτό θα πει χορταστικός γάτος!!! Τι τέλειο αιλουροειδές είναι αυτό Και το καταπληκτικό ειναι που δεν πιάνει κόμπους όλο αυτό το γουναρικό https://www.youtube.com/watch?v=lW_1ZjIKIMU&feature=related Να κοιτα κ αυτό ούτε κ αυτός ο Μει Κουνος μου φαίνεται αδύνατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:16 Η zorica έγραψε: #5.384 01-12-08 01:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσαααα! τι κάνεις καλή μου? Τα παιδιά? Ο άνδρας σου? Το Μαρκουλίνι είναι τέλειο στη φωτο. Καλέ έχει υπέροχη γούνα. Σπάνιο χρώμα και τόσο πλούσια!!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω αυτό θα πει χορταστικός γάτος!!! Τι τέλειο αιλουροειδές είναι αυτό Και το καταπληκτικό ειναι που δεν πιάνει κόμπους όλο αυτό το γουναρικό Click για ανάπτυξη... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #5.385 01-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Click για ανάπτυξη... Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η zorica έγραψε: #5.386 01-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: https://www.youtube.com/watch?v=lW_1ZjIKIMU&feature=related Να κοιτα κ αυτό ούτε κ αυτός ο Μει Κουνος μου φαίνεται αδύνατος Click για ανάπτυξη... ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #5.387 01-12-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η zorica έγραψε: #5.388 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι; Click για ανάπτυξη... Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η staman2 έγραψε: #5.389 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:25 Η staman2 έγραψε: #5.390 01-12-08 01:25 Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #5.391 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η elvenstar: #5.392 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Click για ανάπτυξη... Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #5.393 01-12-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η zorica έγραψε: #5.394 01-12-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Click για ανάπτυξη... Φιλακια και στα δικα σου ομορφα μουσουδακια... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα...και εγω σε λιγακι θα κοιμηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #5.395 01-12-08 01:31 Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:33 Η zorica έγραψε: #5.396 01-12-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ είπαμε τους αφήνω για το τέλος. Να κοιμηθω με την εικόνα τους. Το αγαπημενο μου... Αλλά βρε.. ήμουν στα βρετανάκια. Είχαμε νέα σήμερα καθώς είδες!!!Ο Μπατ κουκλος τρελάθηκα. Τώρα πάντα βουρτσισμα και θα φυσάνε. Click για ανάπτυξη... Οκ.σε συγχωρω...προς το παρον Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι κ εγώ για την χαίτη σου έλεγα μονο. Αύτο που σκεφτόμουν είναι μηπως τελικά είναι κατι από διασταύρωση ή Μει Κουν ή Νορβιγηκου Δάσους με Περσικό κ όχι Αγγύρας που σου ειπαν με περσικό Click για ανάπτυξη... Κατσε να δεις...φωτο γουνα h Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:10 Η staman2 έγραψε: #5.382 01-12-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οκ.σε συγχωρω...προς το παρον Κατσε να δεις...φωτο γουνα https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1164.JPG Click για ανάπτυξη... Ζορίτσαααα! τι κάνεις καλή μου? Τα παιδιά? Ο άνδρας σου? Το Μαρκουλίνι είναι τέλειο στη φωτο. Καλέ έχει υπέροχη γούνα. Σπάνιο χρώμα και τόσο πλούσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η elvenstar: #5.383 01-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οκ.σε συγχωρω...προς το παρον Κατσε να δεις...φωτο γουνα h Click για ανάπτυξη... Πωπω αυτό θα πει χορταστικός γάτος!!! Τι τέλειο αιλουροειδές είναι αυτό Και το καταπληκτικό ειναι που δεν πιάνει κόμπους όλο αυτό το γουναρικό https://www.youtube.com/watch?v=lW_1ZjIKIMU&feature=related Να κοιτα κ αυτό ούτε κ αυτός ο Μει Κουνος μου φαίνεται αδύνατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:16 Η zorica έγραψε: #5.384 01-12-08 01:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσαααα! τι κάνεις καλή μου? Τα παιδιά? Ο άνδρας σου? Το Μαρκουλίνι είναι τέλειο στη φωτο. Καλέ έχει υπέροχη γούνα. Σπάνιο χρώμα και τόσο πλούσια!!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω αυτό θα πει χορταστικός γάτος!!! Τι τέλειο αιλουροειδές είναι αυτό Και το καταπληκτικό ειναι που δεν πιάνει κόμπους όλο αυτό το γουναρικό Click για ανάπτυξη... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #5.385 01-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Click για ανάπτυξη... Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η zorica έγραψε: #5.386 01-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: https://www.youtube.com/watch?v=lW_1ZjIKIMU&feature=related Να κοιτα κ αυτό ούτε κ αυτός ο Μει Κουνος μου φαίνεται αδύνατος Click για ανάπτυξη... ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #5.387 01-12-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η zorica έγραψε: #5.388 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι; Click για ανάπτυξη... Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η staman2 έγραψε: #5.389 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:25 Η staman2 έγραψε: #5.390 01-12-08 01:25 Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #5.391 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η elvenstar: #5.392 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Click για ανάπτυξη... Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #5.393 01-12-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η zorica έγραψε: #5.394 01-12-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Click για ανάπτυξη... Φιλακια και στα δικα σου ομορφα μουσουδακια... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα...και εγω σε λιγακι θα κοιμηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #5.395 01-12-08 01:31 Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:33 Η zorica έγραψε: #5.396 01-12-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οκ.σε συγχωρω...προς το παρον Κατσε να δεις...φωτο γουνα https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1164.JPG Click για ανάπτυξη... Ζορίτσαααα! τι κάνεις καλή μου? Τα παιδιά? Ο άνδρας σου? Το Μαρκουλίνι είναι τέλειο στη φωτο. Καλέ έχει υπέροχη γούνα. Σπάνιο χρώμα και τόσο πλούσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η elvenstar: #5.383 01-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οκ.σε συγχωρω...προς το παρον Κατσε να δεις...φωτο γουνα h Click για ανάπτυξη... Πωπω αυτό θα πει χορταστικός γάτος!!! Τι τέλειο αιλουροειδές είναι αυτό Και το καταπληκτικό ειναι που δεν πιάνει κόμπους όλο αυτό το γουναρικό https://www.youtube.com/watch?v=lW_1ZjIKIMU&feature=related Να κοιτα κ αυτό ούτε κ αυτός ο Μει Κουνος μου φαίνεται αδύνατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:16 Η zorica έγραψε: #5.384 01-12-08 01:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσαααα! τι κάνεις καλή μου? Τα παιδιά? Ο άνδρας σου? Το Μαρκουλίνι είναι τέλειο στη φωτο. Καλέ έχει υπέροχη γούνα. Σπάνιο χρώμα και τόσο πλούσια!!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω αυτό θα πει χορταστικός γάτος!!! Τι τέλειο αιλουροειδές είναι αυτό Και το καταπληκτικό ειναι που δεν πιάνει κόμπους όλο αυτό το γουναρικό Click για ανάπτυξη... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #5.385 01-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Click για ανάπτυξη... Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η zorica έγραψε: #5.386 01-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: https://www.youtube.com/watch?v=lW_1ZjIKIMU&feature=related Να κοιτα κ αυτό ούτε κ αυτός ο Μει Κουνος μου φαίνεται αδύνατος Click για ανάπτυξη... ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #5.387 01-12-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η zorica έγραψε: #5.388 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι; Click για ανάπτυξη... Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η staman2 έγραψε: #5.389 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:25 Η staman2 έγραψε: #5.390 01-12-08 01:25 Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #5.391 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η elvenstar: #5.392 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Click για ανάπτυξη... Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #5.393 01-12-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η zorica έγραψε: #5.394 01-12-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Click για ανάπτυξη... Φιλακια και στα δικα σου ομορφα μουσουδακια... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα...και εγω σε λιγακι θα κοιμηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #5.395 01-12-08 01:31 Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:33 Η zorica έγραψε: #5.396 01-12-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οκ.σε συγχωρω...προς το παρον Κατσε να δεις...φωτο γουνα h Click για ανάπτυξη... Πωπω αυτό θα πει χορταστικός γάτος!!! Τι τέλειο αιλουροειδές είναι αυτό Και το καταπληκτικό ειναι που δεν πιάνει κόμπους όλο αυτό το γουναρικό https://www.youtube.com/watch?v=lW_1ZjIKIMU&feature=related Να κοιτα κ αυτό ούτε κ αυτός ο Μει Κουνος μου φαίνεται αδύνατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:16 Η zorica έγραψε: #5.384 01-12-08 01:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσαααα! τι κάνεις καλή μου? Τα παιδιά? Ο άνδρας σου? Το Μαρκουλίνι είναι τέλειο στη φωτο. Καλέ έχει υπέροχη γούνα. Σπάνιο χρώμα και τόσο πλούσια!!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω αυτό θα πει χορταστικός γάτος!!! Τι τέλειο αιλουροειδές είναι αυτό Και το καταπληκτικό ειναι που δεν πιάνει κόμπους όλο αυτό το γουναρικό Click για ανάπτυξη... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #5.385 01-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Click για ανάπτυξη... Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η zorica έγραψε: #5.386 01-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: https://www.youtube.com/watch?v=lW_1ZjIKIMU&feature=related Να κοιτα κ αυτό ούτε κ αυτός ο Μει Κουνος μου φαίνεται αδύνατος Click για ανάπτυξη... ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #5.387 01-12-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η zorica έγραψε: #5.388 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι; Click για ανάπτυξη... Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η staman2 έγραψε: #5.389 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:25 Η staman2 έγραψε: #5.390 01-12-08 01:25 Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #5.391 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η elvenstar: #5.392 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Click για ανάπτυξη... Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #5.393 01-12-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η zorica έγραψε: #5.394 01-12-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Click για ανάπτυξη... Φιλακια και στα δικα σου ομορφα μουσουδακια... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα...και εγω σε λιγακι θα κοιμηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #5.395 01-12-08 01:31 Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:33 Η zorica έγραψε: #5.396 01-12-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσαααα! τι κάνεις καλή μου? Τα παιδιά? Ο άνδρας σου? Το Μαρκουλίνι είναι τέλειο στη φωτο. Καλέ έχει υπέροχη γούνα. Σπάνιο χρώμα και τόσο πλούσια!!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω αυτό θα πει χορταστικός γάτος!!! Τι τέλειο αιλουροειδές είναι αυτό Και το καταπληκτικό ειναι που δεν πιάνει κόμπους όλο αυτό το γουναρικό Click για ανάπτυξη... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #5.385 01-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Click για ανάπτυξη... Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η zorica έγραψε: #5.386 01-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: https://www.youtube.com/watch?v=lW_1ZjIKIMU&feature=related Να κοιτα κ αυτό ούτε κ αυτός ο Μει Κουνος μου φαίνεται αδύνατος Click για ανάπτυξη... ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #5.387 01-12-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η zorica έγραψε: #5.388 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι; Click για ανάπτυξη... Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η staman2 έγραψε: #5.389 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:25 Η staman2 έγραψε: #5.390 01-12-08 01:25 Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #5.391 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η elvenstar: #5.392 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Click για ανάπτυξη... Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #5.393 01-12-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η zorica έγραψε: #5.394 01-12-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Click για ανάπτυξη... Φιλακια και στα δικα σου ομορφα μουσουδακια... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα...και εγω σε λιγακι θα κοιμηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #5.395 01-12-08 01:31 Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:33 Η zorica έγραψε: #5.396 01-12-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Click για ανάπτυξη... Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η zorica έγραψε: #5.386 01-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: https://www.youtube.com/watch?v=lW_1ZjIKIMU&feature=related Να κοιτα κ αυτό ούτε κ αυτός ο Μει Κουνος μου φαίνεται αδύνατος Click για ανάπτυξη... ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #5.387 01-12-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η zorica έγραψε: #5.388 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι; Click για ανάπτυξη... Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η staman2 έγραψε: #5.389 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:25 Η staman2 έγραψε: #5.390 01-12-08 01:25 Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #5.391 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η elvenstar: #5.392 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Click για ανάπτυξη... Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #5.393 01-12-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η zorica έγραψε: #5.394 01-12-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Click για ανάπτυξη... Φιλακια και στα δικα σου ομορφα μουσουδακια... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα...και εγω σε λιγακι θα κοιμηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #5.395 01-12-08 01:31 Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:33 Η zorica έγραψε: #5.396 01-12-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: https://www.youtube.com/watch?v=lW_1ZjIKIMU&feature=related Να κοιτα κ αυτό ούτε κ αυτός ο Μει Κουνος μου φαίνεται αδύνατος Click για ανάπτυξη... ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #5.387 01-12-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η zorica έγραψε: #5.388 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι; Click για ανάπτυξη... Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η staman2 έγραψε: #5.389 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:25 Η staman2 έγραψε: #5.390 01-12-08 01:25 Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #5.391 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η elvenstar: #5.392 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Click για ανάπτυξη... Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #5.393 01-12-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η zorica έγραψε: #5.394 01-12-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Click για ανάπτυξη... Φιλακια και στα δικα σου ομορφα μουσουδακια... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα...και εγω σε λιγακι θα κοιμηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #5.395 01-12-08 01:31 Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:33 Η zorica έγραψε: #5.396 01-12-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: ειναι ειναι...αμα δεις τον Μαρκο απο κοντα θα καταλαβεις διαφορα Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η zorica έγραψε: #5.388 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι; Click για ανάπτυξη... Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η staman2 έγραψε: #5.389 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:25 Η staman2 έγραψε: #5.390 01-12-08 01:25 Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #5.391 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η elvenstar: #5.392 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Click για ανάπτυξη... Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #5.393 01-12-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η zorica έγραψε: #5.394 01-12-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Click για ανάπτυξη... Φιλακια και στα δικα σου ομορφα μουσουδακια... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα...και εγω σε λιγακι θα κοιμηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #5.395 01-12-08 01:31 Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:33 Η zorica έγραψε: #5.396 01-12-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω να του δώσεις ένα φιλάκι σ αυτή την τρομερή μουσούδα Αλήθεια σαν χαρακτήρας πως είναι; Click για ανάπτυξη... Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:24 Η staman2 έγραψε: #5.389 01-12-08 01:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:25 Η staman2 έγραψε: #5.390 01-12-08 01:25 Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #5.391 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η elvenstar: #5.392 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Click για ανάπτυξη... Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #5.393 01-12-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η zorica έγραψε: #5.394 01-12-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Click για ανάπτυξη... Φιλακια και στα δικα σου ομορφα μουσουδακια... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα...και εγω σε λιγακι θα κοιμηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #5.395 01-12-08 01:31 Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:33 Η zorica έγραψε: #5.396 01-12-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα ειμαστε,εσυ?Χαθηκαμε με τις δουλιες... ναι,πραγματι ο τεμπελογατος πιανει κομπους μονο στιs κλειδωσεις... εχει καταντησει κανονικος Garfield... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:25 Η staman2 έγραψε: #5.390 01-12-08 01:25 Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #5.391 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η elvenstar: #5.392 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Click για ανάπτυξη... Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #5.393 01-12-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η zorica έγραψε: #5.394 01-12-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Click για ανάπτυξη... Φιλακια και στα δικα σου ομορφα μουσουδακια... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα...και εγω σε λιγακι θα κοιμηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #5.395 01-12-08 01:31 Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:33 Η zorica έγραψε: #5.396 01-12-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #5.391 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η elvenstar: #5.392 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Click για ανάπτυξη... Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #5.393 01-12-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η zorica έγραψε: #5.394 01-12-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Click για ανάπτυξη... Φιλακια και στα δικα σου ομορφα μουσουδακια... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα...και εγω σε λιγακι θα κοιμηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #5.395 01-12-08 01:31 Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:33 Η zorica έγραψε: #5.396 01-12-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πόσα κιλά ειναι τον ζύγισες καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:27 Η elvenstar: #5.392 01-12-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Click για ανάπτυξη... Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #5.393 01-12-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η zorica έγραψε: #5.394 01-12-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Click για ανάπτυξη... Φιλακια και στα δικα σου ομορφα μουσουδακια... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα...και εγω σε λιγακι θα κοιμηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #5.395 01-12-08 01:31 Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:33 Η zorica έγραψε: #5.396 01-12-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφθωνα φιλια του δινω...δεν ειναι αγριος εγω νομιζω πως το μοναδικο ατομο στο κοσμο με το οποιο παιζει καπως περιεργα ειναι η μεγαλη μου κορη...της στεινει ενεδρα για να της δαγωσει το ποδι...non-stop αυτο οι δυο τους και αυτη να τον κυνηγαει...αλλα με ολους μας ειναι κλασικος ησηχος γατος...δεν σε ενοχλει,ερχεται οποτε θελει αυτος και για οσο θελει αυτος... Click για ανάπτυξη... Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #5.393 01-12-08 01:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η zorica έγραψε: #5.394 01-12-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Click για ανάπτυξη... Φιλακια και στα δικα σου ομορφα μουσουδακια... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα...και εγω σε λιγακι θα κοιμηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #5.395 01-12-08 01:31 Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:33 Η zorica έγραψε: #5.396 01-12-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η zorica έγραψε: #5.394 01-12-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Click για ανάπτυξη... Φιλακια και στα δικα σου ομορφα μουσουδακια... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα...και εγω σε λιγακι θα κοιμηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #5.395 01-12-08 01:31 Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:33 Η zorica έγραψε: #5.396 01-12-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελα μωρέ τον καημένο τον λες γκάρφιλντ!! Είναι πολύ αφρατουλης κ τριχωτούλης νομίζω...Φιλησέ μου την μουσουδα του Click για ανάπτυξη... Φιλακια και στα δικα σου ομορφα μουσουδακια... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο. Καληνύχτα είμαι πολύ κουρασμένη! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα...και εγω σε λιγακι θα κοιμηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #5.395 01-12-08 01:31 Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:33 Η zorica έγραψε: #5.396 01-12-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καληνύχτα Αναστασία, θα σε ακολουθήσουμε κ εμείς σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:33 Η zorica έγραψε: #5.396 01-12-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γενικά με τα παιδιά οι γάτες ξεμυαλίζονται γιατί κ αυτά έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδι, φαίνεται κ η μικρή του έχει μάθει αυτό το παιχνίδι (non stop bite) και το κάνει γιατί δένεται έτσι μαζί της πιο πολύ. Κατάλαβα όπως το λες κλασικος γάτος όποτε θέλει κ όσο θέλει αυτός(ανάμεικτα συναισθήματα ) Click για ανάπτυξη... Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χαχα το φαντάζομαι. Σε κανένα μήνα θα σε βάζει ο Μάρκο στην γατοφόρο κ θα πάτε βόλτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Η zorica έγραψε: #5.397 01-12-08 01:38 Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:44 Η elvenstar: #5.398 01-12-08 01:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τη μικρη ομως την αφηνει να τον ζουλαει μεχρι αηδιας...και μονο νιαουριζει(βλ.φωναζει εμενα για βοηθεια) στο τελος,οταν πια βαρεθει Click για ανάπτυξη... Τι απατεώνας γάτος Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:51 Η moukelis έγραψε: #5.399 01-12-08 07:51 Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #5.400 01-12-08 09:55 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω αξιοθει η αχριστη να παρω καινουρια ζυγαρια απο τοτε που την χαλασα με το νερο την καινουρια...αλλα ειναι ασηκωτος...προχτες τον εβγαλα βολτα στη γατοφορο και νομιζα οτι θα μου σκισουν τα χερουλια(ειναι απο υφασμα)ηταν πολυ αστειο θεαμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια το μωρό μου??? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.