Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #5.421 03-12-08 16:03 Αφιερωμένα σε όλους τους λάτρεις των φουντωτών μωρών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #5.422 03-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αφιερωμένα σε όλους τους λάτρεις των φουντωτών μωρών... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!!! Ευχαριστουμε για τις πανέμορφες φωτο. Φιλάκια στο μωράκι σου το κουκλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η Μαρία Γάτσιου: #5.423 03-12-08 16:58 Πολλά φιλάκια στα 4 δικά σου κουκλιά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:και ένα ρουφηχτό στην αδυναμία μου...τη Νάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η aalyah έγραψε: #5.424 03-12-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αφιερωμένα σε όλους τους λάτρεις των φουντωτών μωρών... Click για ανάπτυξη... Αυτό το δίχρωμο είναι σκέτο κουκλί!!!! Μ'αρέσει μ'αρέσει πολύ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Μαρία Γάτσιου: #5.425 03-12-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτό το δίχρωμο είναι σκέτο κουκλί!!!! Μ'αρέσει μ'αρέσει πολύ πολύ!! Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:59 Η aalyah έγραψε: #5.426 03-12-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν. Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!! https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Μαρία Γάτσιου: #5.427 03-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν. Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!! https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Click για ανάπτυξη... Καλά και τα βρεττανάκια στην 1η σελίδα είναι επίσης κουκλιά,τα θέλω όλα δεν μπορώ να διαλλέξωκαλύτερα που δεν το πήρες πάντος γιατί η Ίριδα είναι καλύτερη,την έχω ερωτευτεί,μοιάζει στην Τιτίκα μου,μακάρι να πάνε όλα καλά και να την πάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η staman2 έγραψε: #5.428 03-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πολλά φιλάκια στα 4 δικά σου κουκλιά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:και ένα ρουφηχτό στην αδυναμία μου...τη Νάλα! Click για ανάπτυξη... Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η Raisa έγραψε: #5.429 03-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:34 Η staman2 έγραψε: #5.430 03-12-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ευχαριστούμε, για τα καλα σας λόγια, γι αυτό σας αφιερώνουμε!!!!το στερνοπούλι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Η irene_marga: #5.431 03-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #5.432 03-12-08 23:47 Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η staman2 έγραψε: #5.433 03-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:03 Η irene_marga: #5.434 04-12-08 00:03 Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η staman2 έγραψε: #5.435 04-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #5.436 04-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφιερωμένα σε όλους τους λάτρεις των φουντωτών μωρών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #5.422 03-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αφιερωμένα σε όλους τους λάτρεις των φουντωτών μωρών... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!!! Ευχαριστουμε για τις πανέμορφες φωτο. Φιλάκια στο μωράκι σου το κουκλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η Μαρία Γάτσιου: #5.423 03-12-08 16:58 Πολλά φιλάκια στα 4 δικά σου κουκλιά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:και ένα ρουφηχτό στην αδυναμία μου...τη Νάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η aalyah έγραψε: #5.424 03-12-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αφιερωμένα σε όλους τους λάτρεις των φουντωτών μωρών... Click για ανάπτυξη... Αυτό το δίχρωμο είναι σκέτο κουκλί!!!! Μ'αρέσει μ'αρέσει πολύ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Μαρία Γάτσιου: #5.425 03-12-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτό το δίχρωμο είναι σκέτο κουκλί!!!! Μ'αρέσει μ'αρέσει πολύ πολύ!! Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:59 Η aalyah έγραψε: #5.426 03-12-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν. Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!! https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Μαρία Γάτσιου: #5.427 03-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν. Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!! https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Click για ανάπτυξη... Καλά και τα βρεττανάκια στην 1η σελίδα είναι επίσης κουκλιά,τα θέλω όλα δεν μπορώ να διαλλέξωκαλύτερα που δεν το πήρες πάντος γιατί η Ίριδα είναι καλύτερη,την έχω ερωτευτεί,μοιάζει στην Τιτίκα μου,μακάρι να πάνε όλα καλά και να την πάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η staman2 έγραψε: #5.428 03-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πολλά φιλάκια στα 4 δικά σου κουκλιά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:και ένα ρουφηχτό στην αδυναμία μου...τη Νάλα! Click για ανάπτυξη... Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η Raisa έγραψε: #5.429 03-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:34 Η staman2 έγραψε: #5.430 03-12-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ευχαριστούμε, για τα καλα σας λόγια, γι αυτό σας αφιερώνουμε!!!!το στερνοπούλι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Η irene_marga: #5.431 03-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #5.432 03-12-08 23:47 Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η staman2 έγραψε: #5.433 03-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:03 Η irene_marga: #5.434 04-12-08 00:03 Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η staman2 έγραψε: #5.435 04-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #5.436 04-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αφιερωμένα σε όλους τους λάτρεις των φουντωτών μωρών... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!!! Ευχαριστουμε για τις πανέμορφες φωτο. Φιλάκια στο μωράκι σου το κουκλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η Μαρία Γάτσιου: #5.423 03-12-08 16:58 Πολλά φιλάκια στα 4 δικά σου κουκλιά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:και ένα ρουφηχτό στην αδυναμία μου...τη Νάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η aalyah έγραψε: #5.424 03-12-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αφιερωμένα σε όλους τους λάτρεις των φουντωτών μωρών... Click για ανάπτυξη... Αυτό το δίχρωμο είναι σκέτο κουκλί!!!! Μ'αρέσει μ'αρέσει πολύ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Μαρία Γάτσιου: #5.425 03-12-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτό το δίχρωμο είναι σκέτο κουκλί!!!! Μ'αρέσει μ'αρέσει πολύ πολύ!! Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:59 Η aalyah έγραψε: #5.426 03-12-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν. Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!! https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Μαρία Γάτσιου: #5.427 03-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν. Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!! https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Click για ανάπτυξη... Καλά και τα βρεττανάκια στην 1η σελίδα είναι επίσης κουκλιά,τα θέλω όλα δεν μπορώ να διαλλέξωκαλύτερα που δεν το πήρες πάντος γιατί η Ίριδα είναι καλύτερη,την έχω ερωτευτεί,μοιάζει στην Τιτίκα μου,μακάρι να πάνε όλα καλά και να την πάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η staman2 έγραψε: #5.428 03-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πολλά φιλάκια στα 4 δικά σου κουκλιά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:και ένα ρουφηχτό στην αδυναμία μου...τη Νάλα! Click για ανάπτυξη... Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η Raisa έγραψε: #5.429 03-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:34 Η staman2 έγραψε: #5.430 03-12-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ευχαριστούμε, για τα καλα σας λόγια, γι αυτό σας αφιερώνουμε!!!!το στερνοπούλι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Η irene_marga: #5.431 03-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #5.432 03-12-08 23:47 Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η staman2 έγραψε: #5.433 03-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:03 Η irene_marga: #5.434 04-12-08 00:03 Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η staman2 έγραψε: #5.435 04-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #5.436 04-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολλά φιλάκια στα 4 δικά σου κουκλιά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:και ένα ρουφηχτό στην αδυναμία μου...τη Νάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η aalyah έγραψε: #5.424 03-12-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αφιερωμένα σε όλους τους λάτρεις των φουντωτών μωρών... Click για ανάπτυξη... Αυτό το δίχρωμο είναι σκέτο κουκλί!!!! Μ'αρέσει μ'αρέσει πολύ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Μαρία Γάτσιου: #5.425 03-12-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτό το δίχρωμο είναι σκέτο κουκλί!!!! Μ'αρέσει μ'αρέσει πολύ πολύ!! Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:59 Η aalyah έγραψε: #5.426 03-12-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν. Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!! https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Μαρία Γάτσιου: #5.427 03-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν. Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!! https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Click για ανάπτυξη... Καλά και τα βρεττανάκια στην 1η σελίδα είναι επίσης κουκλιά,τα θέλω όλα δεν μπορώ να διαλλέξωκαλύτερα που δεν το πήρες πάντος γιατί η Ίριδα είναι καλύτερη,την έχω ερωτευτεί,μοιάζει στην Τιτίκα μου,μακάρι να πάνε όλα καλά και να την πάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η staman2 έγραψε: #5.428 03-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πολλά φιλάκια στα 4 δικά σου κουκλιά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:και ένα ρουφηχτό στην αδυναμία μου...τη Νάλα! Click για ανάπτυξη... Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η Raisa έγραψε: #5.429 03-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:34 Η staman2 έγραψε: #5.430 03-12-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ευχαριστούμε, για τα καλα σας λόγια, γι αυτό σας αφιερώνουμε!!!!το στερνοπούλι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Η irene_marga: #5.431 03-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #5.432 03-12-08 23:47 Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η staman2 έγραψε: #5.433 03-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:03 Η irene_marga: #5.434 04-12-08 00:03 Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η staman2 έγραψε: #5.435 04-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #5.436 04-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αφιερωμένα σε όλους τους λάτρεις των φουντωτών μωρών... Click για ανάπτυξη... Αυτό το δίχρωμο είναι σκέτο κουκλί!!!! Μ'αρέσει μ'αρέσει πολύ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Μαρία Γάτσιου: #5.425 03-12-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτό το δίχρωμο είναι σκέτο κουκλί!!!! Μ'αρέσει μ'αρέσει πολύ πολύ!! Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:59 Η aalyah έγραψε: #5.426 03-12-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν. Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!! https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Μαρία Γάτσιου: #5.427 03-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν. Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!! https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Click για ανάπτυξη... Καλά και τα βρεττανάκια στην 1η σελίδα είναι επίσης κουκλιά,τα θέλω όλα δεν μπορώ να διαλλέξωκαλύτερα που δεν το πήρες πάντος γιατί η Ίριδα είναι καλύτερη,την έχω ερωτευτεί,μοιάζει στην Τιτίκα μου,μακάρι να πάνε όλα καλά και να την πάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η staman2 έγραψε: #5.428 03-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πολλά φιλάκια στα 4 δικά σου κουκλιά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:και ένα ρουφηχτό στην αδυναμία μου...τη Νάλα! Click για ανάπτυξη... Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η Raisa έγραψε: #5.429 03-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:34 Η staman2 έγραψε: #5.430 03-12-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ευχαριστούμε, για τα καλα σας λόγια, γι αυτό σας αφιερώνουμε!!!!το στερνοπούλι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Η irene_marga: #5.431 03-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #5.432 03-12-08 23:47 Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η staman2 έγραψε: #5.433 03-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:03 Η irene_marga: #5.434 04-12-08 00:03 Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η staman2 έγραψε: #5.435 04-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #5.436 04-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτό το δίχρωμο είναι σκέτο κουκλί!!!! Μ'αρέσει μ'αρέσει πολύ πολύ!! Click για ανάπτυξη... Ναι και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:59 Η aalyah έγραψε: #5.426 03-12-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν. Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!! https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Μαρία Γάτσιου: #5.427 03-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν. Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!! https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Click για ανάπτυξη... Καλά και τα βρεττανάκια στην 1η σελίδα είναι επίσης κουκλιά,τα θέλω όλα δεν μπορώ να διαλλέξωκαλύτερα που δεν το πήρες πάντος γιατί η Ίριδα είναι καλύτερη,την έχω ερωτευτεί,μοιάζει στην Τιτίκα μου,μακάρι να πάνε όλα καλά και να την πάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η staman2 έγραψε: #5.428 03-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πολλά φιλάκια στα 4 δικά σου κουκλιά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:και ένα ρουφηχτό στην αδυναμία μου...τη Νάλα! Click για ανάπτυξη... Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η Raisa έγραψε: #5.429 03-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:34 Η staman2 έγραψε: #5.430 03-12-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ευχαριστούμε, για τα καλα σας λόγια, γι αυτό σας αφιερώνουμε!!!!το στερνοπούλι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Η irene_marga: #5.431 03-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #5.432 03-12-08 23:47 Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η staman2 έγραψε: #5.433 03-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:03 Η irene_marga: #5.434 04-12-08 00:03 Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η staman2 έγραψε: #5.435 04-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #5.436 04-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν. Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!! https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Μαρία Γάτσιου: #5.427 03-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν. Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!! https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Click για ανάπτυξη... Καλά και τα βρεττανάκια στην 1η σελίδα είναι επίσης κουκλιά,τα θέλω όλα δεν μπορώ να διαλλέξωκαλύτερα που δεν το πήρες πάντος γιατί η Ίριδα είναι καλύτερη,την έχω ερωτευτεί,μοιάζει στην Τιτίκα μου,μακάρι να πάνε όλα καλά και να την πάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η staman2 έγραψε: #5.428 03-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πολλά φιλάκια στα 4 δικά σου κουκλιά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:και ένα ρουφηχτό στην αδυναμία μου...τη Νάλα! Click για ανάπτυξη... Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η Raisa έγραψε: #5.429 03-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:34 Η staman2 έγραψε: #5.430 03-12-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ευχαριστούμε, για τα καλα σας λόγια, γι αυτό σας αφιερώνουμε!!!!το στερνοπούλι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Η irene_marga: #5.431 03-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #5.432 03-12-08 23:47 Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η staman2 έγραψε: #5.433 03-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:03 Η irene_marga: #5.434 04-12-08 00:03 Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η staman2 έγραψε: #5.435 04-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #5.436 04-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν. Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!! https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Click για ανάπτυξη... Καλά και τα βρεττανάκια στην 1η σελίδα είναι επίσης κουκλιά,τα θέλω όλα δεν μπορώ να διαλλέξωκαλύτερα που δεν το πήρες πάντος γιατί η Ίριδα είναι καλύτερη,την έχω ερωτευτεί,μοιάζει στην Τιτίκα μου,μακάρι να πάνε όλα καλά και να την πάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η staman2 έγραψε: #5.428 03-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πολλά φιλάκια στα 4 δικά σου κουκλιά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:και ένα ρουφηχτό στην αδυναμία μου...τη Νάλα! Click για ανάπτυξη... Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η Raisa έγραψε: #5.429 03-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:34 Η staman2 έγραψε: #5.430 03-12-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ευχαριστούμε, για τα καλα σας λόγια, γι αυτό σας αφιερώνουμε!!!!το στερνοπούλι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Η irene_marga: #5.431 03-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #5.432 03-12-08 23:47 Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η staman2 έγραψε: #5.433 03-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:03 Η irene_marga: #5.434 04-12-08 00:03 Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η staman2 έγραψε: #5.435 04-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #5.436 04-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πολλά φιλάκια στα 4 δικά σου κουκλιά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:και ένα ρουφηχτό στην αδυναμία μου...τη Νάλα! Click για ανάπτυξη... Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η Raisa έγραψε: #5.429 03-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:34 Η staman2 έγραψε: #5.430 03-12-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ευχαριστούμε, για τα καλα σας λόγια, γι αυτό σας αφιερώνουμε!!!!το στερνοπούλι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Η irene_marga: #5.431 03-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #5.432 03-12-08 23:47 Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η staman2 έγραψε: #5.433 03-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:03 Η irene_marga: #5.434 04-12-08 00:03 Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η staman2 έγραψε: #5.435 04-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #5.436 04-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:34 Η staman2 έγραψε: #5.430 03-12-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ευχαριστούμε, για τα καλα σας λόγια, γι αυτό σας αφιερώνουμε!!!!το στερνοπούλι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Η irene_marga: #5.431 03-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #5.432 03-12-08 23:47 Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η staman2 έγραψε: #5.433 03-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:03 Η irene_marga: #5.434 04-12-08 00:03 Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η staman2 έγραψε: #5.435 04-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #5.436 04-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ευχαριστούμε, για τα καλα σας λόγια, γι αυτό σας αφιερώνουμε!!!!το στερνοπούλι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Η irene_marga: #5.431 03-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #5.432 03-12-08 23:47 Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η staman2 έγραψε: #5.433 03-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:03 Η irene_marga: #5.434 04-12-08 00:03 Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η staman2 έγραψε: #5.435 04-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #5.436 04-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #5.432 03-12-08 23:47 Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η staman2 έγραψε: #5.433 03-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:03 Η irene_marga: #5.434 04-12-08 00:03 Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η staman2 έγραψε: #5.435 04-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #5.436 04-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η staman2 έγραψε: #5.433 03-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:03 Η irene_marga: #5.434 04-12-08 00:03 Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η staman2 έγραψε: #5.435 04-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #5.436 04-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή; Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:03 Η irene_marga: #5.434 04-12-08 00:03 Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η staman2 έγραψε: #5.435 04-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #5.436 04-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η staman2 έγραψε: #5.435 04-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #5.436 04-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #5.436 04-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα??? Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης Click για ανάπτυξη... Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία) Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.437 04-12-08 00:25 Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #5.438 04-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες δεν είχα δει τίποτα που κοίταξα. Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #5.439 04-12-08 00:56 Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.440 04-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.