Περσίας maniacs

Η Ναλα ειναι απλα υπεροχη σ'αυτη τη φωτογραφια...:inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( Καλησπέρα περσομαμάδες!Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Το μωράκι μου έχει μύκητες....
και εμεις ειχαμε...δεν ειναι τπτ μη σκας,απλα θελει θεραπεια και σχολαστικη καθαριοτητα
Γεια σας περσάκια:)....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!!:D

url

αυτή είναι ιδικά για την Ελενα:P:up:

0309_02_big.jpg

image002.jpg

wilko.jpg

cfa_blue_Persian_cat_Repeat.gif

WillowPurplePearls.jpg

ελπίζω να σας άρεσαν!!
Πολυυυυυυυυυυυυυ:up:

Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή;
0309_02_big.jpg

Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα:lol: κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι:hmm:
:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που είσαι βρεεεεεε; Σε εφαγε η δουλειά ή το παιχνίδι:lol:

παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!!

παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!!
Κάτσε να βάλω την παρεξηγημένη φάτσα του Μπατ, που τον είπες bottom κοινός κ@@ος:mad:

Ναι ναι....βάλ΄την να γουστάρουμε μπαρμπαδέλι με στριντζόφατσα:P:up::up:
Τι κάνεις καλή μου...έχει καιρό να τα πούμε...όλα καλά?:)

Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!!:D
DSC00671.JPG
αχ μωρό μου όμορφο,σκέτη ζωγραφιά είναι...τη χαζεύω με τις ώρες!Ευχαριστούμε πολύ για την αφιέρωση:up::D

Ναι ναι....βάλ΄την να γουστάρουμε μπαρμπαδέλι με στριντζόφατσα:P:up::up:
Τι κάνεις καλή μου...έχει καιρό να τα πούμε...όλα καλά?:)
:lol::lol::lol::lol:
Καλά είμαι εσείς πως τα πάτε; Ναι έχουμε πολύ καιρό να τα πουμε δεν συμφωνούν κ οι ώρες μας. Οταν μπαίνω σπάνια είσαι μέσα. Η αδυναμία μου είναι ακόμα σε διακοπες; Η σελεμπριτι Ραίσα τι κάνει μοναχούλα

:lol::lol::lol::lol:
Καλά είμαι εσείς πως τα πάτε; Ναι έχουμε πολύ καιρό να τα πουμε δεν συμφωνούν κ οι ώρες μας. Οταν μπαίνω σπάνια είσαι μέσα. Η αδυναμία μου είναι ακόμα σε διακοπες; Η σελεμπριτι Ραίσα τι κάνει μοναχούλα

Ακόμα ακόμα ο μπαρμπαδίτσος(νέα λέξη για καταχώρηση):P ...πιστεύω τώρα το ΣΒ να μας έρθει, δώρο για την γιορτή μου....:lol::lol:
Η Ραίσα έχει εδώ και 3 μέρες οίστρο:confused:πολύ νωρίς αυτή τη φορά...ευτυχώς λείπει ο άλλος :happy:...δεν θέλω να την ζευγαρώσω ακόμα...τώρα αν έρθει ο Φιντέλ κι αυτή ακόμα έχει θα τους έχω χώρια για κανα 2 μέρες μέχρι να της περάσει. :)

Τα μαλλάκια μας πώς πάνε, μεγαλώνουν? :DΑλήθεια πόσο καιρό παίρνει μέχρι να μακρύνουν κανονικά?:hmm:

Ακόμα ακόμα ο μπαρμπαδίτσος(νέα λέξη για καταχώρηση):P ...πιστεύω τώρα το ΣΒ να μας έρθει, δώρο για την γιορτή μου....:lol::lol:
Η Ραίσα έχει εδώ και 3 μέρες οίστρο:confused:πολύ νωρίς αυτή τη φορά...ευτυχώς λείπει ο άλλος :happy:...δεν θέλω να την ζευγαρώσω ακόμα...τώρα αν έρθει ο Φιντέλ κι αυτή ακόμα έχει θα τους έχω χώρια για κανα 2 μέρες μέχρι να της περάσει. :)

Τα μαλλάκια μας πώς πάνε, μεγαλώνουν? :DΑλήθεια πόσο καιρό παίρνει μέχρι να μακρύνουν κανονικά?:hmm:
Τι γυναίκα είναι αυτή; πάλι οίστρο έχει, πργματικά θα τον ξεκατινιάσουν τον καημένο τον Φιντέλ, τον βρήκαν γλυκο#$$@νο κ έπεσαν με τα μούτρα όλες:lol: Το καλύτερο δωράκι θα έχεις για την γιορτή δλδ, φαντάζομαι ποσο θα το πεθύμισες το το λαπαδάκι
heart.gif
, τα μαλάκια μας τώρα είναι σα να είμαστε εξοτικ κ κάτι παραπάνω. Να σου πω εξαρτάται την προηγουμενη φορά που είχα κουρέψει την Κάντυ σε έναν άσχετο έκανα πολύ μεγάλο διάστημα να μεγάλωσουν αυτή τη φορά μεγάλωσαν γρήγορα. Πάντως να σου κ έτσι να έμεναν εμενα δεν με πείραζε καθόλου. Μπορώ κ τα χτενίζω μια χαρούλα;)

Συνημμένα

• 11-11-08_1033.jpg
    11-11-08_1033.jpg
    108,3 KB · Εμφανίσεις: 32
Ναι το καλύτερο δώρο...τον πεθύμησα πολύ τον άτιμο...:rolleyes::rolleyes:

Μια χαρά μεγάλωσαν:up:....έτσι όπως είναι τώρα μου αρέσει κι εμένα και φαντάζομαι δεν έχει και τόση φροντίδα....σαν λιονταράκι είναι:inlove::inlove:

Ναι το καλύτερο δώρο...τον πεθύμησα πολύ τον άτιμο...:rolleyes::rolleyes:

Μια χαρά μεγάλωσαν:up:....έτσι όπως είναι τώρα μου αρέσει κι εμένα και φαντάζομαι δεν έχει και τόση φροντίδα....σαν λιονταράκι είναι:inlove::inlove:
E! Λογικό είναι όλο ταξιδάκια είναι φέτος. Οχι ο Μπατ δεν έχει πολύ φροντίδα Η Κάντυ όμως έχει μια τρίχα τόσο μαλακή που αν δεν την χτενίσω 1-2 φορές την ημέρα μπερδεύεται ακόμα κ τώρα που είναι κοντή

Συνημμένα

• 22-11-08_2325.jpg
    22-11-08_2325.jpg
    61,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 21-11-08_2221.jpg
    21-11-08_2221.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 26
Πω πω πω....σωστά αρκουδομπαρμπαδέλια!!! Για ζούληγμα είναι !!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Κάτσε να βάλω την παρεξηγημένη φάτσα του Μπατ, που τον είπες bottom κοινός κ@@ος:mad:
αυτη ηταν η παρεξηγημενη φατσα?σαν να νυσταζει μου φαινεται:lol::lol:!!!καλε δεν ειπα οτι ολα ειναι ομορφα αλλα τα πιο ομορφα ειναι εκεινα τα 2?:rolleyes:
ελα να σας δωσω ενα φιλακι να σας περασει...:kiss:

Καλέ τι όμορφος που είναι ο Μπατ!! Αχ εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ μ'αυτό το μάκρος το μαλλί του. Γίνεται να του τα κουρέυουμε κάπως σ'αυτό το μάκρος συνέχεια? Είναι κουκλί!!! :inlove:

Ναι ειναι οντως σαν αρκουδακια ετσι με αυτο το μηκος τριχας!Φανηκε η ομορφοφατσα του Μπατ...

Πω πω πω....σωστά αρκουδομπαρμπαδέλια!!! Για ζούληγμα είναι !!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
:lol::lol: κι αλλο για κατοχύρωση αρκουδομπαρμπαδέλι
αυτη ηταν η παρεξηγημενη φατσα?σαν να νυσταζει μου φαινεται:lol::lol:!!!καλε δεν ειπα οτι ολα ειναι ομορφα αλλα τα πιο ομορφα ειναι εκεινα τα 2?:rolleyes:
ελα να σας δωσω ενα φιλακι να σας περασει...:kiss:
δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα:mad::mad::mad: Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; )
Καλέ τι όμορφος που είναι ο Μπατ!! Αχ εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ μ'αυτό το μάκρος το μαλλί του. Γίνεται να του τα κουρέυουμε κάπως σ'αυτό το μάκρος συνέχεια? Είναι κουκλί!!! :inlove:

Ναι ειναι οντως σαν αρκουδακια ετσι με αυτο το μηκος τριχας!Φανηκε η ομορφοφατσα του Μπατ...
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν:(

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν:(

Α όχι αν είναι να τον ναρκώνουν να μας λείπει. Και μακρύτριχος μια χαρά είναι ο ζούζουνος. Βγάλτον τουλάχιστον πολλές φωτό να τον θαυμάζουμε έτσι ακόμα και όταν μακρύνει το τρίχωμα του :)

Α όχι αν είναι να τον ναρκώνουν να μας λείπει. Και μακρύτριχος μια χαρά είναι ο ζούζουνος. Βγάλτον τουλάχιστον πολλές φωτό να τον θαυμάζουμε έτσι ακόμα και όταν μακρύνει το τρίχωμα του :)
Εγώ να βγάλω φωτογραφίες αλλά έλα που το κινητό μου είναι μάπα κ θέλει κ συγκεκριμένο φωτισμό για να βγουν καθαρά οι φωτογραφίες. Θα προσπαθήσω αύριο το πρωί

Συνημμένα

• 21-11-08_2220.jpg
    21-11-08_2220.jpg
    44,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • bat.gif
    bat.gif
    83,1 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 12-11-08_0048.jpg
    12-11-08_0048.jpg
    60,4 KB · Εμφανίσεις: 30
Εγώ να βγάλω φωτογραφίες αλλά έλα που το κινητό μου είναι μάπα κ θέλει κ συγκεκριμένο φωτισμό για να βγουν καθαρά οι φωτογραφίες. Θα προσπαθήσω αύριο το πρωί

Να προσπαθήσεις όσο έχει ακόμα τέτοιο μάκρος τρίχωμα. Καλά η ζουζούνα σου στην τρίτη φωτό έχει μια φάτσα!!! Για ζούληγμα!! Και φάγωμα μαζί ;):up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back