Περσίας maniacs

καλε!!!τι κουκλι ειναι ο κουραδος!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να ο λιτάμπουρας !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00114small.JPG
    DSC00114small.JPG
    335,7 KB · Εμφανίσεις: 44
  • DSC00116small.JPG
    DSC00116small.JPG
    371,7 KB · Εμφανίσεις: 35
  • P1010033small.JPG
    P1010033small.JPG
    196,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • P1010024'small.JPG
    P1010024'small.JPG
    168,5 KB · Εμφανίσεις: 39
Ελενα για σενα:σε ευχαριστουμε και οι 3
attachment.php

πολυ ομορφος!!!!

κοριτσάκι είναι η Lita είναι !:lol:::lol::lol: εγώ τη λέω έτσι γιατί είναι Lita και αλητάμπουρας:lol::lol::lol::lol:και η Μίου έχει δεύτερο όνομα γιατί μικρή μου έκανε βρωμίτσες <<κακάκι>>:lol::lol::lol::lol:

attachment.php
Ευχαρισωωωω! τι ωραίο χουρχουριακο σκηνικό είναι αυτό
κοριτσάκι είναι η Lita είναι !:lol:::lol::lol: εγώ τη λέω έτσι γιατί είναι Lita και αλητάμπουρας:lol::lol::lol::lol:και η Μίου έχει δεύτερο όνομα γιατί μικρή μου έκανε βρωμίτσες <<κακάκι>>:lol::lol::lol::lol:
Καλά το δεύτερο όνομα είναι καταπληκτικό:up:
Αντωνια σε θέλουμε πάντα, όχι μονο τώρα που πήγες Αθηνα κ εχεις τα περσάκια

Eυχαριστω για την υποδοχη!!:D
Το ονειρο μου ηταν να παρω παντα περσικο σαν τον Περση της Αναστασιας αλλα μου ετυχαν 2 ημιαιμακια:/: λογω που δεν ειχα ποτε τοσα χρηματα και τωρα που θα μπορουσα πηρα βρετανακι που μ αρεσε και σε μενα και στον καλο μου(τα περσικα εξτριμ δεν του αρεσαν ποτε)..
Να αλλη μια φωτο του κουραδενιου αφιερωμενη στους θαυμαστες του που τωρα εχει γινει χοντροκουραδας:lol:
100_0943.jpg

Και μια του Πασαδακου κανοντας αυτο που κανει καλα και παντα:redface:
Η κοιμαται ή ξαπλωνει:lol::lol::lol:
000_0003.jpg

Το ονειρο μου ηταν να παρω παντα περσικο σαν τον Περση της Αναστασιας αλλα μου ετυχαν 2 ημιαιμακια:/: λογω που δεν ειχα ποτε τοσα χρηματα και τωρα που θα μπορουσα πηρα βρετανακι που μ αρεσε και σε μενα και στον καλο μου(τα περσικα εξτριμ δεν του αρεσαν ποτε)..
Να αλλη μια φωτο του κουραδενιου αφιερωμενη στους θαυμαστες του που τωρα εχει γινει χοντροκουραδας:lol:
100_0943.jpg

Και μια του Πασαδακου κανοντας αυτο που κανει καλα και παντα:redface:
Η κοιμαται ή ξαπλωνει:lol::lol::lol:
000_0003.jpg
Μωρε γιατί τον λέτε έτσι τον καημενούλη;:(:(:( Δεν έχει κ άλλο όνομα; Ειναι μια βρόμικη δουλεια αυτή του πασαδάκου αλλά κάποιος έπρεπε να την κάνει

Δεν είναι λίγο είναι μια χαρά. Θα με ανταμείψεις βάζοντας φωτογραφία από τα ζουζούνια σου;)

Καλησπέρα κορίτσια τι έγινε πήρατε στολές για τα γατουλίνια; Εγώ βρήκα ένα σκουφάκι που νομίζω πως είναι μικρό κ θα ταιριάζει στην κεφάλα του Μπατ:lol:;

Καλά Χριστούγεννα κουνελάκια
36_15_7.gif
Ευχαριστούμε!:happy:
να ο λιτάμπουρας !
Αυτή είναι η Lita;:blink: Θεά!:up:
Σε μας δε μας την έχεις δείξει!:mad::P:lol::lol::lol::up:;):happy:

Μωρε γιατί τον λέτε έτσι τον καημενούλη;:(:(:( Δεν έχει κ άλλο όνομα; Ειναι μια βρόμικη δουλεια αυτή του πασαδάκου αλλά κάποιος έπρεπε να την κάνει
Γιατι οταν τον πηρα μπροστα στον Πασα φαινοταν σαν κουραδακι και του εμεινε το ακουει κιολας!!:lol::lol:
Το κοσμιο ονομα του ειναι Νωντας αλλα δεν το ακουει καθολου και του Πασα Λαμπης αλλα επισης δεν το ακουει!:mad:
Μην ανησυχεις την κανει αυτη τη δουλεια εδω και 4 χρονια και με τοσα ενσημα ειναι πια εμπειρος στην ειδικοτητα του!!:D
Απο μωρο ετσι, τον πηρα 3 μηνων και δεν επαιζε οπως ολα τα γατακια μας αλλα κοιμοτανε:blink:

Γιατι οταν τον πηρα μπροστα στον Πασα φαινοταν σαν κουραδακι και του εμεινε το ακουει κιολας!!:lol::lol:
Το κοσμιο ονομα του ειναι Νωντας αλλα δεν το ακουει καθολου και του Πασα Λαμπης αλλα επισης δεν το ακουει!:mad:
Μην ανησυχεις την κανει αυτη τη δουλεια εδω και 4 χρονια και με τοσα ενσημα ειναι πια εμπειρος στην ειδικοτητα του!!:D
Απο μωρο ετσι, τον πηρα 3 μηνων και δεν επαιζε οπως ολα τα γατακια μας αλλα κοιμοτανε:blink:
Ε αφού δεν το ακούει τα θέλει ο κ@@ος του κουραδακίου. :lol:
Ναι κ ο Πασας πως θα δειξει ότι είναι Περσικός αν δεν κοιμηθεί;:lol:

Ε αφού δεν το ακούει τα θέλει ο κ@@ος του κουραδακίου. :lol:
Ναι κ ο Πασας πως θα δειξει ότι είναι Περσικός αν δεν κοιμηθεί;:lol:

Κοιτα αν και ημιαιμακια το καθενα εχει και απο ενα χαρακτηριστικο απο περσικο.. Ο Πασας εχει διπλο τριχωμα και ειναι τρομερα ησυχο αλλα και πολυ καλοβολο γατακι.. Τον παιρνεις αγκαλια σαν μωρο και δεν παραπονιεται..Ποτε δεν ειχε προβλημα με κανενα γατακι.. Δεν ορμησε ποτε σε κανενα.. Μαλλον βαριοταν να ασχοληθει.:lol: Ειναι τελειος γατος:rolleyes:
Ο κουραδος απο την αλλη απο μωρο απεχθανοταν τις αγκαλιες! Ειχα σκεφτει οτι ειχε πεσει απο αγκαλια και τρομαξε και γι αυτο δεν τις ηθελε:redface:
Αλλα οταν διαβασα απο σας οτι το εχουν τα περσικα λεω κατι πηρε..(σ αυτο μοιαζει και με την Καρμεν που ταιριαξαν απιστευτα απο την πρωτη μερα, Ντιβες και οι 2 γι αυτο!):D
Επισης το τριχωμα του ειναι πιο ευκολοχτενιστο και μαδαει λιγοτερο απο τον Πασα..:)

Καλημέρα στην περσοπαρέα που μεγάλωσε!:)
Τι κάνετε καλέ? Τι κάνουν τα μωρά σας?
Ζορίτσα 2 βδομάδες μέχρι τα Χριστούγεννα ...έτοιμος ο Μάρκος για την μεγάλη μέρα?:D

Γεια σας κορίτσια!!Ζορίτσα και εγώ περιμένω φωτογραφίες του Μάρκου...:up::up:

Καλησπέρα περσάκια και μή!!!:D

H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ)
Ελενάκι, ο Μπατ δεν έχει μυτούλα εξτριμ??? Πώς νομιζα πως έχει? Ετσι μου φαίνεται από τις φωτογραφίες. Ε όχι σαν την Κάντυ αλλά έχει κι αυτός νομίζω πολύ πλαουτσή.:D
Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια.
Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας?
Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου
Κουραδος
100_0942.jpg

Πασας
100_0946.jpg
Αντωνία μου αλοίμονο!!!! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ σε δεχόμαστε μα πολλη χαρά στο κλάμπ μας. Αλλωστε είμαστε κ αδερφάκια εμείς έεεε???? Καλά είναι τελεια τα μωράκια της αδελφουλας σου!!! ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ τέλεια!!
Η Κάρμεν τι έκανε με το δένδρο ή δεν στολίσατε??? Εμάς ο Σεβάχ άγγελος μοναδικός. Τιποτε δεν πείραξε.

να ο λιτάμπουρας !
ΤΕΛΕΙΑ ΓΑΤΑ!!! Απλά ΤΕΛΕΙΑ. Και τι βλέμμα!!! Γιώτα (αν δεν κάνω λάθος στο όνομά σου) είδα την Ισιδα από κοντά κι έπαθα. Τι τέλεια γάτα. Τι πανέμορφο βλέμμα. Και πόσο έχει μεγαλώσει το μωρό σου!!!

attachment.php
Αγάαααπες μου!!! Πανέμορφα πανέμορφα. να τα χαίρεσαι Δανάη μου!!!:up:

Γι αυτό κ μόνον έχεις από τον Περσούλη μας ένα φιλάκι καυτό!!! :)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αντωνία μου αλοίμονο!!!! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ σε δεχόμαστε μα πολλη χαρά στο κλάμπ μας. Αλλωστε είμαστε κ αδερφάκια εμείς έεεε???? Καλά είναι τελεια τα μωράκια της αδελφουλας σου!!! ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ τέλεια!!
Η Κάρμεν τι έκανε με το δένδρο ή δεν στολίσατε??? Εμάς ο Σεβάχ άγγελος μοναδικός. Τιποτε δεν πείραξε

Γι αυτό κ μόνον έχεις από τον Περσούλη μας ένα φιλάκι καυτό!!! :)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Eυχαριστω Αναστασια η μικρη Καρμεν και αυτη ειναι αγγελουδι:rolleyes:
Δεν πειραξε τιποτα απο το δεντρο αλλα ουτε και τα υπολοιπα 5 γατουδια δεν πειραζουν.. Εχουμε πολυ καλα γατακια.. Και μονο οτι δεχτηκαν τα 2 νεα μελη σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα τα λεει ολα νομιζω..:D
Η μονη ζημια που κανουν ειναι να παιρνουν την ποδια και να παιζουν τιποτα αλλο ουτε μπαλες ουτε τιποτα..:lol::lol:
Και η Μαιρη της αδερφης μου η τρελη ταρταρουγιτσα το εριξε 2 φορες κατω αλλα δεν επαθε τιποτα και μετα το αφησε..:redface:
Σηκωθηκε ολοκληρο αυτοτελες :P τωρα μονο μασουλαει τα κλαδια ωρες ωρες οποτε την πιασει η τρελα της..Αυτα.
Οσο για το φιλακι απο τον Περση μου τον δανειζεις ενα σαβ/κο να τον φιλαω και εγω συνεχεια????:rolleyes::rolleyes:

Καλησπέρα και από μένα Βρετανάκια και Περσάκια, Αναστασία ου όχι δεν εξτριμ η μύτη του Μπατ την έχει σε ευθέια γραμμη με το στόμα του είναι άλλο σχέδιο πρέπει να τον δεις από κοντά για να καταλάβεις γιατί κ εγώ δεν μπορώ να τον περιγράψω σωστά και δεν έχω βρει κ καμια καλη φωτογραφία στο Ιντερνετ να σου δείξω πως είναι. Θα βάλω δύο αλλα δεν ξέρω αν θα καταλαβέται πως είναι η μύτη κ το στόμα του

Συνημμένα

• 11-11-08_1037.jpg
    11-11-08_1037.jpg
    67,1 KB · Εμφανίσεις: 24
Ευχαρισωωωω! τι ωραίο χουρχουριακο σκηνικό είναι αυτό
ευχαριστουμε πολυ!!!ειναι το μικρο μου σπιτι!!!:rolleyes:

Αγάαααπες μου!!! Πανέμορφα πανέμορφα. να τα χαίρεσαι Δανάη μου!!!:up:
τα χαιρομαι ,τα χαιρομαι!!!σ'ευχαριστω πολυ!!!

ευχαριστουμε πολυ!!!ειναι το μικρο μου σπιτι!!!:rolleyes:

τα χαιρομαι ,τα χαιρομαι!!!σ'ευχαριστω πολυ!!!
στο λιβάδι;
8_2_96.gif

Είναι φοβερό! Μ' αρέσει πολύ και η βελέντζα έχω κ εγω μία σε κόκκινο
36_15_61.gif

στο λιβάδι;
8_2_96.gif

Είναι φοβερό! Μ' αρέσει πολύ και η βελέντζα έχω κ εγω μία σε κόκκινο
36_15_61.gif
οχι καλε!!!στους Δελφους!!!:lol::lol::lol:(το'πιασα,πλακα κανω)
εμεις αυτο το λεμε φλοκατη,βελεντζα λεμε το μαλλινο χαλι για το δαπεδο ,φτιαγμενο στον αργαλειο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back