elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η elvenstar: #5.541 15-12-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αντωνία μου σ΄ευχαριστουμε πάααρα πολύ. Κι η Έλενα του έχει αδυναμία!!! Κι ο Περσουλης θα σου αφιερώσει σύντομα κ φωτο αφου σου αρέσει. Μιας κ μου τον κοροϊδεύουν κάτι βλάκες απο το περιβάλλον μου κ λένε ότι έχει τρακάρει σε περίπτερο, οτι είναι απαίσιος, κ κάτι τέτοια κρύα... Το μωράκι μου δεν είναι γλύκας? Εχεις τα φιλιά του. Click για ανάπτυξη... Όποιος πειράζει το Περσούλη μου θα τον βαρέσω Αναστασία όλοι πέρνουν μωρα θελωωωω και εγωωωωωωωωωω:cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα γενικα μ αρεσουν τα πλακουτσωτα! Και εμενα για τη Λουνα (θιβετιανο πεκινουα)μου λενε αν την εχει κοπανησει τηγανι στη μουρη!! Μην ανησυχεις Αναστασια εμεις εχουμε γουστο αυτοι δεν εχουν!!! Οταν ερθει η Δωρα αμα τα καταφερω και ερθω το πρωι ελπιζω να μου τα δωσει και απο κοντα τα φιλια του το μωρο! Click για ανάπτυξη... Και εμένα Αντωνία μ αρέσουν πάρα πολύ Βάλε κ εσύ μια φωτογραφία από το σκυλάκι σου να το δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:50 Η avtwvia έγραψε: #5.542 15-12-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όποιος πειράζει το Περσούλη μου θα τον βαρέσω Αναστασία όλοι πέρνουν μωρα θελωωωω και εγωωωωωωωωωω:cry::cry: Και εμένα Αντωνία μ αρέσουν πάρα πολύ Βάλε κ εσύ μια φωτογραφία από το σκυλάκι σου να το δούμε Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι η Λουνιτσα ειναι ισα με τον Πασακο 4 χρονων δηλαδη, και εχουν μεγαλωσει μαζι απο μωρακια!! Στη φωτο ειναι στην αγκαλια μου!Σπανια στηνεται στη μηχανη ειναι πολυ ντροπαλη και δεν θελει τα φλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:03 Η elvenstar: #5.543 15-12-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη ειναι η Λουνιτσα ειναι ισα με τον Πασακο 4 χρονων δηλαδη, και εχουν μεγαλωσει μαζι απο μωρακια!! Στη φωτο ειναι στην αγκαλια μου!Σπανια στηνεται στη μηχανη ειναι πολυ ντροπαλη και δεν θελει τα φλας Click για ανάπτυξη... Τι καλουλί που είναι σκέτη γλύκα να σου ζήσουν όλα σου τα γατάκια κ τα σκυλάκια. Δεν ξέρω αν είναι ντροπαλή εδώ δείχνει να τα απολαμβάνει τα φλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Η avtwvia έγραψε: #5.544 15-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι καλουλί που είναι σκέτη γλύκα να σου ζήσουν όλα σου τα γατάκια κ τα σκυλάκια. Δεν ξέρω αν είναι ντροπαλή εδώ δείχνει να τα απολαμβάνει τα φλας Click για ανάπτυξη... Μπα δεν απολαμβανει τα φλας απολαμβανει την αγκαλια μου!! Σκυλακια δεν εχω πολλα μονο 1!! Αλλα εχουμε και 5 κουνελακια Σωστος ζωολογικος κηπος το σπιτι μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η elvenstar: #5.545 15-12-08 20:17 Το τέλειο σπίτι δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:21 Η avtwvia έγραψε: #5.546 15-12-08 20:21 Nαι ετσι ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η elvenstar: #5.547 15-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι ετσι ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:29 Η avtwvia έγραψε: #5.548 15-12-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #5.549 15-12-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει αυτή η ράτσα κ στα κουνελάκια; Δεν το ήξερα Να βγάλεις οπωσδήποτε μια φωτογραφία να το δούμε είμαι πολύ περίεργη να το δω. Φαντάζομαι θα είναι πανέμορφο Υπάρχουν κ Περσικά κουνελάκια άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η avtwvia έγραψε: #5.550 15-12-08 20:49 Κοιτα αν περσικα θεωρουνται τα μακρυτριχα τοτε ο πατερας τους ειναι Περσης!!! Σου βαζω μια που δεν πολυφαινεται να δεις και μονη σου.. Ειναι ο πατερας με την βιρμανη κορη(προσεξε τα ασπρα γαντακια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η elvenstar: #5.551 15-12-08 20:53 Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Τώρα κατάλαβα γιατί δεν της παίρνει τις γάτες να τα κυνηγήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #5.552 15-12-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #5.553 15-12-08 20:59 καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η avtwvia έγραψε: #5.554 15-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Click για ανάπτυξη... Kαι αμα τον δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο φουντωτος.. Ειναι σαν πεπονακι σε μεγεθος αλλα τριχωτο!! Σαν μπαλιτσα ο χοντρουλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η elvenstar: #5.555 15-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Η avtwvia έγραψε: #5.556 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αντωνία μου σ΄ευχαριστουμε πάααρα πολύ. Κι η Έλενα του έχει αδυναμία!!! Κι ο Περσουλης θα σου αφιερώσει σύντομα κ φωτο αφου σου αρέσει. Μιας κ μου τον κοροϊδεύουν κάτι βλάκες απο το περιβάλλον μου κ λένε ότι έχει τρακάρει σε περίπτερο, οτι είναι απαίσιος, κ κάτι τέτοια κρύα... Το μωράκι μου δεν είναι γλύκας? Εχεις τα φιλιά του. Click για ανάπτυξη... Όποιος πειράζει το Περσούλη μου θα τον βαρέσω Αναστασία όλοι πέρνουν μωρα θελωωωω και εγωωωωωωωωωω:cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα γενικα μ αρεσουν τα πλακουτσωτα! Και εμενα για τη Λουνα (θιβετιανο πεκινουα)μου λενε αν την εχει κοπανησει τηγανι στη μουρη!! Μην ανησυχεις Αναστασια εμεις εχουμε γουστο αυτοι δεν εχουν!!! Οταν ερθει η Δωρα αμα τα καταφερω και ερθω το πρωι ελπιζω να μου τα δωσει και απο κοντα τα φιλια του το μωρο! Click για ανάπτυξη... Και εμένα Αντωνία μ αρέσουν πάρα πολύ Βάλε κ εσύ μια φωτογραφία από το σκυλάκι σου να το δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:50 Η avtwvia έγραψε: #5.542 15-12-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όποιος πειράζει το Περσούλη μου θα τον βαρέσω Αναστασία όλοι πέρνουν μωρα θελωωωω και εγωωωωωωωωωω:cry::cry: Και εμένα Αντωνία μ αρέσουν πάρα πολύ Βάλε κ εσύ μια φωτογραφία από το σκυλάκι σου να το δούμε Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι η Λουνιτσα ειναι ισα με τον Πασακο 4 χρονων δηλαδη, και εχουν μεγαλωσει μαζι απο μωρακια!! Στη φωτο ειναι στην αγκαλια μου!Σπανια στηνεται στη μηχανη ειναι πολυ ντροπαλη και δεν θελει τα φλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:03 Η elvenstar: #5.543 15-12-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη ειναι η Λουνιτσα ειναι ισα με τον Πασακο 4 χρονων δηλαδη, και εχουν μεγαλωσει μαζι απο μωρακια!! Στη φωτο ειναι στην αγκαλια μου!Σπανια στηνεται στη μηχανη ειναι πολυ ντροπαλη και δεν θελει τα φλας Click για ανάπτυξη... Τι καλουλί που είναι σκέτη γλύκα να σου ζήσουν όλα σου τα γατάκια κ τα σκυλάκια. Δεν ξέρω αν είναι ντροπαλή εδώ δείχνει να τα απολαμβάνει τα φλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Η avtwvia έγραψε: #5.544 15-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι καλουλί που είναι σκέτη γλύκα να σου ζήσουν όλα σου τα γατάκια κ τα σκυλάκια. Δεν ξέρω αν είναι ντροπαλή εδώ δείχνει να τα απολαμβάνει τα φλας Click για ανάπτυξη... Μπα δεν απολαμβανει τα φλας απολαμβανει την αγκαλια μου!! Σκυλακια δεν εχω πολλα μονο 1!! Αλλα εχουμε και 5 κουνελακια Σωστος ζωολογικος κηπος το σπιτι μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η elvenstar: #5.545 15-12-08 20:17 Το τέλειο σπίτι δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:21 Η avtwvia έγραψε: #5.546 15-12-08 20:21 Nαι ετσι ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η elvenstar: #5.547 15-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι ετσι ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:29 Η avtwvia έγραψε: #5.548 15-12-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #5.549 15-12-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει αυτή η ράτσα κ στα κουνελάκια; Δεν το ήξερα Να βγάλεις οπωσδήποτε μια φωτογραφία να το δούμε είμαι πολύ περίεργη να το δω. Φαντάζομαι θα είναι πανέμορφο Υπάρχουν κ Περσικά κουνελάκια άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η avtwvia έγραψε: #5.550 15-12-08 20:49 Κοιτα αν περσικα θεωρουνται τα μακρυτριχα τοτε ο πατερας τους ειναι Περσης!!! Σου βαζω μια που δεν πολυφαινεται να δεις και μονη σου.. Ειναι ο πατερας με την βιρμανη κορη(προσεξε τα ασπρα γαντακια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η elvenstar: #5.551 15-12-08 20:53 Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Τώρα κατάλαβα γιατί δεν της παίρνει τις γάτες να τα κυνηγήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #5.552 15-12-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #5.553 15-12-08 20:59 καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η avtwvia έγραψε: #5.554 15-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Click για ανάπτυξη... Kαι αμα τον δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο φουντωτος.. Ειναι σαν πεπονακι σε μεγεθος αλλα τριχωτο!! Σαν μπαλιτσα ο χοντρουλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η elvenstar: #5.555 15-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Η avtwvia έγραψε: #5.556 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όποιος πειράζει το Περσούλη μου θα τον βαρέσω Αναστασία όλοι πέρνουν μωρα θελωωωω και εγωωωωωωωωωω:cry::cry: Και εμένα Αντωνία μ αρέσουν πάρα πολύ Βάλε κ εσύ μια φωτογραφία από το σκυλάκι σου να το δούμε Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι η Λουνιτσα ειναι ισα με τον Πασακο 4 χρονων δηλαδη, και εχουν μεγαλωσει μαζι απο μωρακια!! Στη φωτο ειναι στην αγκαλια μου!Σπανια στηνεται στη μηχανη ειναι πολυ ντροπαλη και δεν θελει τα φλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:03 Η elvenstar: #5.543 15-12-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη ειναι η Λουνιτσα ειναι ισα με τον Πασακο 4 χρονων δηλαδη, και εχουν μεγαλωσει μαζι απο μωρακια!! Στη φωτο ειναι στην αγκαλια μου!Σπανια στηνεται στη μηχανη ειναι πολυ ντροπαλη και δεν θελει τα φλας Click για ανάπτυξη... Τι καλουλί που είναι σκέτη γλύκα να σου ζήσουν όλα σου τα γατάκια κ τα σκυλάκια. Δεν ξέρω αν είναι ντροπαλή εδώ δείχνει να τα απολαμβάνει τα φλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Η avtwvia έγραψε: #5.544 15-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι καλουλί που είναι σκέτη γλύκα να σου ζήσουν όλα σου τα γατάκια κ τα σκυλάκια. Δεν ξέρω αν είναι ντροπαλή εδώ δείχνει να τα απολαμβάνει τα φλας Click για ανάπτυξη... Μπα δεν απολαμβανει τα φλας απολαμβανει την αγκαλια μου!! Σκυλακια δεν εχω πολλα μονο 1!! Αλλα εχουμε και 5 κουνελακια Σωστος ζωολογικος κηπος το σπιτι μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η elvenstar: #5.545 15-12-08 20:17 Το τέλειο σπίτι δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:21 Η avtwvia έγραψε: #5.546 15-12-08 20:21 Nαι ετσι ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η elvenstar: #5.547 15-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι ετσι ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:29 Η avtwvia έγραψε: #5.548 15-12-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #5.549 15-12-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει αυτή η ράτσα κ στα κουνελάκια; Δεν το ήξερα Να βγάλεις οπωσδήποτε μια φωτογραφία να το δούμε είμαι πολύ περίεργη να το δω. Φαντάζομαι θα είναι πανέμορφο Υπάρχουν κ Περσικά κουνελάκια άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η avtwvia έγραψε: #5.550 15-12-08 20:49 Κοιτα αν περσικα θεωρουνται τα μακρυτριχα τοτε ο πατερας τους ειναι Περσης!!! Σου βαζω μια που δεν πολυφαινεται να δεις και μονη σου.. Ειναι ο πατερας με την βιρμανη κορη(προσεξε τα ασπρα γαντακια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η elvenstar: #5.551 15-12-08 20:53 Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Τώρα κατάλαβα γιατί δεν της παίρνει τις γάτες να τα κυνηγήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #5.552 15-12-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #5.553 15-12-08 20:59 καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η avtwvia έγραψε: #5.554 15-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Click για ανάπτυξη... Kαι αμα τον δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο φουντωτος.. Ειναι σαν πεπονακι σε μεγεθος αλλα τριχωτο!! Σαν μπαλιτσα ο χοντρουλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η elvenstar: #5.555 15-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Η avtwvia έγραψε: #5.556 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη ειναι η Λουνιτσα ειναι ισα με τον Πασακο 4 χρονων δηλαδη, και εχουν μεγαλωσει μαζι απο μωρακια!! Στη φωτο ειναι στην αγκαλια μου!Σπανια στηνεται στη μηχανη ειναι πολυ ντροπαλη και δεν θελει τα φλας Click για ανάπτυξη... Τι καλουλί που είναι σκέτη γλύκα να σου ζήσουν όλα σου τα γατάκια κ τα σκυλάκια. Δεν ξέρω αν είναι ντροπαλή εδώ δείχνει να τα απολαμβάνει τα φλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Η avtwvia έγραψε: #5.544 15-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι καλουλί που είναι σκέτη γλύκα να σου ζήσουν όλα σου τα γατάκια κ τα σκυλάκια. Δεν ξέρω αν είναι ντροπαλή εδώ δείχνει να τα απολαμβάνει τα φλας Click για ανάπτυξη... Μπα δεν απολαμβανει τα φλας απολαμβανει την αγκαλια μου!! Σκυλακια δεν εχω πολλα μονο 1!! Αλλα εχουμε και 5 κουνελακια Σωστος ζωολογικος κηπος το σπιτι μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η elvenstar: #5.545 15-12-08 20:17 Το τέλειο σπίτι δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:21 Η avtwvia έγραψε: #5.546 15-12-08 20:21 Nαι ετσι ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η elvenstar: #5.547 15-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι ετσι ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:29 Η avtwvia έγραψε: #5.548 15-12-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #5.549 15-12-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει αυτή η ράτσα κ στα κουνελάκια; Δεν το ήξερα Να βγάλεις οπωσδήποτε μια φωτογραφία να το δούμε είμαι πολύ περίεργη να το δω. Φαντάζομαι θα είναι πανέμορφο Υπάρχουν κ Περσικά κουνελάκια άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η avtwvia έγραψε: #5.550 15-12-08 20:49 Κοιτα αν περσικα θεωρουνται τα μακρυτριχα τοτε ο πατερας τους ειναι Περσης!!! Σου βαζω μια που δεν πολυφαινεται να δεις και μονη σου.. Ειναι ο πατερας με την βιρμανη κορη(προσεξε τα ασπρα γαντακια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η elvenstar: #5.551 15-12-08 20:53 Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Τώρα κατάλαβα γιατί δεν της παίρνει τις γάτες να τα κυνηγήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #5.552 15-12-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #5.553 15-12-08 20:59 καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η avtwvia έγραψε: #5.554 15-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Click για ανάπτυξη... Kαι αμα τον δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο φουντωτος.. Ειναι σαν πεπονακι σε μεγεθος αλλα τριχωτο!! Σαν μπαλιτσα ο χοντρουλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η elvenstar: #5.555 15-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Η avtwvia έγραψε: #5.556 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι καλουλί που είναι σκέτη γλύκα να σου ζήσουν όλα σου τα γατάκια κ τα σκυλάκια. Δεν ξέρω αν είναι ντροπαλή εδώ δείχνει να τα απολαμβάνει τα φλας Click για ανάπτυξη... Μπα δεν απολαμβανει τα φλας απολαμβανει την αγκαλια μου!! Σκυλακια δεν εχω πολλα μονο 1!! Αλλα εχουμε και 5 κουνελακια Σωστος ζωολογικος κηπος το σπιτι μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η elvenstar: #5.545 15-12-08 20:17 Το τέλειο σπίτι δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:21 Η avtwvia έγραψε: #5.546 15-12-08 20:21 Nαι ετσι ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η elvenstar: #5.547 15-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι ετσι ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:29 Η avtwvia έγραψε: #5.548 15-12-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #5.549 15-12-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει αυτή η ράτσα κ στα κουνελάκια; Δεν το ήξερα Να βγάλεις οπωσδήποτε μια φωτογραφία να το δούμε είμαι πολύ περίεργη να το δω. Φαντάζομαι θα είναι πανέμορφο Υπάρχουν κ Περσικά κουνελάκια άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η avtwvia έγραψε: #5.550 15-12-08 20:49 Κοιτα αν περσικα θεωρουνται τα μακρυτριχα τοτε ο πατερας τους ειναι Περσης!!! Σου βαζω μια που δεν πολυφαινεται να δεις και μονη σου.. Ειναι ο πατερας με την βιρμανη κορη(προσεξε τα ασπρα γαντακια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η elvenstar: #5.551 15-12-08 20:53 Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Τώρα κατάλαβα γιατί δεν της παίρνει τις γάτες να τα κυνηγήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #5.552 15-12-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #5.553 15-12-08 20:59 καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η avtwvia έγραψε: #5.554 15-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Click για ανάπτυξη... Kαι αμα τον δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο φουντωτος.. Ειναι σαν πεπονακι σε μεγεθος αλλα τριχωτο!! Σαν μπαλιτσα ο χοντρουλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η elvenstar: #5.555 15-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Η avtwvia έγραψε: #5.556 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το τέλειο σπίτι δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:21 Η avtwvia έγραψε: #5.546 15-12-08 20:21 Nαι ετσι ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η elvenstar: #5.547 15-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι ετσι ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:29 Η avtwvia έγραψε: #5.548 15-12-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #5.549 15-12-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει αυτή η ράτσα κ στα κουνελάκια; Δεν το ήξερα Να βγάλεις οπωσδήποτε μια φωτογραφία να το δούμε είμαι πολύ περίεργη να το δω. Φαντάζομαι θα είναι πανέμορφο Υπάρχουν κ Περσικά κουνελάκια άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η avtwvia έγραψε: #5.550 15-12-08 20:49 Κοιτα αν περσικα θεωρουνται τα μακρυτριχα τοτε ο πατερας τους ειναι Περσης!!! Σου βαζω μια που δεν πολυφαινεται να δεις και μονη σου.. Ειναι ο πατερας με την βιρμανη κορη(προσεξε τα ασπρα γαντακια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η elvenstar: #5.551 15-12-08 20:53 Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Τώρα κατάλαβα γιατί δεν της παίρνει τις γάτες να τα κυνηγήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #5.552 15-12-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #5.553 15-12-08 20:59 καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η avtwvia έγραψε: #5.554 15-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Click για ανάπτυξη... Kαι αμα τον δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο φουντωτος.. Ειναι σαν πεπονακι σε μεγεθος αλλα τριχωτο!! Σαν μπαλιτσα ο χοντρουλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η elvenstar: #5.555 15-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Η avtwvia έγραψε: #5.556 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι ετσι ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η elvenstar: #5.547 15-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι ετσι ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:29 Η avtwvia έγραψε: #5.548 15-12-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #5.549 15-12-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει αυτή η ράτσα κ στα κουνελάκια; Δεν το ήξερα Να βγάλεις οπωσδήποτε μια φωτογραφία να το δούμε είμαι πολύ περίεργη να το δω. Φαντάζομαι θα είναι πανέμορφο Υπάρχουν κ Περσικά κουνελάκια άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η avtwvia έγραψε: #5.550 15-12-08 20:49 Κοιτα αν περσικα θεωρουνται τα μακρυτριχα τοτε ο πατερας τους ειναι Περσης!!! Σου βαζω μια που δεν πολυφαινεται να δεις και μονη σου.. Ειναι ο πατερας με την βιρμανη κορη(προσεξε τα ασπρα γαντακια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η elvenstar: #5.551 15-12-08 20:53 Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Τώρα κατάλαβα γιατί δεν της παίρνει τις γάτες να τα κυνηγήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #5.552 15-12-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #5.553 15-12-08 20:59 καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η avtwvia έγραψε: #5.554 15-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Click για ανάπτυξη... Kαι αμα τον δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο φουντωτος.. Ειναι σαν πεπονακι σε μεγεθος αλλα τριχωτο!! Σαν μπαλιτσα ο χοντρουλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η elvenstar: #5.555 15-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Η avtwvia έγραψε: #5.556 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι ετσι ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:29 Η avtwvia έγραψε: #5.548 15-12-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #5.549 15-12-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει αυτή η ράτσα κ στα κουνελάκια; Δεν το ήξερα Να βγάλεις οπωσδήποτε μια φωτογραφία να το δούμε είμαι πολύ περίεργη να το δω. Φαντάζομαι θα είναι πανέμορφο Υπάρχουν κ Περσικά κουνελάκια άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η avtwvia έγραψε: #5.550 15-12-08 20:49 Κοιτα αν περσικα θεωρουνται τα μακρυτριχα τοτε ο πατερας τους ειναι Περσης!!! Σου βαζω μια που δεν πολυφαινεται να δεις και μονη σου.. Ειναι ο πατερας με την βιρμανη κορη(προσεξε τα ασπρα γαντακια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η elvenstar: #5.551 15-12-08 20:53 Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Τώρα κατάλαβα γιατί δεν της παίρνει τις γάτες να τα κυνηγήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #5.552 15-12-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #5.553 15-12-08 20:59 καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η avtwvia έγραψε: #5.554 15-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Click για ανάπτυξη... Kαι αμα τον δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο φουντωτος.. Ειναι σαν πεπονακι σε μεγεθος αλλα τριχωτο!! Σαν μπαλιτσα ο χοντρουλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η elvenstar: #5.555 15-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Η avtwvia έγραψε: #5.556 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου Click για ανάπτυξη... Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #5.549 15-12-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει αυτή η ράτσα κ στα κουνελάκια; Δεν το ήξερα Να βγάλεις οπωσδήποτε μια φωτογραφία να το δούμε είμαι πολύ περίεργη να το δω. Φαντάζομαι θα είναι πανέμορφο Υπάρχουν κ Περσικά κουνελάκια άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η avtwvia έγραψε: #5.550 15-12-08 20:49 Κοιτα αν περσικα θεωρουνται τα μακρυτριχα τοτε ο πατερας τους ειναι Περσης!!! Σου βαζω μια που δεν πολυφαινεται να δεις και μονη σου.. Ειναι ο πατερας με την βιρμανη κορη(προσεξε τα ασπρα γαντακια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η elvenstar: #5.551 15-12-08 20:53 Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Τώρα κατάλαβα γιατί δεν της παίρνει τις γάτες να τα κυνηγήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #5.552 15-12-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #5.553 15-12-08 20:59 καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η avtwvia έγραψε: #5.554 15-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Click για ανάπτυξη... Kαι αμα τον δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο φουντωτος.. Ειναι σαν πεπονακι σε μεγεθος αλλα τριχωτο!! Σαν μπαλιτσα ο χοντρουλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η elvenstar: #5.555 15-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Η avtwvia έγραψε: #5.556 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν! Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται.. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει αυτή η ράτσα κ στα κουνελάκια; Δεν το ήξερα Να βγάλεις οπωσδήποτε μια φωτογραφία να το δούμε είμαι πολύ περίεργη να το δω. Φαντάζομαι θα είναι πανέμορφο Υπάρχουν κ Περσικά κουνελάκια άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η avtwvia έγραψε: #5.550 15-12-08 20:49 Κοιτα αν περσικα θεωρουνται τα μακρυτριχα τοτε ο πατερας τους ειναι Περσης!!! Σου βαζω μια που δεν πολυφαινεται να δεις και μονη σου.. Ειναι ο πατερας με την βιρμανη κορη(προσεξε τα ασπρα γαντακια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η elvenstar: #5.551 15-12-08 20:53 Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Τώρα κατάλαβα γιατί δεν της παίρνει τις γάτες να τα κυνηγήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #5.552 15-12-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #5.553 15-12-08 20:59 καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η avtwvia έγραψε: #5.554 15-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Click για ανάπτυξη... Kαι αμα τον δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο φουντωτος.. Ειναι σαν πεπονακι σε μεγεθος αλλα τριχωτο!! Σαν μπαλιτσα ο χοντρουλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η elvenstar: #5.555 15-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Η avtwvia έγραψε: #5.556 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιτα αν περσικα θεωρουνται τα μακρυτριχα τοτε ο πατερας τους ειναι Περσης!!! Σου βαζω μια που δεν πολυφαινεται να δεις και μονη σου.. Ειναι ο πατερας με την βιρμανη κορη(προσεξε τα ασπρα γαντακια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η elvenstar: #5.551 15-12-08 20:53 Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Τώρα κατάλαβα γιατί δεν της παίρνει τις γάτες να τα κυνηγήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #5.552 15-12-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #5.553 15-12-08 20:59 καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η avtwvia έγραψε: #5.554 15-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Click για ανάπτυξη... Kαι αμα τον δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο φουντωτος.. Ειναι σαν πεπονακι σε μεγεθος αλλα τριχωτο!! Σαν μπαλιτσα ο χοντρουλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η elvenstar: #5.555 15-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Η avtwvia έγραψε: #5.556 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Τώρα κατάλαβα γιατί δεν της παίρνει τις γάτες να τα κυνηγήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #5.552 15-12-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #5.553 15-12-08 20:59 καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η avtwvia έγραψε: #5.554 15-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Click για ανάπτυξη... Kαι αμα τον δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο φουντωτος.. Ειναι σαν πεπονακι σε μεγεθος αλλα τριχωτο!! Σαν μπαλιτσα ο χοντρουλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η elvenstar: #5.555 15-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Η avtwvia έγραψε: #5.556 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανέμορφά!!!!!!!!! Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #5.553 15-12-08 20:59 καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η avtwvia έγραψε: #5.554 15-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Click για ανάπτυξη... Kαι αμα τον δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο φουντωτος.. Ειναι σαν πεπονακι σε μεγεθος αλλα τριχωτο!! Σαν μπαλιτσα ο χοντρουλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η elvenstar: #5.555 15-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Η avtwvia έγραψε: #5.556 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η avtwvia έγραψε: #5.554 15-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Click για ανάπτυξη... Kαι αμα τον δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο φουντωτος.. Ειναι σαν πεπονακι σε μεγεθος αλλα τριχωτο!! Σαν μπαλιτσα ο χοντρουλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η elvenstar: #5.555 15-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Η avtwvia έγραψε: #5.556 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια... Click για ανάπτυξη... Kαι αμα τον δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο φουντωτος.. Ειναι σαν πεπονακι σε μεγεθος αλλα τριχωτο!! Σαν μπαλιτσα ο χοντρουλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η elvenstar: #5.555 15-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Η avtwvia έγραψε: #5.556 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια.. Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα! Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Η avtwvia έγραψε: #5.556 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι κουκλιά όλα τους Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο πυρροθριξ: #5.557 15-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #5.558 15-12-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη??? Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.559 16-12-08 13:16 Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Kι απο μένα με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #5.560 16-12-08 13:21 Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέαΕμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοιΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μουΣτεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.