Περσίας maniacs

Αντωνία μου σ΄ευχαριστουμε πάααρα πολύ. Κι η Έλενα του έχει αδυναμία!!!
Κ
ι ο Περσουλης θα σου αφιερώσει σύντομα κ φωτο αφου σου αρέσει. Μιας κ μου τον κοροϊδεύουν κάτι βλάκες απο το περιβάλλον μου κ λένε ότι έχει τρακάρει σε περίπτερο, οτι είναι απαίσιος, κ κάτι τέτοια κρύα... Το μωράκι μου δεν είναι γλύκας?
:):):)Εχεις τα φιλιά του.
Όποιος πειράζει το Περσούλη μου θα τον βαρέσω:mad::mad:
Αναστασία όλοι πέρνουν μωρα θελωωωω και εγωωωωωωωωωω:cry::cry:
Εμενα γενικα μ αρεσουν τα πλακουτσωτα!:) Και εμενα για τη Λουνα (θιβετιανο πεκινουα)μου λενε αν την εχει κοπανησει τηγανι στη μουρη!!:mad:
Μην ανησυχεις Αναστασια εμεις εχουμε γουστο αυτοι δεν εχουν!!!:down:
Οταν ερθει η Δωρα αμα τα καταφερω και ερθω το πρωι ελπιζω να μου τα δωσει και απο κοντα τα φιλια του το μωρο!
Και εμένα Αντωνία μ αρέσουν πάρα πολύ:inlove: Βάλε κ εσύ μια φωτογραφία από το σκυλάκι σου να το δούμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όποιος πειράζει το Περσούλη μου θα τον βαρέσω:mad::mad:
Αναστασία όλοι πέρνουν μωρα θελωωωω και εγωωωωωωωωωω:cry::cry:

Και εμένα Αντωνία μ αρέσουν πάρα πολύ:inlove: Βάλε κ εσύ μια φωτογραφία από το σκυλάκι σου να το δούμε

Aυτη ειναι η Λουνιτσα ειναι ισα με τον Πασακο 4 χρονων δηλαδη, και εχουν μεγαλωσει μαζι απο μωρακια!!:)
Στη φωτο ειναι στην αγκαλια μου!Σπανια στηνεται στη μηχανη ειναι πολυ ντροπαλη και δεν θελει τα φλας:redface:

031.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aυτη ειναι η Λουνιτσα ειναι ισα με τον Πασακο 4 χρονων δηλαδη, και εχουν μεγαλωσει μαζι απο μωρακια!!:)
Στη φωτο ειναι στην αγκαλια μου!Σπανια στηνεται στη μηχανη ειναι πολυ ντροπαλη και δεν θελει τα φλας:redface:

031.jpg
Τι καλουλί που είναι σκέτη γλύκα :up:να σου ζήσουν όλα σου τα γατάκια κ τα σκυλάκια. Δεν ξέρω αν είναι ντροπαλή εδώ δείχνει να τα απολαμβάνει τα φλας:lol:

Τι καλουλί που είναι σκέτη γλύκα :up:να σου ζήσουν όλα σου τα γατάκια κ τα σκυλάκια. Δεν ξέρω αν είναι ντροπαλή εδώ δείχνει να τα απολαμβάνει τα φλας:lol:
Μπα δεν απολαμβανει τα φλας απολαμβανει την αγκαλια μου!!:lol::lol:
Σκυλακια δεν εχω πολλα μονο 1!! Αλλα εχουμε και 5 κουνελακια:)
Σωστος ζωολογικος κηπος το σπιτι μας..:rolleyes::rolleyes:

Το τέλειο σπίτι δηλαδή:up:

Nαι ετσι ειναι!!!:D

Nαι ετσι ειναι!!!:D
Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου:(

Τα γατάκια σου αλήθεια δεν κυνηγάνε τα κουνελάκια; Ήθελα να πάρω κ εγώ έναν χαμτάρο αλλα φοβάμαι να μην του κάνουν κακό οι γατούλες μου:(
Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. :)Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν!:lol::lol:
Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται..:redface:

Οχι δεν τα πειραζουν καθολου!Οταν ειδικα ηταν πιο μικρα κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.. :)Τωρα που τα κουνελακια εχουν φτασει σχεδον σε μεγεθος τα γατακια και να ηθελαν δεν τα παιρνει να τα κυνηγησουν!:lol::lol:
Εν τω μεταξυ το ενα απο τα 3 μωρα κουνελακια ειναι βιρμανακι.. Ηθελα να το βγαλω και μια καλη φωτο να το δειξω στα κοριτσια αλλα με φοβαται το σκασμενο και κρυβεται..:redface:
Υπάρχει αυτή η ράτσα κ στα κουνελάκια; Δεν το ήξερα Να βγάλεις οπωσδήποτε μια φωτογραφία να το δούμε είμαι πολύ περίεργη να το δω. Φαντάζομαι θα είναι πανέμορφο:up: Υπάρχουν κ Περσικά κουνελάκια άραγε:hmm:

Κοιτα αν περσικα θεωρουνται τα μακρυτριχα τοτε ο πατερας τους ειναι Περσης!!!:lol::lol:
Σου βαζω μια που δεν πολυφαινεται να δεις και μονη σου.. Ειναι ο πατερας με την βιρμανη κορη(προσεξε τα ασπρα γαντακια)..:)
100_0992.jpg

Πανέμορφά!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove: Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης:lol: Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή; Τώρα κατάλαβα γιατί δεν της παίρνει τις γάτες να τα κυνηγήσουν :lol:
100_0992.jpg

Πανέμορφά!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove: Ναι πράγματι ο μπαμπάς είναι πολύ μαλλιάς μάλλον είναι Πέρσης:lol: Έχει κ ο Μπαμπας λευκά γαντάκια βλέπω. Η κόρη έμοιασε στην μαμά πως βγήκε Βιρμανή;
οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια..:)
Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα!
100_0996.jpg

καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια...

καλε τι κουνελια ειναι αυτα?εχουμε κι εμεις στους birmans μια κοπελιτσα με κουνελακι!!!δεν ειναι τοσο φουντωτο βεβαια...
Kαι αμα τον δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο φουντωτος..:redface:
Ειναι σαν πεπονακι σε μεγεθος αλλα τριχωτο!! Σαν μπαλιτσα ο χοντρουλης!!:lol::lol:

οχι η μαμα ειναι λευκη με καφε μπαλωματακια..:)
Στη βαζω και μια φωτο! Εν τω μεταξυ η μαμα ειναι που νομιζαμε οτι ηταν αρσενικο αλλα μας βγηκε γυναικαρα!
100_0996.jpg
Είναι κουκλιά όλα τους
heart.gif
Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι:(:(

Είναι κουκλιά όλα τους
heart.gif
Και πως η κόρη βγήκε Βιρμανή από παππούδες; Να σου πω τώρα που είδα τον δικό σου θυμήθηκα ότι στο πετ που πάω έχουν αφήσει ένα τέτοιο κουκλι πανέμορφο κ μακρύτριχο (αυτό όμως είναι ολόλευκο κ με μακρύτερο τρίχωμα απο τον δικό σου) Το άφησε μία κοπέλα γιατί της το είπε λέει ο γυναικολόγος της επειδή είναι έγκυος και όταν πάω βλέπω τα μάτια του που είναι πολύ λυπημένα κ εχω καιρό να πάω εκεί γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι:(:(
Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη???:mad:
Ημαρτον πια τι αλλο θα ακουσουμε!!:down::down:

Καλα τωρα εκτος απο τις γατες ΚΑΙ τα κουνελια απαγορευονται στην εκυμοσυνη???:mad:
πεστα,πεστα!!!

πεστα,πεστα!!!
Και εγώ το θεώρησα παράλογο κ υπερβολικό, καμιά φορά πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ζώα:mad: Ότι κ να συμβεί αν πας για εξετάσεις το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν έχεις ζώο στο σπίτι. Αν δείτε τα ματάκια από αυτό το πλασματακι κορίτσια είναι να το λυπάσαι. Εγώ είμαι σε διαμέρισμα αλλιώς θα το είχα πάρει το κακόμοιρο. :(:(

Kι απο μένα με αγάπη:inlove::inlove::inlove:

Persian-Cat-Santa-look-in-basket-in-Christmas-hat-and-tie_644821.jpg

Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε;καιρό έχω να μπω.Βλέπω προστέθηκαν και πανέμορφα κουνελάκια στην παρέα:up:Εμείς εδώ μεγαλώνουμε και γινόμαστε πολύ φουντωτοί και όμορφοι:DΚαλά δεν το χορταίνω το αρκουδάκι-γατάκι μου:inlove:Στεναχωριέμαι μόνο που θα πρέπει να το αφήσω για 5 μερούλες με το αγόρι μου..θα μου λείψει.Το πρωί έρχεται και με ξυπνάει με φιλάκια,έχει πολύ πλάκα,γαργαλάνε και τα μουστάκια του..θες δεν θες ξυπνάς.Είναι φυσιολογικό να έρχεται να με φιλάει στα καλά καθούμενα;Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό γάτα και μου φαίνεται πολύ παράξενο!:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back