elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 01:57 Η elvenstar: #5.741 05-01-09 01:57 Καληνύχτα κορίτσια κ ζαχαρωτό Άσχετο στο ΣΤΑΡ έχει γκρεμλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:01 Η staman2 έγραψε: #5.742 05-01-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχου φατσα μου γλυκια!!!!!!!Που θα παει δε θα ερθει το καλοκαιρι,θα ερυω να σε ζουληξω με την ησυχια μου μουτρακι μου ομορφο. Ευχαριστω Αναστασια μου...Αληθεια ειναι ολα τα καλα λογια που λεω,ειστε πολυ ζεστοι ανθρωποι και τα ζωακια σας ειναι γλυκυτατα,αν και τα ειδα πολυ λιγο (τωρα γκρινιαζω για να ξαναερθω).Μη λες οτι ειμαι σαν ζαχαρωτο,μου χαλας τη φημη. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να έρθεις το καλοκαίρι να τους ζουλήξεις όλους και να κανονίσουμε να έρθει κι η Ελενα εκείνες τις μερες. Θα περάσουμε τέλεια!!!! ΟΛΕ Α έτσι έεεε? Σου χαλάω τη φήμη? Μήπως κι εσύ είσαι μαφιόζα σαν το Σείριο? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θα του φυγει αυριο,δε σου ειπε η Βασιλικη;Εγινε λαθος με τα εισητηρια και θα ερθουμε μεθαυριο τελικα.Οποτε θα χαρουν ο ενας τον αλλο ακομα μια μερουλα.Η Βασιλικη μου ειπε οτι η μικρη τον διωχνει τον Σιμπακο οταν παει κοντα της με πονηρους σκοπους,λες να ειναι εγκυος; Click για ανάπτυξη... Ναι ? Δεν έχω μιλήσει μαζί της καθόλου από το μεσημέρι κ μετά. Δεν την είδα γιατι έμεινε στον Κώστα. Μπράβο λοιπόν που θα μείνουν άλλη μια μερα..μαζί τα μικρά. Ναι νομίζω πως άν δεν τον θέλει τότε θα είναι ίσως έγκυος. ΓΙατι είχε οίστρο σίγουρα. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα γλυκό φατσουλίνι, Νάλα, Τίμυ, Σεβαχ κ Λούσυ (ουφ δεν ξέχασα κανέναν) Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα τώρα οριστικά ααααα!Ματς μούτς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η moukelis έγραψε: #5.743 05-01-09 02:03 Οριστε κι ενα μαγικο δωρακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:05 Η moukelis έγραψε: #5.744 05-01-09 02:05 Ναι αμε ειμαι μαφιοζα μην κοιτας που δε μου φαινεται,εγω και το μαφιοζογατο μου θα γατακτησουμε τον κοσμο. Ελενα απλα σε αγνοω γιατι εισαι κι εσυ φαν του Περση και δεν του αρεσουν οι διαπληκτισμοι,τον ταραζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:06 Η elvenstar: #5.745 05-01-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι να έρθεις το καλοκαίρι να τους ζουλήξεις όλους και να κανονίσουμε να έρθει κι η Ελενα εκείνες τις μερες. Θα περάσουμε τέλεια!!!! ΟΛΕ Α έτσι έεεε? Σου χαλάω τη φήμη? Μήπως κι εσύ είσαι μαφιόζα σαν το Σείριο? Ναι ? Δεν έχω μιλήσει μαζί της καθόλου από το μεσημέρι κ μετά. Δεν την είδα γιατι έμεινε στον Κώστα. Μπράβο λοιπόν που θα μείνουν άλλη μια μερα..μαζί τα μικρά. Ναι νομίζω πως άν δεν τον θέλει τότε θα είναι ίσως έγκυος. ΓΙατι είχε οίστρο σίγουρα. Καληνυχτα τώρα οριστικά ααααα!Ματς μούτς Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ θα είμαι η αποκλειστική ζουλίχτρα του Πέρση. Σίγουρα θα έμεινε έγκυος για να μην τον θέλει πια για σεξ Καληνύχτα κ ματς μουτς αν η Κάντυ μου ήταν χοντρούλα έτσι θα ήταν Ευχαριστούμε για το μαγικό δωράκι, Δωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:11 Η moukelis έγραψε: #5.746 05-01-09 02:11 Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded; Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η elvenstar: #5.747 05-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded; Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα. Click για ανάπτυξη... Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η moukelis έγραψε: #5.748 05-01-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Click για ανάπτυξη... Ναι δικιο εχεις σε αυτη με το κεφαλι μοιαζουν οντως.Εχει και μπλε η Καντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η elvenstar: #5.749 05-01-09 16:47 Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG144.jpg 41,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG147.jpg 137,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG133.jpg 53,7 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG129.jpg 68,6 KB · Εμφανίσεις: 22 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #5.750 05-01-09 17:06 Ο Μπατουλινος μου θυμιζει τη Μόιρα σε Περσακι!Κουκλακια εγιναν,ειδικα μετα το κουρεμα εδειξε η γουνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:52 Η staman2 έγραψε: #5.751 05-01-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Click για ανάπτυξη... Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:28 Η elvenstar: #5.752 05-01-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Click για ανάπτυξη... Είδες, είδες μουστάκες περάσαμε ακόμα κ τις μουστάκες του Πέρση Το τρίχωμά τους μέρα με την μέρα μεγαλώνει κ μέρα με την μέρα μεγαλώνουν τα προβλήματα κ με την κυρία Κάντυ Κάτω από τις μασχάλες για να την χτενίσω βάζω τα γάντια του σκι. προχθες μου έκανε κ χουου το άθλιο το θηλυκό κ μετά έρχεται καλή κ διαλεγμένη να την ταΐσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #5.753 05-01-09 18:37 Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με feliway? (το έγραψα καλά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.754 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με ? (το έγραψα καλά?) Click για ανάπτυξη... Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.755 05-01-09 18:45 Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η Raisa έγραψε: #5.756 05-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καληνύχτα κορίτσια κ ζαχαρωτό Άσχετο στο ΣΤΑΡ έχει γκρεμλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:01 Η staman2 έγραψε: #5.742 05-01-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχου φατσα μου γλυκια!!!!!!!Που θα παει δε θα ερθει το καλοκαιρι,θα ερυω να σε ζουληξω με την ησυχια μου μουτρακι μου ομορφο. Ευχαριστω Αναστασια μου...Αληθεια ειναι ολα τα καλα λογια που λεω,ειστε πολυ ζεστοι ανθρωποι και τα ζωακια σας ειναι γλυκυτατα,αν και τα ειδα πολυ λιγο (τωρα γκρινιαζω για να ξαναερθω).Μη λες οτι ειμαι σαν ζαχαρωτο,μου χαλας τη φημη. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να έρθεις το καλοκαίρι να τους ζουλήξεις όλους και να κανονίσουμε να έρθει κι η Ελενα εκείνες τις μερες. Θα περάσουμε τέλεια!!!! ΟΛΕ Α έτσι έεεε? Σου χαλάω τη φήμη? Μήπως κι εσύ είσαι μαφιόζα σαν το Σείριο? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θα του φυγει αυριο,δε σου ειπε η Βασιλικη;Εγινε λαθος με τα εισητηρια και θα ερθουμε μεθαυριο τελικα.Οποτε θα χαρουν ο ενας τον αλλο ακομα μια μερουλα.Η Βασιλικη μου ειπε οτι η μικρη τον διωχνει τον Σιμπακο οταν παει κοντα της με πονηρους σκοπους,λες να ειναι εγκυος; Click για ανάπτυξη... Ναι ? Δεν έχω μιλήσει μαζί της καθόλου από το μεσημέρι κ μετά. Δεν την είδα γιατι έμεινε στον Κώστα. Μπράβο λοιπόν που θα μείνουν άλλη μια μερα..μαζί τα μικρά. Ναι νομίζω πως άν δεν τον θέλει τότε θα είναι ίσως έγκυος. ΓΙατι είχε οίστρο σίγουρα. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα γλυκό φατσουλίνι, Νάλα, Τίμυ, Σεβαχ κ Λούσυ (ουφ δεν ξέχασα κανέναν) Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα τώρα οριστικά ααααα!Ματς μούτς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η moukelis έγραψε: #5.743 05-01-09 02:03 Οριστε κι ενα μαγικο δωρακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:05 Η moukelis έγραψε: #5.744 05-01-09 02:05 Ναι αμε ειμαι μαφιοζα μην κοιτας που δε μου φαινεται,εγω και το μαφιοζογατο μου θα γατακτησουμε τον κοσμο. Ελενα απλα σε αγνοω γιατι εισαι κι εσυ φαν του Περση και δεν του αρεσουν οι διαπληκτισμοι,τον ταραζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:06 Η elvenstar: #5.745 05-01-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι να έρθεις το καλοκαίρι να τους ζουλήξεις όλους και να κανονίσουμε να έρθει κι η Ελενα εκείνες τις μερες. Θα περάσουμε τέλεια!!!! ΟΛΕ Α έτσι έεεε? Σου χαλάω τη φήμη? Μήπως κι εσύ είσαι μαφιόζα σαν το Σείριο? Ναι ? Δεν έχω μιλήσει μαζί της καθόλου από το μεσημέρι κ μετά. Δεν την είδα γιατι έμεινε στον Κώστα. Μπράβο λοιπόν που θα μείνουν άλλη μια μερα..μαζί τα μικρά. Ναι νομίζω πως άν δεν τον θέλει τότε θα είναι ίσως έγκυος. ΓΙατι είχε οίστρο σίγουρα. Καληνυχτα τώρα οριστικά ααααα!Ματς μούτς Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ θα είμαι η αποκλειστική ζουλίχτρα του Πέρση. Σίγουρα θα έμεινε έγκυος για να μην τον θέλει πια για σεξ Καληνύχτα κ ματς μουτς αν η Κάντυ μου ήταν χοντρούλα έτσι θα ήταν Ευχαριστούμε για το μαγικό δωράκι, Δωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:11 Η moukelis έγραψε: #5.746 05-01-09 02:11 Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded; Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η elvenstar: #5.747 05-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded; Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα. Click για ανάπτυξη... Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η moukelis έγραψε: #5.748 05-01-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Click για ανάπτυξη... Ναι δικιο εχεις σε αυτη με το κεφαλι μοιαζουν οντως.Εχει και μπλε η Καντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η elvenstar: #5.749 05-01-09 16:47 Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG144.jpg 41,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG147.jpg 137,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG133.jpg 53,7 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG129.jpg 68,6 KB · Εμφανίσεις: 22 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #5.750 05-01-09 17:06 Ο Μπατουλινος μου θυμιζει τη Μόιρα σε Περσακι!Κουκλακια εγιναν,ειδικα μετα το κουρεμα εδειξε η γουνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:52 Η staman2 έγραψε: #5.751 05-01-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Click για ανάπτυξη... Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:28 Η elvenstar: #5.752 05-01-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Click για ανάπτυξη... Είδες, είδες μουστάκες περάσαμε ακόμα κ τις μουστάκες του Πέρση Το τρίχωμά τους μέρα με την μέρα μεγαλώνει κ μέρα με την μέρα μεγαλώνουν τα προβλήματα κ με την κυρία Κάντυ Κάτω από τις μασχάλες για να την χτενίσω βάζω τα γάντια του σκι. προχθες μου έκανε κ χουου το άθλιο το θηλυκό κ μετά έρχεται καλή κ διαλεγμένη να την ταΐσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #5.753 05-01-09 18:37 Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με feliway? (το έγραψα καλά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.754 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με ? (το έγραψα καλά?) Click για ανάπτυξη... Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.755 05-01-09 18:45 Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η Raisa έγραψε: #5.756 05-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχου φατσα μου γλυκια!!!!!!!Που θα παει δε θα ερθει το καλοκαιρι,θα ερυω να σε ζουληξω με την ησυχια μου μουτρακι μου ομορφο. Ευχαριστω Αναστασια μου...Αληθεια ειναι ολα τα καλα λογια που λεω,ειστε πολυ ζεστοι ανθρωποι και τα ζωακια σας ειναι γλυκυτατα,αν και τα ειδα πολυ λιγο (τωρα γκρινιαζω για να ξαναερθω).Μη λες οτι ειμαι σαν ζαχαρωτο,μου χαλας τη φημη. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να έρθεις το καλοκαίρι να τους ζουλήξεις όλους και να κανονίσουμε να έρθει κι η Ελενα εκείνες τις μερες. Θα περάσουμε τέλεια!!!! ΟΛΕ Α έτσι έεεε? Σου χαλάω τη φήμη? Μήπως κι εσύ είσαι μαφιόζα σαν το Σείριο? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θα του φυγει αυριο,δε σου ειπε η Βασιλικη;Εγινε λαθος με τα εισητηρια και θα ερθουμε μεθαυριο τελικα.Οποτε θα χαρουν ο ενας τον αλλο ακομα μια μερουλα.Η Βασιλικη μου ειπε οτι η μικρη τον διωχνει τον Σιμπακο οταν παει κοντα της με πονηρους σκοπους,λες να ειναι εγκυος; Click για ανάπτυξη... Ναι ? Δεν έχω μιλήσει μαζί της καθόλου από το μεσημέρι κ μετά. Δεν την είδα γιατι έμεινε στον Κώστα. Μπράβο λοιπόν που θα μείνουν άλλη μια μερα..μαζί τα μικρά. Ναι νομίζω πως άν δεν τον θέλει τότε θα είναι ίσως έγκυος. ΓΙατι είχε οίστρο σίγουρα. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα γλυκό φατσουλίνι, Νάλα, Τίμυ, Σεβαχ κ Λούσυ (ουφ δεν ξέχασα κανέναν) Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα τώρα οριστικά ααααα!Ματς μούτς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η moukelis έγραψε: #5.743 05-01-09 02:03 Οριστε κι ενα μαγικο δωρακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:05 Η moukelis έγραψε: #5.744 05-01-09 02:05 Ναι αμε ειμαι μαφιοζα μην κοιτας που δε μου φαινεται,εγω και το μαφιοζογατο μου θα γατακτησουμε τον κοσμο. Ελενα απλα σε αγνοω γιατι εισαι κι εσυ φαν του Περση και δεν του αρεσουν οι διαπληκτισμοι,τον ταραζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:06 Η elvenstar: #5.745 05-01-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι να έρθεις το καλοκαίρι να τους ζουλήξεις όλους και να κανονίσουμε να έρθει κι η Ελενα εκείνες τις μερες. Θα περάσουμε τέλεια!!!! ΟΛΕ Α έτσι έεεε? Σου χαλάω τη φήμη? Μήπως κι εσύ είσαι μαφιόζα σαν το Σείριο? Ναι ? Δεν έχω μιλήσει μαζί της καθόλου από το μεσημέρι κ μετά. Δεν την είδα γιατι έμεινε στον Κώστα. Μπράβο λοιπόν που θα μείνουν άλλη μια μερα..μαζί τα μικρά. Ναι νομίζω πως άν δεν τον θέλει τότε θα είναι ίσως έγκυος. ΓΙατι είχε οίστρο σίγουρα. Καληνυχτα τώρα οριστικά ααααα!Ματς μούτς Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ θα είμαι η αποκλειστική ζουλίχτρα του Πέρση. Σίγουρα θα έμεινε έγκυος για να μην τον θέλει πια για σεξ Καληνύχτα κ ματς μουτς αν η Κάντυ μου ήταν χοντρούλα έτσι θα ήταν Ευχαριστούμε για το μαγικό δωράκι, Δωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:11 Η moukelis έγραψε: #5.746 05-01-09 02:11 Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded; Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η elvenstar: #5.747 05-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded; Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα. Click για ανάπτυξη... Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η moukelis έγραψε: #5.748 05-01-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Click για ανάπτυξη... Ναι δικιο εχεις σε αυτη με το κεφαλι μοιαζουν οντως.Εχει και μπλε η Καντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η elvenstar: #5.749 05-01-09 16:47 Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG144.jpg 41,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG147.jpg 137,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG133.jpg 53,7 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG129.jpg 68,6 KB · Εμφανίσεις: 22 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #5.750 05-01-09 17:06 Ο Μπατουλινος μου θυμιζει τη Μόιρα σε Περσακι!Κουκλακια εγιναν,ειδικα μετα το κουρεμα εδειξε η γουνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:52 Η staman2 έγραψε: #5.751 05-01-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Click για ανάπτυξη... Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:28 Η elvenstar: #5.752 05-01-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Click για ανάπτυξη... Είδες, είδες μουστάκες περάσαμε ακόμα κ τις μουστάκες του Πέρση Το τρίχωμά τους μέρα με την μέρα μεγαλώνει κ μέρα με την μέρα μεγαλώνουν τα προβλήματα κ με την κυρία Κάντυ Κάτω από τις μασχάλες για να την χτενίσω βάζω τα γάντια του σκι. προχθες μου έκανε κ χουου το άθλιο το θηλυκό κ μετά έρχεται καλή κ διαλεγμένη να την ταΐσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #5.753 05-01-09 18:37 Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με feliway? (το έγραψα καλά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.754 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με ? (το έγραψα καλά?) Click για ανάπτυξη... Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.755 05-01-09 18:45 Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η Raisa έγραψε: #5.756 05-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οριστε κι ενα μαγικο δωρακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:05 Η moukelis έγραψε: #5.744 05-01-09 02:05 Ναι αμε ειμαι μαφιοζα μην κοιτας που δε μου φαινεται,εγω και το μαφιοζογατο μου θα γατακτησουμε τον κοσμο. Ελενα απλα σε αγνοω γιατι εισαι κι εσυ φαν του Περση και δεν του αρεσουν οι διαπληκτισμοι,τον ταραζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:06 Η elvenstar: #5.745 05-01-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι να έρθεις το καλοκαίρι να τους ζουλήξεις όλους και να κανονίσουμε να έρθει κι η Ελενα εκείνες τις μερες. Θα περάσουμε τέλεια!!!! ΟΛΕ Α έτσι έεεε? Σου χαλάω τη φήμη? Μήπως κι εσύ είσαι μαφιόζα σαν το Σείριο? Ναι ? Δεν έχω μιλήσει μαζί της καθόλου από το μεσημέρι κ μετά. Δεν την είδα γιατι έμεινε στον Κώστα. Μπράβο λοιπόν που θα μείνουν άλλη μια μερα..μαζί τα μικρά. Ναι νομίζω πως άν δεν τον θέλει τότε θα είναι ίσως έγκυος. ΓΙατι είχε οίστρο σίγουρα. Καληνυχτα τώρα οριστικά ααααα!Ματς μούτς Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ θα είμαι η αποκλειστική ζουλίχτρα του Πέρση. Σίγουρα θα έμεινε έγκυος για να μην τον θέλει πια για σεξ Καληνύχτα κ ματς μουτς αν η Κάντυ μου ήταν χοντρούλα έτσι θα ήταν Ευχαριστούμε για το μαγικό δωράκι, Δωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:11 Η moukelis έγραψε: #5.746 05-01-09 02:11 Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded; Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η elvenstar: #5.747 05-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded; Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα. Click για ανάπτυξη... Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η moukelis έγραψε: #5.748 05-01-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Click για ανάπτυξη... Ναι δικιο εχεις σε αυτη με το κεφαλι μοιαζουν οντως.Εχει και μπλε η Καντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η elvenstar: #5.749 05-01-09 16:47 Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG144.jpg 41,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG147.jpg 137,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG133.jpg 53,7 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG129.jpg 68,6 KB · Εμφανίσεις: 22 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #5.750 05-01-09 17:06 Ο Μπατουλινος μου θυμιζει τη Μόιρα σε Περσακι!Κουκλακια εγιναν,ειδικα μετα το κουρεμα εδειξε η γουνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:52 Η staman2 έγραψε: #5.751 05-01-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Click για ανάπτυξη... Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:28 Η elvenstar: #5.752 05-01-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Click για ανάπτυξη... Είδες, είδες μουστάκες περάσαμε ακόμα κ τις μουστάκες του Πέρση Το τρίχωμά τους μέρα με την μέρα μεγαλώνει κ μέρα με την μέρα μεγαλώνουν τα προβλήματα κ με την κυρία Κάντυ Κάτω από τις μασχάλες για να την χτενίσω βάζω τα γάντια του σκι. προχθες μου έκανε κ χουου το άθλιο το θηλυκό κ μετά έρχεται καλή κ διαλεγμένη να την ταΐσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #5.753 05-01-09 18:37 Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με feliway? (το έγραψα καλά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.754 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με ? (το έγραψα καλά?) Click για ανάπτυξη... Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.755 05-01-09 18:45 Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η Raisa έγραψε: #5.756 05-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αμε ειμαι μαφιοζα μην κοιτας που δε μου φαινεται,εγω και το μαφιοζογατο μου θα γατακτησουμε τον κοσμο. Ελενα απλα σε αγνοω γιατι εισαι κι εσυ φαν του Περση και δεν του αρεσουν οι διαπληκτισμοι,τον ταραζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:06 Η elvenstar: #5.745 05-01-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι να έρθεις το καλοκαίρι να τους ζουλήξεις όλους και να κανονίσουμε να έρθει κι η Ελενα εκείνες τις μερες. Θα περάσουμε τέλεια!!!! ΟΛΕ Α έτσι έεεε? Σου χαλάω τη φήμη? Μήπως κι εσύ είσαι μαφιόζα σαν το Σείριο? Ναι ? Δεν έχω μιλήσει μαζί της καθόλου από το μεσημέρι κ μετά. Δεν την είδα γιατι έμεινε στον Κώστα. Μπράβο λοιπόν που θα μείνουν άλλη μια μερα..μαζί τα μικρά. Ναι νομίζω πως άν δεν τον θέλει τότε θα είναι ίσως έγκυος. ΓΙατι είχε οίστρο σίγουρα. Καληνυχτα τώρα οριστικά ααααα!Ματς μούτς Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ θα είμαι η αποκλειστική ζουλίχτρα του Πέρση. Σίγουρα θα έμεινε έγκυος για να μην τον θέλει πια για σεξ Καληνύχτα κ ματς μουτς αν η Κάντυ μου ήταν χοντρούλα έτσι θα ήταν Ευχαριστούμε για το μαγικό δωράκι, Δωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:11 Η moukelis έγραψε: #5.746 05-01-09 02:11 Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded; Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η elvenstar: #5.747 05-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded; Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα. Click για ανάπτυξη... Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η moukelis έγραψε: #5.748 05-01-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Click για ανάπτυξη... Ναι δικιο εχεις σε αυτη με το κεφαλι μοιαζουν οντως.Εχει και μπλε η Καντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η elvenstar: #5.749 05-01-09 16:47 Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG144.jpg 41,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG147.jpg 137,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG133.jpg 53,7 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG129.jpg 68,6 KB · Εμφανίσεις: 22 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #5.750 05-01-09 17:06 Ο Μπατουλινος μου θυμιζει τη Μόιρα σε Περσακι!Κουκλακια εγιναν,ειδικα μετα το κουρεμα εδειξε η γουνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:52 Η staman2 έγραψε: #5.751 05-01-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Click για ανάπτυξη... Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:28 Η elvenstar: #5.752 05-01-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Click για ανάπτυξη... Είδες, είδες μουστάκες περάσαμε ακόμα κ τις μουστάκες του Πέρση Το τρίχωμά τους μέρα με την μέρα μεγαλώνει κ μέρα με την μέρα μεγαλώνουν τα προβλήματα κ με την κυρία Κάντυ Κάτω από τις μασχάλες για να την χτενίσω βάζω τα γάντια του σκι. προχθες μου έκανε κ χουου το άθλιο το θηλυκό κ μετά έρχεται καλή κ διαλεγμένη να την ταΐσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #5.753 05-01-09 18:37 Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με feliway? (το έγραψα καλά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.754 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με ? (το έγραψα καλά?) Click για ανάπτυξη... Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.755 05-01-09 18:45 Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η Raisa έγραψε: #5.756 05-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι να έρθεις το καλοκαίρι να τους ζουλήξεις όλους και να κανονίσουμε να έρθει κι η Ελενα εκείνες τις μερες. Θα περάσουμε τέλεια!!!! ΟΛΕ Α έτσι έεεε? Σου χαλάω τη φήμη? Μήπως κι εσύ είσαι μαφιόζα σαν το Σείριο? Ναι ? Δεν έχω μιλήσει μαζί της καθόλου από το μεσημέρι κ μετά. Δεν την είδα γιατι έμεινε στον Κώστα. Μπράβο λοιπόν που θα μείνουν άλλη μια μερα..μαζί τα μικρά. Ναι νομίζω πως άν δεν τον θέλει τότε θα είναι ίσως έγκυος. ΓΙατι είχε οίστρο σίγουρα. Καληνυχτα τώρα οριστικά ααααα!Ματς μούτς Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ θα είμαι η αποκλειστική ζουλίχτρα του Πέρση. Σίγουρα θα έμεινε έγκυος για να μην τον θέλει πια για σεξ Καληνύχτα κ ματς μουτς αν η Κάντυ μου ήταν χοντρούλα έτσι θα ήταν Ευχαριστούμε για το μαγικό δωράκι, Δωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:11 Η moukelis έγραψε: #5.746 05-01-09 02:11 Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded; Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η elvenstar: #5.747 05-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded; Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα. Click για ανάπτυξη... Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η moukelis έγραψε: #5.748 05-01-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Click για ανάπτυξη... Ναι δικιο εχεις σε αυτη με το κεφαλι μοιαζουν οντως.Εχει και μπλε η Καντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η elvenstar: #5.749 05-01-09 16:47 Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG144.jpg 41,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG147.jpg 137,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG133.jpg 53,7 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG129.jpg 68,6 KB · Εμφανίσεις: 22 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #5.750 05-01-09 17:06 Ο Μπατουλινος μου θυμιζει τη Μόιρα σε Περσακι!Κουκλακια εγιναν,ειδικα μετα το κουρεμα εδειξε η γουνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:52 Η staman2 έγραψε: #5.751 05-01-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Click για ανάπτυξη... Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:28 Η elvenstar: #5.752 05-01-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Click για ανάπτυξη... Είδες, είδες μουστάκες περάσαμε ακόμα κ τις μουστάκες του Πέρση Το τρίχωμά τους μέρα με την μέρα μεγαλώνει κ μέρα με την μέρα μεγαλώνουν τα προβλήματα κ με την κυρία Κάντυ Κάτω από τις μασχάλες για να την χτενίσω βάζω τα γάντια του σκι. προχθες μου έκανε κ χουου το άθλιο το θηλυκό κ μετά έρχεται καλή κ διαλεγμένη να την ταΐσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #5.753 05-01-09 18:37 Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με feliway? (το έγραψα καλά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.754 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με ? (το έγραψα καλά?) Click για ανάπτυξη... Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.755 05-01-09 18:45 Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η Raisa έγραψε: #5.756 05-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded; Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η elvenstar: #5.747 05-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded; Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα. Click για ανάπτυξη... Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η moukelis έγραψε: #5.748 05-01-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Click για ανάπτυξη... Ναι δικιο εχεις σε αυτη με το κεφαλι μοιαζουν οντως.Εχει και μπλε η Καντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η elvenstar: #5.749 05-01-09 16:47 Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG144.jpg 41,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG147.jpg 137,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG133.jpg 53,7 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG129.jpg 68,6 KB · Εμφανίσεις: 22 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #5.750 05-01-09 17:06 Ο Μπατουλινος μου θυμιζει τη Μόιρα σε Περσακι!Κουκλακια εγιναν,ειδικα μετα το κουρεμα εδειξε η γουνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:52 Η staman2 έγραψε: #5.751 05-01-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Click για ανάπτυξη... Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:28 Η elvenstar: #5.752 05-01-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Click για ανάπτυξη... Είδες, είδες μουστάκες περάσαμε ακόμα κ τις μουστάκες του Πέρση Το τρίχωμά τους μέρα με την μέρα μεγαλώνει κ μέρα με την μέρα μεγαλώνουν τα προβλήματα κ με την κυρία Κάντυ Κάτω από τις μασχάλες για να την χτενίσω βάζω τα γάντια του σκι. προχθες μου έκανε κ χουου το άθλιο το θηλυκό κ μετά έρχεται καλή κ διαλεγμένη να την ταΐσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #5.753 05-01-09 18:37 Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με feliway? (το έγραψα καλά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.754 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με ? (το έγραψα καλά?) Click για ανάπτυξη... Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.755 05-01-09 18:45 Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η Raisa έγραψε: #5.756 05-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded; Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα. Click για ανάπτυξη... Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η moukelis έγραψε: #5.748 05-01-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Click για ανάπτυξη... Ναι δικιο εχεις σε αυτη με το κεφαλι μοιαζουν οντως.Εχει και μπλε η Καντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η elvenstar: #5.749 05-01-09 16:47 Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG144.jpg 41,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG147.jpg 137,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG133.jpg 53,7 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG129.jpg 68,6 KB · Εμφανίσεις: 22 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #5.750 05-01-09 17:06 Ο Μπατουλινος μου θυμιζει τη Μόιρα σε Περσακι!Κουκλακια εγιναν,ειδικα μετα το κουρεμα εδειξε η γουνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:52 Η staman2 έγραψε: #5.751 05-01-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Click για ανάπτυξη... Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:28 Η elvenstar: #5.752 05-01-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Click για ανάπτυξη... Είδες, είδες μουστάκες περάσαμε ακόμα κ τις μουστάκες του Πέρση Το τρίχωμά τους μέρα με την μέρα μεγαλώνει κ μέρα με την μέρα μεγαλώνουν τα προβλήματα κ με την κυρία Κάντυ Κάτω από τις μασχάλες για να την χτενίσω βάζω τα γάντια του σκι. προχθες μου έκανε κ χουου το άθλιο το θηλυκό κ μετά έρχεται καλή κ διαλεγμένη να την ταΐσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #5.753 05-01-09 18:37 Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με feliway? (το έγραψα καλά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.754 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με ? (το έγραψα καλά?) Click για ανάπτυξη... Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.755 05-01-09 18:45 Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η Raisa έγραψε: #5.756 05-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα Click για ανάπτυξη... Ναι δικιο εχεις σε αυτη με το κεφαλι μοιαζουν οντως.Εχει και μπλε η Καντυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η elvenstar: #5.749 05-01-09 16:47 Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG144.jpg 41,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG147.jpg 137,6 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG133.jpg 53,7 KB · Εμφανίσεις: 20 IMG129.jpg 68,6 KB · Εμφανίσεις: 22 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #5.750 05-01-09 17:06 Ο Μπατουλινος μου θυμιζει τη Μόιρα σε Περσακι!Κουκλακια εγιναν,ειδικα μετα το κουρεμα εδειξε η γουνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:52 Η staman2 έγραψε: #5.751 05-01-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Click για ανάπτυξη... Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:28 Η elvenstar: #5.752 05-01-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Click για ανάπτυξη... Είδες, είδες μουστάκες περάσαμε ακόμα κ τις μουστάκες του Πέρση Το τρίχωμά τους μέρα με την μέρα μεγαλώνει κ μέρα με την μέρα μεγαλώνουν τα προβλήματα κ με την κυρία Κάντυ Κάτω από τις μασχάλες για να την χτενίσω βάζω τα γάντια του σκι. προχθες μου έκανε κ χουου το άθλιο το θηλυκό κ μετά έρχεται καλή κ διαλεγμένη να την ταΐσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #5.753 05-01-09 18:37 Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με feliway? (το έγραψα καλά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.754 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με ? (το έγραψα καλά?) Click για ανάπτυξη... Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.755 05-01-09 18:45 Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η Raisa έγραψε: #5.756 05-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #5.750 05-01-09 17:06 Ο Μπατουλινος μου θυμιζει τη Μόιρα σε Περσακι!Κουκλακια εγιναν,ειδικα μετα το κουρεμα εδειξε η γουνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:52 Η staman2 έγραψε: #5.751 05-01-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Click για ανάπτυξη... Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:28 Η elvenstar: #5.752 05-01-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Click για ανάπτυξη... Είδες, είδες μουστάκες περάσαμε ακόμα κ τις μουστάκες του Πέρση Το τρίχωμά τους μέρα με την μέρα μεγαλώνει κ μέρα με την μέρα μεγαλώνουν τα προβλήματα κ με την κυρία Κάντυ Κάτω από τις μασχάλες για να την χτενίσω βάζω τα γάντια του σκι. προχθες μου έκανε κ χουου το άθλιο το θηλυκό κ μετά έρχεται καλή κ διαλεγμένη να την ταΐσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #5.753 05-01-09 18:37 Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με feliway? (το έγραψα καλά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.754 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με ? (το έγραψα καλά?) Click για ανάπτυξη... Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.755 05-01-09 18:45 Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η Raisa έγραψε: #5.756 05-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Μπατουλινος μου θυμιζει τη Μόιρα σε Περσακι!Κουκλακια εγιναν,ειδικα μετα το κουρεμα εδειξε η γουνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:52 Η staman2 έγραψε: #5.751 05-01-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Click για ανάπτυξη... Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:28 Η elvenstar: #5.752 05-01-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Click για ανάπτυξη... Είδες, είδες μουστάκες περάσαμε ακόμα κ τις μουστάκες του Πέρση Το τρίχωμά τους μέρα με την μέρα μεγαλώνει κ μέρα με την μέρα μεγαλώνουν τα προβλήματα κ με την κυρία Κάντυ Κάτω από τις μασχάλες για να την χτενίσω βάζω τα γάντια του σκι. προχθες μου έκανε κ χουου το άθλιο το θηλυκό κ μετά έρχεται καλή κ διαλεγμένη να την ταΐσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #5.753 05-01-09 18:37 Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με feliway? (το έγραψα καλά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.754 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με ? (το έγραψα καλά?) Click για ανάπτυξη... Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.755 05-01-09 18:45 Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η Raisa έγραψε: #5.756 05-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο). Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία Click για ανάπτυξη... Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:28 Η elvenstar: #5.752 05-01-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Click για ανάπτυξη... Είδες, είδες μουστάκες περάσαμε ακόμα κ τις μουστάκες του Πέρση Το τρίχωμά τους μέρα με την μέρα μεγαλώνει κ μέρα με την μέρα μεγαλώνουν τα προβλήματα κ με την κυρία Κάντυ Κάτω από τις μασχάλες για να την χτενίσω βάζω τα γάντια του σκι. προχθες μου έκανε κ χουου το άθλιο το θηλυκό κ μετά έρχεται καλή κ διαλεγμένη να την ταΐσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #5.753 05-01-09 18:37 Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με feliway? (το έγραψα καλά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.754 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με ? (το έγραψα καλά?) Click για ανάπτυξη... Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.755 05-01-09 18:45 Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η Raisa έγραψε: #5.756 05-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικοΚαι πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ. Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες Click για ανάπτυξη... Είδες, είδες μουστάκες περάσαμε ακόμα κ τις μουστάκες του Πέρση Το τρίχωμά τους μέρα με την μέρα μεγαλώνει κ μέρα με την μέρα μεγαλώνουν τα προβλήματα κ με την κυρία Κάντυ Κάτω από τις μασχάλες για να την χτενίσω βάζω τα γάντια του σκι. προχθες μου έκανε κ χουου το άθλιο το θηλυκό κ μετά έρχεται καλή κ διαλεγμένη να την ταΐσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #5.753 05-01-09 18:37 Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με feliway? (το έγραψα καλά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.754 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με ? (το έγραψα καλά?) Click για ανάπτυξη... Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.755 05-01-09 18:45 Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η Raisa έγραψε: #5.756 05-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με feliway? (το έγραψα καλά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:41 Η elvenstar: #5.754 05-01-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με ? (το έγραψα καλά?) Click για ανάπτυξη... Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.755 05-01-09 18:45 Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η Raisa έγραψε: #5.756 05-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!! Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω.... Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με ? (το έγραψα καλά?) Click για ανάπτυξη... Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.755 05-01-09 18:45 Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η Raisa έγραψε: #5.756 05-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η Raisa έγραψε: #5.756 05-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει.... Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι.....κάτσε να το σκεφτώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η elvenstar: #5.757 05-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #5.758 05-01-09 18:56 Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ου,θα της κανει μια κουπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η elvenstar: #5.759 05-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ου,θα της κανει μια κουπ... Click για ανάπτυξη... Ναι θα της πάρει λίγο το σκάλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #5.760 05-01-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει; Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα. Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα... Click για ανάπτυξη... Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!! Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.