Περσίας maniacs

Καληνύχτα κορίτσια κ ζαχαρωτό:P
Άσχετο στο ΣΤΑΡ έχει γκρεμλιν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχου φατσα μου γλυκια!!!!!!!Που θα παει δε θα ερθει το καλοκαιρι,θα ερυω να σε ζουληξω με την ησυχια μου μουτρακι μου ομορφο.
Ευχαριστω Αναστασια μου...Αληθεια ειναι ολα τα καλα λογια που λεω,ειστε πολυ ζεστοι ανθρωποι και τα ζωακια σας ειναι γλυκυτατα,αν και τα ειδα πολυ λιγο (τωρα γκρινιαζω για να ξαναερθω:P).Μη λες οτι ειμαι σαν ζαχαρωτο,μου χαλας τη φημη.:lol:
Ναι ναι να έρθεις το καλοκαίρι να τους ζουλήξεις όλους και να κανονίσουμε να έρθει κι η Ελενα εκείνες τις μερες. Θα περάσουμε τέλεια!!!! ΟΛΕ:up:
Α έτσι έεεε? Σου χαλάω τη φήμη? Μήπως κι εσύ είσαι μαφιόζα σαν το Σείριο?:lol:

Δε θα του φυγει αυριο,δε σου ειπε η Βασιλικη;Εγινε λαθος με τα εισητηρια και θα ερθουμε μεθαυριο τελικα.Οποτε θα χαρουν ο ενας τον αλλο ακομα μια μερουλα.:rolleyes:Η Βασιλικη μου ειπε οτι η μικρη τον διωχνει τον Σιμπακο οταν παει κοντα της με πονηρους σκοπους,λες να ειναι εγκυος;:up:
Ναι ? Δεν έχω μιλήσει μαζί της καθόλου από το μεσημέρι κ μετά. Δεν την είδα γιατι έμεινε στον Κώστα. Μπράβο λοιπόν που θα μείνουν άλλη μια μερα..μαζί τα μικρά. Ναι νομίζω πως άν δεν τον θέλει τότε θα είναι ίσως έγκυος. ΓΙατι είχε οίστρο σίγουρα.:rolleyes:

Καληνύχτα γλυκό φατσουλίνι, Νάλα, Τίμυ, Σεβαχ κ Λούσυ (ουφ δεν ξέχασα κανέναν)
Καληνυχτα τώρα οριστικά ααααα!:)Ματς μούτς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οριστε κι ενα μαγικο δωρακι...
2magic.jpg

2magic1.jpg

Ναι αμε ειμαι μαφιοζα μην κοιτας που δε μου φαινεται,εγω και το μαφιοζογατο μου θα γατακτησουμε τον κοσμο.:P:lol:
Ελενα απλα σε αγνοω γιατι εισαι κι εσυ φαν του Περση και δεν του αρεσουν οι διαπληκτισμοι,τον ταραζουν.:mad:

Ναι ναι να έρθεις το καλοκαίρι να τους ζουλήξεις όλους και να κανονίσουμε να έρθει κι η Ελενα εκείνες τις μερες. Θα περάσουμε τέλεια!!!! ΟΛΕ:up:
Α έτσι έεεε? Σου χαλάω τη φήμη? Μήπως κι εσύ είσαι μαφιόζα σαν το Σείριο?:lol:

Ναι ? Δεν έχω μιλήσει μαζί της καθόλου από το μεσημέρι κ μετά. Δεν την είδα γιατι έμεινε στον Κώστα. Μπράβο λοιπόν που θα μείνουν άλλη μια μερα..μαζί τα μικρά. Ναι νομίζω πως άν δεν τον θέλει τότε θα είναι ίσως έγκυος. ΓΙατι είχε οίστρο σίγουρα.:rolleyes:

Καληνυχτα τώρα οριστικά ααααα!:)Ματς μούτς
Ναι αλλά εγώ θα είμαι η αποκλειστική ζουλίχτρα του Πέρση. Σίγουρα θα έμεινε έγκυος για να μην τον θέλει πια για σεξ
Καληνύχτα κ ματς μουτς
2magic.jpg
αν η Κάντυ μου ήταν χοντρούλα έτσι θα ήταν:up: Ευχαριστούμε για το μαγικό δωράκι, Δωράκι:D

Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded;
Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα.

Σοβαρα;;;Αυτο ειναι silver tabby,η Καντυ τετοια ειναι ή silver shaded;
Καληνυχτιζω την απονη συμπεθερα,και την αδιστακτη γατοζουπηχτρα.
Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα

Όχι η δικιά μου είναι shaded, μιλούσα για το κεφάλι μονο μοιάζουν πάρα πολύ, αλλά στη πρώτη φωτογραφία που είναι μπουστο μοιάζουν κ σαν χρώμα
Ναι δικιο εχεις σε αυτη με το κεφαλι μοιαζουν οντως.Εχει και μπλε η Καντυ;

Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο).
Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία

Συνημμένα

• IMG144.jpg
    IMG144.jpg
    41,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • IMG147.jpg
    IMG147.jpg
    137,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • IMG133.jpg
    IMG133.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • IMG129.jpg
    IMG129.jpg
    68,6 KB · Εμφανίσεις: 22
Ο Μπατουλινος μου θυμιζει τη Μόιρα σε Περσακι!Κουκλακια εγιναν,ειδικα μετα το κουρεμα εδειξε η γουνα τους...

Όχι η Κάντυ δεν έχει καθόλου μπλε. Εχει αυτό το λευκό χρώμα όπως είναι το λευκό της Νάλα, κ στο τελείωμα τις τρίχας στην πλάτης της έχει αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα (είναι μεταξύ γκρι σκουρο κ μαύρο).
Να κ μερικές φωτογραφίες μας για την θεία Αναστασία
Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικο:up:Και πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ.
Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες:lol::lol:

Αγάααπες μου!!!! Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους!!! Το τρίχωμά τους μάκρυνε κι έγινε καταπληκτικο:up:Και πού να δεις αργότερα που θα μακρύνει και πιο πολύ.
Ελενάκι ο Μπατ με τα μακριά τσιγκελωτα μουστάκια προς τα κάτω, μου θυμίζει κινέζο με μουστάκες:lol::lol:
Είδες, είδες μουστάκες περάσαμε ακόμα κ τις μουστάκες του Πέρση:lol:
Το τρίχωμά τους μέρα με την μέρα μεγαλώνει κ μέρα με την μέρα μεγαλώνουν τα προβλήματα κ με την κυρία Κάντυ :( Κάτω από τις μασχάλες για να την χτενίσω βάζω τα γάντια του σκι. προχθες μου έκανε κ χουου το άθλιο το θηλυκό κ μετά έρχεται καλή κ διαλεγμένη να την ταΐσω:mad:

Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!!:)
Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω....:hmm::P
Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? :/: Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με feliway? (το έγραψα καλά?)

Σλιθερίνι μου γλυκό Χρόνια Πολλά και καλά!!!:)
Τα γατούνομπαρμπαδέλια σου έγιναν βλέπω κουκλιά πάλι....κρίμα, τώρα δεν θα έχω θέμα να σε πειράζω....:hmm::P
Ζόρικη γκόμενα η Κάντυ εεε??? :/: Σκέφτηκα μήπως βοηθούσε να ψέκαζες την βούρτσα της με ? (το έγραψα καλά?)
Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι:up:
Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway :hmm:κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει;
Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια:P

Αστο το feliway Ελενα,με αγιασμο ψεκασε τη βουρτσα...:P:lol:

:lol::lol::lol:

Ραισαααααακι, χρόνια πολλα κ καλά κ φέτος να μας πάνε όλα καλύτερα από πέρυσι. Και καλό πτυχίο εύχομαι:up:
Ζόρικι δεν λες τίποτα feliway :hmm:κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό, τι ακριβώς κάνει;
Ευχαριστούμε κ για τα κομπλιμαν κ λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα έχεις σε λίγο θέμα να μας πειράζεις που σκέφτομαι να τα ξανακουρέψω, το είχα συνηθίσει πια:P

Για το feliway ρώτα την Γιούλη τι ακριβώς είναι και αν κάνει δράση...το έχει δοκιμάσει....;)
Για το πείραγμα μη στενοχωριέσαι και τυραννάς τα ζωντανά, κάτι θα βρω να σας πειράζω και πάλι;).....κάτσε να το σκεφτώ λίγο:hmm::P:lol::lol::lol:

Είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο κ δεν πιάνει ούτε ο αγιασμός, το έχω δοκιμάσει
af_blade2.gif

Φέραμε όμως τον παραπάνω κύριο ως επίσημο χτενιστή μαλλιών της Κάντυ

Ου,θα της κανει μια κουπ...:lol:

:lol::lol::lol::lol:Καλά δεν ντρέπεσαι να μου το ξανακουρέψεις το κορίτσι!! Τέτοια κουκλάρα είναι τώρα.
Ασε εγώ σήμερα έπιασα στον υπνο τη Νάλα και ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ στο στηθάκι της. ΟΛΕΕΕΕΕ!!!! Και δεν μίλησε και καθόλου:lol::lol:
:lol::lol:Εεεε εσύ ατιμούλα που έχεις κοντότριχα κι είσαι τυχερουλα!!!
Αυριο θα κοπιάσετε εις τας Αθήνας!!!!! Ο Κώστας έχει ξετρελαθεί με τη Μόιρα και σκέφτεται να την κρατήσει και να μην στη δώσει πίσω:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back