Περσίας maniacs

Καλά τι κουκλιά είναι αυτά πρωί πρωί;;:inlove::inlove:Ακόμα και εγώ που έχω περσάκι ζηλεύω:redface:Και κάτι άσχετο αλλά δεν αντέχω θα το πω...ποιοι είναι αυτοί που μου έλεγαν οτι τα περσάκια είναι ήσυχα και κοιμούνται πολλές ώρες;:lol::lol::lol:Καμιά σχέση το δικό μου...όλη τη μέρα λες και είναι ντοπαρισμένο,όλο παίζει και τρέχει πάνω κάτω και πηδάει και σκαρφαλώνει και γενικά σπάνια το βλέπεις να κάθεται.Τώρα που γράφω συγκεκριμένα κάθεται μπροστά από την βιβλιοθήκη και κλαίει που δεν μπορεί να ανέβει πάνω,είναι το μόνο μέρος στο οποίο δεν μπορεί ακόμα να φτάσει και έχει από χτες πεισμώσει απίστευτα.Και όσο τρώει θεαματικές τούμπες και δεν τα καταφέρνει τόσο κλαίει...και με κοιτάει και θυμωμένο που γελάω:lol::lol:Απίστευτο γατί!Και μιας και άρχισα το ''θάψιμό'' του να συμπληρώσω πως έχει βαλθεί να μάθει τι ήχο κάνουν όλα τα πράγματα όταν πέφτουν και δεν έχει αφήσει όρθιο τίποτα,ότι έχω πάνω σε τραπέζια και γραφείο τα ρίχνει και μετά με κοιτάει και περήφανο και εννοείται οτι αν σκύψω να το σηκώσω και να το βάλω στη θέση του τσαντίζεται κιόλας!!:confused:Νομίζω οτι μου έχει πάρει τον αέρα εδώ μέσα και έχει πλέον το πάνω χέρι:hmm::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον

Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα
Εεε ας μας κυνηγήσει. Εμείς θα χαχανίζουμε!!!:)

Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ).
Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια
Η Ρέινα ακόμα περιμένει για αποτελέσματα. ΤΗς είπε της Σταυρουλας ο γιατρος πως μπορει αν δεν είναι έγκυος να σταμάτησε να ζητά γιατι έχει ικανοποιηθεί οσον αφορά τις ορμές της κ μάλιστα καλά... ΑΛλα αν δεν είναι έγκυος θα επανέλθει γρήγορα ο οιίστρος κ θα αρχίσει πάλι να ζητά σε λίγο... Θα δουμε.
Νικολέτα τα γατάκια που έβαλες είναι βρετανικά τσιντσιλά έεε? Ειναι θεϊκα

Καλα λες,ολων των σχηματων!
Που 'σαι,Αναστασια,αμα θες να με ριξεις αλλη φορα,μπορεις να το κανεις με αυτον:
Basilius_new_small-1.jpg

Basilius_new_small5.jpg
Πραγματικά είναι υπεροχος Δώρα μου .Σε καταλαβαίνω που έχεις πάθει την πλάκα σου....:)
Έτσι έτσι:rolleyes:....και απ΄ό,τι βλέπω τα βασανιστήρια συνεχίζονται :lol:
Και βέβαια συνεχίζονται. Δεν προκειται σταματήσει ν μας βασανίζει:lol::lol:

Έλεναααα...ειδικά για σένα αφιερωμένα:up::rolleyes::rolleyes:

hil_darlingchild_muslincats.jpg

24.10b.jpg

mijn%20katten%20en%20katten%20lindsay%20%2009-2008%20166kopie.jpg

mijn%20katten%20en%20katten%20lindsay%20%2009-2008%20194kopie.jpg

mijn%20katten%20en%20katten%20lindsay%20%2009-2008%20165kopie.jpg

mijn%20katten%20en%20katten%20lindsay%20%2009-2008%20188kopie.jpg

Αγάααααπη μου . Τι τέλειο μωρό!!!

Απλά θεϊκές γάτες. :up: η τελευταία πρέπει να ειναι τσιντσιλά ε;

Και εγω συμφωνώ για την Μπασετ οτι είναι κούκλα αλλα πρέπει να αναγνωρίσεις οτι εχει κ ενα μειονέκτημα σε σχέση με τις περσίδες. Δεν μπορείς να την κατεβάσεις όταν έχει ήλιο:lol:
ΥΓ.: Δεν έλεγε κουκλες μονο τις βρετανίδες σου τόσα ωραία κορίτσια κ αγόρια κυκλοφορούν εδω μέσα:mad:
Ακριβώς ακριβώς και τι κουκλιά!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καμία σχέση με βρετανάκι ε; μας αντιγράφουν μου φαίνεται :lol:
Βρε Αναστασία πως στεναχωριέμαι για το μικρουλι περσάκι που εχει πρόβλημα με τις διάρροιες, μήπως έχει σπίτι της κ αυτή τιποτα τοξικό;

Καμία σχέση με βρετανάκι ε; μας αντιγράφουν μου φαίνεται :lol:
Βρε Αναστασία πως στεναχωριέμαι για το μικρουλι περσάκι που εχει πρόβλημα με τις διάρροιες, μήπως έχει σπίτι της κ αυτή τιποτα τοξικό;
Τι να πω Ελενά μου. Μωρέ κι εγώ στενοχωριέμαι πολύ και πιστεύω πως ίσως είναι ανάγκη ν του κάνουν καλλιέργεια κοπράνων αφου επιμένει η διάρροια. Εμένα ήταν το πρωτο που με συμβουλεψε ο γιατρος τότε με τον Πέρση

Τι να πω Ελενά μου. Μωρέ κι εγώ στενοχωριέμαι πολύ και πιστεύω πως ίσως είναι ανάγκη ν του κάνουν καλλιέργεια κοπράνων αφου επιμένει η διάρροια. Εμένα ήταν το πρωτο που με συμβουλεψε ο γιατρος τότε με τον Πέρση
Τώρα αν δεν ξέρεις κιολας από περσικά κ είναι κ το πρώτο σου γενικα αν δεν εχεις εμπειρία ειναι δύσκολο γιατί είναι κ πολύ μικρούλι. Δεν ξέρω αν έχει επικοινωνία μαζί σου δώσε μερικες συμβουλες στη κοπέλα το είπα κ στο θέμα της να επικοινωνήσει μαζί σου που έχεις εμπειρία πάνω σ αυτό:(
Τέλος πάντων να μη σε κρατάω είναι κ αργά. Πολλά φιλάκια
Καληνύχτα:kiss:

Καλημερα περσακια!
Μα δεν ειναι απιθανος Αναστασια μου;Τον ειχα σταμπαρει σε ενα εκτροφειο,και τελικα τον κρατησαν.Τον παρακολουθω ομως καθως μεγαλωνει...

Ελένη ελπίζω να έβαλες τους αερόσακούς σου κ να είσαι έτοιμη. Σου αφιερώνω τις παρακάτω φωτογραφίες
Αγαπουλίνια μουουουουου, όνειρο, όνειρο είναι τ'άτιμα, ματς ματς ματς:kiss::kiss::kiss:

Καλημερα περσακια!
Μα δεν ειναι απιθανος Αναστασια μου;Τον ειχα σταμπαρει σε ενα εκτροφειο,και τελικα τον κρατησαν.Τον παρακολουθω ομως καθως μεγαλωνει...
Καλησπέρα Σιαμάκια! Δηλαδή το έχουν ως επιβήτορα του εκτροφείου;

Αγαπουλίνια μουουουουου, όνειρο, όνειρο είναι τ'άτιμα, ματς ματς ματς:kiss::kiss::kiss:
Νομίζω ότι η Μπασσετ θα θέλει μια μακρύτριχη πλακουτσωτή παρέα σαν κι αυτή;)
App0013.gif
PersianKitten.jpg

Η Μπασσέτ, δεν ξέρω αν θέλει τέτοια παρέα, εγώ θέλω σίγουρα:inlove::inlove::inlove::inlove:Θέλω αυτό με την πάπιααααααα:cry::cry:

Οχι δεν ειναι ακομα επιβητορας,ειναι μικρος,αλλα τον κρατησαν για επιβητορα.Ειναι αψογος.

καλησπερα παιδια... βρηκα μια ευκαιρία και μπήκα στα γρήγορα... ευχαριστώ την αναστασία για την αναμετάδοση των κτηνιατρικών θεμάτων της ρέινας.... επίσεις να σας πώ ότι ο πρίνς χρήζει δίαιτας.... επιπλέον ο καημός του πάρη για θηλυκιά τον έχει ρίξει στα 4.400 κιλά (ένα κιλό κάτω από την ημέρα που γνώρισε τη ρέινα .....!!!!!) αν πέσει κάτω από τα 4 θα τον στουμπώσω καλοπέτ......

βασικά σας διαβάζω, χρόνο να γράψω δεν έχω :( και τώρα που κάθομαι με αγριοκοιτάει ο πρίνς που δεν τον παίζω...

Αχ μωρε Σταυρουλα...:(
Δεν ειναι εγκυος τελικα η Ρεινα;

αχ βρε δωράκι τι να σου πώ....

ο γιατρός λέει ότι αν είναι έγκυος θα έχει μόνο ένα (έλεγε ότι ένα σκληρό έπιανε αλλά δεν ήταν σίγουρος και δεν ήθελε να κάνει υπέρηχο χωρίς λόγο, βέβαια μπορούσε απλώς να είναι το νεφρό της...) αν δεν είναι μέχρι το τέλος του μήνα (οπότε και θα είναι σχεδόν δύο μήνες χωρίς γάτο) θα της έρθει οίστρος....

απ' την άλλη μου είπε ότι για περσικιά και με όχι πλήρη ανάπτυξη θα είναι καλύτερο για αυτήν να μην είναι έγκυος... θα είναι ενήλικη στον ενάμιση χρόνο. όσο περισσότερο καιρό κάτσει ακόμη τόσο πιο δυνατή θα είναι για μια εγκυμωσύνη. και τόσο πιο γερά γατιά θά κάνει και θα γεννήσει και φυσιολογικά.

εν αναμονή λοιπόν.. πάντως προς το παρόν όχι μόνο δεν ζητάει... αλλά κατεβάζει γρατζουνιές στους γάτους.... (όχι δεν της έχω κόψει ακόμη τα νύχια γιατί την παρενοχλούν οι άλλοι... είναι ο μόνος τρόπος να αμύνεται....)

δεν ξέρω...

Θα δειξει,μην αγχωνεσαι.Και να μαθαινουμε νεα σας πιο συχνα,μας λειψατε!

καλησπερα παιδια... βρηκα μια ευκαιρία και μπήκα στα γρήγορα... ευχαριστώ την αναστασία για την αναμετάδοση των κτηνιατρικών θεμάτων της ρέινας.... επίσεις να σας πώ ότι ο πρίνς χρήζει δίαιτας.... επιπλέον ο καημός του πάρη για θηλυκιά τον έχει ρίξει στα 4.400 κιλά (ένα κιλό κάτω από την ημέρα που γνώρισε τη ρέινα .....!!!!!) αν πέσει κάτω από τα 4 θα τον στουμπώσω καλοπέτ......

βασικά σας διαβάζω, χρόνο να γράψω δεν έχω :( και τώρα που κάθομαι με αγριοκοιτάει ο πρίνς που δεν τον παίζω...
Να και ένας υγιεινός τρόπος για αδυνάτισμα ο έρωτας:lol: καημενουλι Πάρη :( Ο Πρινς πόσο είναι τώρα κ θέλει δίαιτα. Βρε παιδιά πως σας γίνονται εσάς τόσο σρουμπουλά; Τι κάνω λάθός εγώ; εμένα είναι πάνω κάτω στα ίδια κιλά αντε να πάρουν ή να χάσουν 100γρ.
Θα δειξει,μην αγχωνεσαι.Και να μαθαινουμε νεα σας πιο συχνα,μας λειψατε!
Πραγματικά μας λείψατε δεν έχουμε συχνά κ φωτογραφίες από την περσοπαρέα μας τις χρωστάς;)
Αλήθεια Σταυρούλα δεν κατάλαβα εκει που λες ότι έπιασε κάτι σκληρό αλλά μπορεί να είναι νεφρό εννοείς στην κοιλιά της επιασε κάτι σκληρό;

Χαρουμενα Γενεθλια Zorica!! :up::up:
Να ζησεις!!!:)

Να σας πω μιά γρήγορη καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Δεν έχω χρόνο να μπαίνω αλλά σας διαβάζω όσο πιό συχνά μπορώ και ενημερώνομαι γιά πολλά:up: Τα δικά μου τα καθαρματάκια ο Μπάμπος και η Τσίλη είναι μία χαρά.Περάσαμε τις γιορτές μας στην Σαλαμίνα, πετάξαμε το Χριστουγεννιατικο δέντρο δυό φορές κάτω, δυαλίσαμε την Φάτνη αρκετές γορές και τρελλαινόμασταν να παίζουμε με ότι είχε σχέση με τα Χριστουγεννιάτικα τζιτζιμπλίκια....όταν δε έφτανε το βράδυ όλη η οικογένεια ξάπλωνε στο μεγάλο κρεββάτι και μας έπαιρνε ο ύπνος με τα γουργουρίσματα:D

Να σας πω μιά γρήγορη καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Δεν έχω χρόνο να μπαίνω αλλά σας διαβάζω όσο πιό συχνά μπορώ και ενημερώνομαι γιά πολλά:up: Τα δικά μου τα καθαρματάκια ο Μπάμπος και η Τσίλη είναι μία χαρά.Περάσαμε τις γιορτές μας στην Σαλαμίνα, πετάξαμε το Χριστουγεννιατικο δέντρο δυό φορές κάτω, δυαλίσαμε την Φάτνη αρκετές γορές και τρελλαινόμασταν να παίζουμε με ότι είχε σχέση με τα Χριστουγεννιάτικα τζιτζιμπλίκια....όταν δε έφτανε το βράδυ όλη η οικογένεια ξάπλωνε στο μεγάλο κρεββάτι και μας έπαιρνε ο ύπνος με τα γουργουρίσματα:D
Καλημέρα περσάκια!!
Καλημερα Ελένη!!! Να ΄σαι καλά και εσυ και τα ζουζουνια σου!!! Να μπαίνεις όποτε μπορείς είναι ωραία η παρεούλα μας!!! Πολλα γατομουσουδάκια κ γατοφιλάκια από εμάς!!!
:rolleyes:

Παιδια για πειτε μου καλο ειναι το calopet? η Καλυψω τελευταια μου εχει γινει πουπουλο...αυτη τη βδομαδα θα παμε στο γιατρο να τη ζυγισει....
Αναστασια εσυ στη Ναλα δινεις?:hmm:Κανει τιποτα?

Παιδια για πειτε μου καλο ειναι το calopet? η Καλυψω τελευταια μου εχει γινει πουπουλο...αυτη τη βδομαδα θα παμε στο γιατρο να τη ζυγισει....
Αναστασια εσυ στη Ναλα δινεις?:hmm:Κανει τιποτα?
Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμα:hmm:Πάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back