moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #5.861 14-01-09 00:00 Κι αυτες γιατι πρεπει να παω για υπνο ( ο Edward το βρισκει πολυ γοητευτικο να σε κοιταζει οσο κοιμασαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #5.862 14-01-09 00:01 Αναστασίαααα....να έρθω για συμπαράσταση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:05 Η elvenstar: #5.863 14-01-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αυτες γιατι πρεπει να παω για υπνο ( ο Edward το βρισκει πολυ γοητευτικο να σε κοιταζει οσο κοιμασαι) Click για ανάπτυξη... αυτος ο λαπάς; οτι κ να κοιταζει ωραίο θα του φαίνεται Λοιπον αυτο το γατουνι μ αρεσει πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:13 Η Raisa έγραψε: #5.864 14-01-09 00:13 Δεν είναι σοκολατάκια αλλά ξέρω ότι θα σου αρέσουν Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η elvenstar: #5.865 14-01-09 00:19 αυτο ειναι το απόλυτο γκρι γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.866 14-01-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ το θελησες λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι κακουργα μου αρέσει αυτοοοοο!!! Το θέλω ΤΩΡΑΑΑΑΑ και άμεσα να το ζουλήξω κ να του κάνω μουσουδια κ να βάλω το αυτι μου στο μυτάκι του να το ακουσω να μου ρουθουνίζει όπως ο Περσάκος μου. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αυτες γιατι πρεπει να παω για υπνο ( ο Edward το βρισκει πολυ γοητευτικο να σε κοιταζει οσο κοιμασαι) Click για ανάπτυξη... Ααα τον Έντουαρντ! Ωστε το βρίσκει γοητευτικο έεε? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασίαααα....να έρθω για συμπαράσταση??? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Νικολετα μου!! Ελααα!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αυτος ο λαπάς; οτι κ να κοιταζει ωραίο θα του φαίνεται Λοιπον αυτο το γατουνι μ αρεσει πολύ Click για ανάπτυξη... Ελενα, συμφωώ κι επαυξάνω!!!! Μπράβο παιδί μου γιατι νομιζα προς στιγμήν ότι είμαι κ στραβή κ δεν τον βλέπω κ καλά!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι σοκολατάκια αλλά ξέρω ότι θα σου αρέσουν Δώρα Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕεεε τώρα πήρες το αίμα μου πίσω Νικολέτα μου με αυτές τις τελευταίες. Εεεε της χρειαζόταν βεβαίως βεβαίως. Πρέπει να βρουμε κι άλλες να τις έχουμε για εφεδρία γιατι θα μας πετάξει τίποτα περσάκια αύριο στη μούρη κ θα πάθουμε κάτι τις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η elvenstar: #5.867 14-01-09 00:28 τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η staman2 έγραψε: #5.868 14-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γραφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η staman2 έγραψε: #5.869 14-01-09 00:37 Παιδάκια κι από εμενα καληνύχτα γιατι νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η elvenstar: #5.870 14-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γρφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Click για ανάπτυξη... αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 07:46 Η moukelis έγραψε: #5.871 14-01-09 07:46 Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η staman2 έγραψε: #5.872 14-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Click για ανάπτυξη... Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #5.873 14-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα καλώς? Γιατι έπεσε στο βούρκο? Απλά μας συμπαραστέκεται η κοπέλα γιατι βλέπει τι βασανιστήρια μας κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #5.874 14-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Mr_ Dudley Do Right 434_001.jpg 40,2 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η staman2 έγραψε: #5.875 14-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η staman2 έγραψε: #5.876 14-01-09 15:33 Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι αυτες γιατι πρεπει να παω για υπνο ( ο Edward το βρισκει πολυ γοητευτικο να σε κοιταζει οσο κοιμασαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #5.862 14-01-09 00:01 Αναστασίαααα....να έρθω για συμπαράσταση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:05 Η elvenstar: #5.863 14-01-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αυτες γιατι πρεπει να παω για υπνο ( ο Edward το βρισκει πολυ γοητευτικο να σε κοιταζει οσο κοιμασαι) Click για ανάπτυξη... αυτος ο λαπάς; οτι κ να κοιταζει ωραίο θα του φαίνεται Λοιπον αυτο το γατουνι μ αρεσει πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:13 Η Raisa έγραψε: #5.864 14-01-09 00:13 Δεν είναι σοκολατάκια αλλά ξέρω ότι θα σου αρέσουν Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η elvenstar: #5.865 14-01-09 00:19 αυτο ειναι το απόλυτο γκρι γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.866 14-01-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ το θελησες λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι κακουργα μου αρέσει αυτοοοοο!!! Το θέλω ΤΩΡΑΑΑΑΑ και άμεσα να το ζουλήξω κ να του κάνω μουσουδια κ να βάλω το αυτι μου στο μυτάκι του να το ακουσω να μου ρουθουνίζει όπως ο Περσάκος μου. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αυτες γιατι πρεπει να παω για υπνο ( ο Edward το βρισκει πολυ γοητευτικο να σε κοιταζει οσο κοιμασαι) Click για ανάπτυξη... Ααα τον Έντουαρντ! Ωστε το βρίσκει γοητευτικο έεε? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασίαααα....να έρθω για συμπαράσταση??? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Νικολετα μου!! Ελααα!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αυτος ο λαπάς; οτι κ να κοιταζει ωραίο θα του φαίνεται Λοιπον αυτο το γατουνι μ αρεσει πολύ Click για ανάπτυξη... Ελενα, συμφωώ κι επαυξάνω!!!! Μπράβο παιδί μου γιατι νομιζα προς στιγμήν ότι είμαι κ στραβή κ δεν τον βλέπω κ καλά!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι σοκολατάκια αλλά ξέρω ότι θα σου αρέσουν Δώρα Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕεεε τώρα πήρες το αίμα μου πίσω Νικολέτα μου με αυτές τις τελευταίες. Εεεε της χρειαζόταν βεβαίως βεβαίως. Πρέπει να βρουμε κι άλλες να τις έχουμε για εφεδρία γιατι θα μας πετάξει τίποτα περσάκια αύριο στη μούρη κ θα πάθουμε κάτι τις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η elvenstar: #5.867 14-01-09 00:28 τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η staman2 έγραψε: #5.868 14-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γραφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η staman2 έγραψε: #5.869 14-01-09 00:37 Παιδάκια κι από εμενα καληνύχτα γιατι νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η elvenstar: #5.870 14-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γρφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Click για ανάπτυξη... αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 07:46 Η moukelis έγραψε: #5.871 14-01-09 07:46 Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η staman2 έγραψε: #5.872 14-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Click για ανάπτυξη... Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #5.873 14-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα καλώς? Γιατι έπεσε στο βούρκο? Απλά μας συμπαραστέκεται η κοπέλα γιατι βλέπει τι βασανιστήρια μας κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #5.874 14-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Mr_ Dudley Do Right 434_001.jpg 40,2 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η staman2 έγραψε: #5.875 14-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η staman2 έγραψε: #5.876 14-01-09 15:33 Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναστασίαααα....να έρθω για συμπαράσταση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:05 Η elvenstar: #5.863 14-01-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αυτες γιατι πρεπει να παω για υπνο ( ο Edward το βρισκει πολυ γοητευτικο να σε κοιταζει οσο κοιμασαι) Click για ανάπτυξη... αυτος ο λαπάς; οτι κ να κοιταζει ωραίο θα του φαίνεται Λοιπον αυτο το γατουνι μ αρεσει πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:13 Η Raisa έγραψε: #5.864 14-01-09 00:13 Δεν είναι σοκολατάκια αλλά ξέρω ότι θα σου αρέσουν Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η elvenstar: #5.865 14-01-09 00:19 αυτο ειναι το απόλυτο γκρι γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.866 14-01-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ το θελησες λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι κακουργα μου αρέσει αυτοοοοο!!! Το θέλω ΤΩΡΑΑΑΑΑ και άμεσα να το ζουλήξω κ να του κάνω μουσουδια κ να βάλω το αυτι μου στο μυτάκι του να το ακουσω να μου ρουθουνίζει όπως ο Περσάκος μου. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αυτες γιατι πρεπει να παω για υπνο ( ο Edward το βρισκει πολυ γοητευτικο να σε κοιταζει οσο κοιμασαι) Click για ανάπτυξη... Ααα τον Έντουαρντ! Ωστε το βρίσκει γοητευτικο έεε? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασίαααα....να έρθω για συμπαράσταση??? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Νικολετα μου!! Ελααα!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αυτος ο λαπάς; οτι κ να κοιταζει ωραίο θα του φαίνεται Λοιπον αυτο το γατουνι μ αρεσει πολύ Click για ανάπτυξη... Ελενα, συμφωώ κι επαυξάνω!!!! Μπράβο παιδί μου γιατι νομιζα προς στιγμήν ότι είμαι κ στραβή κ δεν τον βλέπω κ καλά!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι σοκολατάκια αλλά ξέρω ότι θα σου αρέσουν Δώρα Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕεεε τώρα πήρες το αίμα μου πίσω Νικολέτα μου με αυτές τις τελευταίες. Εεεε της χρειαζόταν βεβαίως βεβαίως. Πρέπει να βρουμε κι άλλες να τις έχουμε για εφεδρία γιατι θα μας πετάξει τίποτα περσάκια αύριο στη μούρη κ θα πάθουμε κάτι τις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η elvenstar: #5.867 14-01-09 00:28 τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η staman2 έγραψε: #5.868 14-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γραφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η staman2 έγραψε: #5.869 14-01-09 00:37 Παιδάκια κι από εμενα καληνύχτα γιατι νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η elvenstar: #5.870 14-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γρφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Click για ανάπτυξη... αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 07:46 Η moukelis έγραψε: #5.871 14-01-09 07:46 Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η staman2 έγραψε: #5.872 14-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Click για ανάπτυξη... Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #5.873 14-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα καλώς? Γιατι έπεσε στο βούρκο? Απλά μας συμπαραστέκεται η κοπέλα γιατι βλέπει τι βασανιστήρια μας κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #5.874 14-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Mr_ Dudley Do Right 434_001.jpg 40,2 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η staman2 έγραψε: #5.875 14-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η staman2 έγραψε: #5.876 14-01-09 15:33 Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αυτες γιατι πρεπει να παω για υπνο ( ο Edward το βρισκει πολυ γοητευτικο να σε κοιταζει οσο κοιμασαι) Click για ανάπτυξη... αυτος ο λαπάς; οτι κ να κοιταζει ωραίο θα του φαίνεται Λοιπον αυτο το γατουνι μ αρεσει πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:13 Η Raisa έγραψε: #5.864 14-01-09 00:13 Δεν είναι σοκολατάκια αλλά ξέρω ότι θα σου αρέσουν Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η elvenstar: #5.865 14-01-09 00:19 αυτο ειναι το απόλυτο γκρι γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.866 14-01-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ το θελησες λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι κακουργα μου αρέσει αυτοοοοο!!! Το θέλω ΤΩΡΑΑΑΑΑ και άμεσα να το ζουλήξω κ να του κάνω μουσουδια κ να βάλω το αυτι μου στο μυτάκι του να το ακουσω να μου ρουθουνίζει όπως ο Περσάκος μου. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αυτες γιατι πρεπει να παω για υπνο ( ο Edward το βρισκει πολυ γοητευτικο να σε κοιταζει οσο κοιμασαι) Click για ανάπτυξη... Ααα τον Έντουαρντ! Ωστε το βρίσκει γοητευτικο έεε? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασίαααα....να έρθω για συμπαράσταση??? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Νικολετα μου!! Ελααα!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αυτος ο λαπάς; οτι κ να κοιταζει ωραίο θα του φαίνεται Λοιπον αυτο το γατουνι μ αρεσει πολύ Click για ανάπτυξη... Ελενα, συμφωώ κι επαυξάνω!!!! Μπράβο παιδί μου γιατι νομιζα προς στιγμήν ότι είμαι κ στραβή κ δεν τον βλέπω κ καλά!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι σοκολατάκια αλλά ξέρω ότι θα σου αρέσουν Δώρα Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕεεε τώρα πήρες το αίμα μου πίσω Νικολέτα μου με αυτές τις τελευταίες. Εεεε της χρειαζόταν βεβαίως βεβαίως. Πρέπει να βρουμε κι άλλες να τις έχουμε για εφεδρία γιατι θα μας πετάξει τίποτα περσάκια αύριο στη μούρη κ θα πάθουμε κάτι τις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η elvenstar: #5.867 14-01-09 00:28 τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η staman2 έγραψε: #5.868 14-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γραφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η staman2 έγραψε: #5.869 14-01-09 00:37 Παιδάκια κι από εμενα καληνύχτα γιατι νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η elvenstar: #5.870 14-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γρφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Click για ανάπτυξη... αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 07:46 Η moukelis έγραψε: #5.871 14-01-09 07:46 Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η staman2 έγραψε: #5.872 14-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Click για ανάπτυξη... Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #5.873 14-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα καλώς? Γιατι έπεσε στο βούρκο? Απλά μας συμπαραστέκεται η κοπέλα γιατι βλέπει τι βασανιστήρια μας κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #5.874 14-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Mr_ Dudley Do Right 434_001.jpg 40,2 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η staman2 έγραψε: #5.875 14-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η staman2 έγραψε: #5.876 14-01-09 15:33 Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είναι σοκολατάκια αλλά ξέρω ότι θα σου αρέσουν Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η elvenstar: #5.865 14-01-09 00:19 αυτο ειναι το απόλυτο γκρι γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.866 14-01-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ το θελησες λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι κακουργα μου αρέσει αυτοοοοο!!! Το θέλω ΤΩΡΑΑΑΑΑ και άμεσα να το ζουλήξω κ να του κάνω μουσουδια κ να βάλω το αυτι μου στο μυτάκι του να το ακουσω να μου ρουθουνίζει όπως ο Περσάκος μου. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αυτες γιατι πρεπει να παω για υπνο ( ο Edward το βρισκει πολυ γοητευτικο να σε κοιταζει οσο κοιμασαι) Click για ανάπτυξη... Ααα τον Έντουαρντ! Ωστε το βρίσκει γοητευτικο έεε? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασίαααα....να έρθω για συμπαράσταση??? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Νικολετα μου!! Ελααα!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αυτος ο λαπάς; οτι κ να κοιταζει ωραίο θα του φαίνεται Λοιπον αυτο το γατουνι μ αρεσει πολύ Click για ανάπτυξη... Ελενα, συμφωώ κι επαυξάνω!!!! Μπράβο παιδί μου γιατι νομιζα προς στιγμήν ότι είμαι κ στραβή κ δεν τον βλέπω κ καλά!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι σοκολατάκια αλλά ξέρω ότι θα σου αρέσουν Δώρα Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕεεε τώρα πήρες το αίμα μου πίσω Νικολέτα μου με αυτές τις τελευταίες. Εεεε της χρειαζόταν βεβαίως βεβαίως. Πρέπει να βρουμε κι άλλες να τις έχουμε για εφεδρία γιατι θα μας πετάξει τίποτα περσάκια αύριο στη μούρη κ θα πάθουμε κάτι τις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η elvenstar: #5.867 14-01-09 00:28 τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η staman2 έγραψε: #5.868 14-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γραφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η staman2 έγραψε: #5.869 14-01-09 00:37 Παιδάκια κι από εμενα καληνύχτα γιατι νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η elvenstar: #5.870 14-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γρφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Click για ανάπτυξη... αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 07:46 Η moukelis έγραψε: #5.871 14-01-09 07:46 Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η staman2 έγραψε: #5.872 14-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Click για ανάπτυξη... Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #5.873 14-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα καλώς? Γιατι έπεσε στο βούρκο? Απλά μας συμπαραστέκεται η κοπέλα γιατι βλέπει τι βασανιστήρια μας κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #5.874 14-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Mr_ Dudley Do Right 434_001.jpg 40,2 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η staman2 έγραψε: #5.875 14-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η staman2 έγραψε: #5.876 14-01-09 15:33 Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτο ειναι το απόλυτο γκρι γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:25 Η staman2 έγραψε: #5.866 14-01-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ το θελησες λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι κακουργα μου αρέσει αυτοοοοο!!! Το θέλω ΤΩΡΑΑΑΑΑ και άμεσα να το ζουλήξω κ να του κάνω μουσουδια κ να βάλω το αυτι μου στο μυτάκι του να το ακουσω να μου ρουθουνίζει όπως ο Περσάκος μου. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αυτες γιατι πρεπει να παω για υπνο ( ο Edward το βρισκει πολυ γοητευτικο να σε κοιταζει οσο κοιμασαι) Click για ανάπτυξη... Ααα τον Έντουαρντ! Ωστε το βρίσκει γοητευτικο έεε? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασίαααα....να έρθω για συμπαράσταση??? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Νικολετα μου!! Ελααα!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αυτος ο λαπάς; οτι κ να κοιταζει ωραίο θα του φαίνεται Λοιπον αυτο το γατουνι μ αρεσει πολύ Click για ανάπτυξη... Ελενα, συμφωώ κι επαυξάνω!!!! Μπράβο παιδί μου γιατι νομιζα προς στιγμήν ότι είμαι κ στραβή κ δεν τον βλέπω κ καλά!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι σοκολατάκια αλλά ξέρω ότι θα σου αρέσουν Δώρα Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕεεε τώρα πήρες το αίμα μου πίσω Νικολέτα μου με αυτές τις τελευταίες. Εεεε της χρειαζόταν βεβαίως βεβαίως. Πρέπει να βρουμε κι άλλες να τις έχουμε για εφεδρία γιατι θα μας πετάξει τίποτα περσάκια αύριο στη μούρη κ θα πάθουμε κάτι τις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η elvenstar: #5.867 14-01-09 00:28 τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η staman2 έγραψε: #5.868 14-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γραφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η staman2 έγραψε: #5.869 14-01-09 00:37 Παιδάκια κι από εμενα καληνύχτα γιατι νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η elvenstar: #5.870 14-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γρφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Click για ανάπτυξη... αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 07:46 Η moukelis έγραψε: #5.871 14-01-09 07:46 Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η staman2 έγραψε: #5.872 14-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Click για ανάπτυξη... Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #5.873 14-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα καλώς? Γιατι έπεσε στο βούρκο? Απλά μας συμπαραστέκεται η κοπέλα γιατι βλέπει τι βασανιστήρια μας κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #5.874 14-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Mr_ Dudley Do Right 434_001.jpg 40,2 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η staman2 έγραψε: #5.875 14-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η staman2 έγραψε: #5.876 14-01-09 15:33 Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ το θελησες λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι κακουργα μου αρέσει αυτοοοοο!!! Το θέλω ΤΩΡΑΑΑΑΑ και άμεσα να το ζουλήξω κ να του κάνω μουσουδια κ να βάλω το αυτι μου στο μυτάκι του να το ακουσω να μου ρουθουνίζει όπως ο Περσάκος μου. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αυτες γιατι πρεπει να παω για υπνο ( ο Edward το βρισκει πολυ γοητευτικο να σε κοιταζει οσο κοιμασαι) Click για ανάπτυξη... Ααα τον Έντουαρντ! Ωστε το βρίσκει γοητευτικο έεε? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασίαααα....να έρθω για συμπαράσταση??? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Νικολετα μου!! Ελααα!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αυτος ο λαπάς; οτι κ να κοιταζει ωραίο θα του φαίνεται Λοιπον αυτο το γατουνι μ αρεσει πολύ Click για ανάπτυξη... Ελενα, συμφωώ κι επαυξάνω!!!! Μπράβο παιδί μου γιατι νομιζα προς στιγμήν ότι είμαι κ στραβή κ δεν τον βλέπω κ καλά!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι σοκολατάκια αλλά ξέρω ότι θα σου αρέσουν Δώρα Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕεεε τώρα πήρες το αίμα μου πίσω Νικολέτα μου με αυτές τις τελευταίες. Εεεε της χρειαζόταν βεβαίως βεβαίως. Πρέπει να βρουμε κι άλλες να τις έχουμε για εφεδρία γιατι θα μας πετάξει τίποτα περσάκια αύριο στη μούρη κ θα πάθουμε κάτι τις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η elvenstar: #5.867 14-01-09 00:28 τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η staman2 έγραψε: #5.868 14-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γραφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η staman2 έγραψε: #5.869 14-01-09 00:37 Παιδάκια κι από εμενα καληνύχτα γιατι νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η elvenstar: #5.870 14-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γρφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Click για ανάπτυξη... αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 07:46 Η moukelis έγραψε: #5.871 14-01-09 07:46 Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η staman2 έγραψε: #5.872 14-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Click για ανάπτυξη... Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #5.873 14-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα καλώς? Γιατι έπεσε στο βούρκο? Απλά μας συμπαραστέκεται η κοπέλα γιατι βλέπει τι βασανιστήρια μας κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #5.874 14-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Mr_ Dudley Do Right 434_001.jpg 40,2 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η staman2 έγραψε: #5.875 14-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η staman2 έγραψε: #5.876 14-01-09 15:33 Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η staman2 έγραψε: #5.868 14-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γραφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η staman2 έγραψε: #5.869 14-01-09 00:37 Παιδάκια κι από εμενα καληνύχτα γιατι νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η elvenstar: #5.870 14-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γρφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Click για ανάπτυξη... αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 07:46 Η moukelis έγραψε: #5.871 14-01-09 07:46 Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η staman2 έγραψε: #5.872 14-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Click για ανάπτυξη... Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #5.873 14-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα καλώς? Γιατι έπεσε στο βούρκο? Απλά μας συμπαραστέκεται η κοπέλα γιατι βλέπει τι βασανιστήρια μας κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #5.874 14-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Mr_ Dudley Do Right 434_001.jpg 40,2 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η staman2 έγραψε: #5.875 14-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η staman2 έγραψε: #5.876 14-01-09 15:33 Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν οποτε της Δώρας είναι μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γραφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η staman2 έγραψε: #5.869 14-01-09 00:37 Παιδάκια κι από εμενα καληνύχτα γιατι νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η elvenstar: #5.870 14-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γρφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Click για ανάπτυξη... αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 07:46 Η moukelis έγραψε: #5.871 14-01-09 07:46 Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η staman2 έγραψε: #5.872 14-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Click για ανάπτυξη... Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #5.873 14-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα καλώς? Γιατι έπεσε στο βούρκο? Απλά μας συμπαραστέκεται η κοπέλα γιατι βλέπει τι βασανιστήρια μας κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #5.874 14-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Mr_ Dudley Do Right 434_001.jpg 40,2 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η staman2 έγραψε: #5.875 14-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η staman2 έγραψε: #5.876 14-01-09 15:33 Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδάκια κι από εμενα καληνύχτα γιατι νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η elvenstar: #5.870 14-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γρφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Click για ανάπτυξη... αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 07:46 Η moukelis έγραψε: #5.871 14-01-09 07:46 Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η staman2 έγραψε: #5.872 14-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Click για ανάπτυξη... Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #5.873 14-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα καλώς? Γιατι έπεσε στο βούρκο? Απλά μας συμπαραστέκεται η κοπέλα γιατι βλέπει τι βασανιστήρια μας κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #5.874 14-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Mr_ Dudley Do Right 434_001.jpg 40,2 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η staman2 έγραψε: #5.875 14-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η staman2 έγραψε: #5.876 14-01-09 15:33 Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.! Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γρφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτήΚαι κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου. Click για ανάπτυξη... αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 07:46 Η moukelis έγραψε: #5.871 14-01-09 07:46 Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η staman2 έγραψε: #5.872 14-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Click για ανάπτυξη... Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #5.873 14-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα καλώς? Γιατι έπεσε στο βούρκο? Απλά μας συμπαραστέκεται η κοπέλα γιατι βλέπει τι βασανιστήρια μας κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #5.874 14-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Mr_ Dudley Do Right 434_001.jpg 40,2 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η staman2 έγραψε: #5.875 14-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η staman2 έγραψε: #5.876 14-01-09 15:33 Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η staman2 έγραψε: #5.872 14-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Click για ανάπτυξη... Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #5.873 14-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα καλώς? Γιατι έπεσε στο βούρκο? Απλά μας συμπαραστέκεται η κοπέλα γιατι βλέπει τι βασανιστήρια μας κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #5.874 14-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Mr_ Dudley Do Right 434_001.jpg 40,2 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η staman2 έγραψε: #5.875 14-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η staman2 έγραψε: #5.876 14-01-09 15:33 Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά; Click για ανάπτυξη... Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #5.873 14-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα καλώς? Γιατι έπεσε στο βούρκο? Απλά μας συμπαραστέκεται η κοπέλα γιατι βλέπει τι βασανιστήρια μας κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #5.874 14-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Mr_ Dudley Do Right 434_001.jpg 40,2 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η staman2 έγραψε: #5.875 14-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η staman2 έγραψε: #5.876 14-01-09 15:33 Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα καλώς? Γιατι έπεσε στο βούρκο? Απλά μας συμπαραστέκεται η κοπέλα γιατι βλέπει τι βασανιστήρια μας κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #5.874 14-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Mr_ Dudley Do Right 434_001.jpg 40,2 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η staman2 έγραψε: #5.875 14-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η staman2 έγραψε: #5.876 14-01-09 15:33 Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη. Click για ανάπτυξη... Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η staman2 έγραψε: #5.875 14-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η staman2 έγραψε: #5.876 14-01-09 15:33 Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία Πάντα σοβαρός ο Ηλίας Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η staman2 έγραψε: #5.876 14-01-09 15:33 Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #5.877 14-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!! Τι φωτογραφία είναι αυτή!!! Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν. Click για ανάπτυξη... Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.878 14-01-09 15:44 Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η elvenstar: #5.879 14-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας? Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα? Click για ανάπτυξη... Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ). Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #5.880 14-01-09 16:44 Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι... Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.