Περσίας maniacs

Κι αυτες γιατι πρεπει να παω για υπνο ( ο Edward το βρισκει πολυ γοητευτικο να σε κοιταζει οσο κοιμασαι:P)
iG15_140_lilac.jpg

cat22a.jpg

KD19_210-405x284.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναστασίαααα....να έρθω για συμπαράσταση???:D:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι αυτες γιατι πρεπει να παω για υπνο ( ο Edward το βρισκει πολυ γοητευτικο να σε κοιταζει οσο κοιμασαι:P)

KD19_210-405x284.jpg
αυτος ο λαπάς; οτι κ να κοιταζει ωραίο θα του φαίνεται :lol:
Λοιπον αυτο το γατουνι μ αρεσει πολύ

Δεν είναι σοκολατάκια αλλά ξέρω ότι θα σου αρέσουν Δώρα:rolleyes:

Pennut158.jpg

russianblue2.jpg

Russian_Blue_Kittens_Wynterwynd.jpg

ostranderreed_015-443x324.jpg

Nik.jpg

Nik.jpg

αυτο ειναι το απόλυτο γκρι γατι

Εσυ το θελησες λοιπον...
Sugar__2_years_030a1-1.jpg

Sugar__2_years_029a1-1.jpg
Εμένα πάλι κακουργα μου αρέσει αυτοοοοο!!! Το θέλω ΤΩΡΑΑΑΑΑ και άμεσα να το ζουλήξω κ να του κάνω μουσουδια κ να βάλω το αυτι μου στο μυτάκι του να το ακουσω να μου ρουθουνίζει όπως ο Περσάκος μου.:)

Κι αυτες γιατι πρεπει να παω για υπνο ( ο Edward το βρισκει πολυ γοητευτικο να σε κοιταζει οσο κοιμασαι)
iG15_140_lilac.jpg

cat22a.jpg

KD19_210-405x284.jpg
Ααα τον Έντουαρντ! Ωστε το βρίσκει γοητευτικο έεε?:cool:
Αναστασίαααα....να έρθω για συμπαράσταση???:D:lol:
Ναι ναι Νικολετα μου!! Ελααα!!!:up:

αυτος ο λαπάς; οτι κ να κοιταζει ωραίο θα του φαίνεται :lol:
Λοιπον αυτο το γατουνι μ αρεσει πολύ
Ελενα, συμφωώ κι επαυξάνω!!!! Μπράβο παιδί μου γιατι νομιζα προς στιγμήν ότι είμαι κ στραβή κ δεν τον βλέπω κ καλά!!!:D

Δεν είναι σοκολατάκια αλλά ξέρω ότι θα σου αρέσουν Δώρα:rolleyes:

Pennut158.jpg

russianblue2.jpg

Russian_Blue_Kittens_Wynterwynd.jpg

ostranderreed_015-443x324.jpg

Nik.jpg
ΕΕΕΕεεε τώρα πήρες το αίμα μου πίσω Νικολέτα μου με αυτές τις τελευταίες. Εεεε της χρειαζόταν βεβαίως βεβαίως. Πρέπει να βρουμε κι άλλες να τις έχουμε για εφεδρία γιατι θα μας πετάξει τίποτα περσάκια αύριο στη μούρη κ θα πάθουμε κάτι τις...:lol::lol:

τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν:lol: οποτε της Δώρας είναι μια χαρα

τώρα που μιλάμε για καρτουνοφλωρους ο τέλειος λαπάς ειναι αυτός που έπαιζε τον Σπαιντερμαν:lol: οποτε της Δώρας είναι μια χαρα
Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.!
Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γραφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτή:lol::lol::lol::lol:Και κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου.:down:

Παιδάκια κι από εμενα καληνύχτα γιατι νυστάζω.:D

Ααα ναι? δεν τον θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!! Ε τότε να της το πούμε της κοπέλας να μην στενοχωριέται που της τον λέμε φλώρο και λελέ τον καημένο.!
Λοιπον τώρα θυμήθηκα μια φάση με τον μπαμπά μου οταν ήμουν στην ηλικία των 15 ετών. Τότε μου άρεσε πολύ ο Αλαιν Ντελον. Πέθαινα σου λεω.. Είχα βάλει κι εγώ μια αφίσσα του στο δωμάτιο μου πανω απ΄το γρφείο μου και τον καμάρωνα. Οπότε ένα πρωινό ξύπνησα, και τι είδα νομίζεις? Τον Αλαιν Ντελον στην αφίσσα με ζωγρφισμένη επάνω του μια μουστάκα κ μάλιστα κρητικη και στριφτή:lol::lol::lol::lol:Και κάτι ζωγραφισμένα αφτιά σαν του φαντομά μυτερά.... Πολύ με είχε στενοχωρήσει το συμβάν. Φυσικά αυτά τα είχε ζωγραφίσει ο μπαμπάς μου.:down:
αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά;:lol:

Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη.:D

αχαχαχα ωραίος ο μπαμπας χιουμοριστας. Τον θεωρούσε κ αυτον λαπά;:lol:
Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι:lol:)

Νικολετα εσυ παιδι μου γιατι κατρακυλησες στο βουρκο;Δε ντρεπεσαι λιγο;Με επιασε προσωρινα το γκρι στερητικο μου αλλα ζουληξα Σειριο και μου περασε,μπουχα χα χα χα....Ελενα ο Σπαϊντερμαν ειναι λαπας,μαλιστα.Οριστε,τα βρηηκαμε,θα συμφωνησουμε στην χρυση τομη.:D
Δεν το κατάλαβα καλώς? Γιατι έπεσε στο βούρκο? Απλά μας συμπαραστέκεται η κοπέλα γιατι βλέπει τι βασανιστήρια μας κάνεις!:lol::lol::lol:

Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία:up:
Ναι πάρα πολύ χιουμορίστας. Και γενικά είναι πάντα μέχρι κ σήμερα. Ολο πλάκες κάνει κ πολύ αθυρόστομος.(Του μοιάζω πολύ κ ο Ηλίας με κατακρίνει ....χιχιχι:lol:)
Πάντα σοβαρός ο Ηλίας:lol: Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή:up:
Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία

Συνημμένα

• Mr_ Dudley Do Right 434_001.jpg
    Mr_ Dudley Do Right 434_001.jpg
    40,2 KB · Εμφανίσεις: 28
Αντε μετά βρήκαμε κάποιον να τα χώνουμε όλες μαζί χωρίς να στεναχωριέται καμία:up:

Πάντα σοβαρός ο Ηλίας:lol: Όμως εγώ τους πάω αυτούς τους ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους κ είναι η ψυχή της παρέας. Καλά έκανες κ έμοιασες τον μπαμπά Αναστασία μου θέλει κ λίγο τρέλα η ζωή:up:
Μια κ στη Θεσσαλία έχουμε ακόμα πολύ χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιόνια κ πολύ κρύο βρήκα κ την ανάλογη φωτογραφία
Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!!
Τι φωτογραφία είναι αυτή!!!
Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!!:redface::)

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ.:lol::lol::lol:
Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία.:lol::lol::lol:

Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν.:rolleyes:

Έλενα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ παιδί μου!!!
Τι φωτογραφία είναι αυτή!!!
Τι τρυφερή! και νομίζω οτι είναι η ωραιότερη που έχεις βάλει έως τώρα στο φόρουμ!!!! καλά δεν χορταίνω να την βλέπω! Τι ουρές ειναι αυτές!!!:redface::)

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγω να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξω και νομίζω πως δεν θα αλλάξω ποτέ.:lol::lol::lol:
Κι εσύ απο χιουμορ άλλο τίποτα. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, να δώσουμε ένα ρεσιτάλ στον Ηλία.:lol::lol::lol:
Ναι κ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ είναι πάρα πολύ γλυκιά κ πολύ ατμοσφαιρική΄. Και εγώ σ ευχαριστώ:up: Νομίζω θα μας κυνηγήσει ο Ηλίας στο τέλος:lol: αλλά δεν πειράζει εμείς θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον
Πρέπει να φύγω για το σπίτι και μετά να μαγειρέψω κάτι γρήγορο κ να ξαναφύγω για την απογ. δουλειά. Σας αφήνω περσάκια προς το παρόν.:rolleyes:
Καλή όρεξη, και καλή δουλίτσα για το απόγευμα

Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας?:)
Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα?

Καλησπερα Περσακια!! Τι κανουν τα ζουπηχτοφατσα μωρα σας?:)
Τελικα η Ρεινα μαθαμε αν ειναι εγκυος θα εχουμε μωρα?
Τα δικά μου ζουπηχτουλια είναι μία χαρά. Όπως πάντα η Κάντυ μας γράφει κ ο Μπατ είνα μέσα σττην τρέλα και το πίκατσου προσπαθεί να με τακτική κομάντο να δαγκώσει ότι κινείται (αλλα συνήθως προτιμάει τον Μπατ).
Για την Ρέινα κ εγώ περιμένω να μάθω με αγωνία. Είναι κ μία ακόμα κοπέλα που με μια πανέμορφη Περσούλα που κ αυτή είναι σε διαδικασία εύρεσης του άντρα του σωστού (για την γάτα της πάντα) δλδ το πάσχα θα γίνεται χαμός στα περσάκια:up::up:

Α ρε Ελενα ετσι κι ακουσει η Καντυ οτι τη λες ζουπηχτουλι...:lol:
Χαμος θα γινεται απο μωρα το Πασχα,ολων των χρωματων,των σχεδιων και των ρατσων.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back