Περσίας maniacs

Αυτα ειναι αναμεικτα,κεραστειτε!:lol:
persian3.jpg

persian4.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι αυτα για μενα(ειπαμε ενα κατι τις το'χουμε με το μπλε)
persian5.jpg

persian6.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγγνωμη που ρωταω αλλα δεν μπορω ακομα να θυμαμαι ολα τα μελη και ολα τα μπεμπακια τους ακομα:redface:,ειμαστε και μπολικοι χεχε:P
αλλα αυτη η μαυρη γατα/γατος σε ποιο μελος ανηκει,ειναι δικια σας?,ειναι πανεμορφη/ος:D,σκετος πανθηρας,τρελη ομορφια:up:
Eίναι γάτα! η Ελίνα! την πήρα από το δρόμο από 5,5 μηνών.
Είναι λαίδη, μια κομψή μοιραία δεσποινίδα! Ποιος να το φανταζόταν ότι το μικρό παιχνιδιάρικο ζουζουνάκι που δε μαζευόταν μέσα θα γινόταν μια φοβερή σπιτόγατα!

Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά;) Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές):D
Aτιμηηηηηη νονά Έλεναααα!!! Μήπως να κανονίσουμε εμείς αντίστοιχες διακοπές διαρκείας για τον Μπατουλίνο????? Δεν λέω για την κοντέσσα σου γιατι θα φανε στην κυριολεξία τα μουστάκια τους με τη Νάλα:lol::lol::lol:

και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλα:redface:καταγοητευτηκα απο τη γλυκα του:)
Γιουλη μου πραγματικά χαίρομαι που σου αρέσει και σε σκλάβωσε το μωράκι μου γιατι είναι και λιγο (λέω λίιιγο η αδυναμία μου) λόγω του υπέροχου χαρακτήρα του.!:rolleyes: Και μετά ακολουθει σε καλοσύνη ο Σεβάχ. Για να μην πω πως είναι εξίσου καλοί κι οι δυο.:)

Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς:P )
Ναι μωρέ είναι πολύ καλόβολα και με καλό χαρακτήρα γενικά:rolleyes:

Κι αυτα για μενα(ειπαμε ενα κατι τις το'χουμε με το μπλε)
persian5.jpg

persian6.jpg
Θεός και τέλειος!!!:up:

Eίναι γάτα! η Ελίνα! την πήρα από το δρόμο από 5,5 μηνών.
Είναι λαίδη, μια κομψή μοιραία δεσποινίδα! Ποιος να το φανταζόταν ότι το μικρό παιχνιδιάρικο ζουζουνάκι που δε μαζευόταν μέσα θα γινόταν μια φοβερή σπιτόγατα!
Και όχι μόνον !! Ειναι μια ΚΑΛΟΝΗ αγαπητή μου. Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!!!! Δώσε της πολλά και ρουφηχτά γατοφιλάκια κι από εμάς!:up::redface:
Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας!:up:
Ε σε συγχωρώ λοιπόν για όλα κι εσένα κ την κορουλα σου τη σουρλουλου αφου λες τόσες όμορφες κουβέντες για το παιδάκι μου.Και σου αφιερώνω αυτά:

Συνημμένα

• 630.jpg
    630.jpg
    64,1 KB · Εμφανίσεις: 22
  • pern33.jpg
    pern33.jpg
    22 KB · Εμφανίσεις: 26
Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα;:P

persian5.jpg

persian6.jpg
[/quote]
Μετα από αυτό σίγουρα ΔΕΝ σου κρατάω μουτρα (αν κ δεν θυμάμαι γιατί σου κρατούσα πριν:hmm:)
αυτό εδώ Μπατοφέρνει

Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω!:up:

Συνημμένα

• sikkimincr.jpg
    sikkimincr.jpg
    23,2 KB · Εμφανίσεις: 25
Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω!:up:
Πωπω Αναστασία είναι το απόλυτο γατί, Τέλειο:up::up: έχει τη φάτσα του Μπατ κ τεεεεεελειο μαύρο χρωμα. Εντελώς μαυρο:up:

Μ'αρεσε το Μπατοφερνει...:lol:

Μ'αρεσε το Μπατοφερνει...:lol:
Αφού Μπατοφέρνει τι να πω:lol:
γμτ θέλω συνέχεια να σας το πω κ το ξεχνάω στις 10 σήμερα στο σκάι έχει ντοκιμαντερ πολύ χρήσιμο ειδικά γι αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την εκτροφή

Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ...:(

Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ...:(
Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα

αυτό εδώ Μπατοφέρνει[/quote]
Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου!:up:

Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα
Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?:hmm:Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?

αυτό εδώ Μπατοφέρνει

Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?:hmm:Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?[/quote]
:lol::lol: γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ
Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή.
Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;

Ειμαστε πολυ μακρια,τα αθηναϊκα καναλια τα πιανουμε με το ζορι...Ισως το βρω στο YouTube.

Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?:hmm:Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?
:lol::lol: γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ
Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή.
Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote]
Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα!:up:

Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας:up::D

[:lol::lol: γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ
Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote]
Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω.
Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή:D

Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα.
Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει.
Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις

Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο!:lol:

Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο!:lol:
Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back