moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #6.121 27-01-09 20:14 Αυτα ειναι αναμεικτα,κεραστειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #6.122 27-01-09 20:15 Κι αυτα για μενα(ειπαμε ενα κατι τις το'χουμε με το μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η Anima έγραψε: #6.123 27-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγγνωμη που ρωταω αλλα δεν μπορω ακομα να θυμαμαι ολα τα μελη και ολα τα μπεμπακια τους ακομα,ειμαστε και μπολικοι χεχε αλλα αυτη η μαυρη γατα/γατος σε ποιο μελος ανηκει,ειναι δικια σας?,ειναι πανεμορφη/ος,σκετος πανθηρας,τρελη ομορφια Click για ανάπτυξη... Eίναι γάτα! η Ελίνα! την πήρα από το δρόμο από 5,5 μηνών. Είναι λαίδη, μια κομψή μοιραία δεσποινίδα! Ποιος να το φανταζόταν ότι το μικρό παιχνιδιάρικο ζουζουνάκι που δε μαζευόταν μέσα θα γινόταν μια φοβερή σπιτόγατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η staman2 έγραψε: #6.124 27-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Click για ανάπτυξη... Aτιμηηηηηη νονά Έλεναααα!!! Μήπως να κανονίσουμε εμείς αντίστοιχες διακοπές διαρκείας για τον Μπατουλίνο????? Δεν λέω για την κοντέσσα σου γιατι θα φανε στην κυριολεξία τα μουστάκια τους με τη Νάλα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου πραγματικά χαίρομαι που σου αρέσει και σε σκλάβωσε το μωράκι μου γιατι είναι και λιγο (λέω λίιιγο η αδυναμία μου) λόγω του υπέροχου χαρακτήρα του.! Και μετά ακολουθει σε καλοσύνη ο Σεβάχ. Για να μην πω πως είναι εξίσου καλοί κι οι δυο. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ είναι πολύ καλόβολα και με καλό χαρακτήρα γενικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αυτα για μενα(ειπαμε ενα κατι τις το'χουμε με το μπλε) Click για ανάπτυξη... Θεός και τέλειος!!! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eίναι γάτα! η Ελίνα! την πήρα από το δρόμο από 5,5 μηνών. Είναι λαίδη, μια κομψή μοιραία δεσποινίδα! Ποιος να το φανταζόταν ότι το μικρό παιχνιδιάρικο ζουζουνάκι που δε μαζευόταν μέσα θα γινόταν μια φοβερή σπιτόγατα! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνον !! Ειναι μια ΚΑΛΟΝΗ αγαπητή μου. Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!!!! Δώσε της πολλά και ρουφηχτά γατοφιλάκια κι από εμάς! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Click για ανάπτυξη... Ε σε συγχωρώ λοιπόν για όλα κι εσένα κ την κορουλα σου τη σουρλουλου αφου λες τόσες όμορφες κουβέντες για το παιδάκι μου.Και σου αφιερώνω αυτά: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 630.jpg 64,1 KB · Εμφανίσεις: 22 pern33.jpg 22 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η elvenstar: #6.125 27-01-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Click για ανάπτυξη... [/quote] Μετα από αυτό σίγουρα ΔΕΝ σου κρατάω μουτρα (αν κ δεν θυμάμαι γιατί σου κρατούσα πριν) αυτό εδώ Μπατοφέρνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η staman2 έγραψε: #6.126 27-01-09 21:20 Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sikkimincr.jpg 23,2 KB · Εμφανίσεις: 25 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #6.127 27-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω! Click για ανάπτυξη... Πωπω Αναστασία είναι το απόλυτο γατί, Τέλειο έχει τη φάτσα του Μπατ κ τεεεεεελειο μαύρο χρωμα. Εντελώς μαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η moukelis έγραψε: #6.128 27-01-09 21:28 Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #6.129 27-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Click για ανάπτυξη... Αφού Μπατοφέρνει τι να πω γμτ θέλω συνέχεια να σας το πω κ το ξεχνάω στις 10 σήμερα στο σκάι έχει ντοκιμαντερ πολύ χρήσιμο ειδικά γι αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την εκτροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #6.130 27-01-09 21:34 Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η elvenstar: #6.131 27-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Click για ανάπτυξη... Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:45 Η staman2 έγραψε: #6.132 27-01-09 21:45 αυτό εδώ Μπατοφέρνει[/quote] Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Click για ανάπτυξη... Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η elvenstar: #6.133 27-01-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αυτό εδώ Μπατοφέρνει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?[/quote] γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:55 Η moukelis έγραψε: #6.134 27-01-09 21:55 Ειμαστε πολυ μακρια,τα αθηναϊκα καναλια τα πιανουμε με το ζορι...Ισως το βρω στο YouTube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #6.135 27-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Click για ανάπτυξη... γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.136 27-01-09 21:57 Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτα ειναι αναμεικτα,κεραστειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #6.122 27-01-09 20:15 Κι αυτα για μενα(ειπαμε ενα κατι τις το'χουμε με το μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η Anima έγραψε: #6.123 27-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγγνωμη που ρωταω αλλα δεν μπορω ακομα να θυμαμαι ολα τα μελη και ολα τα μπεμπακια τους ακομα,ειμαστε και μπολικοι χεχε αλλα αυτη η μαυρη γατα/γατος σε ποιο μελος ανηκει,ειναι δικια σας?,ειναι πανεμορφη/ος,σκετος πανθηρας,τρελη ομορφια Click για ανάπτυξη... Eίναι γάτα! η Ελίνα! την πήρα από το δρόμο από 5,5 μηνών. Είναι λαίδη, μια κομψή μοιραία δεσποινίδα! Ποιος να το φανταζόταν ότι το μικρό παιχνιδιάρικο ζουζουνάκι που δε μαζευόταν μέσα θα γινόταν μια φοβερή σπιτόγατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η staman2 έγραψε: #6.124 27-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Click για ανάπτυξη... Aτιμηηηηηη νονά Έλεναααα!!! Μήπως να κανονίσουμε εμείς αντίστοιχες διακοπές διαρκείας για τον Μπατουλίνο????? Δεν λέω για την κοντέσσα σου γιατι θα φανε στην κυριολεξία τα μουστάκια τους με τη Νάλα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου πραγματικά χαίρομαι που σου αρέσει και σε σκλάβωσε το μωράκι μου γιατι είναι και λιγο (λέω λίιιγο η αδυναμία μου) λόγω του υπέροχου χαρακτήρα του.! Και μετά ακολουθει σε καλοσύνη ο Σεβάχ. Για να μην πω πως είναι εξίσου καλοί κι οι δυο. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ είναι πολύ καλόβολα και με καλό χαρακτήρα γενικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αυτα για μενα(ειπαμε ενα κατι τις το'χουμε με το μπλε) Click για ανάπτυξη... Θεός και τέλειος!!! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eίναι γάτα! η Ελίνα! την πήρα από το δρόμο από 5,5 μηνών. Είναι λαίδη, μια κομψή μοιραία δεσποινίδα! Ποιος να το φανταζόταν ότι το μικρό παιχνιδιάρικο ζουζουνάκι που δε μαζευόταν μέσα θα γινόταν μια φοβερή σπιτόγατα! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνον !! Ειναι μια ΚΑΛΟΝΗ αγαπητή μου. Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!!!! Δώσε της πολλά και ρουφηχτά γατοφιλάκια κι από εμάς! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Click για ανάπτυξη... Ε σε συγχωρώ λοιπόν για όλα κι εσένα κ την κορουλα σου τη σουρλουλου αφου λες τόσες όμορφες κουβέντες για το παιδάκι μου.Και σου αφιερώνω αυτά: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 630.jpg 64,1 KB · Εμφανίσεις: 22 pern33.jpg 22 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η elvenstar: #6.125 27-01-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Click για ανάπτυξη... [/quote] Μετα από αυτό σίγουρα ΔΕΝ σου κρατάω μουτρα (αν κ δεν θυμάμαι γιατί σου κρατούσα πριν) αυτό εδώ Μπατοφέρνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η staman2 έγραψε: #6.126 27-01-09 21:20 Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sikkimincr.jpg 23,2 KB · Εμφανίσεις: 25 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #6.127 27-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω! Click για ανάπτυξη... Πωπω Αναστασία είναι το απόλυτο γατί, Τέλειο έχει τη φάτσα του Μπατ κ τεεεεεελειο μαύρο χρωμα. Εντελώς μαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η moukelis έγραψε: #6.128 27-01-09 21:28 Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #6.129 27-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Click για ανάπτυξη... Αφού Μπατοφέρνει τι να πω γμτ θέλω συνέχεια να σας το πω κ το ξεχνάω στις 10 σήμερα στο σκάι έχει ντοκιμαντερ πολύ χρήσιμο ειδικά γι αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την εκτροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #6.130 27-01-09 21:34 Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η elvenstar: #6.131 27-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Click για ανάπτυξη... Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:45 Η staman2 έγραψε: #6.132 27-01-09 21:45 αυτό εδώ Μπατοφέρνει[/quote] Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Click για ανάπτυξη... Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η elvenstar: #6.133 27-01-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αυτό εδώ Μπατοφέρνει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?[/quote] γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:55 Η moukelis έγραψε: #6.134 27-01-09 21:55 Ειμαστε πολυ μακρια,τα αθηναϊκα καναλια τα πιανουμε με το ζορι...Ισως το βρω στο YouTube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #6.135 27-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Click για ανάπτυξη... γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.136 27-01-09 21:57 Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι αυτα για μενα(ειπαμε ενα κατι τις το'χουμε με το μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η Anima έγραψε: #6.123 27-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγγνωμη που ρωταω αλλα δεν μπορω ακομα να θυμαμαι ολα τα μελη και ολα τα μπεμπακια τους ακομα,ειμαστε και μπολικοι χεχε αλλα αυτη η μαυρη γατα/γατος σε ποιο μελος ανηκει,ειναι δικια σας?,ειναι πανεμορφη/ος,σκετος πανθηρας,τρελη ομορφια Click για ανάπτυξη... Eίναι γάτα! η Ελίνα! την πήρα από το δρόμο από 5,5 μηνών. Είναι λαίδη, μια κομψή μοιραία δεσποινίδα! Ποιος να το φανταζόταν ότι το μικρό παιχνιδιάρικο ζουζουνάκι που δε μαζευόταν μέσα θα γινόταν μια φοβερή σπιτόγατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η staman2 έγραψε: #6.124 27-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Click για ανάπτυξη... Aτιμηηηηηη νονά Έλεναααα!!! Μήπως να κανονίσουμε εμείς αντίστοιχες διακοπές διαρκείας για τον Μπατουλίνο????? Δεν λέω για την κοντέσσα σου γιατι θα φανε στην κυριολεξία τα μουστάκια τους με τη Νάλα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου πραγματικά χαίρομαι που σου αρέσει και σε σκλάβωσε το μωράκι μου γιατι είναι και λιγο (λέω λίιιγο η αδυναμία μου) λόγω του υπέροχου χαρακτήρα του.! Και μετά ακολουθει σε καλοσύνη ο Σεβάχ. Για να μην πω πως είναι εξίσου καλοί κι οι δυο. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ είναι πολύ καλόβολα και με καλό χαρακτήρα γενικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αυτα για μενα(ειπαμε ενα κατι τις το'χουμε με το μπλε) Click για ανάπτυξη... Θεός και τέλειος!!! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eίναι γάτα! η Ελίνα! την πήρα από το δρόμο από 5,5 μηνών. Είναι λαίδη, μια κομψή μοιραία δεσποινίδα! Ποιος να το φανταζόταν ότι το μικρό παιχνιδιάρικο ζουζουνάκι που δε μαζευόταν μέσα θα γινόταν μια φοβερή σπιτόγατα! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνον !! Ειναι μια ΚΑΛΟΝΗ αγαπητή μου. Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!!!! Δώσε της πολλά και ρουφηχτά γατοφιλάκια κι από εμάς! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Click για ανάπτυξη... Ε σε συγχωρώ λοιπόν για όλα κι εσένα κ την κορουλα σου τη σουρλουλου αφου λες τόσες όμορφες κουβέντες για το παιδάκι μου.Και σου αφιερώνω αυτά: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 630.jpg 64,1 KB · Εμφανίσεις: 22 pern33.jpg 22 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η elvenstar: #6.125 27-01-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Click για ανάπτυξη... [/quote] Μετα από αυτό σίγουρα ΔΕΝ σου κρατάω μουτρα (αν κ δεν θυμάμαι γιατί σου κρατούσα πριν) αυτό εδώ Μπατοφέρνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η staman2 έγραψε: #6.126 27-01-09 21:20 Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sikkimincr.jpg 23,2 KB · Εμφανίσεις: 25 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #6.127 27-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω! Click για ανάπτυξη... Πωπω Αναστασία είναι το απόλυτο γατί, Τέλειο έχει τη φάτσα του Μπατ κ τεεεεεελειο μαύρο χρωμα. Εντελώς μαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η moukelis έγραψε: #6.128 27-01-09 21:28 Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #6.129 27-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Click για ανάπτυξη... Αφού Μπατοφέρνει τι να πω γμτ θέλω συνέχεια να σας το πω κ το ξεχνάω στις 10 σήμερα στο σκάι έχει ντοκιμαντερ πολύ χρήσιμο ειδικά γι αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την εκτροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #6.130 27-01-09 21:34 Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η elvenstar: #6.131 27-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Click για ανάπτυξη... Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:45 Η staman2 έγραψε: #6.132 27-01-09 21:45 αυτό εδώ Μπατοφέρνει[/quote] Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Click για ανάπτυξη... Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η elvenstar: #6.133 27-01-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αυτό εδώ Μπατοφέρνει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?[/quote] γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:55 Η moukelis έγραψε: #6.134 27-01-09 21:55 Ειμαστε πολυ μακρια,τα αθηναϊκα καναλια τα πιανουμε με το ζορι...Ισως το βρω στο YouTube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #6.135 27-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Click για ανάπτυξη... γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.136 27-01-09 21:57 Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγγνωμη που ρωταω αλλα δεν μπορω ακομα να θυμαμαι ολα τα μελη και ολα τα μπεμπακια τους ακομα,ειμαστε και μπολικοι χεχε αλλα αυτη η μαυρη γατα/γατος σε ποιο μελος ανηκει,ειναι δικια σας?,ειναι πανεμορφη/ος,σκετος πανθηρας,τρελη ομορφια Click για ανάπτυξη... Eίναι γάτα! η Ελίνα! την πήρα από το δρόμο από 5,5 μηνών. Είναι λαίδη, μια κομψή μοιραία δεσποινίδα! Ποιος να το φανταζόταν ότι το μικρό παιχνιδιάρικο ζουζουνάκι που δε μαζευόταν μέσα θα γινόταν μια φοβερή σπιτόγατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η staman2 έγραψε: #6.124 27-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Click για ανάπτυξη... Aτιμηηηηηη νονά Έλεναααα!!! Μήπως να κανονίσουμε εμείς αντίστοιχες διακοπές διαρκείας για τον Μπατουλίνο????? Δεν λέω για την κοντέσσα σου γιατι θα φανε στην κυριολεξία τα μουστάκια τους με τη Νάλα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου πραγματικά χαίρομαι που σου αρέσει και σε σκλάβωσε το μωράκι μου γιατι είναι και λιγο (λέω λίιιγο η αδυναμία μου) λόγω του υπέροχου χαρακτήρα του.! Και μετά ακολουθει σε καλοσύνη ο Σεβάχ. Για να μην πω πως είναι εξίσου καλοί κι οι δυο. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ είναι πολύ καλόβολα και με καλό χαρακτήρα γενικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αυτα για μενα(ειπαμε ενα κατι τις το'χουμε με το μπλε) Click για ανάπτυξη... Θεός και τέλειος!!! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eίναι γάτα! η Ελίνα! την πήρα από το δρόμο από 5,5 μηνών. Είναι λαίδη, μια κομψή μοιραία δεσποινίδα! Ποιος να το φανταζόταν ότι το μικρό παιχνιδιάρικο ζουζουνάκι που δε μαζευόταν μέσα θα γινόταν μια φοβερή σπιτόγατα! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνον !! Ειναι μια ΚΑΛΟΝΗ αγαπητή μου. Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!!!! Δώσε της πολλά και ρουφηχτά γατοφιλάκια κι από εμάς! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Click για ανάπτυξη... Ε σε συγχωρώ λοιπόν για όλα κι εσένα κ την κορουλα σου τη σουρλουλου αφου λες τόσες όμορφες κουβέντες για το παιδάκι μου.Και σου αφιερώνω αυτά: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 630.jpg 64,1 KB · Εμφανίσεις: 22 pern33.jpg 22 KB · Εμφανίσεις: 26 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η elvenstar: #6.125 27-01-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Click για ανάπτυξη... [/quote] Μετα από αυτό σίγουρα ΔΕΝ σου κρατάω μουτρα (αν κ δεν θυμάμαι γιατί σου κρατούσα πριν) αυτό εδώ Μπατοφέρνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η staman2 έγραψε: #6.126 27-01-09 21:20 Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sikkimincr.jpg 23,2 KB · Εμφανίσεις: 25 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #6.127 27-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω! Click για ανάπτυξη... Πωπω Αναστασία είναι το απόλυτο γατί, Τέλειο έχει τη φάτσα του Μπατ κ τεεεεεελειο μαύρο χρωμα. Εντελώς μαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η moukelis έγραψε: #6.128 27-01-09 21:28 Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #6.129 27-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Click για ανάπτυξη... Αφού Μπατοφέρνει τι να πω γμτ θέλω συνέχεια να σας το πω κ το ξεχνάω στις 10 σήμερα στο σκάι έχει ντοκιμαντερ πολύ χρήσιμο ειδικά γι αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την εκτροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #6.130 27-01-09 21:34 Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η elvenstar: #6.131 27-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Click για ανάπτυξη... Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:45 Η staman2 έγραψε: #6.132 27-01-09 21:45 αυτό εδώ Μπατοφέρνει[/quote] Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Click για ανάπτυξη... Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η elvenstar: #6.133 27-01-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αυτό εδώ Μπατοφέρνει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?[/quote] γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:55 Η moukelis έγραψε: #6.134 27-01-09 21:55 Ειμαστε πολυ μακρια,τα αθηναϊκα καναλια τα πιανουμε με το ζορι...Ισως το βρω στο YouTube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #6.135 27-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Click για ανάπτυξη... γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.136 27-01-09 21:57 Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι κ χοντρό θα τον κάνω τροφαντό με αρχοντική κοιλιά Αλήθεια Αναστασία θα κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να κάνει διακοπές το Περσουλίνι σπίτι μου (μακριεεεεεες διακοπές) Click για ανάπτυξη... Aτιμηηηηηη νονά Έλεναααα!!! Μήπως να κανονίσουμε εμείς αντίστοιχες διακοπές διαρκείας για τον Μπατουλίνο????? Δεν λέω για την κοντέσσα σου γιατι θα φανε στην κυριολεξία τα μουστάκια τους με τη Νάλα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και που να δεις το Περση απο κοντα...αφου εγω που δεν μου αρεσουν οι Peki faces αν το λεω καλακαταγοητευτηκα απο τη γλυκα του Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου πραγματικά χαίρομαι που σου αρέσει και σε σκλάβωσε το μωράκι μου γιατι είναι και λιγο (λέω λίιιγο η αδυναμία μου) λόγω του υπέροχου χαρακτήρα του.! Και μετά ακολουθει σε καλοσύνη ο Σεβάχ. Για να μην πω πως είναι εξίσου καλοί κι οι δυο. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι τα Peki είναι λίγο παρεξηγημένα, ίσως τα αδικούν κ οι φωτογραφίες, αν τα γνωρίσεις όμως από κοντά πέρα από τον γλυκό τους χαρακτήρα βλέπεις ότι είναι κ πανέμορφα. Πραγματικά Δημήτρη τον Πέρση πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις για τι πλάσμα μιλάμε. Αν κ νομίζω ότι γενικά τα αρσενικά περσάκια είναι καλόβολα (με εξέρεση ίσως τον Πρινς ) Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ είναι πολύ καλόβολα και με καλό χαρακτήρα γενικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αυτα για μενα(ειπαμε ενα κατι τις το'χουμε με το μπλε) Click για ανάπτυξη... Θεός και τέλειος!!! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eίναι γάτα! η Ελίνα! την πήρα από το δρόμο από 5,5 μηνών. Είναι λαίδη, μια κομψή μοιραία δεσποινίδα! Ποιος να το φανταζόταν ότι το μικρό παιχνιδιάρικο ζουζουνάκι που δε μαζευόταν μέσα θα γινόταν μια φοβερή σπιτόγατα! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνον !! Ειναι μια ΚΑΛΟΝΗ αγαπητή μου. Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!!!! Δώσε της πολλά και ρουφηχτά γατοφιλάκια κι από εμάς! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι ο Πέρσης ειναι ερωτας,ειτε σου αρεσουν τα περσικα,ειτε οχι.Δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα γατας! Click για ανάπτυξη... Ε σε συγχωρώ λοιπόν για όλα κι εσένα κ την κορουλα σου τη σουρλουλου αφου λες τόσες όμορφες κουβέντες για το παιδάκι μου.Και σου αφιερώνω αυτά: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η elvenstar: #6.125 27-01-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Click για ανάπτυξη... [/quote] Μετα από αυτό σίγουρα ΔΕΝ σου κρατάω μουτρα (αν κ δεν θυμάμαι γιατί σου κρατούσα πριν) αυτό εδώ Μπατοφέρνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η staman2 έγραψε: #6.126 27-01-09 21:20 Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sikkimincr.jpg 23,2 KB · Εμφανίσεις: 25 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #6.127 27-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω! Click για ανάπτυξη... Πωπω Αναστασία είναι το απόλυτο γατί, Τέλειο έχει τη φάτσα του Μπατ κ τεεεεεελειο μαύρο χρωμα. Εντελώς μαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η moukelis έγραψε: #6.128 27-01-09 21:28 Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #6.129 27-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Click για ανάπτυξη... Αφού Μπατοφέρνει τι να πω γμτ θέλω συνέχεια να σας το πω κ το ξεχνάω στις 10 σήμερα στο σκάι έχει ντοκιμαντερ πολύ χρήσιμο ειδικά γι αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την εκτροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #6.130 27-01-09 21:34 Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η elvenstar: #6.131 27-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Click για ανάπτυξη... Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:45 Η staman2 έγραψε: #6.132 27-01-09 21:45 αυτό εδώ Μπατοφέρνει[/quote] Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Click για ανάπτυξη... Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η elvenstar: #6.133 27-01-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αυτό εδώ Μπατοφέρνει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?[/quote] γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:55 Η moukelis έγραψε: #6.134 27-01-09 21:55 Ειμαστε πολυ μακρια,τα αθηναϊκα καναλια τα πιανουμε με το ζορι...Ισως το βρω στο YouTube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #6.135 27-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Click για ανάπτυξη... γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.136 27-01-09 21:57 Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενααααα μου κρατας ακομα μουτρα; Click για ανάπτυξη... [/quote] Μετα από αυτό σίγουρα ΔΕΝ σου κρατάω μουτρα (αν κ δεν θυμάμαι γιατί σου κρατούσα πριν) αυτό εδώ Μπατοφέρνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η staman2 έγραψε: #6.126 27-01-09 21:20 Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sikkimincr.jpg 23,2 KB · Εμφανίσεις: 25 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #6.127 27-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω! Click για ανάπτυξη... Πωπω Αναστασία είναι το απόλυτο γατί, Τέλειο έχει τη φάτσα του Μπατ κ τεεεεεελειο μαύρο χρωμα. Εντελώς μαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η moukelis έγραψε: #6.128 27-01-09 21:28 Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #6.129 27-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Click για ανάπτυξη... Αφού Μπατοφέρνει τι να πω γμτ θέλω συνέχεια να σας το πω κ το ξεχνάω στις 10 σήμερα στο σκάι έχει ντοκιμαντερ πολύ χρήσιμο ειδικά γι αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την εκτροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #6.130 27-01-09 21:34 Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η elvenstar: #6.131 27-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Click για ανάπτυξη... Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:45 Η staman2 έγραψε: #6.132 27-01-09 21:45 αυτό εδώ Μπατοφέρνει[/quote] Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Click για ανάπτυξη... Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η elvenstar: #6.133 27-01-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αυτό εδώ Μπατοφέρνει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?[/quote] γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:55 Η moukelis έγραψε: #6.134 27-01-09 21:55 Ειμαστε πολυ μακρια,τα αθηναϊκα καναλια τα πιανουμε με το ζορι...Ισως το βρω στο YouTube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #6.135 27-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Click για ανάπτυξη... γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.136 27-01-09 21:57 Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #6.127 27-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω! Click για ανάπτυξη... Πωπω Αναστασία είναι το απόλυτο γατί, Τέλειο έχει τη φάτσα του Μπατ κ τεεεεεελειο μαύρο χρωμα. Εντελώς μαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η moukelis έγραψε: #6.128 27-01-09 21:28 Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #6.129 27-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Click για ανάπτυξη... Αφού Μπατοφέρνει τι να πω γμτ θέλω συνέχεια να σας το πω κ το ξεχνάω στις 10 σήμερα στο σκάι έχει ντοκιμαντερ πολύ χρήσιμο ειδικά γι αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την εκτροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #6.130 27-01-09 21:34 Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η elvenstar: #6.131 27-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Click για ανάπτυξη... Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:45 Η staman2 έγραψε: #6.132 27-01-09 21:45 αυτό εδώ Μπατοφέρνει[/quote] Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Click για ανάπτυξη... Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η elvenstar: #6.133 27-01-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αυτό εδώ Μπατοφέρνει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?[/quote] γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:55 Η moukelis έγραψε: #6.134 27-01-09 21:55 Ειμαστε πολυ μακρια,τα αθηναϊκα καναλια τα πιανουμε με το ζορι...Ισως το βρω στο YouTube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #6.135 27-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Click για ανάπτυξη... γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.136 27-01-09 21:57 Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααα! Κοιτα τι βρήκα! Στο αφιερώνω! Click για ανάπτυξη... Πωπω Αναστασία είναι το απόλυτο γατί, Τέλειο έχει τη φάτσα του Μπατ κ τεεεεεελειο μαύρο χρωμα. Εντελώς μαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η moukelis έγραψε: #6.128 27-01-09 21:28 Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #6.129 27-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Click για ανάπτυξη... Αφού Μπατοφέρνει τι να πω γμτ θέλω συνέχεια να σας το πω κ το ξεχνάω στις 10 σήμερα στο σκάι έχει ντοκιμαντερ πολύ χρήσιμο ειδικά γι αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την εκτροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #6.130 27-01-09 21:34 Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η elvenstar: #6.131 27-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Click για ανάπτυξη... Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:45 Η staman2 έγραψε: #6.132 27-01-09 21:45 αυτό εδώ Μπατοφέρνει[/quote] Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Click για ανάπτυξη... Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η elvenstar: #6.133 27-01-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αυτό εδώ Μπατοφέρνει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?[/quote] γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:55 Η moukelis έγραψε: #6.134 27-01-09 21:55 Ειμαστε πολυ μακρια,τα αθηναϊκα καναλια τα πιανουμε με το ζορι...Ισως το βρω στο YouTube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #6.135 27-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Click για ανάπτυξη... γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.136 27-01-09 21:57 Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #6.129 27-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Click για ανάπτυξη... Αφού Μπατοφέρνει τι να πω γμτ θέλω συνέχεια να σας το πω κ το ξεχνάω στις 10 σήμερα στο σκάι έχει ντοκιμαντερ πολύ χρήσιμο ειδικά γι αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την εκτροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #6.130 27-01-09 21:34 Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η elvenstar: #6.131 27-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Click για ανάπτυξη... Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:45 Η staman2 έγραψε: #6.132 27-01-09 21:45 αυτό εδώ Μπατοφέρνει[/quote] Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Click για ανάπτυξη... Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η elvenstar: #6.133 27-01-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αυτό εδώ Μπατοφέρνει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?[/quote] γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:55 Η moukelis έγραψε: #6.134 27-01-09 21:55 Ειμαστε πολυ μακρια,τα αθηναϊκα καναλια τα πιανουμε με το ζορι...Ισως το βρω στο YouTube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #6.135 27-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Click για ανάπτυξη... γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.136 27-01-09 21:57 Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μ'αρεσε το Μπατοφερνει... Click για ανάπτυξη... Αφού Μπατοφέρνει τι να πω γμτ θέλω συνέχεια να σας το πω κ το ξεχνάω στις 10 σήμερα στο σκάι έχει ντοκιμαντερ πολύ χρήσιμο ειδικά γι αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την εκτροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #6.130 27-01-09 21:34 Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η elvenstar: #6.131 27-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Click για ανάπτυξη... Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:45 Η staman2 έγραψε: #6.132 27-01-09 21:45 αυτό εδώ Μπατοφέρνει[/quote] Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Click για ανάπτυξη... Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η elvenstar: #6.133 27-01-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αυτό εδώ Μπατοφέρνει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?[/quote] γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:55 Η moukelis έγραψε: #6.134 27-01-09 21:55 Ειμαστε πολυ μακρια,τα αθηναϊκα καναλια τα πιανουμε με το ζορι...Ισως το βρω στο YouTube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #6.135 27-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Click για ανάπτυξη... γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.136 27-01-09 21:57 Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η elvenstar: #6.131 27-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Click για ανάπτυξη... Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:45 Η staman2 έγραψε: #6.132 27-01-09 21:45 αυτό εδώ Μπατοφέρνει[/quote] Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Click για ανάπτυξη... Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η elvenstar: #6.133 27-01-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αυτό εδώ Μπατοφέρνει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?[/quote] γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:55 Η moukelis έγραψε: #6.134 27-01-09 21:55 Ειμαστε πολυ μακρια,τα αθηναϊκα καναλια τα πιανουμε με το ζορι...Ισως το βρω στο YouTube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #6.135 27-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Click για ανάπτυξη... γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.136 27-01-09 21:57 Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ μη με λες τετοια και δεν πιανουμε παλι ΣΚΑΙ... Click για ανάπτυξη... Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:45 Η staman2 έγραψε: #6.132 27-01-09 21:45 αυτό εδώ Μπατοφέρνει[/quote] Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Click για ανάπτυξη... Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η elvenstar: #6.133 27-01-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αυτό εδώ Μπατοφέρνει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?[/quote] γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:55 Η moukelis έγραψε: #6.134 27-01-09 21:55 Ειμαστε πολυ μακρια,τα αθηναϊκα καναλια τα πιανουμε με το ζορι...Ισως το βρω στο YouTube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #6.135 27-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Click για ανάπτυξη... γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.136 27-01-09 21:57 Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτό εδώ Μπατοφέρνει[/quote] Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ααααα κρίμα αν το ήξερα πιο νωρίς θα το γράφαμε σε DVD, κάπου θα το βρουμε όμως μην ανησυχείς. Ψάξε όμως την ΤΒ σε καμία άλλη συχνότητα μήπως το βρεις. Ξεκινάει κ μια καινούρι εκπομπή στο ΣΚΑΙ που λέγεται παρα τρίχα κ ειναι συμβουλές για κατικίδια, νομίζω θα αρχίσει τον επόμενο μήνα Click για ανάπτυξη... Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η elvenstar: #6.133 27-01-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αυτό εδώ Μπατοφέρνει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?[/quote] γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:55 Η moukelis έγραψε: #6.134 27-01-09 21:55 Ειμαστε πολυ μακρια,τα αθηναϊκα καναλια τα πιανουμε με το ζορι...Ισως το βρω στο YouTube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #6.135 27-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Click για ανάπτυξη... γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.136 27-01-09 21:57 Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: αυτό εδώ Μπατοφέρνει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\?[/quote] γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:55 Η moukelis έγραψε: #6.134 27-01-09 21:55 Ειμαστε πολυ μακρια,τα αθηναϊκα καναλια τα πιανουμε με το ζορι...Ισως το βρω στο YouTube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #6.135 27-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Click για ανάπτυξη... γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.136 27-01-09 21:57 Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειμαστε πολυ μακρια,τα αθηναϊκα καναλια τα πιανουμε με το ζορι...Ισως το βρω στο YouTube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #6.135 27-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Click για ανάπτυξη... γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.136 27-01-09 21:57 Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναιιιι το σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείδα το μωράκι μου! Γμτ μακάρι να είναι ώρα που να μπορώ μωρέ. Αλλιώς πώς θα την βρίσκω να την βλέπω έχεις καμια ιδέα?Θα μπορώ να την βρίσκω από το ίντερνετ κατόπιν εορτής ίσως\? Click για ανάπτυξη... γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Α ευχαριστω,θα το τσεκαρω τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.136 27-01-09 21:57 Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενα γεια σας και στα υπεροχα Περσακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η staman2 έγραψε: #6.137 27-01-09 21:58 [ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
[ γι αυτο το έβαλές ε; σου θύμησε Μπατ Λοιπόν κατ αρχην Δωρα τώρα που το θυμηθηκα αν μπεις στην κεντρική σελίδα του ΣΚΑΙ έχει τηλεοραση ον λαιν οποτε μπορεις να παρακολουθήσεις απο εκεί την εκπομπή. Αναστασία μου θα δουμε τι ώρα θα είναι η εκπομπή κ θα δουμε τι θα κάνουμε το πολύ πολύ θα τις γράφουμε σε DVD κ θα τις βλέπεις μετά αλλά να σου πω δεν μπορείς να πάρεις το λαπ τοπ στη δουλειά το απόγευμα;[/quote] Οχι μωρέ δεν μπορώ. Δεν έχω εκεί καθόλου χρόνο. Εχει και τηλεόραση αλλα δεν τολμώ να την ανοίξω. Δεν θέλω κ να δίνω και δικαίωμα καταλαβαίνεις ... κι ας είναι και συγγενής μου στενός. Θα μου πεις πώς θα το κάνω. Πάω τώρα να δω την άλλη εκπομπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η elvenstar: #6.138 27-01-09 22:14 Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου Δημήτρη ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες της Θαμπελινα. Λοιπόν τελικά το ντοκιμαντερ ειναι της NG και αφορά μονο τα σκυλια. κάτι ομως μπορουμε να μάθουμε κ από εκει. Ναι καταλαβαίνω Αναστασία μερικές φορές με τους πολύ στενούς συγγενής πρέπει να είσαι κ πιο τυπικός σ αυτά τα πράγματα. Γι αυτό μίλησα για το Λαπ τοπ να κάνεις ότι δουλεύεις στο κομπιουτερ κ να κοιτας κ τηλεοραση ταυτόχρονα. Νομιζα ότι θα είχατε μηχανογράφηση ή οτι μπορούσες να του το πρωτήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #6.139 27-01-09 22:29 Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 305 306 307 308 309 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 307 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #6.140 27-01-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ ενδιαφερον παντως.Ασε Ελενα ειδα τις διαφημισεις της Q που κοροϊδευει τη Frog Και πεθανα στο γελιο! Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω δεν την ειχα προσέξει τη διαφήμιση κ τώρα πριν από λίγο την ειδα καταπληκτική κ πολύ τολμηρή ρε συ στην αρχη λέω τι λένε τα άτομα. Πάντως έχουν καταπληκτικούς διαφημιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.