Περσίας maniacs

Γεια σου staman ειμαι η Χριστινα,ο γατος μου ο Περσης ειναι 3 χρονων και κατι και η μικρη κ Κιτυ ειναι 2 1/5 χρονων,τα δικα σου ποσο χρονων ειναι;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας.:hello:Κι εμένα μου αρέσουν τα Περσάκια.:up::cat:Ωρίστε μία φωτογραφία.........................

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 8434019_3_F.jpg
    8434019_3_F.jpg
    25,6 KB · Εμφανίσεις: 23
Γεια σου και σε σενα,πολυ ομορφο το γατακι σου.Ειναι αρσενικο η θηλυκο;πως το λενε;:):)

Γεια σου και σε σενα,πολυ ομορφο το γατακι σου.Ειναι αρσενικο η θηλυκο;πως το λενε;:):)

Βασικά το γατάκι δεν είναι δικό μου.Εγώ δυστυχώς δεν έχω γάτα Περσίας αλλά μου αρέσουν γιατί είναι φουντωτές και έχουν όμορφη φατσούλα.Αλλά έχω πολλά βιβλία με Περσάκια και γνωρίζω αρκετά γι' αυτή τη ράτσα.Εγώ έχω Σιαμέζα.Δεν πιστεύω ότι επιδή δεν έχω γάτα Περσίας δεν είμαι ευπρώσδεκτη;Επίσης έχει μια θεία μου γάτα Περσίας και την επισκέπτομαι συχνά.

Οχι καλε γιατι να μην εισαι ευπροσδεκτη,αλιμονο.:)

Δεν κανει καμια απιστια πια!:P
Ααα εντάξει τότε.!!! Την συγχωρουμε!!! Τέτοια μοιραία γυναικα.. και πολύ αγαπησιάρα τι να την κανουμε!:)

Όμως Η ΜΙΑ Αιγυπτια εκτροφέας έχει ΠΟΛΛΟΥΣ Αιγύπτιους ΓΑΤΟΥΣ;)

Σωστό κι αυτο Έλενα. Και αυτοι οι αιγύπτιοι... είναι και προικισμένος λαός... αφεντικά και γάτοι.. απ΄όσο έχω ακούσει:lol::lol:

Γεια σας και από μας..:Dτι κάνετε;
Καλά είμαστε. Εσεις τι κάνετε με το κουκλάκι σας?? :D

Γεια σου staman ειμαι η Χριστινα,ο γατος μου ο Περσης ειναι 3 χρονων και κατι και η μικρη κ Κιτυ ειναι 2 1/5 χρονων,τα δικα σου ποσο χρονων ειναι;:)
Γεια σου και σε εσένα Χριστίνα.:)
Ο Περσούλης μου εμένα είναι 2 χρονών και 9 μηνών, Ο Τίμυ είναι 8,5 χρονών, Η Νάλα είναι 1,5 χρονών και ο Σεβάχ είναι 8 μηνών.:)

Βασικά το γατάκι δεν είναι δικό μου.Εγώ δυστυχώς δεν έχω γάτα Περσίας αλλά μου αρέσουν γιατί είναι φουντωτές και έχουν όμορφη φατσούλα.Αλλά έχω πολλά βιβλία με Περσάκια και γνωρίζω αρκετά γι' αυτή τη ράτσα.Εγώ έχω Σιαμέζα.Δεν πιστεύω ότι επιδή δεν έχω γάτα Περσίας δεν είμαι ευπρώσδεκτη;Επίσης έχει μια θεία μου γάτα Περσίας και την επισκέπτομαι συχνά.
Και φυσικά είσαι ευπρόσδεκτη. Ολοι όσοι αγαπούν τα γατάκια είναι ευπροσδεκτοι εδώ μέσα δεν το κατάλαβες? Να χαίρεσαι το δικό σου το σιαμάκι.:D

valentinekitten.jpg
Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας..δεν είναι περσάκι αλλά είναι φατσούλα...πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα γατάκια σας φουντωτά και μη:inlove::inlove:
Εμείς καλά είμαστε,παίζουμε με κάτι νέα παιχνιδάκια που κάνουν θόρυβο και δεν αφήνουμε τη μαμά μας σε ησυχία αλλά δεν μας μαλώνει ποτέ και γι'αυτό και είμαστε λιγάκι κακομαθημένα αλλά μην το πείτε πουθενά;)

Γειά σας.:hello:Κι εμένα μου αρέσουν τα Περσάκια.:up::cat:Ωρίστε μία φωτογραφία.........................
αχ την εχω δει αυτή τη γατούλα είναι από μια αγγελία νομίζω είναι έγκυος,είναι πολύ όμορφη:)

Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε.

Ακριβώωωωωωωωωωως!!!!!!!!!!!:D

Χρειάζομαι βοηθεια

Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου.:hmm::hmm::hmm:

Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου.:hmm::hmm::hmm:
Ελα καλή μου. Τώρα το είδα το μηνυμά σου. Δεν το έβαλες στο σωστο μέρος. Μήπως έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα? Πάντως νομίζω πως θα βρεις απο το φόρουμ οδηγίες και πληροφορίες στο Νέα γάτα στο σπίτι αν δεν κανω λάθος. Κατα την γνωμη μου για να μην στρεσαριστει κι ο γατουλης σου βάλε το γατάκι το νέο σε ξεχωριστό δωμάτιο για να μην το βλέπουν τα άλλα. Και φρόντισε να το έχεις σε ζεστο μέρος. Δεν ξέρω πόσο μικρό είναι. Αν είναι μικρό θα πρεπει να του δίνεις λίγο λίγο τροφή κάθε 2 ώρες. Γάλα ειδικό για να μην πάθει διαρροιες πρέπει να αγοράσεις για γατακια και να το ταϊζεις με σύριγγα . Προς το παρόν με αυτα νομίζω θα είναι καλά. Αλλα ποσο μικρό είναι? Μήπως μπορει να φάει κ λίγη κονσερβα ή κροκέτα μουλιασμένη σε νεράκι για να μαλακώσει?:)

Ισως,λεω ισως αν τα εβαζες σε διαφορετικο δωματιο;Καλυτερα να περιμενεις να ακουσεις και τις συμβουλες των αλλων.

Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε.

Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day
valentinekitten.jpg
Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας
Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε
hk-wallpaper-valentine.gif

Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω:lol::lol::lol::lol:

καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή....

Καλημερα!
Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο;

Καλημερα Σταυρουλα!
Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες...:lol::lol:
Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω....
Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω...:P
Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back